فهرست عنوانها
وقتی میگوییم تلفن ساخته شده برای بازی، چه مواردی به یاد شما میآید؟ احتمالا: طراحی رنگی، زاویههای تند و توان پردازش بالا.
دستگاههای بزرگ که باتری و نمایشگرهای بزرگی به همراه دارند. مقدار رم دیوانه وار است. تاخیر دستگاه در واکنش به لمس نمایشگر به صفر میرسد.
روکیدا قصد بی فایده نشان دادن فناوری را ندارد، اما واقعاً نیازی به چنین قطعاتی نداریم. یکی از تلفنهای سری گلکسی اس 21 به خوبی هرچه تمامتر، بازیها را اجرا میکند.
تلفنهای ساخته شده برای بازی، همچنان جادوی خود را دارند. برخی از ویژگیها به تلفنهای جریان اصلی، با قیمت کمتر و برای کاربران عادی راه پیدا کرده است. مانند: نمایشگر با نرخ نو سازی بالا و تاخیر کم در زمان لمس.
برای تجربه عالی در بازیها نیازی نیست که یک تلفن ساخته شده برای بازی تهیه کنید. انتخابهای بیشتری پیش روی شما قرار دارد.
1. زور بازو
راگ فون 5 مهندسی بی نهایت است. آنقدر توان در بازو دارد که حتی بازیهای رقابتی مانند کال آف دیوتی: موبایل و پابجی خم به ابرویش نمیآورند.
در زمان بررسی راگ فون 5 تنها یک بازی او را به زحمت انداخت: جنشین ایمپکت. در نهایت به این نتیجه رسیدیم که خرید یک تلفن ساخته شده برای بازی، انتخاب خوبی نیست.
در اولین نگاه، دوربین خوبی ندارند. به هرحال تلفن همراه شما، کارهای دیگری هم انجام میدهد. امروز که این مقاله را میخوانید، بهترین تلفن ساخته شده برای بازی آیفون 12 پرو مکس به حساب میآید.
نمایشگر بزرگ، توان پردازش بالا، دوربین عالی و هر آنچه از تلفن همراه میخواهید را انجام میدهد. باید قبول کنیم که تراشه A14 بایونیک بهتر از اسنپدراگون 888 عمل میکند.
آیفون، عملکرد بهتر را مدیون سیستم عامل iOS است. مدیریت فوق العاده حافظه و همگام بودن آن با سخت افزار، او را به برنده تبدیل میکند.
در سرزمین اندروید، عملکرد وان پلاس 9 پرو با راگ فون 5 برابر به نظر میرسد. جدا از توان پردازش، وان پلاس 9 پرو، دوربین فوق العادهای به دست شما میآورد.
2. قرار گرفتن در سر تیتر اخبار
در دنیای امروز، دست سازندگان تلفن همراه در انتخاب قطعات باز است. مانند خرید یک رایانه، میتوانید نسخه مورد نظر خود را تهیه کنید. از طرفی یک محدودیت بزرگ وجود دارد.
تمام تلفنهای رده بالای امروز، از تراشه اسنپدراگون 888 استفاده میکنند. گلوگاه تلفنهای هوشمند همین جا است. برای مثال: وان پلاس 9 پرو و راگ فون 5 هر دو آخرین اژدهای اسنپدراگون را به همراه دارند.
توان آن را دست کم نمیگیریم. فوق العاده است اما تراشه اسنپدراگون، وظیفه پردازش گرافیکی را هم به عهده دارد. تمام اختلاف تلفن ایسوس که برای بازی ساخته میشود و وان پلاس، در مقدار رم، سیستم خنک کننده، اندازه باتری و شارژر خلاصه میشود.
اگر لوازم جانبی را جزئی از تلفن همراه حساب کنیم، ایسوس در این زمینه هم گیمرها را تنها نمیگذارد.
اختلاف آنها واقعاً زمین تا آسمان نیست. وان پلاس 9 از خنک کننده بسیار کارآمدی استفاده میکند. اولین نسخه از تلفنهای ساخته شده برای بازی، چشمگیر بودند.
فناوری خنک کردن قطعات، شارژر، نمایشگر و لوازم جانبی تنها مخصوص به این گروه بود. امروز بیشتر تلفنهای پرچمدار، همان فناوری را به همراه دارند.
3. آیفون در برابر اندروید
مقاله 18 گیگابایت رم در راگ فون را به یاد دارید؟ پیشنهاد میکنیم نگاهی به آن داشته باشید. استفاده از این مقدار رم در دنیای واقعی تقریبا غیر ممکن است.
طرفداران اندروید از دست ما دلخور میشوند اما تنها اعداد را برای شما بازگو میکنیم. در بنچمارکها تراشه A14 بایونیک با اختلاف زیادی جلوتر است.
برای مثال در یک بنچمارک، آیفون 12 پرو به عدد 51 فریم در ثانیه رسید، راگ فون 5 و وان پلاس 9 پرو 34 فریم در ثانیه را ثبت کردند.
نکته: آیفون 12 تنها 4 گیگابایت رم دارد.
روکیدا برای شما تلفنهای روز را بررسی میکند که بهترین تصمیم را بگیرید. به نظر ما، خرید یک تلفن ساخته شده برای بازی، لازم نیست.
ظاهر فوق العادهای دارند، رنگ بدنه تا لوازم جانبی نظر شما را برای خرید جلب میکند اما مقایسه آیفون 6S با آیفون 12 را مطالعه کنید. بسیاری از سوالات شما را جواب میدهد.
پیشنهاد ما برای امروز، آیفون 12 پرو مکس یا وان پلاس 9 پرو است. شما کدام را به خانه میبرید؟
منبع: tomsguide.com
4 نظر
یه دفعه بگید ما طرفدار آیفون هستیم و غیر از اپل سراغ هیچی نرید .درصورتی که همیشه پرچمداری اندرویدی برای گیم توصیه میشن ، نه سیستم عامل اپل که مثل زندانه
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که مطلب رو مطالعه فرمودین
ما از یک برند خاص طرفداری نمی کنیم، هدف مطلب بررسی دستگاه های مختلف در شرایط مختلف بوده.
برای ما که در ایران زندگی میکنیم، بله، اندروید میتواند بهتر باشد چراکه قابلیت نصب بازی و نرم افزار از منابعی غیر از گوگل پلی وجود دارد
اگر قرار بر نصب و استفاده رسمی از بازیها باشد، عملکرد بهتری را در آیفون تجربه خواهید کرد
عملکردی که برای چندین سال ادامه خواهد داشت
خب هر کاربر اندرویدی که یذره اطلاعات داشته باشه ، غیر از گوگل پلی سراغ چیزی نمیره و اینکه امکان استفاده از گوگل پلی توی ایران هم بطور کامل وجود داره منتهی با سی پی ان
وگرنه که همه ایرانیا الان آیفون داشتن:/