5 روش تشخیص بلاک شدن در واتساپ

توسط سوگند صفری
از کجا بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم، تشخیص بلاک شدن در واتساپ

با این روش ساده می توانید بفهمید آیا کسی شما در واتساپ بلاک کرده یا نه

از کجا بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم؟ بسیاری از کاربران با روش های تشخیص بلاک شدن در واتساپ آشنایی ندارند. با وجودی که واتساپ به حفظ حریم شخصی کاربران اهمیت می دهد، روش هایی برای تشخیص بلاک شدن در واتساپ وجود دارد که در این مقاله آن ها را به شما آموزش می دهیم.

در ادامه به صورت گام به گام روش تشخیص بلاک شدن در واتساپ را به شما آموزش می دهیم. برای این که بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم یا نه روش های زیادی وجود دارد. برای یادگیری این روش ها با روکیدا همراه باشید.

بلاک شدن یعنی چه؟

بلاک شدن به این معنی است که کل راه های ارتباطی بین دو کاربر متوقف یا مسدود شود. بلاک شدن در واتساپ کلیه نوتیفیکیشن ها، پیام ها، تماس ها و آپدیت های استاتوس را بین دو کاربر متوقف می سازد. بلاک کردن و آنبلاک افراد در واتساپ کار بسیار راحتی است.

واتساپ در راستای محافظت از حریم شخصی کاربران، بلاک شدن توسط دیگران را مخفی نگه می دارد یعنی هیچ پیام یا اعلانی مبنی بر این که توسط کاربری بلاک شده اید برای شما نمی آید و به بیان ساده شما نمی توانید بفهمید چه کسی شما را بلاک کرده. البته ترفندهایی برای این کار وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم. اگر شک دارید کسی شما را بلاک کرده، ادامه متن را بخوانید.

توجه داشته باشید که بهتر است به یک روش اکتفا نکنید چون گاهی اوقات مشکل اینترنت ممکن است شما را گمراه کند.

روش های تشخیص بلاک شدن در واتساپ

1. آیا می توانید آنلاین بودن کاربر را ببینید

با وجودی که بسیاری از کاربران last seen خود را بر می دارند و وضعیت آنلاین بودنشان را مخفی می کنند، وقتی چت یکی از مخاطبین را باز کنید می توانید ببینید که آنلاین است یا نه.

اگر مشکوک هستید کسی شما را در واتساپ بلاک کرده، چت او را باز نگه دارید یا چند بار چک کنید و ببینید آیا آنلاین می شود یا نه. اگر نمی توانید آنلاین شدنش را ببینید، احتمال دارد که شما را بلاک کرده باشد.

توجه: آنلاین نشدن فرد ممکن است به این دلیل باشد که دیگر از واتساپ استفاده نمی کند یا اینترنت ندارد یا به هر دلیلی آنلاین نشده بنابراین صرفا به این دلیل که کاربری آنلاین نشده نمی توانید بگویید که شما را بلاک کرده است.

2. آیا عکس پروفایلش را عوض کرده است؟

زمانی که کسی شما را بلاک کند، حتی زمانی که عکس پروفایلش را عوض کند، برای شما همان تصویر قبلی نمایش داده می شود. بنابراین اگر عکس پروفایل کاربری که مشکوک هستید شما را بلاک کرده هرگز تغییر نمی کند، احتمالا شک شما صحت دارد.

توجه: گاهی اوقات افراد مدت زیادی عکس پروفایل خود را عوض نمی کنند یا کلا عکس پروفایل را حذف می کنند. بهترین کار این است که با حساب کاربری واتساپ شخص دیگری چک کنید و ببینید آیا عکس پروفایل مخاطب مورد نظرتان عوض شده یا نه. اگر برای شما عکس قدیمی نمایش داده می شود اما برای یک حساب کاربری دیگر، عکسی متفاوت نمایش داده می شود یعنی شما بلاک شده اید.

گر مخاطبتان عکس پروفایلش را مخفی کرده باشد تنها کسانی می توانند آن را ببینند که جزو مخاطبین او هستند بنابراین اگر می خواهید با یک حساب کاربری دیگر عکس او را چک کنید، به این مورد هم توجه داشته باشید.

3. آیا پیام های شما به دست مخاطب می رسد؟

یکی از روش های تشخیص بلاک شدن در واتساپ این است که ببینید آیا پیام هایی که ارسال می کنید به دست مخاطب می رسد و دو تا تیک می خورد یا نه. وقتی کسی شما را در واتساپ بلاک می کند، پیام هایی که برای او می فرستید همیشه یک تیک خاکستری خواهند داشت یعنی هیچوقت به دست او نمی رسند.

توجه: نرسیدن پیام علت های دیگری هم می تواند داشته باشد و صرفا ناشی از بلاک شدن در واتساپ نیست مثلا ممکن است مخاطب شما به اینترنت دسترسی نداشته باشد.

4. آیا می توانید با مخاطب تماس بگیرید؟

در واتساپ امکان برقراری تماس با شخصی که شما را بلاک کرده وجود ندارد با این حال اگر به کسی زنگ بزنید که شما را بلاک کرده، مثل حالت عادی صدای بوق را خواهید شنید بنابراین متوجه نمی شوید بلاک شده اید یا نه. اگر شک دارید کسی شما را بلاک کرده و هر چه در واتساپ به او زنگ می زنید جواب شما را نمی دهد، ممکن است حدستان درست باشد.

توجه: هیچ راهی وجود ندارد که بفهمید علت جواب ندادن تماس واتساپ این است که طرف مقابل تماس را دریافت نکرده یا این که تماس را دریافت کرده اما به هر دلیلی پاسخ نداده است. بنابراین جواب ندادن تماس نمی تواند به صورت قطعی اثبات کننده بلاک شدن در واتساپ باشد.

5. آیا می توانید مخاطب مورد نظر را به گروه اضافه کنید؟

وقتی یک گروه می سازید و می خواهید مخاطبی را به آن اضافه کنید که شما را بلاک کرده، پیامی را دریافت خواهید کرد که در آن نوشته شما اجازه اضافه کردن مخاطب به گروه را ندارید.

این روش استثنا ندارد و بهترین روش تشخیص بلاک شدن در واتساپ است. تنها مشکل آن این است که ساختن گروه برای اطمینان از بلاک شدن در واتساپ روش ایده آلی نیست.

بلاک شدن در واتساپ

روش های بالا می توانند به شما کمک کنند که تشخیص دهید آیا کسی شما را بلاک کرده یا نه با این وجود هیچ تضمینی وجود ندارد. این امر به علت نوع طراحی واتساپ است. در Help Center خود واتساپ آمده است که:

ما این کار را عمدا غیر قابل تشخیص کرده ایم تا زمانی که کسی را بلاک می کنید از حریم شخصی شما محافظت شود، بنابراین نمی توانیم به شما بگوییم که آیا کسی شما را بلاک کرده است یا نه.

توجه داشته باشید که اگر کسی شما را بلاک کرده، حتما دلیل خوبی برای این کار داشته پس به حریم شخصی و خواسته او احترام بگذارید.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید