سری وان پلاس 9 دارای یک دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی IMX766 هستند، مدیرعامل شرکت نمونه‌هایی از تصاویر دوربین را به اشتراک گذاشت

توسط مژگان امیری
1 دقیقه
دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی

مقدمه دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی

اخیراً وان پلاس تائید کرد که دوربین‌های اصلی سری وان پلاس 9 که در 23 مارس عرضه می‌شوند، از یک سنسور IMX789 سونی استفاده می‌کنند. حالا شرکت تائید کرده است که سری وان پلاس 9 که دارای یک دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی هستند هم قرار است از یک سنسور IMX766 سونی استفاده کنند.

OnePlus 9 Pro Leak 1
دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی

ویژگی‌های دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی

این دوربین اولتراواید دارای رزولوشن 50 مگاپیکسل است و طبق گفته‌های وان پلاس این دوربین با یک لنز فرم آزاد ارائه می‌شود که انحرافات تصویر را از 20 درصد به حدود 1 درصد می‌رساند. مدیرعامل وان پلاس، آقای پیت لاو دو عکس در توییتر به اشتراک گذاشت که یکی از آن‌ها با دوربین معمولی گرفته‌شده و دارای مقداری انحراف است، ولی عکس دیگر با IMX766 گرفته‌شده و انحرافات خیلی کمی دارد.

دوربین اولتراواید، به معنای واقعی کلمه افق دید شما را گسترش می‎دهد. البته باید دوربین را هم درست نگه داشت. در سمت چپ، عکسی قرار دارد که با یک دوربین اولتراواید عادی گرفته‌شده است. در سمت راست همان عکس قرار دارد که باحالتی کاملاً متفاوت و با دوربین سری وان پلاس 9 گرفته‌شده و فاقد انحرافات است.

گزارش‌شده است که سری وان پلاس 9، دارای سه‌گوشی هوشمند است. vanilla 9، 9 پرو و 9E، وان پلاس هنوز اعلام نکرده است که کدام مدل قرار است دوربین فوق مجهز 50 مگاپیکسلی سونی را داشته باشد ولی احتمالاً مدل پرو این دوربین را خواهد داشت زیرا معمولاً مدل پرو بهترین مدل در لیست گوشی‌ها خواهد بود.

مطلب گوشی‌‌های جدید هوشمند شیائومی را از دست ندهید

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟