هوآوی از پتنت جدید خود رونمایی کرد. این گوشی یک نمایشگر اضافی در پشت خود دارد و HoiINDI طراح این تصاویر، از تصاویر پتنت جدید برای طراحی عکسهای سه بعدی با کیفیت بالا استفاده کرده است.
در پنل جلو سوراخی برای دوربین جلوی نمایشگر جدید و همچنین یک صفحه در کنارهها مشاهده میکنیم که حاشیههای کوچکی در بالا و پایین دارد. البته بیشترین توجه ما به پنل پشتی گوشی جلب میشود که در آن نه تنها لنز اصلی دوربین بلکه یک صفحهنمایش اضافی نیز وجود دارد.
پتنت این گوشی اعلام کرد که این صفحهی اضافی میتواند اطلاعات مختلفی از جمله زمان، تاریخ، پیشبینی آب و هوا، شارژ باتری، اعلان های برنامه را نمایش دهد. بدیهی است که از این نمایشگر میتوان به عنوان منظرهیاب نیز استفاده کرد. با این کار می توانید سلفیهای بهتری با دوربین اصلی بگیرید.
اینجا این سوال مطرح میشود که چرا سازندگان بخشی را برای دوربین جلو در نمایشگر گوشی قرار دادهاند که در صورت وجود صفحه نمایش اضافی میتوان کاملاً از آن چشمپوشی کرد؟ ما دقیقا همین سوال را در اخبار مربوط به نمونهی اولیه گوشی هوشمند شیائومی مدل می11 اولترا که یک صفحه نمایش اضافی و یک دوربین در جلوی آن طراحی شده است مطرح کردیم.
جواب این است که دوربین اصلی از چهار ماژول استفاده میکند که یکی از آنها از یک لنز پریسکوپ برای بزرگنمایی نوری با کیفیت بالا خواهد بود.
هوآوی P50 در 17 آوریل با تعداد محدود در بازار عرضه میشود.
همانطور که مشخص شد سری جدید گوشیهای هوشمند پرچمدار هوآوی P50 در نیمهی دوم ماه آینده یا بهتر بگوییم در 17 آوریل 2021 عرضه خواهد شد.
همچنین این شرکت تاکید کرده که عرضهی هوآوی P50 محدود است البته ما دلیل قطعی آن را نمیدانیم اما حدس میزنیم که هوآوی تعداد بسیار کمی از پرچمدار HiSilicon Kirin 9000 SoC دارد و همچنین از سال گذشته چیپست جدیدی دریافت نکرده است.
در حال حاضر سری هوآوی P50 برای تولید انبوه آماده است. این سری شامل P50 و P50 پرو خواهد بود. نسخهی اصلی دارای پلتفرم موبایل Kirin 9000E است. و نسخه های بزرگتر آن به Kirin 9000 را مجهز هستند. علاوه بر این نسخهی کوچک آن دارای صفحه نمایش 6.1 اینچی خواهد بود در حالی که P50 پرو و P50 پرو پلاس به ترتیب یک صفحه 6.6 اینچی و 6.8 اینچی دریافت میکنند. البته دوربینهای عالی یکی از ویژگیهای اصلی گوشیهای P50 پرو و P50 پرو پلاس است.
نسخهی جهانی P50 باید با رابط کاربری EMUI 11.1 عرضه شود در حالی که نسخهی چینی به سیستم عامل HarmonyOS مجهز خواهد بود. گوشی هوشمند بدون خدمات گوگل عرضه میشود و به جای آن کاربران، خدمات گوشی هوآوی و اپ گالری( AppGallery) را دریافت میکنند.
اپ گالری بیش از 530 میلیون کاربر فعال دارد
ریچارد یو مدیرعامل بخش محصولات مصرفی هواوی گفت که اپ گالری اکنون بیش از 530 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد که نرخ رشد سالانه آنها 83 درصد بوده و در پایان سال 2020 این اپ استور 384 میلیارد بارگیری داشته است. او همچنین اضافه کرد که 2.3 میلیون طراح در حال توسعهی برنامهها در اپ گالری هستند که 77 درصد نسبت به سال 2019 افزایش یافته است.
ژانگ ژه مدیر مشارکتهای جهانی هوآوی تایید کرده که تعداد برنامههای بهینهشده برای HMS (سرویسهای موبایلی هوآوی) در طی یک سال بیش از دو برابر شده است.
اپ گالری یک فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی مشابه فروشگاه Google Play میباشد و سازندهی آن یعنی هوآوی دائماً در تلاش است تا اکوسیستم فروشگاه را بهبود ببخشد و ویژگیهای جدیدی را برای بهبود تجربهی کاربر ارائه دهد.
اپ گالری در ابتدا در بازار چین در دسترس بود ولی اکنون در دسترس کاربران سراسر جهان قرار گرفته است.
منبع: gizchina.com