گوشی می 11 اولترا اولین مشتری حسگر GN2 سامسونگ خواهد بود

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
گوشی می 11 اولترا اولین مشتری حسگر GN2 سامسونگ خواهد بود

دنیای فناوری منتظر هستند تا شیائومی گوشی می 11 اولترا را با مجموعه دوربین سه‌گانه و یک نمایشگر کوچک روی پنل پشتی معرفی کند.

به گفته لودهنده معروف توئیتری با نام کاربری Ice Universe، این گوشی هوشمند جدید اولین دستگاهی خواهد بود که از حسگر 50 مگاپیکسل GN2 ایزوسل سامسونگ که قبلا خبر معرفی آن را منتشر کردیم، استفاده خواهد کرد.

مشخصات دوربین گوشی می 11 اولترا

گوشی می 11 اولترا شایعه شده است از دوربین اصلی 50 مگاپیکسل، فوق عریض 48 مگاپیکسل و تله‌فوتو 48 مگاپیکسل استفاده می‌کند تا خبر جدید موثق‌تر به نظر برسد.

شیائومی در طول چند سال قبل با غول کره‌ای همکاری کرده است تا پیش از هر شرکت دیگری مشتری حسگرهای سامسونگ باشد.

در ژانویه 2019، گوشی ردمی نوت 7 اولین دستگاه مجهز به یک دوربین 48 مگاپیکسل یعنی حسگر GM1 سامسونگ معرفی شد.

سپس گوشی ردمی نوت 8 پرو اولین دستگاه جهان با حسگر 64 مگاپیکسل GW1 دنیا بود و پس از آن گوشی Mi CC9 Pro شیائومی (که همچنین به اسم گوشی Mi Note 10 شناخته می‌شود)، در استفاده از حسگر 108 مگاپیکسل HMX ایزوسل اولین بود.

گوشی می 11 اولترا اولین مشتری حسگر GN2 سامسونگ خواهد بود

امیدواریم گوشی می 11 اولترا در مقایسه با می 10 اولترا که از نظر نویسنده این مطلب بهترین گوشی 2020 بود، بتواند وارد بازار جهانی شود تا کاربران بیشتری بتوانند از قدرت حسگر هیولا و جدید سامسونگ لذت ببرند.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟