بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

توسط محمد امین نعمتی
25 minutes read
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

گوشی وان پلاس نورد n10 را باید تلاش نافرجام شرکت چینی بدانیم. در واقع، وان پلاس در سال 2020 برگ‌های جدیدی را به تاریخ این شرکت اضافه کرد.

با توجه به این که «کارل پی» هم‌بنیان‌گذار این شرکت وان پلاس را ترک کرده است، تغییر در استراتژی آن واضح است.

وان پلاس ناگهان با معرفی سری جدید نورد، مجموعه محصولات خود را توسعه داد. پس از گوشی وان پلاس نورد، سریعا چند مدل دیگر از جمله Nord N10 5G به آن پیوستند که امروز می‌خواهیم آن را بررسی کنیم.

این گوشی یک گام عقب‌تر از نورد قرار می‌گیرد و با چیپست کاملا جدید اسنپ‌دراگون 690 کوآلکام وارد بازار شده است که اولین مدل در سری 600 اسنپ‌دراگون‌ها با پشتیبانی از شبکه‌ 5G است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در این مطلب با بررسی این گوشی مانند همیشه همراه روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آن‌ها کلیک کنید.)

مشخصات گوشی وان پلاس نورد N10

  • بدنه: 163 در 74.7 در 8.95 میلی‌متر، کیفیت ساخت پلاستیکی
  • نمایشگر: 6.49 اینچ، پنل نمایش ال‌سی‌دی IPS، دقت فول اچ‌دی پلاس، نسبت تصویر 20:9، تراکم پیکسلی 405 پیکسل در هر اینچ، نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز، 16 میلیون رنگ sRGB، شیشه محافظ 2.5 بعدی گوریلا گلس 3
  • چیپست: اسنپ‌دراگون 690 کوالکام؛ پردازنده 8 هسته‌ای (2 هسته کریو 560 گلد با سرعت کلاک 2.0 گیگاهرتز و 6 هسته کریو 560 سیلور با سرعت کلاک 1.7 گیگاهرتز)؛ مودم X51 5G (پشتیبانی از شبکه‌های با فرکانس زیر 5 گیگاهرتز 5G)؛ پردازنده گرافیکی آدرنو 619L
  • حافظه: 6 گیگابایت رم LPDDR4x، 128 گیگابایت حافظه داخلی UFS 2.1 (قابل ارتقاء تا 512 گیگابایت با کارت حافظه جانبی)
  • دوربین‌های پشت: 64 مگاپیکسل (اصلی)، دریچه دیافراگم F/1.7، اندازه پیکسل 0.7 میکرومتر با فوکوس خودکار، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل با دریچه دیافراگم F/2.25 میدان دید 119 درجه، دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل، دریچه دیافراگم F/2.4، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر، دوربین تک رنگ 2 مگاپیکسل با دریچه دیافراگم F/2.4، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر، فلاش ال‌ای‌دی، پشتیبانی از تصاویر RAW زمان عکاسی با دوربین اصلی
  • دوربین جلو: 16 مگاپیکسل، دریچه دیافراگم F/2.05، اندازه پیکسل 1 میکرومتر
  • دوربین فیلمبرداری: دوربین پشت: 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، فول اچ‌دی و اچ‌دی به ترتیب با نرخ فریم 120 و 240 فریم بر ثانیه، فیلم‌های 4K تایم لپس، دوربین جلو: فول اچ‌دی با سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری و سرعت شارژ: 4300 میلی‌آمپر ساعت، پشتیبانی از فناوری شارژ OnePlus Warp Charge 30T (5 ولت در 6 آمپر)
  • سایر مشخصات: حسگر اثر انگشت در عقب؛ NFC، بلوتوث 5.1، جک 3.5 میلی‌متری هدفون

وان پلاس قصد دارد این گوشی را در آمریکا نیز عرضه کند و در آن جا مجبور به رقابت با گوشی‌های ارزان موتورولا، سامسونگ و ال جی خواهد بود.

ورود این گوشی به بازار اروپا با وجود رقابت سنگین با سایر برندهای چینی جای تعجب دارد. در مقابل، گوشی‌های با ارزش بالا و قیمت پایین شیائومی، ویوو و اوپو در بازار آمریکا حاضر نیستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

گوشی‌های وان پلاس همیشه عنصر شگفتی یا ویژگی را داشتند که واقعا باعث تمایز آن‌ها در بین رقبا شده است، ولی گوشی وان پلاس نورد N10 اینطور اصلا به نظر نمی‌رسد.

ظاهرا گوشی هوشمندی است که برای پوشاندن شکاف بین مجموعه محصولات سریعا در حال گسترش این شرکت عرضه شده است. این گوشی مخالف شعار «هرگز ساکن نمان» این شرکت است که به آن افتخار می‌کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در ادامه مطلب مشخص خواهد شد آیا این گوشی تقریبا زیر 400 دلار ارزش خرید بالا دارد یا نه.

جعبه گشایی گوشی OnePlus N10 5G

ما همیشه وان پلاس را بابت بسته‌بندی با کیفیت پرچم‌دارهای این شرکت تحسین می‌کنیم، ویژگی که با گوشی‌های نورد دیده نمی‌شود.

جعبه فروشی سری نورد به رنگ آبی و مشکی است و داخل این جعبه جدا از خود گوشی شارژر Warp Charge 30T و یک کابل شارژ قرمز روشن یواس‌بی A به C دیده می‌شود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

همچنین یک سوزن درآوردن سیم‌کارت و چند دفترچه به چشم می‌خورد. برخلاف سایر گوشی‌های وان پلاس خبری از قاب محافظ شفاف نیست. نبود استیکرهای وان پلاس نیز ناراحت‌کننده بود.

طراحی گوشی وان پلاس نورد N10 5G

طراحی این گوشی صادقانه بگوییم چنگی به دل نمی‌زند. در نگاه اول ممکن است آن را به خاطر مجموعه دوربین مستطیلی شکل و چهارگانه‌اش با گوشی گلکسی A51 سامسونگ اشتباه بگیرید.

گرچه، پنل پشتی و فریم هر دو از پلاستیک ساخته شدند و کاملا شبیه به شیشه و فلز به نظر می‌رسند. گرچه زمانی که گوشی را به دست می‌گیرید و مواد ساخت آن را حس می‌کنید، چنین حسی از در نیامده از پنجره بیرون می‌رود.

این گوشی در دست سبک و کمی تو خالی حس می‌شود، ولی نه به مقداری که آن را شل و ول بدانیم. با توجه به تعادل وزنی که حاشیه پایینی گوشی به وجود می‌آورد، پایین گوشی سنگین حس می‌شود تا سریعا از دست شما نیافتد.

استفاده از پلاستیک براق در ساخت گوشی به معنای کاملا لیز بودن آن است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

رنگ پنل پشتی رنگین‌کمانی است و با آن که این طراحی اصیل نیست، ولی به خوبی اجرا شده و ظاهر این گوشی پلاستیکی را متفاوت نشان می‌دهد.

لوگو +1 و برندینگ وان پلاس زیر سطح پنل پشتی حک شده است تا پاک نشود. حسگر اثر انگشت نیز در وسط پنل پشتی است و به آسانی پیدا می‌شود.

مجموعه دوربین کمی برآمده است، گرچه نه در حد پرچم‌دارهای گلکسی 2020 سامسونگ، با این حال گوشی وان پلاس نورد N10 روی سطح صاف تخت قرار نمی‌گیرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

اطراف فریم خطوط آنتن به چشم نمی‌خورد، تا به صورت یکپارچه اطراف گوشی را گرفته باشد. یک شکایت ما از فریم گرد بودن آن است که به علت قسمت پشتی خمیده و لایه ضربه‌گیر بین فریم و نمایشگر، به نوعی در امتداد طرفین کم‌پهنا است.

اگر فریم کمی تخت‌تر یا ضخیم‌تر بود، شاید گرفتن گوشی در دست برای کار به مدت طولانی راحت‌تر بود. البته، با این شرط که آن را داخل قاب قرار نداده باشید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

دکمه‌های فیزیکی پاور و تنظیم حجم صدا محکم و قابل لمس هستند. دکمه پاور در سمت راست بالا و تنظیم حجم صدا در سمت چپ است.

شیار سیم‌کارت نیز در سمت چپ و بالای دکمه‌های تنظیم حجم صدا است و بسته به مدلی که می‌خرید داخل آن می‌توانید یک یا دو سیم‌کارت قرار دهید. تمام مدل‌ها از کارت حافظه جانبی پشتیبانی خواهند کرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در پایین گوشی جک هدفون 3.5 میلی‌متری و در سمت چپ آن میکروفون و پورت یواس‌بی است. در این بخش توری بلندگو نیز قرار دارد و در بالا میکروفون دیگر دیده می‌شود.

پنل نمایش گوشی وان پلاس نورد N10 در جلو تحت محافظت گوریلا گلس 3 قرار دارد و نمایشگر یکی از بخش‌هایی است که وان پلاس به کمک آن همیشه به نوعی هزینه‌های ساخت را کاهش داده است.

حاشیه پایینی نمایشگر از سایر حواشی بزرگ‌تر است و حاشیه بالایی اندکی از طرفین ضخامت بیشتری دارد.

حتی با وجود حواشی غیر یک‌دست، بلندگوهای این گوشی کیفیت صدای بدی ندارند. بلندگوی مکالماتی نقش یکی از اسپیکرهای استریو را ایفا می‌کند و حفره داخل نمایشگر در مقایسه با بریدگی‌های عریض زمان استفاده از اپلیکیشن‌ها به حال تمام صفحه، کمتر حواس کاربر را پرت می‌کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

نمایشگر گوشی وان پلاس نورد N10

این گوشی یک پنل نمایش ال‌سی‌دی IPS به ابعاد 6.49 اینچ و دقت 1080 در 2400 پیکسل، نسبت تصویر 20:9 و نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز دارد.

نرخ تازه‌سازی بالای تصویر روی این نمایشگر برخلاف یک نمایشگر اولد، تاثیرگذاری مشابهی ندارد. گرچه به سلیقه کاربران بر می‌گردد، ولی نباید از این حقیقت غافل شد که وان پلاس در این گوشی هدف خود را در انتخاب نمایشگر کاهش هزینه‌ها گذاشته است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

این پنل نمایش کاملا کیفیت به مراتب پایین‌تر از نمایش آمولد وان پلاس نورد دارد. با این حال، در حد قیمت خود کیفیت دارد.

حداکثر نور صفحه به عدد 440 نیت می‌رسد و زمان فعال شدن تنظیمات خودکار بیشتر نخواهد شد. حداقل مقدار روشنایی نیز 2.4 نیت است.

خوانا بودن محتویات روی صفحه نمایش با توجه به قیمت گوشی قابل قبول است. در شرایط نوری بسیار روشن، نمایشگر کنتراست خود را تنظیم خواهد کرد تا کار با آن راحت‌تر شود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در تنظیمات نمایشگر هیچ نوع پروفایل رنگی وجود ندارد، ولی به کمک یک اسلایدر دمای رنگ می‌توانید دقت رنگ‌ها را تغییر دهید.

این اسلایدر به صورت پیش‌فرض در انتهای خنک‌تر رنگ‌ها قرار دارد. اگر این اسلایدر را تقریبا 5/8 مسیر به سمت راست ببرید، رنگ‌ها دقیق‌ترین حالت خود را دارد. متوسط deltaE نمایشگر 3.4 و حداکثر آن 6 است، ولی اگر اسلایدر را کمی به سمت رنگ‌های گرم‌تر تغییر دهید متوسط deltaE به 2.5 و حداکثر آن به 5 تغییر خواهد کرد.

بخواهیم نمایشگر گوشی وان پلاس نورد N10 را با مدل معمولی نورد مقایسه کنیم، نمایشگر آمولد نورد رنگ‌های مشکی عمیق‌تر، رنگ‌های روان‌تر و زوایای دید وسیع‌تر دارد.

پنل نمایش ال‌سی‌دی مدل N10 اصلا کیفیت عالی ندارد. مشاهده فیلم، بازی و تماس تصویری با تجربه قابل قبولی همراه است، ولی اگر دنبال تجربه دید بهتر هستید، باید برای خرید یک گوشی با قیمت بالاتر هزینه کنید.

عمر باتری گوشی وان پلاس نورد N10

باتری 4300 میلی‌آمپر ساعت این گوشی نه بزرگ و نه کوچک است. این باتری در تست ما امتیاز کلی 99 ساعت را به دست آورد و در تصویر زیر نتایج تست را در سه بخش بازپخش ویدئو، گردش در وب با وای‌ فای و تماس صوتی اینترنتی می‌توانید ببینید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

سرعت شارژ باتری گوشی OnePlus Nord N10 5G

این گوشی از فناوری شارژ سریع Warp Charge 30T وان پلاس پشتیبانی می‌کند و شرکت چینی قول «یک روز دوام باتری با نیم ساعت شارژ» را داده است و باید این ادعا را تایید کنیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

شارژ باتری پس از نیم ساعت به 66 درصد می‌رسد و شارژ کامل آن تنها 52 دقیقه زمان می‌برد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

کیفیت صدای گوشی وان پلاس نورد N10

این گوشی بلندگوهای دوگانه دارد که یکی در پایین و دیگری بلندگوی مکالماتی بالا در نقش بلندگوی دوم است.

اگر دقت کرده باشید، گفتیم بلندگوهای دوگانه نه استریو. چون در این گوشی جداسازی کانال صوتی انجام نمی‌شود و هر دو بلندگو یک صدا را پخش می‌کنند.

کیفیت صدای بلندگوها بسیار بالا است و این گوشی در تست ما امتیاز «بسیار خوب» را گرفت تا از اکثر رقبای خود بهتر باشد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

بخش نرم‌افزاری گوشی وان پلاس نورد N10

وان پلاس اخیرا تایید کرده است که می‌خواهد این گوشی را به اندروید 11 به‌روزرسانی کند و تا 2 سال بسته‌های امنیتی را برای آن منتشر خواهد کرد.

این شرکت در دفاع از تصمیم خود گرفته است این برنامه‌ریزی به‌روزرسانی مشابه با سایر دستگاه‌هایی است که در محدوده قیمت مشابه با نورد ان 10 قرار دارند.

تمام ویژگی‌های نرم‌افزاری که روی پرچم‌دارهای دیگر وان پلاس دیده بودیم، در این گوشی وجود دارند. به جز مواردی که به علت محدودیت‌های سخت‌افزاری مانند نمایشگر همیشه روشن یا پروفایل‌های رنگ به چشم نمی‌خورند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

گرچه در تنظیمات Ambient display، گزینه‌ای به اسم «Always On» نیست، ولی با فعال کردن گزینه‌های این بخش زمانی که گوشی را بلند می‌کنید می‌توانید نوتیفیکیشن‌ها را ببینید.

این نمایشگر همچنین از نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز برای اسکرول و کار روان‎تر با گوشی پشتیبانی می‌کند، ولی همیشه می‌توانید تنظیمات آن را روی گزینه استاندارد 60 هرتز قرار دهید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

استفاده از پنل نمایش ال‌سی‌دی به معنای قرارگیری حسگر اثرانگشت روی پنل پشتی است. عملکرد آن کمی بی‌ثبات است، ولی اگر گوشی خود را به‌روزرسانی کنید بهتر می‌شود.

گرچه، سرعت آن نسبتا آهسته است و جای تعجب دارد، چون فناوری حسگرهای خازنی اثر انگشت خیلی وقت پیش به بلوغ رسیدند و سایر نمونه‌های مشابه این حسگر عملکرد بی‌عیبی دارند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

OnePlus Switch یک ابزار داخلی برای انتقال داده است که از طریق اپلیکیشن switch به کاربران اندرویدی و از طریق لاگین به آی‌کلاد به کاربران iOS اجازه می‌دهد داده‌های خود را از روی یک نسخه پشتیبان، روی گوشی جدید وان پلاس خود برگردانند.

گرچه، اپلیکیشن‌هایی مانند واتس اپ که نیاز به لاگین دارند، باید دستی انتقال داده شوند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

لانچر وان پلاس کاملا ساده و سرراست است. گوگل فید در آخرین صفحه سمت چپ صفحه هوم قرار دارد، با یک مرتبه کشیدن دست روی صفحه می‌توان به کشوی اپلیکیشن دسترسی داشت و از هر جایی که روی صفحه هوم دست خود را به سمت پایین بکشید، به OnePlus Shelf دسترسی خواهید داشت.

این بخش مجموعه‌ای از ویجت‌ها و میانبرهایی است که می‌توانید طبق سلیقه خود آن‌ها را سفارش کنید. دسترسی به آن متفاوت با سایه‌بان نوتیفیکیشن است که این بخش را باید از بالای صفحه به سمت پایین بکشید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

از بخش تنظیمات می‌توانید لانچر گوشی را سفارشی کنید. در این بخش می‌توانید بین تم تاریک و روشن جابه‌جا شوید، استایل ساعت ambient display، تن رنگ، شکل آیکون‌های سیستمی، مجموعه آیکون‌ها و فونت را نیز تغییر دهید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

هر جای صفحه هوم را به اصطلاح با انگشت خود نیشگون بگیرید، به فضای مخفی دسترسی خواهید داشت. اپلیکیشن‌هایی را که دوست ندارید در کشوی اپلیکیشن ظاهر شوند، می‌توانید در این بخش قرار دهید.

اگر دوست دارید امنیت آن را بیشتر کنید تا دسترسی افراد به آن محدود شود و مجبور به استفاده از رمز عبور یا اثر انگشت باشند، باید از بخش Utilities تنظیمات «App Locker» را فعال کنید.

لانچر وان پلاس همچنین از قابلیت Parallel Apps پشتیبانی می‌کند که به کمک آن می‌توانید روی دستگاه خود دو نسخه از برنامه‌هایی مانند اسنپ چت یا واتس اپ را نصب و استفاده کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

تنظیماتی به اسم شارژ بهینه نیز وجود دارد که ابتدا با سری وان پلاس 8 معرفی شد و الگوی شارژ شما را یاد خواهد گرفت و می‌تواند بار شارژ در طول شب را کاهش دهد. با این حال زمانی که صبح از خواب بیدار شوید، گوشی کاملا شارژ خواهد بود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

بخش نرم‌افزاری گوشی وان پلاس نورد N10 را نمی‌توانیم بدون گفتن این جمله تمام کنیم که موتور لرزشی این گوشی عالی نیست.

این موتور عمومی است، بنابراین ورودی‌های لمس و متن مانند گوشی وان پلاس نورد عالی حس نمی‌شوند. همچنین این گوشی برخلاف سایر دستگاه‌های وان پلاس فاقد دکمه فیزیکی اسلایدر هشدار است.

بخش سخت‌افزاری و نتیجه بنچمارک‌های گوشی OnePlus Nord N10 5G

وان پلاس نورد ان 10 جزو اولین محصولات مجهز به جدیدترین چیپست کوآلکام با پشتیبانی از 5G است. اسنپ‌دراگون 690 یک چیپست رده‌بالا در سری 600 است، گرچه تنها از شبکه‌های با فرکانس زیر 6 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند.

این چیپست یک پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای دارد و براساس فرآیند 8 نانومتری ساخته شده است. این پردازنده از 2 کلاستر ساخته شده است، یک کلاستر با دو هسته کریو 560 گلد با سرعت کلاک 2.0 گیگاهرتز و دیگری با 6 هسته کریو 560 سیلور با سرعت کلاک 1.7 گیگاهرتز.

مدیریت کارهای گرافیکی نیز به عهده پردازنده گرافیکی آدرنو 619L است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

گوشی وان پلاس نورد N10 در تست تک هسته بنچمارک Geekbench 5 امتیازی در حد سایر دستگاه‌های مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 765G به دست می‌آورد.

گرچه، در تست چند هسته امتیاز آن کمتر از این دستگاه‌ها و بیشتر از سایر دستگاه‌های مجهز به SD730 و SD675 است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در بنچمارک ترکیبی انتوتو، امتیاز این گوشی آن را بین دو گوشی پیکسل 4a و پیکسل 5 قرار می‌دهد. عملکرد آن مجددا در حد دستگاه‌های با چیپست اسنپ‌دراگون 730 است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در بخش گرافیک، امتیاز این گوشی بهتر از سایر گوشی‌های با چیپست سری 600 و حتی کمی بهتر از گوشی پیکسل 4a مجهز به اسنپ‎دراگون 730G است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

این روزها، تقریبا تمام بازی‌ها برای اجرا روی هر گوشی هوشمندی بهینه شدند. بنابراین، با آن که گوشی‌های با عملکرد بهتری نیز در بازار وجود دارند، ولی گوشی وان پلاس نورد N10 هر بازی را به خوبی اجرا خواهد کرد.

اسنپ‌دراگون 690 اصلا یک چیپست رده‌ابتدایی نیست. عملکرد آن برای انجام کارهای روزمره بسیار سریع و واکنش‌گرا بود.

گرچه، ظاهرا این پردازنده بیشتر برای کارآیی باتری بهینه شده است تا عملکرد مطلق. طبق تجربه ما در کار با این گوشی، اسنپ‌دراگون 690 مانند یک مدل با پشتیبانی 5G از اسنپ‌دراگون 730G است.

بدون شک، رادیوهای 5G می‌توانند عمر باتری را کاهش دهند، ولی به عقیده ما این چیپست عملکرد عالی در حفظ تعادل بین عمر باتری و قدرت دارد.

دوربین گوشی وان پلاس نورد N10

امروزه وجود یک دوربین 64 مگاپیکسل روی یک گوشی ارزان جای تعجب ندارد. وجود این عدد بزرگ روی برگه مشخصات عالی به نظر می‌رسد، اما امروزه پردازش سیگنال تصویر نیز سهم عظیمی در کیفیت یک تصویر ایفا می‌کند و گوشی وان پلاس Nord N10 5G ظاهرا برای انجام این وظیفه به خوبی مجهز است.

متاسفانه، هیچ کدام از این دوربین به صورت اپتیکال رفع لرزش نشدند و تنها دوربین اصلی قابلیت فوکوس خودکار دارد.

دوربین اصلی یک حسگر 64 مگاپیکسل با دریچه دیافراگم F/1.79 و اندازه پیکسل 0.7 میکرومتر است. دوربین دوم یک حسگر فوق عریض 8 مگاپیکسل با میدان دید 119 درجه و لنز F/2.25 است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

دو دوربین ماکرو و تک‌رنگ 2 مگاپیکسل نیز به چشم می‌خورند که هر دو پیکسل‌های 1.75 میکرومتر و لنزهای با دریچه دیافراگم F/2.4 دارند.

حسگر تک‌رنگ در همکاری با دوربین اصلی به ثبت تصاویر سیاه و سفید با دقت بالا کمک می‌کند. مفید بودن این دوربین قابل بحث است، ولی زمانی که روی این دوربین را زمان عکاسی در حالت تک‌رنگ می‌پوشانید، اپلیکیشن دوربین از شما می‌خواهد دستتان را از روی آن بردارید تا حداقل در عکاسی نقش داشته باشد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

محیط کاربری اپلیکیشن دوربین شبیه به گوشی‌های رده‌بالاتر وان پلاس و است و حتی حالت Nightscape را دارد.

از قابلیت‌های دیگر آن می‌توان به عکاسی با دقت کامل، حالت پرو، تایم لپس، پانوراما، تایمر، ویدئو HEVC اشاره کرد و می‌توانید با اپلیکیشن دوربین و گوگل لنز اشیاء مختلف را اسکن کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریداران

کیفیت تصویر دوربین گوشی وان پلاس نورد N10

رفتار دوربین این گوشی در روز باثبات است، ولی ثبت یک تصویر عالی بگیر نگیر دارد. تعادل سفید گاهی در بین تصاویر متفاوت است، در حالی که اغلب کنتراست دقیق بود. در سایر اوقات به اندازه کافی نبود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

تصاویری که در روز می‌گیرید ظاهر کاملا خوبی دارند. زمان عکاسی از یک صحنه سایه‌دار که اطراف آن نواحی روشن است، مشکل دامنه دینامیک مشخص می‌شود.

پردازش تصویر سعی به جبران آن می‌کند و ناحیه سایه‌دار دیگر این چنین به نظر نمی‌رسد که نتیجه آن رنگ‌های شسته‌شده و کنتراست پایین است.

زمانی که شرایط نوری ایده‌آل باشد، رنگ‌ها واضح و زنده بوده و جزئیات نهایی کاملا خوب هستند. ای کاش دوربین اجازه می‌داد سایه‌ها به همان شکل خود باشند تا تصاویر عمق بیشتری پیدا کنند.

برای مقایسه چند تصویر نیز با دوربین پیکسل 4a گرفتیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

با مقایسه تصاویر دوربین گوشی پیکسل با گوشی وان پلاس نورد N10، فورا متوجه می‌شوید که رنگ‌های کلی دوربین N10 کاملا خنک هستند، گرچه این رفتار در بسیاری از گوشی‌های چینی رایج است.

همچنین، پردازش دوربین پیکسل برخلاف N10 به نحوی نیست که نواحی روشن را بیش از حد نورپردازی کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

تصاویر به کمک ترکیب پیکسل‌ها 16 مگاپیکسل ذخیره می‌شوند. امکان عکاسی با دقت کامل 64 مگاپیکسل نیز وجود دارد.

گرچه، خود اپلیکیشن دوربین هشدار می‌دهد تصویر استاندارد 16 مگاپیکسلی دامنه دینامیک برتری خواهد داشت. تصاویر زیر با دقت 64 مگاپیکسل گرفته شدند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

تصاویری که در این حالت می‌گیرید به شرط روشن بودن صحنه کیفیت خوبی دارند و برای ثبت آن‌ها نیازی به سه‌پایه ندارید.

عیب استفاده از این حالت این است که اگر می‌خواهید آن‌ها در رسانه اجتماعی منتشر کنید، به هرحال فشرده می‌شوند.

اکثر عکاسان معمولی باید از حالت معمولی عکاسی استفاده کنند، گرچه ما گاهی کنتراست با ظاهر طبیعی‌تر تصاویر با دقت کامل را دوست داشتیم.

گوشی وان پلاس نورد N10 فاقد یک دوربین زوم اختصاصی است، ولی دوربین با برش خروجی تصویر دوربین اصلی تصاویر با زوم 2 برابر می‌گیرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

در تصاویر زیر آن‌ها را با حالت Super Res Zoom دوربین Pixel 4a گوگل مقایسه کردیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

پردازش دوربین گوگل بهتر است. گرچه هر دو در بحث نوردهی نزدیک به یکدیگر عمل کردند، Super Res جزئیات بیشتری را ثبت می‌کند و تصاویر آن به ملایمی N10 نیست.

همچنین تصاویر زوم شده گوشی پیکسل پارازیت کمتری دارند.

البته، از آن جایی که تصاویر زوم شده گوشی وان پلاس برش خورده از دوربین اصلی هستند، رنگ‌ها مطابق با تصویر عادی هستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

تصاویر دوربین فوق عریض از نظر تعادل سفید و رنگ واقعا شبیه به تصاویر دوربین اصلی هستند. آشکارترین تفاوت دامنه دینامیک است که نتیجه حسگر با دقت پایین‌تر و کوچک‌تر با یک لنز با میدان دید 119 درجه است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

جزئیات در حد دوربین اصلی اصلا نیستند. دوربین از نظر دامنه دینامیک به تقلا می‌افتد که نتیجه آن پارازیت بیشتر در سراسر تصویر و اکثر در نواحی سایه‌دار است.

البته، نتیجه می‌توانست به مراتب بدتر نیز باشد.

حالت عکاسی تک‌رنگ (سیاه و سفید)

یکی از دو دوربین اضافه روی گوشی وان پلاس نورد N10 دوربین تک رنگ 2 مگاپیکسل است. این دوربین در همکاری با دوربین اصلی تصاویر 16 مگاپیکسل سیاه و سفید می‌گیرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

برای ما سوال بود، این تصاویر چه تفاوتی با تصاویر دوربین اصلی پس از اشباع‌زدایی دارند. ما پس از گرفتن یک عکس آن را اشباع‌زدایی کردیم و آن را در مقابل تصویری قرار دادیم که در حالت عکاسی سیاه و سفید گرفتیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
قبل از اشباع زدایی رنگ
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
ثبت با حالت مونوکروم
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10 پشیمانی خریداران
بعد از اشباع زدایی رنگ

زمان استفاده از حالت عکاسی، دوربین تک‌رنگ اطلاعاتی را در مورد نحوه سنجش سایه‌ها و رنگ‌های میانه در اختیار دوربین اصلی قرار می‌دهد که در آن‌ها به شکل قابل توجهی کمتر (و با ظاهر طبیعی‌تر) هستند.

نتیجه یک تصویر با کنتراست بالاتر است، اما جزئیات نهایی و پارازیت بین این دو تصویر ظاهرا فرقی ندارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

این گوشی می‌تواند تصاویر ماکرو نیز بگیرد. اپلیکیشن دوربین پیشنهاد می‌کند بین 1 و 1.5 اینچ با سوژه فاصله داشته باشید. تصاویر به خوبی نوردهی شدند و در حد خروجی یک دوربین 2 مگاپیکسل جزئیات دارند.

عکاسی در شب

دو دوربین اصلی و فوق عریض گوشی وان پلاس نورد N10 می‌توانند از حالت عکاسی Nightscape استفاده کنند. حتی با آن که تصاویر زوم 2 برابر از دوربین اصلی برش می‌خورند، ولی عکاسی زوم با این حالت غیرممکن است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
ثبت عکس در شب با Nightscape
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
عکاسی در حالت معمولی در شب
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
عکاسی در حالت معمولی در شب
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
با Nightscape

البته متوجه یک نکته جالب شدیم. تصاویر عادی که در شب می‌گیرید در فریم کامل دوربین ثبت می‌شوند، ولی تصاویر Nightscape برش خورده بودند که احتمالا جبران نبود لرزشگیر اپتیکال تصویر است.

باید اعتراف کنیم تصاویر دسته دوم از پیش‌بینی ما بهتر بودند. این تصاویر با وجود برش خوردن همچنان دقت 16 مگاپیکسل دارند.

گرچه تصاویر به شکل قابل توجهی ملایم می‌شوند، ولی نوردهی به خوبی متعادل است و پارازیت بسیار کمی به چشم می‌خورد. قبول داریم علت آن استفاده از حالت Nightscape است، اما تصاویری که دوربین بدون آن می‌گیرد با پارازیت، ملایم و بدون نوردهی هستند.

در زیر تصاویر دوربین پیکسل 4a را زمان عکاسی در شب با حالت Night Sight قرار دادیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
دوربین pixel 4a زمان استفاده از Night Sight در شب
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
دوربین pixel 4a در حالت معمولی در شب
دوربین پیکسل در شب scaledبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
دوربین pixel 4a زمان استفاده از Night Sight در شب

استفاده از این حالت در گوشی پیکسل از نظر نوردهی نسبت به عکاسی در حالت معمولی تفاوت زیادی به وجود نیاورد. گرچه، تعادل سفید تنظیم شد (آن را کمی گرم‌تر کرد) و نواحی بسیار روشنی را که در تصویر فواره برش خورده بودند، به تصویر برگشتند.

گرچه، تصاویر گوشی پیکسل 4a زمان عکاسی در این حالت شارپ‌تر، با جزئیات بیشتر و به طور کلی با پارازیت کمتر بودند.

دوربین فوق عریض برای عکاسی در شب مناسب نیست و حتی استفاده از Nightscape از نظر کیفیت تصاویر را نجات نمی‌دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
عکاسی در حالت معمولی
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
استفاده از Nightscape
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
عکاسی در حالت معمولی
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
استفاده از Nightscape

تصاویر پرتره ظاهر قابل قبولی دارند، گرچه افکت بوکه زمان عکاسی در محیط پرنور بیرون بهتر است. فریم تصویر زمان استفاده از حالت پرتره برش نمی‌خورد و راهی برای جابه‌جایی به یک برش محدودتر وجود ندارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

دوربین سلفی

این گوشی یک دوربین جلو 16 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری فول اچ‌دی با سرعت 30 فریم بر ثانیه دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

دوربین سلفی در نورسنجی در روز خوب نبود، ولی تصاویر قابل قبولی گرفت. زمان عکاسی با دوربین اصلی، بعضی تصاویر به اندازه کافی کنتراست نداشتند، ولی این مشکل زمان عکاسی با دوربین جلو به مراتب آشکارتر بود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریدارانبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

منصفانه نگاه کنیم، پیراهن مشکی ممکن است روی نورسنجی این دوربین تاثیر گذاشته باشد.

عادلانه حرف بزنیم، دوربین گوشی پیکسل نیز زمان گرفتن تصاویر سلفی پرتره به زحمت افتاد و به علت همان پیراهن تیره، صحنه سلفی مشابه بیش از حد نوردهی شده بود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
Pixel 4a
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران
Pixel 4a

دوربین فیلمبرداری

گوشی وان پلاس نورد N10 می‌تواند فیلم‌های 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه یا فول اچ‌دی با سرعت 60 فریم بر ثانیه بگیرد.

این دوربین برای تمام حالات فیلمبرداری از لرزشگیر الکترونیک استفاده می‌کند، به جز ویدئوهای با زوم 2 برابر و سرعت 60 فریم بر ثانیه که بدون لرزش نیستند.

قابلیت فیلمبرداری دوربین فوق عریض محدود به فول اچ‌دی با سرعت 30 فریم بر ثانیه است و زمان فیلمبرداری با زوم 2 برابر امکان گرفتن فیلم‌های 4k 30fps وجود ندارد.

نورسنجی زمان فیلمبرداری مجددا بیش از حد روشن است. در همین حین باید بگوییم دامنه دینامیک فیلم‌های 4K عالی نیست.

سایه‌ها همچنان با توجه به روشن بودن کلی تصویر، همچنان تاریک هستند. سطح جزئیات قابل قبول است و پارازیت در کمال تعجب کم وجود دارد.

از طرف دیگر، رنگ‌ها همچنان زمانی که خورشید در حال غروب است دمای رنگ بسیار خنکی دارند.

ویدئوهای فول اچ‌دی بد نیستند. جزئیات با پارازیت کمی همراه بودند و دامنه دینامیک اندکی این مرتبه بهتر بود. پارازیت کم است و رنگ‌ها همچنان خنک هستند.

فیلمبرداری با دوربین فوق عریض به معنای افت قابل توجه شارپی و جزئیات تصویر است. رنگ‌ها به روشنی و تاثیرگذاری رنگ‌های دوربین اصلی نیستند، پارازیت قابل توجهی وجود دارد و ملایم بودن تصویر تقریبا آن را محو کرده است.

ویدئوهای فول اچ‌دی در زوم 2 برابر بهتر از انتظار بودند. نبود لرزشگیر فیزیکی به معنای لرزش قابل توجه در ویدئوها است، اما ویدئوهای زوم شده آن چنان بد نبودند. اگر نور کافی باشد، این ویدئوها همچنان قابل استفاده هستند.

افزایش نرخ فریم زمان فیلمبرداری به معنای پارازیت به مراتب بیشتر در تمام بافت ویدئو است، گرچه در آسمان پارازیتی به چشم نمی‌خورد.

عملکرد لرزشگیر الکترونیک عالی نیست، ولی فاجعه نیز محسوب نمی‌شود. ویدئوهای فول اچ‌دی اندکی بهتر لرزشگیری شده بودند، اما هر دو ویدئوها در بهترین حالت همچنان لرزش داشتند.

رقبا

گوشی وان پلاس نورد از هر نظر از مدل N10 5G بهتر است، گرچه قیمت کاملا بیشتری نیز دارد. بدون شک بسیاری از افراد قادر به پرداخت آن هزینه نیستند، ولی در هر صورت مدل نورد را در آمریکا پیدا نخواهید کرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

اگر بودجه شما اجازه خرید نورد را نمی‌دهد و برایتان 5G مهم نیست، باید به فکر خرید یک گوشی 4G باشید، چون چیپست‌های 5G ارزان نیستند و شرکت‌ها مجبور هستند در قسمت‌های دیگر هزینه‌ها را کاهش دهند.

پیکسل 4a گوگل ثابت کرده یک گوشی هوشمند کامل با ارزش عالی است. این گوشی به مراتب ابعاد کوچک‌تری دارد، ولی عملکرد و بخش نرم‌افزاری آن به خوبی بهینه شدند.

گرچه، این گوشی فاقد دوربین فوق عریض است، ولی تک دوربین آن ساده‌تر است و تصاویر با کیفیت باثبات‌تر، با جزئیات بهتر و رنگ‌هایش شفاف‌تر می‌گیرد.

گوشی 5G ارزان سامسونگ گلکسی A51 5G است و اگر از ما می‌پرسید، در طراحی وان پلاس نورد 10 از میان‌رده سامسونگ الهام گرفته شده است.

گلکسی A51 به جز سرعت شارژ بالا، ظاهرا از نظر نمایشگر (سوپر آمولد با حسگر اثر انگشت زیر آن)، عملکرد  (اگزینوس 980 در سطح اسنپ‌دراگون 765G است) بهتر است و حافظه داخلی 128 گیگابایت مشابه با پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و 6 گیگابایت رم دارد.

رای نهایی

نزدیک‌ترین دستگاه به گوشی وان پلاس نورد N10 از برند خواهر آن یعنی ریلمی 7 ایکس پرو است. گرچه این گوشی مجهز به چیپست مدیاتک +Dimensity 1000 است، اما روی کاغذ دوربین اصلی مشابه دارد.

همچنین باید اشاره کنیم ریلمی 7 ایکس پرو یک باتری بزرگ‌تر، نمایشگر آمولد با نرخ تازه‌سازی بالاتر یعنی 120 هرتز و اندکی باتری بزرگ‌تر 4500 میلی‌آمپر ساعت دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

موضوع این جا است که برای N10 5G در بازار اروپا رقبای زیادی وجود دارد که محصول برندهای خواهر خود این شرکت یعنی اوپو و ریلمی هستند، بنابراین زیاد دلیل عرضه این گوشی در آن بازار منطقی نیست.

گرچه، بازار آمریکا یک بازار ناب برای درخشش وان پلاس است. این شرکت تنها برند چینی در دنیای گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود که در فروشگاه‌های اپراتورهای آمریکایی حضور پیدا کرده است و حالا اضافه شدن مدل‌های نورد ممکن است سهم بازار این شرکت را افزایش دهد.

اگر به خاطر رابط کاربری Oxygen OS نبود، گوشی وان پلاس نورد N10 اصلا به عنوان یک گوشی وان پلاس شناخته نمی‌شد.

این دستگاه بیشتر شبیه به یک دستگاه اوپو یا ریلمی است که (طبق معمول) با کمی تغییرات به عنوان یک گوشی وان پلاس وارد بازار شده است.

بنابراین به عبارت دیگر، گوشی Nord N10 5G گوشی از وان پلاس به نظر می‌رسد که کاملا به حقیقت نپیوسته است. در این گوشی آن روح و رویای وان پلاس به چشم نمی‌خورد.

واقعا یک چیزی نیز کم است، تمام گوشی‌های هوشمند وان پلاس که قبل از گوشی وان پلاس نورد N10 به بازار آمده بودند یک سوئیچ فیزیکی هشدار داشتند و واقعا از نبود آن دل‌شکسته شدیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس نورد n10: پشیمانی خریداران

این گوشی آن سس جادویی که دست‌پخت‌های وان پلاس را متمایز می‌کرد، ندارد. شاید اگر (جدا از 5G) یک ویژگی ممتاز داشت، در راستای شعار «هرگز ساکن نمان» وان پلاس قرار می‌گرفت.

اگر به خاطر لوگو وان پلاس و برندینگ آن نبود، گوشی N10 5G فقط یک گوشی هوشمند در جمعیتی از گوشی‌های هوشمند دیگر بود. گوشی که حتی خریدارانش از خرید آن پشیمان شدند و از مشکلاتی مانند داغ کردند شکایت می‌کنند.

نقاط قوت

  • پشتیبانی از 5G با قیمت ارزان
  • فناوری شارژ Warp Charge 30T
  • عملکرد روان رابط کاربری Oxygen OS با امکانات فراوان
  • عمر باتری عالی
  • تصاویر با کیفیت زمان عکاسی در شب با حالت Nightscape

نقاط منفی

  • طراحی نه چندان جالب
  • کیفیت متوسط نمایشگر
  • به‌روزرسانی تنها تا اندروید 11
  • عملکرد ناامیدکننده دوربین فوق عریض
  • نبود اسلایدر فیزیکی هشدار
  • موتور لرزشی ضعیف
  • سرعت تشخیص آهسته حسگر اثر انگشت

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

1 comment

ماهان دوشنبه , ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۳۳ - ۱۶:۳۳

دیدم کسی هیچ نظری در رابطه با مضخرفاتی که نوشتی نداده … معلومه از طرفدارهای گوشی های مضخرف شیاومی هستی … منم نظری نمی‌دم … وان پلاس تو همه تولیداتش همیشه احترام ویژه ای داشته و داره و با چرت و پرتی های امثال تو ارزشش کم نمیشه

Reply

دیدگاه شما چیست؟