بهترین و بدترین گوشی های هواوی و آنر در سال 2020: تحریم ها با غول چینی چه کرد؟

توسط Avatar photoمحمد حسین
4 دقیقه
هواوی

سال 2019 برای هواوی بنا به دلایلی که خارج از بحث ما در این مقاله است؛ سال بسیار بدی بوده و ممکن است حداقل برخی از ما فکر کرده باشیم که این اتفاقات برای سال 2020 نیز ادامه پیدا کند. اما هواوی برخلاف تمام باورها، توانست مجددا ثبات خود را حفظ کند و حتی فراتر از انتظارات ظاهر شود.

این شرکت در سال 2020 توانست تعدادی محصول فوق‌العاده از قبیل هدفون و ساعت هوشمند تا گوشی‌های رده بالا و نوت بوک‌ها را روانه بازار فروش کند. هواوی همچنین تغییرات بزرگی را در استراتژی خود جهت تمرکز بر روی فناوری‌های غیر وابسته به گوشی‌های هوشمند غربی اعمال کرده است.

همانطور که قبلا به آن اشاره کردیم، 2020 برای هواوی و آنر سالی پر از چالش‌های متفاوت بود. بنابراین در این مقاله ما به بررسی تعدادی از دستاوردهای برجسته این دو شرکت‌ پرداخته‌ایم. ادامه مطلب را با روکیدا همراه باشید.

برنده: سری میت 40

گوشی میت 40 پلاس را می‌توان تقریبا از هر جهت به عنوان بهترین گوشی و از همه مهم‌تر قدرتمندترین گوشی از نظر دوربین، برای مارکت فعلی تلفن‌های همراه محسوب کرد. از قابلیت‌های به کار رفته در این دوربین، فناوری PDAF یا فوکوس خودکار تشخیص فاز و سنسور مدت پرواز سه بعدی ToF را می‌توان نام برد.

علاوه بر این موارد، میت 40 پرو پلاس قابلیت زوم سه برابری و 10 برابری را به کمک دوربین‌های تله‌فوتوی خود ارائه می‌کند. همه فن حریف بودن این گوشی در نوع خود واقعا بی‌نظیر است. نسخه پرو این گوشی از ماژول دوربین متفاوتی برخوردار بوده، با این حال عنوان بهترین دوربین را در بین گوشی‌های غربی، از آن خود کرده است.

gsmarena 003 10

متاسفانه جدیدترین تحریم‌های ایالات متحده آمریکا دسترسی به خانواده میت 40 و همچنین عرضه تراشه‌های کایرین را محدودتر کرده است. علاوه بر این موارد، عدم دسترسی به خدمات گوگل برای کاربران غربی که به غول جستجوی دنیا عادت کرده‌اند، مشکلاتی را به وجود آورده است.

بازنده: مصرف‌کنندگان

فقدان پوشش‌دهی خدمات گوگل برای کاربران غربی باعث مشکلات بسیاری شده و آنها را مجبور کرده تا از سخت‌افزار بسیار عالی و خوش‌قیمت هواوی دور بمانند. شرکت هواوی سخت در حال تلاش است تا دنیای متفاوت خود را بسازد. هواوی همچنین برای متقاعد کردن کاربران خود بیان کرده است:

شما می‌توانید حتی بدون دسترسی به خدمات گوگل، تجربه بی‌نظیری را با گوشی‌های ما داشته باشید.

gsmarena 005 8

در هر حال برای کاربران نیز مدت زمان زیادی طول خواهید کشید تا خود را با موارد جایگزین‌شده عادت بدهند. این امر به معنای رقابت کمتر بوده و منجر به انتخاب محدودتر کاربری می‌شود که به دنبال یک گوشی هوشمند جدید است. دو شرکت هواوی و آنر گوشی‌های هوشمند فوق‌العاده‌ای را تولید می‌کنند و ناراحت کننده است که همه مردم نمی‌توانند به طور کامل از آنها بهره‌مند شوند.

امیدواریم شرایط در سال 2021 برای غول فناوری چینی رو به بهبود سوق پیدا کند، چرا که رقابت بالاتر، به نفع همه است.

برنده: میت‌ بوک‌، مجیک‌ بوک‌ و سایر لوازم جانبی

از آنجایی که شرکت AMD در بازار CPU سخت در حال رقابت بوده و دو شرکت هواوی و آنر تراشه‌های خود را با قیمت‌های نسبتا پایینی به کار می‌گیرند، می‌توان به صراحت بیان کرد که لپ‌تاپ‌های میت ‌بوک و مجیک‌ بوک، برندگان سال 2020 محسوب می‌شوند.

آنر همان کاری را انجام می‌دهد که در آن بهترین است. این شرکت سخت‌افزار عالی را همراه با یک قیمت رقابتی ارائه می‌کند. برای مثال، مجیک ‌بوک 14 و پرو هر دو علی‌رغم عملکرد بسیارعالی که دارند، از قیمت باورنکردنی برخوردار هستند.

gsmarena 004 7

همتای هواوی مجیک بوک یعنی لپ‌تاپ‌های میت ‌بوک 14 و ایکس پرو نیز با این که از هر نظر پیشرفت چشمگیری را نشان دادند، اما همچنان با قیمت‌های رقابتی ارائه می‌شوند. مسلما بزرگترین جذابیت آنها، نسبت ابعاد 3:2 و کیفیت عالی صفحه‌نمایش است.

علاوه بر این موارد، باید از گجت‌های پوشیدنی هوشمند این دو شرکت نیز مانند فری‌بادز پرو هواوی، هدفون بی‌سیم واقعی ایربادز آنر چویس و البته واچ GT2 پرو هواوی اشاره کنیم. همه این محصولات باکیفیت ثابت می‌کنند که هواوی همچنان برای پول ارزش بسیار زیادی قائل است.

برنده یا بازنده: آنر

اگر جنگ تجاری آمریکا-چین صورت نمی‌گرفت، آنر همچنان بخشی از شرکت هواوی بود. این شرکت به هواوی جهت پیوستن به جمع سه تولیدکننده برتر گوشی‌های هوشمند جهان کمک شایانی کرده و مشاهده به پایان رسیدن این دوره بسیار ناراحت‌کننده است.

gsmarena 001 13

اما این مسئله می‌تواند به دو شکل پیش برود. از یک طرف، مستقل‌شدن آنر می‌تواند به قطع دسترسی این شرکت به بودجه تحقیق و توسعه و زنجیره تامین گسترده هواوی منجر شود. این جدایی قادر خواهد بود در مدت کوتاهی به جنبه رقابت‌طلبی آنر لطمه بزرگی وارد کند.

از طرف دیگر، شرکت آنر می‌تواند به طور آزاد و بدون هیچ سدکننده راهی فعالیت خود را ادامه دهد و امیدواریم که از طرف دولت آمریکا نیز اجازه فعالیت عادی را داشته باشد. علاوه بر این مسائل، برگشتن به میدان رقابت آن چنان برای آنر سخت نخواهد بود چرا که این شرکت از قبل اعتبار خود را به دست آورده است.

در نهایت این که امیدواریم هر دو شرکت هواوی و آنر، سال 2021 را با شرایط به مراتب بهتری نسبت به سال‌های گذشته آغاز کنند. همچنین بتوانیم به جای این که شاهد شکست آنها و در نتیجه محدودتر شدن انتخاب‌ها باشیم، حضور این دو برند مطرح دنیا را در بین سایر رقبای جهانی که دائما در حال افزایش است، نظاره‌ کنیم.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟