واتس‌اپ امکان بازکردن قفل با چهره را فراهم می‌کند

توسط Avatar photoامیرحسین حیدرزاده
2 دقیقه
ویژگی‌های جدید واتس‌اپ

گزارش شده است که واتس‌اپ در به روزرسانی آینده خود، پشتیبانی از قفل چهره یا Face ID را در اندروید فراهم خواهد کرد. این نرم افزار هم‌چنین قرار است از طریق اعلان‌های تماس از دست رفته، الحاق به تماس‌های گروهی در جریان را آسان‌تر کند.

واتس‌اپ گزارش داده است که در به روزرسانی رسمی آینده خود، دو امکان جدید را به این نرم افزار خواهد آورد. اولی برای کسانی که معمولا مکالمات گروهی را از دست می‌دهند، مورد دوم کاربران Google Pixel 4 را مجذوب خود می‌کند.

ویژگی‌های جدید واتس‌اپ

همانطور که توسط افشاء کننده‌ی سایت WABetaInfo شرح داده شده است، کاربران به زودی می‌توانند به تماس‌های گروهی در جریان با یک درخواست وارد شوند. اگر کاربری را که در دسترس نیست دعوت به تماس کنید، کاربر مذکور می‌تواند که به تماس گروهی بپیوندد یا آن را نادیده بگیرد، بار بعدی که کاربر واتس‌اپ را باز کند می‌تواند به آن تماس بپیوندد. این امکان برای هرچه ساده‌تر ساختن تماس‌های گروهی ایجاد شده. از لحاظ عملکردی، واتس‌اپ را به اپلیکیشن‌های زوم و اسکایپ نزدیک‌تر می‌کند.

 

امکانی که واتس‌اپ در حال اجرای آن بر روی اندروید است برای اولین بار در IOS ایجاد شده. قفل اثر انگشت به “قفل بیومتریک” تغییر نام داده و شامل باز کردن قفل با چهره و سایر شناسه‌های منحصر به فرد شخص می‌شود. عملکرد کلی این ویژگی به همان شکل می‌ماند. کاربران می‌توانند انتخاب کنند که برای باز کردن واتس‌اپ از اثر انگشت یا قفل چهره استفاده کنند.

whatsapp si sblocca con FaceID e TouchID

این یک ویژگی خوش‌آیند برای دستگاه‌های اندروید مثل Pixel 4 است که عمدتا توسط چهره قفل آنها باز می‌شود. اکنون باید به کاربران مذکور اجازه داده شود تا امنیت چت‌های خود را افزایش دهند. احتمالا روش‌هایی مانند Hand ID ال‌جی نیز پشتیبانی خواهند شد.

هیچ برنامه زمانی مشخصی برای انتشار این ویژگی‌ها در نسخه رسمی واتس‌اپ وجود ندارد.

 

منبع: androidauthority.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟