ساعتهای هوشمند که امروزه در زندگی مردم دنیا جا خوش کردهاند، سال به سال قابلیتهای بیشتری را در اختیار کاربران قرار میدهند. با ورود آنها در حوزه سلامت، استفاده از این گجتها را نسبت به قبل دو چندان کرده است. در این میان شرکت Fitbit یکی از نوآوران و پیشگامان ساعتهای هوشمند رده تناسب اندام و سلامتی میباشد. در این مقاله با جدیدترین قابلیتی که این شرکت برای کاربران خود به ارمغان آورده است آشنا میشویم.
ساعت هوشمند همه فن حریف شرکت Fitbit در آخرین بروزرسانی با اضافه کردن برنامه نوار قلب (ECG) به محصول خود، امکان ارزیابی فعالیت قلب را از نظر بینظمی به کاربران میدهد.
در حال حاضر گجت برنامه Fitbit’s ECG در آمریکا، اروپا و آسیا در دسترس همگان قرار گرفته است. تاخیر در اخذ مجوز برای این قابلیت، باعث شد این برنامه بصورت پیشفرض روی ساعتهای Fitbit Sense نصب نشده باشد.
برای مشاهده دیگر ساعتهای هوشمند شرکت Fitbit اینجا را کلیک کنید.
این برنامه بایستی هنگام همگامسازی ساعت، خود بصورت خودکار نصب شود اما میتوانید آن را بصورت دستی نیز از طریق App Gallery که در بخش My Apps از برنامه Fitbit mobile میباشد، نصب کنید.
نحوه استفاده از برنامه Fitbit’s ECG
بعد از نصب برنامه مورد نظر ابتدا نشسته، برنامه را باز کرده و مشخص کنید که قرار است گجت را به کدام دست خود میبندید سپس انگشت شست و اشاره خود را به مدت 30 ثانیه روی گوشههای مخالف قسمت فلزی ردیابهای تناسباندام قرار داده و منتظر میمانید تا اسکن آن تمام شود.
زمانیکه تمام اسکن به پایان رسید 3 نتیجه احتمالی را مشاهده خواهید کرد:
- فیبریلاسیون دهلیزی (atrial fibrillation): این یک ریتم غیرمعمول قلبی میباشد که باید برای مشاوره به دکتر مراجعه کنید.
- ریتم نرمال سینوسی (normal sinus rhythm): نشاندهنده ریتم طبیعی قلب است.
- بدون نتیجه ( inconclusive): نشاندهنده این است که سنسورها به درستی نتواستند اندازهگیری کنند که علت آن ممکن است بخاطر تعداد ضربان قلب کمتر از 50 عدد در دقیقه و یا بالاتر از 120 عدد در دقیقه باشد.
اگر Fitbit’s ECG، وضعیت خطرناک atrial fibrillation را تشخیص داد میتوانید از طریق خود برنامه گزارش بیماری خود را برای دکتر به اشتراک بگذارید. برای این کار، ابتدا بر روی گزینه Discover tab کلیک کرده سپس در قسمت Assessments and Reports گزینه Heart Rhythm را کلیک و در ادامه گزینه View Results را انتخاب میکنیم.
منبع: techradar.com