همانطور که قبلا گفتیم، بحث فیلترینگ پیامرسانهای خارجی و اعمال محدودیتهای سختگیرانه درباره استفاده از آنها بار دیگر در مجلس مطرح شده است و این بار به صورت جدیتر درباره آن تصمیمگیری میشود.
در طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی بحث فیلترینگ اپلیکیشنهای خارجی مانند اینستاگرام که اکنون بیشتر از یک فضای مجازی عکسمحور، مامنی برای کسبوکارهای اینترنتی شده است، بیش از پیش قوت گرفته است.
همانطور که پیشبینی میشد، ابلاغ این طرح به مجلس و احتمال تصویب آن با واکنش فعالان این حوزه روبهرو شده است و امروز اولین بیانیه در خصوص رد این طرح، از طرف انجمن کسبوکارهای اینترنتی مطرح شد.
انجمن کسبوکارهای اینترنتی در این بیانیه ضمن برشمردن نتایج منفی سیاستهای پیشین دولت درباره فیلترینگ پیامرسانهای خارجی از جمله تلگرام، تاکید کرد: فیلتر شدن تلگرام و قطعی چند روزه اینترنت در آبان ماه سال 98، اقدامات شکست خورده دولت در استفاده اجباری مردم از پیامرسانهای داخلی بوده است و با این وجود، این سیاست محدود کننده هنوز ادامه دارد.
همچنین در این بیانیه ضمن اشاره به حضور فعال مردم در کانالهای تلگرامی پس از فیلتر شدن آن، ادامه این فرایند از جانب دولت را با مطرح کردن پرسشی در خصوص عملی شدن کوچ اجباری مردم به پیامرسانهای داخلی به چالش کشانده است.
علاوه بر این، در این بیانیه به فعالیت مداوم دولتمردان در اپلیکشین توییتر اشاره شده است و با نام بردن از این پیامرسان به عنوان مرجع خبری صداوسیما، حرف و عمل سیاستگذاران را متناقض دانسته است.
انجمن حمایت از کسبوکارهای اینترنتی، برخورد سختگیرانه و سیاستگذاریهای غلط عوامل داخلی و تحریمهای خارجی را موانع جدی بر سر راه پیشرفت کارآفرینان کشور دانست.