پتنت جدید هوآوی نحوه استفاده از حسگرهای اثرانگشت زیر نمایشگر را تغییر می‌دهد

توسط محمد امین نعمتی
پتنت جدید هوآوی نحوه استفاده از حسگرهای اثرانگشت زیر نمایشگر را تغییر می‌دهد

هوآوی اخیرا پتنت جدیدی را برای استفاده از حسگرهای اثرانگشت زیر نمایشگر ثبت کرده است. براساس این پتنت، کاربر در هر جای نمایشگر انگشت خود را قرار دهد، حسگر گوشی را از قفل با شناسایی آن خارج می‌کند.

غول چینی در گفتگو با سایت Android Authority تایید کرده یک پتنت در 6 بازار از جمله چین، اروپا، آمریکا، ژاپن، کره و هند ثبت کرده و منتظر تایید آن است.

هوآوی در این پتنت، کاربردهای بالقوه‌ای را برای این فناوری شرح داده است، از جمله تایید اثرانگشت با فشار دادن آیکون اپلیکیشن‌ها.

بنابراین، دیگر نیازی نیست ابتدا یک اپلیکیشن را باز کنید و سپس انگشت خود را روی حسگر اثرانگشت بگذارید، به سادگی با لمس آیکون اپلیکیشن، اسکن اثرانگشت شروع و اپلیکیشن باز خواهد شد.

پتنت جدید هوآوی نحوه استفاده از حسگرهای اثرانگشت زیر نمایشگر را تغییر می‌دهد

این شرکت همچنین اشاره کرده است امکان مشاهده پیامک‌ها، پاسخ به آن‌ها و ورود به اپلکییشن SMS بدون نیاز به باز کردن گوشی از قفل وجود خواهد داشت.

به عبارت دیگر، تعامل با قفل صفحه نمایش ساده‌تر می‌شود و قابلیت‌های فراوانی نیز به همراه دارد. علاوه بر این، به کاربران این امکان داده می‌شود تا مانند قبل برای شناسایی اثرانگشت فقط از یک ناحیه خاص استفاده کنند و سایر بخش‌های نمایشگر غیرفعال شود.

نتیجه این فناوری، صرفه‌جویی در مصرف توان و استفاده‌های کاربردی بیشتر خواهد بود، چون اکثر کاربران تنها از نیمه پایینی نمایشگر با انگشتان شست خود استفاده می‌کنند.

متاسفانه، هنوز مشخص نیست چه زمانی یک دستگاه با این فناوری معرفی خواهد شد. گرچه، به نظر ما چنین محصولی زیاد از ما دور نیست.

منبع: gizmochina.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید