بدافزاها ، نرم افزارهایی هستند که عموما بصورت پنهانی عمل می کنند و کنترل رایانه شما را یا مختل می کنند یا بدست نویسنده بدافزار می دهند تا برای تامین مقاصر شیطانی از رایانه شما استفاده کند .
بدافزارها معمولا نقاط ضعف سیستم هعامل ها یا مرورگرهای بروز نشده و قدیمی و داری باگ از اینترنت به رایانه شخصی شما منتقل می شوند ، اما از حالا به بعد دیگر اینطور نیست .
الان یک مشکل بزرگ به نام شبکه های اجتماعی با میلیون ها کاربر مسبب انتشار بدافزارها شده و می شوند !
به تازگی محققان بدافزاری به نام Ransomرا کشف نموده اند که در فایل تصاویر پردازش شده توسط شبکه های اجتماعی فیس بوک و لینکدین منتشر می شود و روی رایانه های کاربران قربانی نصب می شود .
هنگامی که مرورگر شما تصاویر را از وب سایت های شبکه های اجتماعی فیسبوک و لیندکدین بارگذاری می کند ، بدافزار توسط کدهای مربوط به تصاویر در مرورگر شما بارگذاری می شود و به محض باز شدن تصویر در مرورگر ، بدافزار کنترل رایانه شما را بدست می گیرد و نفوذ کامل می شود .
هنگامی که تصویر بصورت کامل روی سیستم شما بارگذاری می شود ، بدافزار Ransom به سازنده خود اطلاع می دهد که الان روی سیستم هست اما هنوز باز نشده است و ممکن هست دستوراتی جهت بازنمودن فایل حاوی تصویر ارسال کند .
محققان امنیتی می گویند در ماه سپتامبر ( شهریور 95 ) به کمپانی های فیس بوک و لینکدین وجود این بدافزار را اطلاع داده اند اما هر دو کمپانی تا کنون راه حلی برای متوقف ساختن بدافزار Ransom ارائه نداده اند و تهیدید این بدافزار همچنان برای رایانه های کاربران این دو شبکه اجاماعی پابرجاست .
با توجه به پابرچا بودن خطر این بدافزار ، محققان امنیتی توصیه نموده اند که به هبچ وجه از فیس بوک یا لینکدین تصاویر را دانلود و بارگذاری نکنید چرا که به صورت بالقوه خطر به دست افتادن کنترل رایانه شما به دست افراد خرابکار وجود دارد .
این مطلب خیلی جالب بود مرسی