Unisoc T7520 به عنوان اولین چیپست ۶ میلی‌متری دنیا چه مشخصاتی دارد؟

توسط محمد امین نعمتی

پس از این که اولین چیپست‌های ۷ نانومتری EUV (لیتوگرافی از طریق اشعه فرابنفش) سال گذشته توسط شرکت‌های بزرگ رونمایی شدند، اولین تراشه ۶ نانومتری EUV کمی دنیای فناوری را شگفت‌زده کرد و باید بگوییم با Unisoc T7520 آشنا شوید.

این اولین چیپستی است که در جدیدترین کارخانه ریخته‌گری شرکت TSMC ساخته شده است. در مقایسه با فرآیند‌های ابتدایی EUV، محصول جدید تراکم ترانزیستورها را تا ۱۸ درصد افزایش داده است و به کاهش توان مصرفی تا ۸ درصد کمک می‌کند.Unisoc T7520 به عنوان اولین چیپست 6 میلی‌متری دنیا چه مشخصاتی دارد؟

چیپست T7520 فراتر از نوآوری که به همراه دارد کاملا محصول جالبی است. پردازنده آن ۴ هسته کورتکس A76 و ۴ هسته کورتکس A55 (سرعت کلاک مشخص نیست) دارد. پردازنده گرافیکی یک واحد میان‌رده Mali-G57 است که از دقت نمایشگر تا 4K با استاندارد +HDR و حداکثر نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند.

Unisoc T7520 به عنوان اولین چیپست 6 میلی‌متری دنیا چه مشخصاتی دارد؟

سایر قطعات چیپست شامل یک پردازشگر سیگنال تصویر ۴ هسته‌ای می‌شود که قادر به مدیریت حسگرهای دوربین ۱۰۰ مگاپیکسلی بوده و برای مجموعه دوربین‌های چندتایی آماده است. واحد پردازش مبتنی بر شبکه‌های عصبی جدید در مقایسه با نسل قبلی ۵۰ درصد عملکرد بهتر به ازای هر وات دارد.

ویژگی ممتاز دیگر این چیپست استفاده از یک مودم 5G داخلی است. این مودم از هر دو فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز و mmWave و حالات SA و NSA شبکه‌های 5G پشتیبانی می‌کند. در حالت SA شبکه mmWave سرعت آپلود مودم می‎‌تواند به ۳.۲۵ گیگابیت در ثانیه برسد.

Unisoc T7520 به عنوان اولین چیپست 6 میلی‌متری دنیا چه مشخصاتی دارد؟

چیپست Unisoc T7520 به لطف مودم داخلی خود در مقایسه با محصولاتی مانند اگزینوس ۹۹۰ و اسنپ‌دراگون ۸۶۵ که به یک مودم خارجی نیاز دارند، ۳۵ درصد توان کمتر مصرف می‌کند.

Unisoc T7520 به عنوان اولین چیپست 6 میلی‌متری دنیا چه مشخصاتی دارد؟

شرکت Unisoc قصد دارد چیپست T7520 را در سال جاری وارد بازار کند، به عبارت دیگر امسال اولین دستگاه‌های مجهز به آن را خواهیم دید.

 

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟