آیا با تکنیک توقف سخت برای استفاده بیشتر از زمان آشنا هستید؟

توسط محمد امین نعمتی

آیا با تکنیک توقف سخت برای استفاده بیشتر از زمان آشنا هستید؟

زمان یکی از مسائلی است که تمام ما می‌توانیم احتمالا بیشتر از آن استفاده کنیم.

به ویژه در محیط کار، یک جلسه یا یک تماس تلفنی به سادگی ممکن است بیشتر از زمانی که باید به آن اختصاص داده شود ادامه یابد، نتیجه آن هدر رفتن وقت کار بعدی است که در برنامه زمانی خود داشتید و در نهایت برای مسائلی که در آخر فهرست انجام روز خود قرار داده بودید دیگر وقت ندارید یا این که ممکن است برای انجام آن‌ها چند ساعت بیشتر در اداره بمانید.

چند سال قبل من برای اکثر تماس‌ها و جلسات خود از تکنیک «توقف سخت» استفاده کردم. الهام‌بخش من چندین نفری بودند که با آن‌ها مصاحبه کرده بودم، یعنی افرادی که گفته بودند پس از 14 یا 30 دقیقه یک «توقف سخت» داشتند، تمرینی که باعث می‌شود تا بدانید کاری که در حال انجام آن هستید یک زمان پایانی قطعی دارد، در نتیجه باید با این حقیقت روبرو شوید که در یک مدت زمان مشخص باید آن را به پایان برسانید.

آیا با تکنیک توقف سخت برای استفاده بیشتر از زمان آشنا هستید؟

بدون شک داشتن این ذهنیت عالی است.

زمانی که به یک فرد می‌گویید باید جلسه را پس از مقدار زمان مشخصی ترک کنید، آن فرد نهایت تلاش خود را می‌کند تا اصل مطلب را بگوید. آن‌ها سر موقع می‌آیند، برای شروع جلسه شما یا گفتگو آماده هستند و تمام این مسائل با کارآمدی قابل توجه بیشتری به جلو پیش خواهد رفت.

به همین شکل در نظر بگیرید بدون این که یک زمان توقف سخت مشخص کنید وارد یک جلسه می‌شوید ولی فردی که قصد ملاقات او را دارید هنوز با فرد قبلی دارد حرف می‌زند و زمان شروع جلسه به تاخیر می‌افتد.

در انتها، اکثر چنین جلساتی که باید کمتر از 30 دقیقه زمان می‌برده است بیشتر از یک ساعت طول می‌کشد چون تعداد فعالیت‌های غیرضروری که در آن‌ها انجام می‌شود زیاد بوده است.

اگر همان ابتدا بگویید به خودتان بگویید پس از 30 دقیقه یک «توقف سخت» خواهید داشت، همه چیز به مراتب موثرتر پیش می‌رود.

آیا بعد از این 30 دقیقه باید جایی باشید؟ گاهی اوقات آره و گاهی اوقات این مکان پشت میز در محیط کار یا ناهار خوردن است. موضوع مهمی که باید این جا در نظر داشته باشید این است که برای هر موضوع مقدار مشخصی زمان تعیین کنید تا بیشتر روزتان را به خود اختصاص ندهد.

اگر می‌خواهید در جلسه بیشتر بمانید، یقینا می‌توانید این کار را انجام دهید. اما تعیین یک محدوده زمانی پیش از شروع آن و استفاده از تکنیک توقف سخت باعث می‌شود اگر قصد ترک جلسه را داشته باشید احساس راحتی بیشتری کنید و در دقایق یا ساعاتی صرفه‌جویی کنید که در غیر این صورت از دست می‌دادید.

به عبارت دیگر مشخص کنید چقدر باید به یک کار زمان اختصاص دهید، به افراد بگویید این مدت زمان چقدر است و به آن پایبند باشید، از طرفی همچنین مدت زمانی نیز به خودتان اختصاص دهید چون شایسته آن هستید.

منبع: lifehacker.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید