6 نکته برای این که جرقه تغییر را در زندگی خود به وجود آورید

توسط محمد امین نعمتی
4 minutes read

مطالب زیر منتخبی از کتاب اساتید موفقیت به قلم ناپلئون هیل هستند.

دکتر لیسی هال زندگی موفقی داشته است. او مدرک دکترا رشته فلسفه را از دانشگاه دوک و رشته روانشناسی را از دانشگاه کارولینای شمالی گرفته است.

او استاد تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا، یک نویسنده و سخنران قدرتمند و متخصص تست و تحلیل ویژگی‌های شخصیتی برای طراحی آزمون‌های خود ارزیابی است.

نگاه دکتر هیل به تعیین هدف چون این قضیه روی پیشرفت و بهبود زندگی افراد تاثیر دارد یک نگاه کاربردی و عمل‌گرایانه با توجه به عنصر تغییر است. همانطور که ما نیازها و اهداف خود را شناسایی می‌کنیم، یک تصویر شفاف از آن چه می‌خواهیم در زندگی‌مان تغییر کند شروع به شکل‌گیری می‌کند. تغییر در تمامی جوانب زندگی مشخص است.

6 نکته برای این که جرقه تغییر را در زندگی خود به وجود آورید

فصول تغییر می‌کنند، فناوری تغییر می‌کند، مردم تغییر می‌کنند. تغییر لازم و همچنین اجتناب‌ناپذیر است.

مردم اغلب اوقات می‌گویند که می‌خواهند شغل خود، کسانی که عاشق آن‌ها هستند و حتی بدن خود را تغییر دهند. ولی چه چیزی جرقه تغییر را در روابط، کسب و کارها و به طور کلی زندگی به وجود می‌آورد؟ همانطور که هر سال جدید یا مرحله جدید از کسب و کار خود را شروع می‌کنید، وقت بگذارید و ببینید زندگی شما به چه تغییراتی نیاز دارد.

تغییر در زمان تصمیم‌گیری رخ می‌دهد. حالا وقت آن است در چارچوبی تصمیم بگیرید که باعث ساده‌سازی تغییر در زندگی شود. در این مطلب اگر می‌خواهید زندگی‌تان تغییر کند به نکاتی اشاره می‌کنیم که باید در نظر بگیرید.

  1. خواهان تغییر باشید

ما همه اشخاصی را می‌شناسیم که می‌خواهند تناسب اندام داشته باشند ولی به خوردن فست‌فود و نرفتن به باشگاه ادامه می‌دهند. همچنین دوستی که می‌گوید یک رابطه باثبات می‌خواهد ولی دائما با افراد از نظر احساسی مشکل و دردسرآفرین قرار می‌گذارد. اگر می‌خواهیم تغییر کنیم، باید بپذیریم فرآیند آن را شروع و تلاش کنیم.

میل به تغییر برای به وجود آوردن تغییر کافی نیست. درد تغییر نکردن باید به قدری باشد که چاره‌‌ای برای اقدام به عمل نداشته باشید. برای این که انگیزه تغییر را در خود به وجود آورید، به عواقب تغییر نکردن در مقابل بهانه‌ای که برای آن دارید، فکر کنید.ی برای ‌ای بر

  1. شرایط خود را به وجود آورید

ما همه پیشینه‌ای داریم که هویت ما را ساخته‌ است. گاهی اوقات این داستان‌ها زمانی که به آن‌ها اجازه دهیم مانع این شوند تغییرات لازم در زندگی را به وجود آوریم، نقش یک عصا را دارند. ما می‌توانیم به سادگی تقصیر را به گردن بازار، مشتریان خود یا همسران‌مان برای حمایت نکردن از رویایمان بیاندازیم، ولی اگر بخواهیم تغییر کنیم، باید مالکیت شرایط خود را بپذیریم.

تحت هر موقعیتی، مسائلی وجود دارد که نمی‌توانیم روی آن‌ها کنترل داشته باشیم ولی همچنین مسائلی وجود دارند که قادر به کنترل آن‌ها هستیم. برای غلبه به شرایط خود، باید فرصت‌هایی را پیش‌بینی کنید که مسئولیت آن‌ها را بپذیرید و تغییر را به وجود آورند.

  1. برای تغییر زندگی، ذهنیت‌تان را تغییر دهید

ذهنیت یک انسان رفتار او را حکم می‌کند. برای ایجاد تغییر، باید از اعمالی که روزانه انجام می‌دهیم آگاه شویم و دیدگاه خود را عوض کنیم. تلاش برای انجام یک شبه آن متداول‌ترین دلیل شکست ما در تغییر رفتار است.

ابتدا، باید ذهنیت خود را تغییر دهیم یعنی باید به خودمان ثابت کنیم که رفتار فعلی‌مان دیگر برایمان مفید نیست ولی در انتهای سختی‌ها امید وجود دارد.

با پیروی از نور این امید، تغییر یک روز در یک زمان رخ می‌دهد. در نهایت، یک الگو رفتاری جدید برای جایگزینی با الگوی قدیمی به وجود خواهید آورد. زمانی که ذهنیت خود را تقویت کنید، قدرت عمل کردن را به خود بخشیدید.

  1. واکنش‌های خود را کنترل کنید

آمار نشان می‌دهد اکثر افراد تنها 45 روز پس از گذشت سال جدید برنامه‌های خود را برای آن تغییر می‌دهند. به وجود آوردن تغییر ساده نیست. مانند تمامی مسائل زندگی باید شکست و سختی‌ها را تجربه کنید. نحوه واکنش شما نسبت به این سختی‌ها احتمال موفقیت شما را رقم می‌زند.

متوجه باشید ایجاد تغییر معنابخش در کسب و کار و همچنین زندگی شما زمان‌بر است. به اوقاتی فکر کنید که با یک چالش روبرو شدید و واکنش منفی نشان دادید. آیا در حل مشکل به شما کمک کرده است؟ به احتمال قریب به یقین خیر.

به هر شکست به عنوان فرصتی برای پیشرفت خود بنگرید.

  1. با ناآرامی، راحت برخورد کنید

یک مرد اهل دنیای تجارت را در نظر بگیرید که 25 سال پیش زمانی که در مورد اینترنت شنید تصمیم گرفت «من قصد ندارم نحوه انجام کارم را که تمام عمر داشتم تغییر دهم، گور بابای بچه‌ها و کامپیوترهایشان.» چنین فردی امروزه بدون شک دیگر کسب و کار خود را ندارد.

اگر انگیزه تغییر بزرگ‌تر از نیاز شما برای راحت‌ بودن است به موفقیت دست پیدا خواهید کرد. رشد به طور کلی زمانی انجام می‌شود که بیرون از منطقه آرامش خود قرار دارید.

  1. درک کنید که منشاء تغییر از درون است

باور داشته باشید که تغییر امکان‌پذیر است و همیشه رویای به جلو راندن خود را زمانی که زمانه سخت می‌شود داشته باشید. اگر چنین باوری نداشته باشید و نتوانید خط پایان را ببینید، احتمال این که مایوس شوید زیاد است. پیش از انتظار به تغییر از سوی سایرین، باید ابتدا فرآیند تغییر را درون خود به وجود آورید و بهبود بخشید.

منبع: entrepreneur.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟