تسلا برای کاهش هزینه‌ها، کارخانه‌ای را در شانگهای احداث خواهد کرد

توسط پرشان شاکری فر
2 دقیقه

پس از ماه‌ها تلاش برای کسب مجوز از دولت چین، شرکت خودروسازی تسلا قصد دارد کارخانه‌ای را در شهر شانگهای چین احداث کند.
این اقدام تسلا اولین بار توسط وال‌استریت ژورنال و به نقل از افراد آگاه نسبت به برنامه‌های این شرکت، گزارش شد. انتظار می رود کارخانه‌ی مورد نظر در چین، در کاهش هزینه‌های تولید به این سازنده خودرو‌های برقی کمک کند.
تسلا با دانستن این نکته که این کار در کمک به فروش خودرو‌های بیشتر در بازار چین که در آن میزان تقاضا برای خودروهای برقی روز به روز در حال افزایش است نقشی کلیدی خواهد داشت، ماه‌ها به دنبال ساخت کارخانه‌ای در چین بوده است.

هنوز هم تمامی خودروهای تسلا در آمریکا تولید می‌شوند اما Elon Musk، مدیر اجرایی این شرکت معتقد است برای دستیابی به هدف تولید سالیانه 500000 خودرو تا سال 2018، لازم است تا از کارخانه‌هایی در خارج از خاک آمریکا نیز کمک گرفته شود.
هفته گذشته، تسلا اعلام کرد که خودرو های مدل S و X که در چین به فروش می رسند همراه با درگاه‌های شارژ دوگانه، که یکی برای دوشاخه‌های اروپایی و یکی برای دوشاخه‌های بریتانیایی که چینی‌ها از آن استفاده می‌کنند، عرضه خواهد شد.

https 2F2Fblueprint api production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F6282472F24273bd1 a98d 4e3f 9521 259f0435c447

تسلا هنوز به طور رسمی، خبر ساخت کارخانه خود در چین را اعلام نکرده اما در روز دوشنبه، آنها تبلیغ کوتاهی را در صفحه این شرکت در شبکه اجتماعی چینی Weibo منتشر کردند.

در این تبلیغ در مجموعه‌ای از تصاویر، بزرگ‌ترین مرکز شارژ خودروهای برقی تسلا در‌ جهان که در شهر شانگهای قرار دارد نمایش داده شد. این مرکز می تواند 50 خودرو تسلا را به طور همزمان شارژ کند.

https 2F2Fblueprint api production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F6282292Fb684c054 1cce 4275 9ed4 a493079ef44a

چین قصد دارد تا خودرو های بنزینی را به طور کامل با خودرو های برقی جایگزین کند

چین نیز به نوبه خود، تمام تمرکزش را بر روی خودرو های برقی منعطف کرده است. در ماه سپتامبر، این کشور اعلام کرد که بزرگترین بازار خودرو در جهان، در آینده استفاده از خودرو های بنزینی را به طور کامل ممنوع خواهد کرد و تنها استفاده از خودرو های برقی مجاز خواهد بود.

تسلا نیز تلاش کرده تا با رویکردی تهاجمی، جایگاه های شارژ را در نقاط مختلف چین احداث کند. این کار با احداث جایگاه‌های مختلف در دو شهر اصلی پکن و شانگهای آغاز شده است. تا انتهای سال میلادی، این شرکت 800000 جایگاه دیگر را در سرتاسر چین احداث خواهد کرد.

در حال حاضر در پکن و شانگهای، به ازای هر جایگاه، جایگاه دیگری در شعاع 5 کیلومتری آن احداث شده است و شهرهای دیگر مانند گوانگژو نیز در تلاشند تا این فاصله را کم کنند.
چین پتانسیل عظیمی را برای هر شرکت خودروسازی در بر دارد. سال گذشته در این کشور 28 میلیون خودرو به فروش رسید. این میزان حدود یک سوم 88 میلیون خودرو و وَن‌هایی است که در سال گذشته در سرتاسر جهان به فروش رسید.

 

مطالب مرتبط

1 comment

هومن پنجشنبه , ۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۹:۴۷ - ۰۹:۴۷

کارتون حرف نداره

Reply

دیدگاه شما چیست؟