گوشی شیائومی 14 اولترا گرانتر از سامسونگ و آیفون!

توسط Avatar photoماهان سرمد
2 minutes read

تنها چند روز دیگر به رویداد MWC بارسلونا باقی مانده است که در آن شیائومی قصد دارد جدیدترین پرچم‌دار خود، شیائومی 14 اولترا، را به صورت رسمی معرفی کند. با این حال، قیمت پیش‌بینی شده برای این گوشی ممکن است خواسته‌ها و انتظارات بسیاری را به چالش بکشد.

شیائومی رویدادی را برای 25 فوریه (6 اسفند) در بارسلونا برنامه‌ریزی کرده است که به احتمال زیاد، زمان معرفی گوشی‌های سری 14 خواهد بود. در این رویداد، از شیائومی 14 اولترا نیز رونمایی خواهد شد، گوشی‌ای که به عنوان یکی از خاص‌ترین محصولات اخیر مطرح است، اما به تازگی اطلاعاتی فاش شده که آن را به عنوان گران‌ترین پرچم‌دار شیائومی با طراحی ساده معرفی می‌کند.

بر اساس گزارشی از GSMArena، گوشی شیائومی 14 در ارزان‌ترین نسخه خود برای بازار اتحادیه اروپا با قیمت 1099 یورو عرضه خواهد شد، اطلاعاتی که پیش‌تر نیز در رسانه‌های چینی منتشر شده بود.

اما نکته قابل توجه این است که نسخه شیائومی 14 اولترا با قیمت 1499 یورو برای نسخه ویژه خود در اتحادیه اروپا عرضه می‌شود، قیمتی که آن را به یک گوشی لاکچری تبدیل می‌کند.

تاکنون تنها یک نسخه برای هر دو دستگاه تایید شده است که شامل 12 گیگابایت حافظه رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی برای نسخه پایه و 16 گیگابایت حافظه رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی برای نسخه اولترا می‌باشد. تفاوت اصلی این دو گوشی در چیدمان سنسور دوربین و طراحی پشت بدنه است، که در نسخه اولترا از یک ماژول دایره‌ای با چهار سنسور ویژه با رزولوشن 50 مگاپیکسل استفاده می‌شود.

مورد دیگری که باید در نظر گرفت، رنگ و بدنه این گوشی‌هاست که هر دو از یک بدنه فلزی استفاده می‌کنند. برای نسخه اولترا، گزینه‌ای با پوشش چرم مصنوع نیز در نظر گرفته شده است. رنگ‌های تایید شده برای شیائومی 14 شامل سبز یشمی، سفید و مشکی است، در حالی که برای نسخه اولترا فعلاً تنها رنگ‌های مشکی و سفید معرفی شده‌اند.

سوالی که پیش می‌آید این است که آیا شما حاضر به خرید یک پرچم‌دار شیائومی با قیمت 1500 یورو هستید یا خیر؟

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟