تبدیل ایده به محصول یک مسیر طولانی و پر از چالش است. پتنتها همیشه به محصول واقعی تبدیل نمیشوند اما آینده را به ما نشان میدهند. فناوری به کدام سمت و سو حرکت میکند؟ جواب شما در قلب پتنتها قرار دارد.
مهندسان اپل ایدههای جذابی را در سر دارند. ایدهای که امروز در مورد آن صحبت میکنیم یکی از صفحه کلیدهای جادویی اپل حساب میشود. یک صفحه کلید جادویی که یک مک را در خود جا داده است.
پتنت جذاب سیب گاز زده با عنوان “کامپیوتر درون یک دستگاه ورودی” ثبت شده. اجزای کلیدی رایانه شامل پردازنده، حافظه رم و فضای ذخیره سازی درون صفحه کلید قرار میگیرد.
ایده پشت پتنت یک رایانه همراه را به کاربران هدیه میکند. یک رایانه که با شما از محل کار تا خانه همراه میشود. هر کجا که یک نمایشگر باشد، یک رایانه مک در دسترس شما خواهد بود.
البته که باید قبول کنیم یک مک قرار گرفته درون صفحه کلید توانایی مک بوک پرو را نخواهد داشت. شاید بتوانیم آن را با توان پردازش مک بوک ایر مقایسه کنیم. آیا مک بوک ایر برای شما ضعیف است؟
مدیریت حرارت
اگر قرار باشد یک رایانه را درون صفحه کلید قرار دهیم، یعنی تمام تراشهها به شکل فشرده کنار هم قرار میگیرند. یک ترکیب تا این حد فشرده مدیریت دما و خروج حرارت را به کاری سخت تبدیل میکند.
محدودیت فضای ذخیره سازی یکی از مشکلات دوست کوچک ما حساب میشود. آن را برای کارهای روزمره به کاربران پیشنهاد میکنیم. از طرفی به یکی از تلفنهای پرچمدار امروز نگاه کنید. آنها قدرت زیادی در بازوی خود دارند.
یک تلفن هوشمند نمیتواند کارهای شما را به خوبی انجام دهد؟ مهندسان اپل ایده خود برای حل مشکل گرما را در جنس بدنه دستگاه دیدهاند. جنس بدنه به شکلی خواهد بود که گرما را از اجزای دستگاه گرفته به خارج آن میرساند.
درست همان کاری که “هیت سینک” یا مبدل گرمایی انجام میدهد. تنها تفاوت این است که گرما به جای انتقال به فن، به بدنه منتقل میشود. آیا به خرید دستگاه فکر میکنید؟ باید به مدیریت جریان هوا هم فکر کنیم.
جریان هوا برای قطعات الکتریکی اهمیت بسیار بالایی دارد. در نتیجه نمیتوانیم آن را روی پتو یا سطحی که به خودی خود گرم باشد، قرار دهیم. هدف اپل این بود که تمام آنچه که کاربر نیاز دارد، درون یک صفحه کلید قرار بگیرد.
به غیر از صفحه کلید به موس هم نیاز داریم. برای رفع این نیاز یک ترک پد روی صفحه قرار داده شد. مشکلی که روکیدا در این محصول میبیند، تامین برق آن و ارتباط با نمایشگر است.
آیا ارتباط با نمایشگر به شکل بیسیم خواهد بود؟ کدام نمایشگرها از ارتباط بیسیم صفحه کلید اپل پشتیبانی خواهند کرد؟ به این دو سوال در پتنت اشاره نشده است. امیدواریم هرچه سریعتر آن را در میان محصولات سیب گاز زده تجربه کنیم.
حکم آخر
یک رایانه که در صفحه کلید قرار بگیرد فناوری جدید حساب نمیشود. آیا “کومودور 64” یا “سینکلر ZX اسپکتروم” را به یاد دارید؟ قطر و وزن بسیار زیادی داشتند. البته که توان محاسباتی آنها نیز به شدت محدود بود.
فناوری امروز تلاش میکند تا رایانه-صفحه کلید خود را نازکتر، سبکتر و قدرتمندتر از همیشه به بازار عرضه کند. با پیشرفت فناوری حمل و نقل یک رایانه را به کاری بسیار ساده تبدیل میکنیم.
دیگر نیاز نیست لپ تاپ را درون کوله پشتی خود قرار داده و حداقل 2.5 کیلو وزن را حمل کنید. تنها یک صفحه کلید با وزن بسیار اندک در کوله شما قرار میگیرد.
امروز به هر خانه و اداره بروید یک نمایشگر برای اتصال صفحه کلید شما پیدا میشود. حرکت از یک اتاق تا اتاق دیگر یا از خانه به خانهای دیگر به راحتی انجام خواهد شد.
مک مینی به خوبی در میان کاربران خود را ثابت کرد، آیا صفحه کلید اپل میتواند مسیر مک مینی را ادامه دهد؟ امروز که روکیدا را میخوانید اپل یک صفحه کلید مخصوص به خود را تولید میکند اما برای قرار گرفتن یک رایانه در قلب خود به فضای بیشتری نیاز دارد.
منبع: techradar.com