ریلمی ماه ژوئیه گذشته از فناوری شارژ سریع ۱۲۵ وات خود به اسم اولترا دارت (UltraDART) رونمایی کرد اما هنوز گوشی هوشمندی مجهز به آن نشده است.
از طرفی با آن که تاریخ دقیق استفاده از این فناوری را نداریم، ولی براساس اخبار فعلی میدانیم این شرکت قصد دارد این فناوری را به حالت تجاری در آورد.
منبع این خبر نائب رئیس و مدیرعامل شعبه ریلمی در هند، اروپا و آمریکای لاتین آقای «Madhav Sheth» است که در یک مصاحبه گفته این شرکت تصمیم دارد سال آینده فناوری اولترا دارت ۱۲۵ وات خود را به حالت تجاری در آورد.
او همچنین گفته است این شرکت قصد تولید یک «پرچمدار فوقالعاده ممتاز» عضو سری سری جی تی را دارد، اما جزئیات بیشتری از آن را فاش نکرد.
در مورد فناوری مورد نظر باید بگوییم که یک باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت را در عرض تنها ۳ دقیقه به مقدار ۳۳ وات شارژ خواهد کرد و همچنین با چندین پروتکل شارژ از جمله 125W PPS، 65W PD و 36W QC سازگار است.
ما اطلاعاتی در مورد اولین گوشی هوشمند ریلمی با پشتیبانی از شارژ ۱۲۵ وات اولترا دارت نداریم و همچنین هنوز مشخص نیست این گوشی یک باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت یا بزرگتر خواهد داشت.
اما میتوان انتظار داشت از خانواده GT این شرکت و مجهز به مشخصات یک پرچمدار واقعی باشد.
منبع: gsmarena.com