فهرست عنوانها
گلکسی بادز 2 و اپل ایرپاد پرو رو در رو، شاخ به شاخ یکدیگر میجنگند. هدفونهای بیسیم شباهت زیادی به یکدیگر دارند.
بسیاری از مشخصات این دو رقیب، روی کاغذ برابر است. از طرفی کاغذ با واقعیت تفاوت دارد. موارد مهمی وجود دارد که در تصمیم گیری باید آنها را در نظر بگیریم.
روکیدا اینجاست تا موارد گفته شده را برای شما بررسی کند. ما را همراهی میکنید؟ جدیدترین هدفونهای بیسیم سامسونگ طراحی شدهاند تا پادشاهی اپل را زیر سوال ببرند.
آنها قابلیت حذف نویز فعال را به همراه دارند اما با قیمت بسیار ارزانتر به فروش میرسند. از طرفی قیمت ارزانتر به معنای ویژگیهای کمتر است.
هدفونهای سامسونگ ویژگی صدای فراگیر ایرپاد پرو را به همراه ندارند. شاید هم انتخاب بهترین هدفون با مدل تلفن همراه شما گره خورده باشد.
1. قیمت و دسترسی
اگر به صرفه جویی در هزینهها و باقی ماندن پول در حساب بانکی فکر میکنید، گلکسی بادز 2 ارزانتر تمام میشود. برای خرید آنها به 150 دلار آمریکا نیاز داریم.
ایرپاد پرو اپل در زمان عرضه با قیمت 250 دلار همراه بود. با گذشت زمان و تخفیفها قیمت پایینتر را تجربه کرد اما هیچ گاه به اندازه گلکسی بادز 2 ارزان نشد.
اگر به هزینه کمتر فکر میکنید، گلکسی بادز اصلی کاهش قیمت قابل توجهی داشته است. امروز میتوانید آن را با قیمت 80 دلار به خانه ببرید.
با توجه به مدلهای جدیدتر، خرید دوستان قدیمی را به شما پیشنهاد نمیکنیم. از طرفی کاهش قیمت با افزایش فروش همراه میشود، آیا میتوانید یکی از آنها را با قیمت 80 دلار پیدا کنید؟
2. طراحی
در مقایسه دو دستگاه به دیوار سلیقه برخورد میکنیم. آنها دو نوع هدفون بیسیم هستند که تفاوتهای قابل توجهی در طراحی دارند.
یکی از آنها طراحی دوستان سیمی را حفظ کرده و سیمها را حذف کرده. دیگری مانند یک گربه کوچک درون گوش شما آرام میگیرد.
شما کدام سبک را انتخاب میکنید؟ گلکسی بادز 2 جدید بدنهای با رنگهای جذاب و طراحی گرد دارد. باریک و سبک است. میتوانید برای ساعتهای طولانی آن را در گوش خود قرار دهید.
بدنه دستگاه به لمس شما حساس است. برای کنترل موسیقی، کم یا زیاد کردن صدا و رفتن به آهنگ بعدی نیازی به خارج کردن تلفن همراه از جیب ندارید.
البته که ما در مورد دستورات پیش فرض صحبت میکنیم، شما میتوانید دستور مورد نظر خود را به هدفون معرفی کنید. ایرپاد پرو نیز به لمس حساس است.
یک قسمت روی هر هدفون دیده میشود که با دیگر قسمتهای بدنه تفاوت دارد. آن قسمت حسگر خازنی حساس به فشار است. با لمس آن میتوانید حالت حذف نویز یا شفافیت را فعال کنید. پخش موسیقی و کنترل صدا نیز ممکن میشود.
درون جعبه هر دو رقیب انواع مختلف سری هدفون دیده میشود. قطعا میتوانید بهترین گزینه را برای گوشهای خود پیدا کنید. آنطور که نه بزرگ باشد و نه از گوش شما جدا شود.
آیا از تناسب هدفون داخل گوش مطمئن نیستید؟ سامسونگ و اپل هر دو یک نرم افزار برای این کار دارند. نرم افزار مخصوص به کمک میکروفون روی دستگاه و پخش یک صدا، قرار گرفتن هدفون را بررسی میکند.
یک رنگی ایرپاد پرو یا رنگین کمان گلکسی بادز؟
آیا به رنگ سفید علاقه ندارید؟ برای اپل مهم نیست. ایرپاد پرو تنها در یک رنگ به فروش میرسد. در آن سوی میدان گلکسی بادز 2 شما را صدا میکند.
از شما میپرسد: آیا رنگهای بیشتری میخواهید؟ سفید را داریم، به رنگ گرافیت، اسطوخودوس و زیتون هم موجود است. داستان رنگها در مورد کیس نگهدارنده کمی متفاوت خواهد بود.
هر کدام از رنگها را که انتخاب کنید، کیس نگهدارنده رنگ سفید دارد. نکته عجیب، داخل کیس نگهدارنده است. داخل کیس با رنگ هدفون برابر خواهد بود.
کیس نگهدارنده هر دو محصول سامسونگ و اپل بسیار براق است. ابعاد کوچکی دارد و به راحتی داخل جیب شما قرار میگیرد. برای درک بهتر به تصاویر نگاه کنید.
امیدواریم فروشگاه نزدیک به خانه شما، یکی از دو دستگاه را داشته باشد تا آن را بررسی کنید. متاسفانه محصول سامسونگ با آب میانه خوبی ندارد. استاندارد گلکسی بادز 2 IPX2 است.
به عبارتی در برابر تعریق شما مقاومت میکند اما اگر باران شدید ببارد برای دستگاه مشکل ساز میشود. ایرپاد پرو اپل در سنگر محکمی قرار گرفته و استاندارد IPX4 را به همراه دارد.
اگر میخواهید در تمام شرایط آب و هوایی و تمرین از هدفون استفاده کنید، محصول اپل گزینه بهتری به حساب میآید. البته که برخی محصولات مانند جیبرد ویستا 2 استاندارد بسیار مقاومتر IPX7 را به همراه دارند.
3. کیفیت صدا
گلکسی بادز 2 به نسبت گلکسی بادز نسخه اول کیفیت بسیار بالاتری را به گوش کاربران هدیه میکند. هر کدام از هدفونهای بادز 2 یک توییتر و ووفر جداگانه به همراه دارند.
به این معنی که صداهای زیر و بالا با تفکیک بهتر و کیفیت بسیار بالاتر تولید میشود. نتیجه تلاش مهندسان صدای سامسونگ یک صدای متعادل است.
ایرپاد پرو از نظر صدا به گلکسی بادز 2 شباهت دارد. کیفیت صدا در سطح بالایی قرار دارد اما نباید انتظار محصولات حرفهای را داشته باشید.
هدفونهایی مانند گرادو GT220 و کمبریج آدیو ملومانیا 1 پلاس برای دوستداران صدا ساخته شده. ایرپاد و گلکسی بادز کاربران روزمره را هدف قرار میدهند.
اگر در مورد کیفیت پخش موسیقی و گوش دادن به پادکست سوال کنید، میگوییم که کیفیت آنها تقریبا برابر است. اگر به سمت فیلم و سینما حرکت کنید، ماجرا متفاوت خواهد شد.
ایرپاد پرو اپل از فناوری صدای فراگیر پشتیبانی میکند. همچنین پشتیبانی از دالبی آتموس، صدای 7.1 کانال و صدای 5.1 کانال نیز وجود دارد.
در این نوع صدا، تصویر با صدا هماهنگ میشود. به عبارتی اگر در تصویر یک هواپیما بالای سر افراد باشد، شما نیز صدای هواپیما را از بالای سر میشنوید.
البته صدای فراگیر اپل پا را فراتر میگذارد. این فناوری همراه با شتاب سنج و ژیروسکوپ داخلی هدفون هماهنگ شده و موقعیت سر شما را تشخیص میدهد.
نتیجه هماهنگی با آیفون یا یکی از دستگاههای اپل نتیجه چشمگیری خواهد داشت.
4. حذف نویز
هر دو دستگاه فناوری حذف نویز فعال را به همراه دارند. این فناوری به شما اجازه میدهد تا در آرامش (نسبی) به موسیقی و پادکست گوش کنید. شاید هم با عزیزان خود صحبت کنید.
در زمان پخش موسیقی و فعال شدن قابلیت حذف نویز فعال احتمالا صدای حرف زدن افراد را نمیشنوید اما صدای اگزوز پورشه را که راننده آن پدال گاز را تا انتها فشار داده، به گوش شما میرسد.
چرا که قابلیت حذف نویز فعال درمورد صداهای تکرار شونده بهتر کار میکند. در این رقابت ایرپاد پرو در مورد حذف صداهای محیط عملکرد بهتری دارد.
وقتی در خیابان قدم میزنید، تقریبا تمام صدای ترافیک و باد خنثی میشود. هر دو هدفون از حالت شفافیت پشتیبانی میکنند. این حالت برای شنیدن صدای محیط، بدون خارج کردن هدفون استفاده میشود.
البته نسخه اپل از این فناوری حالت شفافیت نام دارد. ما معمولا برای حالتی که هدفون صدای خارج را به گوش شما میرساند، از حالت شفافیت استفاده میکنیم.
5. قابلیت اتصال
احتمالا ادامه متن را حدس میزنید. تقریبا تمام محصولات اپل با خانواده خود بهتر همکاری میکنند. ایرپاد پرو نیز جدا از داستان قدیمی انحصار سیب گاز زده نیست.
سامسونگ نیز مسیر اپل را دنبال کرد. گلکسی بادز 2 با تلفنهای گلکسی بهتر از دیگران همراه میشود. به طور کلی وضعیت سامسونگ در سازگاری بهتر است.
با نصب برنامه “گلکسی وِراِبِل” میتوانید تنظیمات EQ هدفون را تغییر دهید. همچنین امکان مشاهده باتری باقی مانده دستگاه و شخصی سازی کنترل روی هدفون نیز ممکن میشود.
آیا هدفون به درستی در گوش شما قرار گرفته است؟ این نرم افزار به شما کمک میکند تا قرار گرفتن هدفون در گوش خود را کنترل کنید.
متاسفانه بسیاری از ویژگیهای هدفون تنها در نسخه اندروید نرم افزار وجود دارد. نسخه iOS مشکلات زیادی دارد. در نهایت امکان شخصی سازی در نرم افزار iOS تا دریافت بهروزرسانی ممکن نیست.
گلکسی بادز 2 از بلوتوث نسخه 5.2 استفاده میکند. در این رقابت، اپل با بلوتوث 5 بازنده خواهد بود. البته که ارتباط هر دو هدفون کاملا پایدار و بدون تاخیر است.
گلکسی بادز 2 و ایرپاد پرو از قالبهای SBC و AAC پشتیبانی میکنند. با این حال گلکسی بادز قالب مقیاس پذیر سامسونگ را در اسلحه خانه خود به همراه دارد.
اگر هدفون را به یکی از تلفنهای گلکسی سامسونگ (به خصوص پرچمداران) متصل کنید، کیفیت صدا به مقدار قابل توجه افزایش مییابد.
6. عمر باتری
محصول سامسونگ به همراه کیس نگهدارنده و حذف نویز فعال خاموش عمر باتری 29 ساعت را ممکن میکند. اگر حذف نویز را فعال کنید، این مقدار به 20 ساعت میرسد.
از مقدار گفته شده 5 ساعت مربوط به هدفون و 15 ساعت مربوط به کیس نگهدارنده است. در مقایسه عمر باتری گلکسی بادز برنده میشود.
ایرپاد پرو با شارژ کامل در حدود 24 ساعت همراه با شما میماند. اگر هر دو هدفون نیز شارژ کامل داشته باشند، 5 ساعت مداوم کار میکنند.
اعداد گفته شده با حذف نویز و حالت شفافیت خاموش اندازه گیری شده است. اگر حالت حذف نویز را روشن کنید، این زمان به 4.5 ساعت و اگر حالت شفافیت را روشن کنید به 3.5 ساعت میرسد.
اگر از ایرپاد پرو برای تماس استفاده کنید، تا 3.5 ساعت پاسخگو خواهد بود. هیچ کدام از دو رقیب استانداردهای روز باتری را رعایت نمیکنند.
حکم آخر
بهترین راه برای انتخاب بین دو هدفون، انتخاب بر اساس تلفن همراه است. اگر از اندروید استفاده میکنید، گلکسی بادز و اگر از آیفون استفاده میکنید، ایرپاد پرو بهترین گزینه خواهد بود.
از طرفی برای صرفه جویی در هزینهها، گلکسی بادز 2 برنده میشود. شاید امسال در جمعه سیاه ایرپاد پرو را با بهترین قیمت به خانه ببرید.
اگر موارد گفته شده را در نظر نگیرید، هر دو دستگاه شباهتهای زیادی به یکدیگر دارند. البته که ایرپاد پرو اپل استاندارد ضد آب بهتر، پشتیبانی از فناوریهای صوتی سه بعدی و حذف نویز بهتر را به همراه دارد.
در میان بررسی بازار میتوانید به هدفون سونی مدل WF-1000XM4 نیز نگاه کنید. عملکرد کلی دستگاه بهتر از هر دو محصول اپل و سامسونگ است.
شما از میان فهرست بهترین هدفون بیسیم روکیدا، کدام را انتخاب میکنید؟
منبع: techradar.com