فهرست عنوانها
بهترین لپ تاپ های طراحی شده برای دانشجویان مهندسی قدرت کافی برای انجام کارهای سنگین را داشته و در عین حال وزن کم و بهره وری انرژی بالایی دارند و میتوانند کل روز برای شما کار کنند تا نیازی به نگرانی برای خالی شدن شارژ لپ تاپتان وسط کلاس نداشته باشید.
قبلاً پیدا کردن چنین ترکیبی کار سختی بود به خصوص با بودجه دانشجویی اما پیشرفتهای اخیر در زمینه تولید جیپییو و سیپییو باعث تولید محصولاتی شده اند که سبک وزن و بادوام بوده و در عین حال قدرت کافی برای انجام پروژههای مهندسی را دارند.
بهترین لپ تاپ های گیمینگ امروزی معمولاً مناسب انجام کارهای مهندسی هستند چون دارای گرافیکهای پیشرفته، پردازندههای پرقدرت و حافظه و درایو پرظرفیتی هستند. با اینکه چنین لپ تاپهایی بیشتر برای اجرای جدیدترین بازیها و جذاب به نظر رسیدن آنها طراحی شده اند اما خیلی از اپلیکیشنهای مهندسی مدرن هم نیازهای مشابهی دارند.
با ما همراه باشید تا شما را با بهترین لپ تاپهای طراحی شده برای دانشجویان مهندسی آشنا کنیم که به تصمیم گیری هر چه بهتر کمک میکنند. البته توصیه میشود که اول این مسئله را با بخش مهندسی دانشگاه خودتان هماهنگ کنید تا برای خرید لپ تاپ از آنها راهنمایی بگیرید و بهتر تصمیم گیری کنید.
بهترین لپ تاپها برای دانشجویان مهندسی چه خصوصیاتی دارند؟
در حال حاضر لپ تاپ Dell XPS 15 را به عنوان بهترین لپ تاپ برای دانشجویان مهندسی توصیه میکنیم چون این لپ تاپ نسبتاً سبک و ظریف است و در عین حال میتوان قطعات قدرتمندی برای آن انتخاب کرد که قابلیت اجرای سنگین ترین پروژههای مهندسی را هم دارند. همچنین این لپ تاپ ماندگاری شارژ 8 ساعته دارد و طراحی شیک InfinityEdge آن باعث شده که صفحه لپ تاپ بسیار زیبا به نظر برسد به خصوص اگر به دنبال کیفیت 4K باشید.
اگر با بردن لپ تاپ گیمینگ به دانشگاه یا دانشکده مشکلی ندارید، توصیه ما لپ تاپ Asus ROG Zephyrus G14 است چون این لپ تاپ بسیار قدرتمند و – به عنوان یک لپ تاپ گیمینگ – نسبتاً ارزان قیمت است. قیمت این لپ تاپ با XPS 15 برابر است اما Zephyrus G14 ماندگاری شارژ بیشتری دارد (که در تستهای ما تا 11 ساعت رسید) و میتوان آن را با یک جیپییوی مجزای بهتر از XPS 15 تنظیم کرد در نتیجه توانایی آن برای برای اجرای بازیها و اپلیکیشنهای سنگین بیشتر میشود.
اگر میخواهید کمتر از هزار یا دو هزار دلار هزینه کنید، لپ تاپ Dell G5 15 SE را در نظر بگیرید. این لپ تاپ گیمینگ 15 اینچی ظاهر زیبا و جذابی دارد اما مجهز به یک پردازنده Ryzen و یک جیپییوی Radeon است که سرعت کافی برای انجام پروژههای مهندسی را دارد. بهتر اینکه، برترین پیکربندی این لپ تاپ در حال حاضر کمی بیشتر از هزار دلار قیمت دارد و میتوانید آن را در حراجیها با قیمت کمتری پیدا کنید.
معرفی بهترین لپ تاپها برای دانشجویان مهندسی
1. Dell XPS 15 (2020)
بهترین لپ تاپ برای دانشجویان مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 15.6 اینچی؛ رزولوشن 1080p یا 4K
پردازنده: نسل دهم اینتل Core i5/ i7
گرافیک: اینتل UHD/ Nvidia GTX 1650 Ti
رم: 8/ 16/ 32/ 64 گیگابایت
درایو: 256 گیگابایت/ 512 گیگابایت/ 1 ترابایت/ 2 ترابایت SSD
وزن: 4 تا 4.5 پوند
دلایل خرید
زیبا، صفحه نمایش فوق العاده، عملکرد بسیار خوب، کیبورد و تاچ پد راحت
دلایل خودداری از خرید
ماندگاری شارژ در حد معمولی، سروصدای زیاد تحت فشار
بر خلاف آنچه از طراحی ظریف و شیک این لپ تاپ به نظر میرسد، Dell XPS 15 2020 قدرت بسیار زیادی دارد. پردازنده نسل دهم اینتل کور این سیستم، قابلیت انجام کارهای مختلف به صورت همزمان را دارد و گرافیک Nvidia GeForce GTX 1650 Ti هم باعث شده که برای گیمینگ و نقشه کشی بسیار مناسب باشد. قدرت بسیار زیاد این محصول شرکت Dell در کنار قابلیت حمل راحت، آن را تبدیل به یکی از بهترین لپ تاپها برای دانشجویان مهندسی کرده و علاوه بر این قابلیتهای دیگری مثل اسپیکر قوی و صفحه نمایش بسیار باکیفیت و دیدنی InfinityEdge را دارد.
اما مدل 4K این لپ تاپ در تستهای ما تنها 8 ساعت ماندگاری شارژ داشت. چنین ماندگاری شارژی برای کار کردن به اندازه یک روز کامل در مدرسه مناسب است اما اگر رزولوشن 4K برای شما مهم نیست، ما مدل XPS 15 را به شما توصیه میکنیم با جیپییوی Nvidia و صفحه نمایش FHD (1920 در 1200 پیکسل) که انتظار میرود ماندگاری شارژ بیشتری داشته باشد.
2. Asus ROG Zephyrus G14
قدرت و دوام بسیار بالا
مشخصات
صفحه نمایش: 14 اینچی، 1920 در 1080 پیکسلی
پردازنده: AMD Ryzen 9-4900HS
گرافیک: Nvidia GeForce RTX 2060
رم: 16 گیگابایت
درایو SSD: یک ترابایتی
وزن: 3 و نیم پوند
دلایل خرید
عملکرد بسیار قوی، صفحه نمایش و صدای باکیفیت، طراحی قابل حمل و ماندگاری شارژ 11 ساعته
دلایل خودداری از خرید
فاقد وبکم، نور پردازی پس زمینه کیبورد مشکل دارد
Asus ROG Zephyrus G14 با پردازنده AMD Ryzen 9-4900HS و گرافیک Nvidia GeForce RTX 2060 Max-Q یک لپ تاپ پرقدرت 14 اینچی است که برای اجرای بازی در هر جا و مکانی طراحی شده اما دانشجویان مهندسی میتوانند از این قدرت برای انجام کارهای کاربردی استفاده کنند.
آنچه که باعث شده Zephyrus G14 نسبت به سایر لپ تاپهای گیمینگ از نظر ما بهتر باشد، ماندگاری شارژ 11 ساعته آن برای مواقعی است که با آن بازی اجرا نمیکنید به این ترتیب میتوانید این لپ تاپ را یک روز کامل در مدرسه و دانشگاه استفاده کنید بدون اینکه نیاز به شارژر پیدا کنید. بعلاوه قیمت 1049 تا 1999 دلاری این لپ تاپ قدرتمند آن را تبدیل به یک لپ تاپ اقتصادی – به عنوان یک لپ تاپ گیمینگ – کرده است. با این لپ تاپ وب کمی نخواهید داشت و نورپردازی پس زمینه آن کمی مشکل دارد اما به غیر از این مشکلات، Zephyrus G14 برای دانشجویانی که به دنبال یک لپ تاپ توانمند برای مدرسه و دانشگاه هستند انتخاب بسیار خوبی محسوب میشود.
3. 16-inch MacBook Pro
بهترین لپ تاپ مک برای دانشجویان مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 16 اینچی، 3072 در 1920 پیکسل
پردازنده: اینتل کور i7 یا i9
گرافیک: AMD Radeon 5300M یا 5500M
رم: 8 – 32 گیگابایت
درایو: 512 گیگابایت – 2 ترابایت SSD
وزن: 4.3 پوند
دلایل خرید
کار با صفحه کلید Magic حس و حال بسیار خوبی دارد، بهترین صدای لپ تاپ، ماندگاری شارژ حدود 11 ساعته
دلایل خودداری از خرید
صفحه نمایش 4K نیست – سنگین تر از مک بوک پروی 15 اینچی
مک بوک پروی 16 اینچی با پردازنده ساخت اپل کار نمیکند اما حتی بدون تراشه M1 هم این مک بوک به لطف کانفیگ قدرتمند، جیپییوی AMD و 11 ساعت ماندگاری شارژ برای دانشجویان مهندسی بسیار مناسب است.
نه تنها این لپ تاپ به دلیل قدرت و دوام برای دانشجویان مهندسی فوق العاده است بلکه پنل 16 اینچی آن برای مشاهده پروژههای طراحی بسیار مناسب است و صفحه نمایش 429 نیتی آن تصویری رنگارنگ و روشن در اختیار شما قرار میدهد. اسپیکرهای این مک بوک هم به قدری خوب و باکیفیت هستند که میتوان آن را از نظر کیفیت صدا بهترین لپ تاپ حال حاضر دانست.
4. Dell XPS 17
بهترین لپ تاپ 17 اینچی برای دانشجویان مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 17 اینچی، 1920 در 1200 و 3840 در 2400 پیکسلی
پردازنده: اینتل کور i5-10300H، i7-10750H، i7-10875H
گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1650 Ti، GeForce RTX 2060
رم: 16 گیگابایت – 64 گیگابایت
درایو: 512 گیگابایت – 2 ترابایت
وزن: 5.53 پوند
دلایل خرید
صفحه نمایش شیک و زیبا، قدرت فوق العاده گرافیک و پردازنده، جذاب و طراحی ظریف
دلایل خودداری از خرید
قیمت بالا، وب کم ضعیف
لپ تاپ زیبا و بزرگ Dell XPS 17 برای دانشجویان مهندسی بسیار مناسب است چون میتوان آن را با یک پردازنده کور i7-10875H و یک گرافیک جی فورس RTX 2060 پیکربندی کرد تا قدرت لازم برای اجرای پروژهها را تأمین کند. با اینکه این لپ تاپ نسبت به مدل XPS 15 کمی سنگین تر، بزرگ تر و جابجایی آن سخت تر است اما طراحی ظریف باعث شده که باز هم برای دانشجویان مناسب باشد.
و از آنجایی که این لپ تاپ هم مثل سایر مدلهای XPS فریم ظریفی دارد، میتوانید از کل فضای صفحه نمایش 17 اینچی آن به خوبی استفاده کنید. اما پیکربندی این سیستم با بهترین تنظیمات هزینه بسیار زیادی داشته و قیمت بالاترین سطح کانفیگ آن به 2792 دلار میرسد.
البته با پرداخت این پول سیستمی تهیه میکنید که قابلیت انجام، بازی و کارهای مختلف دیگر را دارد. این سیستم به قدری قدرت دارد که سایر لپ تاپهای رقیب را به چالش میکشد و همین قابلیتها باعث شده اند که XPS 17 برای دانشجویان مهندسی بسیار مناسب باشد.
5. Alienware m15 R4 (2021)
یک لپ تاپ فوق العاده برای کارهای مهندسی و البته با ماندگاری شارژ کم
صفحه نمایش: 15 اینچی، 4K OLED
پردازنده: اینتل کور i7-10870H با فرکانس 2.20 و 2.21 گیگاهرتز
گرافیک: Nvidia GeForce RTX 3070
رم: 16 گیگابایت
درایو: SSD یک ترابایتی
وزن: 5.3 پوند
دلایل خرید
طراحی شیک، عملکرد قوی، کیبورد و تاچ پد باکیفیت، قابلیت سفارشی سازی زیاد
دلایل خودداری از خرید
سروصدای فن، ماندگاری شارژ کوتاه مدت
Alienware m15 R4 یکی از بهترین لپ تاپهای گیمینگ در بازار است چون قدرت بسیار زیادی برای اجرای همه بازیها به ویژه با کیفیت 4K فول یواچ دی دارد. انتظار میرود که این تواناییها به اجرای پروژههای مهندسی بزرگ کمک کنند، همچنین صفحه نمایش 4K و کیبورد فوق العاده این لپ تاپ.
اما مشکلات و نقطه ضعفهایی وجود دارد که باعث شده این لپ تاپ جزء برترین توصیههای ما برای دانشجویان مهندسی نباشد. مهم تر از همه اینکه ماندگاری شارژ m15 R4 چندان زیاد نیست و در تست شارژ ما با یک شارژ تنها چهار ساعت دوام داشت که این ماندگاری حین کاربردهای روزانه کمتر میشود. همچنین تحت بار سنگین بیش از حد داغ و پرسروصدا میشود و قیمت آن هم بین 2 تا 3 هزار دلار است.
باز هم اگر میتوانید هزینه این لپ تاپ را پرداخت کنید و همراه داشتن شارژر در همه جا برای شما مشکل آفرین نیست، این لپ تاپ خوش ساخت و قوی میتواند به شما برای انجام کار و بازی کمک زیادی کند.
6. MacBook Pro 13-inch (M1, late 2020)
بهترین مک بوک M1 برای دانشجویان مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 13 اینچی؛ 2560 در 1600 پیکسلی
پردازنده: اپل M1 (هشت هسته ای)
گرافیک: 8 هستهای ادغام شده
رم: 8 تا 16 گیگابایت
درایو: 256 گیگابایت تا 2 ترابایت SSD
وزن: 3 پوند
دلایل خرید
عملکرد بسیار قوی، ماندگاری شارژ بسیار زیاد، صفحه نمایش خوش رنگ و پرنور
دلایل خودداری از خرید
طراحی نسبتاً قدیمی و فقط دارای دو پورت تاندربولت
مک بوک پروی 13 اینچی 2020 به لطف وجود تراشه M1 اپل یک لپ تاپ قوی است که بهره وری انرژی و کارایی بسیار زیادی دارد. این لپ تاپ قوی با یک شارژ تا بیش از 16 ساعت کار میکند و تراشه M1 به قدری قوی است که میتواند به انجام بسیاری از کارهایی که به عنوان یک دانشجوی مهندسی به آن برخورد میکنید، کمک کند.
علاوه بر این، صفحه نمایش رتینای مک بوک پروی M1 بسیار خوشرنگ و پرنور است در نتیجه همه عکسها و ویدیوها در آن فوق العاده به نظر میرسند. اما بهتر بود که اپل طراحی این محصول را به روزرسانی کرده یا پورتهای تاندربولت بیشتری به آن اضافه میکرد چون در حال حاضر کانفیگ دارای 4 پورت USB-C محدود به مک بوک پروی ساخته شده با تراشه اینتل است. باز هم اینکه پردازندههای خود شرکت اپل توانسته اند به خوبی از پردازندههای اینتل مک بوک بهتر عمل کند جای تقدیر دارد و این مک بوک را تبدیل به یکی از بهترین لپ تاپهای بازار کرده است.
7. Dell G5 15 SE
بهترین لپ تاپ برای دانشجویان مهندسی با هزینه کم
مشخصات
صفحه نمایش: 15.6 اینچی، 1920 در 1080 با فرکانس کاری 60/ 144 هرتز
پردازنده: AMD Ryzen 5 4600H / Ryzen 5 4800H
گرافیک: AMD Radeon RX 5600M
رم: 8 – 16 گیگابایت
درایو: 256 گیگابایت/ 512 گیگابایت / 1 ترابایت SSD
وزن: 5.5 پوند
دلایل خرید
عملکرد کلی فوق العاده، ماندگاری شارژ بسیار خوب و صفحه نمایش خوشرنگ
دلایل خودداری از خرید
اسپیکر معمولی، مشکلات صفحه کلید
لپ تاپ Dell G5 15 SE 2020 برای دانشجویان مهندسی بسیار مناسب است چون این لپ تاپ علاوه بر قیمت مناسب قدرت کافی برای اجرای بازی و اپلیکیشنهای سنگین را دارد. با وجود چنین تواناییها و قدرتی، قیمت این لپ تاپ کمتر از هزار دلار است.
Dell برای ساختن این لپ تاپ از پیکربندی AMD با پردازنده 4800H یا 4600H مدل Ryzen 5 استفاده کرده همچنین یک جیپییوی Radeon RX 5600M که کارهای گرافیکی را انجام میدهد. با وجود 16 گیگابایت رم و 1 ترابایت SSD، لپ تاپ Dell G5 15 SE 2020 قدرت کافی برای انجام بیشتر پروژههای مهندسی را دارد. برای دسترسی به بهترین کانفیگ این لپ تاپ باید 1049 دلار پرداخت کرد اما با این هزینه به صفحه نمایشی با نرخ نوسازی 144 هرتز خواهید رسید. گرچه طراحی پلاستیکی این لپ تاپ خیلی شیک و بی نظیر به نظر نمیرسد اما ظاهر آن روی میز کاملاً حرفهای و زیبا است.
8. Razer Blade 14
یک لپ تاپ 14 اینچی دیگر برای کارهای مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 14 اینچی، کیفیت تا QHD، 165 هرتزی
پردازنده: AMD Ryzen 9 5900HX
گرافیک: تا Nvidia GeForce RTX 3080
رم: 16 گیگابایت
درایو: یک ترابایت SSD
ابعاد: 12.6 × 8.7 × 0.7 اینچی
دلایل خرید
کارایی بسیار زیاد، قطعات قدرتمند، طراحی شیک، صفحه نمایش فوق العاده
دلایل خودداری از خرید
کوچک بودن صفحه کلید، مشکلات نرمافزاری
Razer Blade 14 که پس از چند سال اولین لپ تاپ 14 اینچی Razer است قطعات قدرتمند و عملکرد بسیار قوی را در قالب یک پکیج سبک و جمع و جور ارائه کرده است. بهتر بود این لپ تاپ پورتهای بیشتری داشت و کیبورد آن کمی بیش از حد کوچک به نظر میرسد اما چنین مشکلاتی برای لپ تاپهای 14 اینچی متداول هستند.
اگر به دنبال یک لپ تاپ قدرتمند و جمع و جور هستید که کارهای دانشگاه و مدرسه را با آن انجام داده و همزمان بتوانید از آن برای اجرای بازی استفاده کنید، Razer Blade 14 به خوبی نیاز شما را رفع میکند. فقط باید همه جا آداپتور شارژ داشته باشید چون در صورت استفاده عادی از این لپ تاپ 6 ساعت و در صورت استفاده سنگین تنها 90 دقیقه ماندگاری شارژ خواهد داشت.
9. Asus ZenBook Duo 14
چشم نوازترین لپ تاپ برای مهندسان دانشجویی
مشخصات
صفحه نمایش: 13.4 اینچی، 1920 در 1080 پیکسلی
پردازنده: نسل یازدهم اینتل کور i5، i7
حافظه: 8 گیگابایت تا 32 گیگابایت
درایو: 512 گیگابایتی تا 1 ترابایتی
ابعاد: 12.8 در 8.7 در 0.7 اینچ
وزن: 3 و نیم پوند
دلایل خرید
صفحه لمسی و صفحه نمایش بسیار مفید، کارایی کلی بسیار خوب، ماندگاری شارژ قوی، دقت بالای صفحه نمایش اصلی
دلایل خودداری از خرید
دشواریهای ارگونومیک، نور صفحه چندان زیاد نیست
لپ تاپ Asus ZenBook Duo 14 یک لپ تاپ دو صفحهای بسیار چشم نواز است که در صورت انتخاب پیکربندی درست قدرت بسیار زیادی در اختیار شما خواهد گذاشت. صفحه لمسی 12 اینچی این لپ تاپ که بالای کیبورد آن قرار گرفته باعث جذابیت بسیار زیاد آن شده و برای قرار دادن اپلیکیشنهای جانبی مثل دیسکورد و اسپاتیفای بسیار مفید است. میتوان از این صفحه نمایش برای اپلیکیشنهایی مثل ادوبی هم استفاده کرد تا کنترلهای لمسی مفید و کاربردی در دسترس شما قرار بگیرند.
مهم تر از آن سرعت بسیار زیاد این لپ تاپ ایسوس است. میتوانید ZenBook Duo 14 را با گرافیک Nvidia MX450 و تا 32 گیگابایت رم سفارش دهید که قدرت کافی برای اجرای پروژههای مهندسی را دارد. بعلاوه، ماندگاری شارژ این لپ تاپ بسیار زیاد است به ویژه با توجه به وجود دو صفحه نمایش. تنها مشکل ZenBook Duo 14 این است که بدون استفاده از استراحتگاه مچ تایپ کردن با آن کمی سخت است. اما با خرید یک استراحتگاه مچ میتوانید این مشکل را رفع کنید.
10. Razer Blade 15 Advanced
یک لپ تاپ فوق العاده – و گران قیمت – برای دانشجویان مهندسی
مشخصات
صفحه نمایش: 15.6 اینچی QHD، 240 گیگاهرتزی
پردازنده: نسل دهم اینتل کور i7-10875H و 2.3 گیگاهرتزی
گرافیک: Nvidia GeForce RTX 3080
رم: 32 گیگابایتی
درایو: یک ترابایتی SSD
ابعاد: 14 در 9.3 در 0.7 اینچ
وزن: 4.4 پوند
دلایل خرید
طراحی شیک و سبک وزن، عملکرد بسیار خوب برای گیمینگ، پورتهای زیاد
دلایل خودداری از خرید
تاچ پد و کیبورد نه چندان قوی، گزینههای پیچیده برای صفحه نمایش
لپ تاپ Razer Blade 15 Advanced دقیقاً هر آنچه از Razer انتظار دارید را در اختیار شما قرار میدهد از جمله طراحی شیک، پورتهای مختلف و اجرای بازی و انواع اپلیکیشنهای سنگین به زیبایی تمام. البته قیمت این محصول Razer هم همانطور که انتظار میرود بالاست و بهترین مدل آن تا 3 هزار دلار قیمت دارد.
مسلماً این قیمت برای بسیاری از دانشجویان بسیار زیاد است اما لپ تاپهای مشابه هم قیمتی در همین سطح دارند. مثلاً لپ تاپ Alienware m15 R4 قیمت مشابهی دارد و هر دو طراحی ظریف و قدرت بالایی دارند. اما Razer Blade 15 Advanced کمی سبک تر و کوچک تر از m15 R4 است و در صورت استفاده معمولی (غیر گیمینگ) حدود یک ساعت ماندگاری شارژ دارد.
با این وجود کیبورد و تاچ پد Blade 15 Advanced عملکرد چندان مطلوبی ندارند و با اینکه برای کلاس و مدرسه خوب کار میکنند اما اگر قرار است زیاد تایپ کنید، بهتر است به فکر خرید یک کیبورد خوب باشید.
معیارهای انتخاب بهترین لپ تاپها
کارایی: وقتی قرار است چند سال در دانشگاه درس بخوانید، به کامپیوتری نیاز دارید که قدرت کافی برای انجام تکالیف و پروژهها را داشته باشد. توصیه میکنیم که حداقل یک پردازنده میان رده جدید (مثل اینتل کور i5 یا AMD Ryzen 5) با حداقل 8 گیگابایت رم داشته باشید اما اگر امکان پرداخت هزینه بیشتر را دارید، بدون شک خرید سیستمی قدرتمند در بلندمدت به نفع شما خواهد بود.
گرافیک و گیمینگ: اکثر لپ تاپهای گیمینگ گرافیک مجزا دارند تا بتوان جدیدترین بازیها را با آنها اجرا کرد اما همین کارت برای اجرای پروژههای مهندسی با نرمافزارهای تحلیل 3 بعدی و کد (طراحی به کمک کامپیوتر) مناسب است. برای چنین اپلیکیشنهایی وجود یک جیپییوی خوب ضروری است بنابراین اگر قرار است کارهای سه بعدی یا گرافیکی انجام دهید، بهتر است لپ تاپی با گرافیک مجزای AMD یا Nvidia داشته باشید.
سیستم عامل: معمولاً لپ تاپها یکی از سه نوع سیستم عامل ویندوز، مک او اس یا کروم او اس را دارند. کروم او اس برای کارهایی به غیر از وبگردی، مدیریت فایل و پردازشهای سبک مناسب نیست در نتیجه برای کارهای دانشگاه و مدرسه چندان مفید نیست اما میتوانید لینوکس را روی یک کروم بوک نصب کنید تا آن را به لپ تاپی قدرتمند برای کارهای مهندسی تبدیل کنید.
خیلی از دانشجویان مهندسی وقت زیادی صرف کار با نرمافزارهای تخصصی یا طراحی شده توسط خودشان میکنند در نتیجه استفاده از ویندوز نسبت به macOS ترجیح داده میشود چون برای استفاده از چنین ابزارهایی موانع کمتری خواهید داشت. اما حتی ویندوز هم گاهی اوقات برای اجرای کارهای مهندسی حرفهای با مشکل روبرو میشود به همین دلیل بعضی از دانشجویان مهندسی روی لپ تاپهای ویندوزی لینوکس نصب میکنند تا بتوانند با هر دو سیستم عامل کار کنند.
همانطور که اشاره شد، وقتی به دنبال خرید سیستم هستید با استاد یا بخش مهندسی دانشگاه خودتان صحبت کنید تا شما را برای خرید راهنمایی کنند.
نحوه تست و ارزیابی بهترین لپ تاپها برای دانشجویان مهندسی
ما برای محک زدن بهترین لپ تاپها، همه سیستمها را با یکسری تست بنچمارک و آزمایش واقعی محک میزنیم تا عملکرد آنها برای کاربردهای روزمره را تست کنیم.
ما کیفیت رنگ و میانگین روشنایی صفحه نمایش هر لپ تاپ را با استفاده از ابزارهای مخصوص تست کردیم. برای محک زدن عملکرد کلی تستهایی مثل Geekbench 5 (برای پردازنده) و تستهای مختلف 3DMark (برای گرافیک) را اجرا کردیم. یک تست انتقال فایل هم انجام شد تا سرعت عملکرد هارد دیسک سیستم بررسی شود و برای بررسی ماندگاری شارژ هم با استفاده از وای فای به وبگردی پرداختیم تا وقتی که شارژ باتری تخلیه شود.
علاوه بر این تست بنچمارک گرافیک را با بازی Civilization VI: Gathering Storm اجرا کردیم تا عملکرد کلی لپ تاپ برای اجرای بازیها را بررسی کنیم. برای تست لپ تاپهای گیمینگ از چند بازی مثل سایه تامب رایدر و فار کرای استفاده میکنیم.