دوربین زیر نمایشگر بعدی اوپو سلفی‌های بهتری خواهد گرفت

توسط محمد امین نعمتی

اوپو در میان اولین شرکت‌هایی بود که فناوری دوربین زیر نمایشگر (UDC) را در سال ۲۰۱۹ برای گوشی‌های هوشمند به نمایش گذاشت. این شرکت حالا سومین نسل فناوری دوربین زیر نمایشگر خود را به نمایش گذاشته است.

دوربین زیر نمایشگر بعدی اوپو سلفی‌های بهتری خواهد گرفت

این شرکت به کمک تعدادی از دستاوردها و پیشرفت‌های فناوری موفق به رفع چندین مشکل دوربین‌های زیر نمایشگر شده که نتیجه تمام آن‌ها کیفیت عکاسی بهتر و لذت بیشتر از کار با نمایشگر تمام صفحه است.

دستاوردهای فناوری برای بهبود تجربه دوربین زیر نمایشگر

دوربین‌های زیر نمایشگر در حالت فعلی خود نمی‌توانند تصاویری با کیفیت مشابه دوربین‌های سلفی رایج روی گوشی‌های هوشمند بگیرند.

اوپو سعی دارد تا جای ممکن با جدیدترین نسل فناوری دوربین زیر نمایشگر خود، این اختلاف را کمتر کند. این شرکت به یک طراحی با ساختار جدید نوآورانه دست پیدا کرده است و برای این کار از الگوریتم‌های اختصاصی هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

یک هندسه پیکسل جدید «اندازه هر پیکسل را بدون کاهش تعداد پیکسل‌ها کم می‌کند تا تضمینی برای تراکم پیکسلی ۴۰۰ PPI حتی در ناحیه دوربین» باشد. اوپو همچنین سیم‌کشی رایج نمایشگر را با یک ماده شفاف جایگزین کرده که ۵۰ درصد در مقایسه با راه‌حل‌های فعلی باریک‌تر است.

دوربین زیر نمایشگر بعدی اوپو سلفی‌های بهتری خواهد گرفت

غول چینی برای بهبود رنگ، دقت نمایشگر و نور صفحه یک راه‌حل جدید مدار ۱ به ۱ پیکسل را توسعه داده است که در آن یک مدار پیکسل، یک پیکسل را روی نمایشگر در ناحیه دوربین هدایت خواهد کرد.

انجام این کار تضمینی برای حفظ یکنواخت بودن نور نمایشگر بوده و اوپو گزارش داده که انحراف تقریبا ۲ درصد است.

اوپو به همراه چندین بهینه‌سازی دیگر ادعا می‌کند موفق شده است طول عمر نمایشگر را تا ۵۰ درصد افزایش دهد.

الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر

اوپو از الگوریتم‌های اختصاصی هوش مصنوعی مانند کاهش انکسار، HDR و AWB برای رفع محدودیت‌های فنی دوربین‌های زیر نمایشگر استفاده می‌کند.

این الگوریتم‌های هوش مصنوعی به کاهش محو بودن تصاویر و خیرگی کمک خواهند کرد و به دوربین زیر نمایشگر اجازه خواهند داد تا تصاویری با ظاهر طبیعی‌تر بگیرد.

به‌طور کلی، نسل سوم فناوری UDC اوپو کیفیت متزلزل نمایشگر اطراف ناحیه دوربین زیر پنل نمایش را رفع می‌کند، اعتمادپذیری نمایشگر را افزایش می‌دهد و کیفیت ضعیف و محو تصاویر را که به علت مسدود کردن دوربین توسط نمایشگر به وجود آمدند، برطرف می‌کند.

آینده به گوشی‌های با دوربین زیر نمایشگر اختصاص دارد

دوربین زیر نمایشگر بعدی اوپو سلفی‌های بهتری خواهد گرفت

اوپو مشخص نکرده است آیا تصمیم به رونمایی از یک گوشی هوشمند مجهز به سومین نسل فناوری UDC خو دارد یا نه.

گرچه این شرکت نوید توسعه بیشتر این فناوری را داده و هدف نهایی خود را ارائه «یک سیستم دوربین زیر نمایشگر تمام صفحه غوطه‌ورتر» به مشتریان خود در سراسر جهان اعلام کرده است.

ZTE تا به امروز تنها شرکتی است که گوشی Axon 20 5G را به‌عنوان اولین گوشی هوشمند دنیا با فناوری UDC معرفی کرد. نسل بعدی این گوشی یعنی Axon 30 نیز اخیرا معرفی شد.

سامسونگ نیز شایعه شده است که تصمیم دارد در رویداد ۲۰ مرداد (۱۱ آگوست) خود از گوشی گلکسی زد فولد ۳ با یک دوربین زیر نمایشگر رونمایی کند.

با توجه به تمام دستاوردهایی که در این حوزه انجام شده است، گوشی‌های مجهز به چنین فناوری طی چند سال آینده باید در بازار به‌وفور دیده شوند.

منبع: makeuseof.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟