سامسونگ از حسگر دوربین 50 مگاپیکسل ISOCELL JN1 رونمایی کرد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
سامسونگ از حسگر دوربین 50 مگاپیکسل ISOCELL JN1 رونمایی کرد

دیروز گزارش دادیم سامسونگ قصد دارد 10 ژوئن (یعنی امروز) از یک حسگر جدید دوربین به اسم ISOCELL JN1 با دقت 50 مگاپیکسل رونمایی کند. حسگر مورد نظر که امروز معرفی شد اندازه پیکسل 0.64 میکرومتر دارد که کوچک‌ترین اندازه‌ای است که شرکت کره‌ای تا حالا تولید کرده و خود حسگر از نوع 1/2.76 اینچی است.

سامسونگ از حسگر دوربین 50 مگاپیکسل ISOCELL JN1 رونمایی کرد

سامسونگ با معرفی این حسگر گفته است « هر گوشی از میان‌رده تا پرچم‌‌دار» می‌تواند از آن استفاده کند. حسگر مورد نظر برای جداسازی پیشرفته پیکسل و کاهش نویز القایی از ISOCELL 2.0 استفاده می‌کند.

در حالت تئوری، چنین قابلیتی باید حساسیت نور و وضوح رنگ را با مواد ارتقاء یافته بین فیلترهای رنگ بهبود بخشد که اجازه نمی‌دهد نور از یک پیکسل به پیکسل‌های مجاور نشتی پیدا کند.

حسگر ISOCELL JN1 سامسونگ از فناوری تتراپیکسل استفاده کرده که 4 پیکسل را در 1 پیکسل ترکیب می‌کند تا اندازه نهایی آن‌ها به 1.28 میکرومتر برسد و تصاویر 12.5 مگاپیکسل نهایی با پارازیت کمتر ثبت شوند.

این حسگر همچنین HDR لحظه‌ای را فراهم می‌کند تا در آن واحد دو نوردهی ثبت شوند.

سامسونگ از حسگر دوربین 50 مگاپیکسل ISOCELL JN1 رونمایی کرد

قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فازی نیز بهبود یافته و نام آن حالا Double Super PD است. سامسونگ در این حسگر میکرو لنز بالای پیکسل‌ها را مجددا طراحی کرده است تا دقت و سرعت فوکوس خودکار را افزایش دهد.

این حسگر می‌تواند ویدئوهای با حداکثر دقت 4K و سرعت 60 فریم بر ثانیه و فول اچ‌دی با سرعت 240 فریم بر ثانیه بگیرد، گرچه بدون تردید به گوشی هوشمند مجهز به این حسگر بستگی خواهد داشت که چیپست با چنین قدرتی را داشته باشند یا نه.

تولید انبوه حسگر Samsung ISOCELL JN1 شروع شده است، بنابراین نباید با رونمایی از اولین گوشی‌های استفاده کننده از آن فاصله داشته باشیم.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟