روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: معرفی جامع سرویس گوگل کلود
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - اخبار موبایل و گجت ها

اخبار موبایل و گجت ها

معرفی جامع سرویس گوگل کلود

سمیرا گلکار
سمیرا گلکار
انتشار: یکشنبه , ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۳۱
11 دقیقه
گوگل کلود
گوگل کلود

گوگل کلود یک سرویس رایانش ابری است که به شما امکان می‌دهد به همان زیرساختی که گوگل برای اپلیکیشن‌هایی مثل جی میل و Workspace خودش استفاده می‌کند، دسترسی پیدا کنید. پکیج‌های کلود که در ترکیب با این سرویس فروخته می‌شوند معمولاً جزء بهترین راهکارهای ذخیره اطلاعات بر روی بستر ابر هستند.

عنوان‌ها
نظر کلی مامزایامعایبطرح‌ها و قیمت گذاری‌هاامکاناترابط کاربری و استفادهپشتیبانیامنیترقابترأی نهایی

در این مطلب به بررسی امکانات این سیستم می‌پردازیم تا به شما برای تصمیم گیری جهت انتخاب این سرویس برای کسب و کارتان کمک کنیم.

نظر کلی ما

طیف وسیع راهکارهای گوگل کلود به ارتقای بهره وری سازمانی هنگام ساختن اپلیکیشن‌ها کمک می‌کند اما افرادی که در حوزه‌ها و صنایعی با شرایط نامشخص کار می‌کنند شاید بهتر باشد به دنبال یک سرویس متفاوت باشند.

مزایا

  • قابلیت اتصال سریع به لطف شبکه‌های خصوصی گوگل در سطح جهان
  • نرم‌افزارهای کار با داده‌ها و هوش مصنوعی طراحی شده برای همه صنایع
  • سازگاری با قوانین و مقررات موجود در سطح جهان

معایب

  • ادغام این سرویس با محصولات شخص ثالث می‌تواند کمی سخت باشد
  • قیمت‌ها بستگی به موقعیت جغرافیایی دارد

طرح‌ها و قیمت گذاری‌ها

می توانید برای محاسبه هزینه‌ها، از ماشین حساب گوگل کلود استفاده کنید
 برای محاسبه هزینه‌ها می‌توانید از ماشین حساب گوگل کلود استفاده کنید

هزینه گوگل کلود بسته به نیازهای کسب و کار یا سازمان شما متفاوت است. این سرویس یک ماشین حساب هم برای محاسبه قیمت‌ها دارد تا بتوانید هزینه این ابزارها را محاسبه کنید.

قیمت‌ها بستگی به معماری اپلیکیشن، میزان فضای مورد نیاز برای ذخیره اطلاعات و سرور دیتابیس ماشین مورد استفاده شما دارد. بعلاوه، با توجه به شبکه جهانی عظیم گوگل، قیمت‌ها هم بستگی به محل دیتاسنتر انتخابی شما دارد. می‌توانید از طریق سایت گوگل کلود با تیم فروش گوگل تماس بگیرید تا بهتر در جریان سیستم قیمت گذاری قرار بگیرید.

امکانات

امکانات گوگل کلود به کسب و کارها برای ارتقای بهره وری کمک می‌کنند.
امکانات گوگل کلود به کسب و کارها برای ارتقای بهره وری کمک می‌کنند.

گوگل کلود شامل یکسری قابلیت و امکانات جدید است که به کسب و کارها برای تصمیم گیری هوشمندانه در زمینه ساختار عملیاتی و استقرار آن کمک می‌کند.

گوگل کلود شامل راهکارهایی است که با نیاز بیشتر صنایع مهم تطبیق دارد از جمله صنایع پزشکی و گیمینگ. مثلاً کاربران خرده فروشی‌های اینترنتی می‌توانند از داده‌های گوگل برای تغییر محصولات و استراتژی بازاریابی خودشان استفاده کنند. در عین حال تولیدکنندگان هم می‌توانند از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کنند تا راهکارهایی که به ارتقای بهره وری در زنجیره تأمین کمک می‌کنند را شناسایی کنند.

طرح درآمدزایی اپلیکیشن‌های کلود یک پلتفرم اپن سورس است که به کاربران امکان می‌دهد اپلیکیشن‌های قدیمی را به روزرسانی کرده و اپلیکیشن‌های جدید بسازند. گوگل از داده‌های DORA (DevOps Research and Assessment) که از سال‌های 2014 تا 2020 جمع آوری شده اند، استفاده می‌کند تا توسعه دهندگان را برای انجام سرمایه گذاری‌های پرسود روی اپلیکیشن‌ها راهنمایی کند.

راهکارهای مدیریت داده‌های بیزنسی هم جزء پکیج‌های گوگل کلود هستند. می‌توانید داده‌های عملیاتی خودتان را به دیتابیس‌های MySQL، PostgreSQL، SQL Server یا HBase منتقل کنید که همگی داشبوردها و رابط‌های کاربری خاصی دارند که افراد حرفه‌ای در حوزه مدیریت داده می‌توانند با آنها کار کنند.

همزمان می‌توانید به داده‌های تحلیلی و عملیاتی هم دسترسی پیدا کنید تا برای ارتقای بهره وری سازمانی خودتان بهتر و آگاهانه تر تصمیم بگیرید. گوگل کلود راهکارهای ساختن، تست و نصب اپلیکیشن‌ها را به همه زبان‌های برنامه نویسی پشتیبانی می‌کند. می‌توانید نصب را در هر محیط دلخواهی مثلاً روی یک ماشین مجازی از طریق کوبرنتیز یا Firebase انجام دهید.

از آنجایی که پلتفرم Cloud Build بدون سرور است، شما فقط هزینه ظرفیت مورد استفاده خودتان را پرداخت می‌کنید.

رابط کاربری و استفاده

رابط کاربری گرافیکی گوگل کلود به ساده شدن فرایند ساختن سرورها کمک می‌کند
رابط کاربری گرافیکی گوگل کلود به ساده شدن فرایند ساختن سرورها کمک می‌کند

قبلاً برای استفاده از گوگل کلود به مهارت‌های کدنویسی خاصی نیاز داشتید اما امروزه اکثر پیکربندی‌های لازم برای ساختن سرور تنها با چند کلیک از طریق مرورگر قابل انجام هستند. گوگل هم برای کاربران سرویس ابر خودش یک رابط گرافیکی ساخته که از آنجا می‌توانید سرورها را تنظیم کنید یا آنهایی که خود گوگل به صورت از پیش آماده طراحی کرده را بسازید. ادغام با Linux Distros و ویندوز سرور هم پشتیبانی می‌شود.

می توانید در این رابط گرافیکی همه کارهایی که قبلاً از طریق خط فرمان انجام می‌شد را انجام دهید از جمله فعال کردن API، ایجاد ماشین مجازی و نصب اپلیکیشن موبایلی.

پشتیبانی

میزان پشتیبانی دریافتی بستگی به پکیج انتخابی شما دارد.
میزان پشتیبانی دریافتی بستگی به پکیج انتخابی شما دارد

معمولاً مشتریان گوگل کلود انتخاب می‌کنند که هزینه پکیج پشتیبانی را پرداخت کنند چون پکیج پشتیبانی رایگان Basic فقط به حل مسائل مربوط به صدور فاکتور می‌پردازد. میزان پشتیبانی دریافتی شما بستگی به قیمت پکیج پشتیبانی دارد و پکیج‌های گران قیمت تر هم سرویس‌های بهتری ارائه می‌کنند.

طرح Development که با قیمت 100 دلار در ماه ارائه می‌شود فقط امکان پشتیبانی از طریق چت و ایمیل برای مشکلات مهم را از دوشنبه تا جمعه در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. پشتیبانی تلفنی فقط برای مشکلات مربوط به صدور صورتحساب ارائه می‌شود. طرح Production هم که برای هر کاربر در ماه 250 دلار در ماه هزینه دارد، پشتیبانی شبانه روزی از طریق ایمیل و چت را برای همه مسائل به غیر از مشکلات فنی در اختیار شما قرار می‌دهد که برای این مشکلات پشتیبانی تلفنی انجام می‌شود.

گران ترین طرح یعنی پشتیبانی Premium که بر اساس هر پشتیبانی از شما هزینه دریافت می‌کند شامل ارزیابی‌های عملیاتی، یک مدیر حساب اختصاصی، آموزش‌های گوگل کلود و پیش نمایش محصولات پیش رو است.

امنیت

فرایندهای امنیتی گوگل چند لایه هستند در نتیجه مقاومت بیشتری دارند
فرایندهای امنیتی گوگل چند لایه هستند در نتیجه مقاومت بیشتری دارند

زیرساخت امنیت گوگل کلود یک مدل پشته‌ای دارد بنابراین هیچ فناوری واحدی از داده‌های مشتریان حفاظت نمی‌کند. این لایه‌های امنیتی مختلف به دلیل پیچیدگی و عمقشان باعث شده اند که گوگل کلود در برابر رخنه‌های امنیتی به شدت مقاوم باشد.

همه داده‌های در حال سکون به پیمانه‌هایی تقسیم می‌شوند که با یک کلید منحصربفرد حفاظت می‌شوند و این کلید به صورت رمزنگاری شده، در پیمانه داده‌ای که قفل آن را باز می‌کند، ذخیره می‌شود. داده‌های در حال سکون با الگوریتم AES 256 رمزنگاری می‌شوند اما تعدادی از دیسک‌های مربوط به قبل از سال 2015 فقط با الگوریتم 128 بیتی رمزنگاری می‌شوند.

ارتباطات بین کاربران گوگل کلود معمولی و فرانت اند گوگل با استفاده از پروتکل TLS رمزنگاری می‌شود. کاربرانی که برای ارتقای امنیت داده‌های در جریان هم نیاز به سازوکارهای حفاظتی دارند می‌توانند بسته به اینکه داده‌ها را از یک کاربر به یک اپلیکیشن یا از یک ماشین مجازی به یک ماشین مجازی منتقل می‌کنند، پروتکل‌های تونل زنی IPsec، Gmail S/MIME، اعتبارنامه‌های مدیریت شده SSL و Istio را پیاده سازی کنند.

گوگل کلود این ضمانت را فراهم کرده که از استانداردهای امنیتی صنایع مختلف از جمله اقتصاد، مراقبت‌های بهداشتی و بخش دولتی تبعیت کند. گوگل این کار را با درخواست بررسی‌های مستقل از کنترل‌های حریم خصوصی خودش انجام می‌دهد و در حال حاضر گوگل کلود مطابق با استاندارد امنیت اطلاعات ISO/IEC 27001 کار می‌کند.

همچنین گوگل کلود با قوانین امنیت اطلاعات در کانادا، آمریکا، اروپا، خاورمیانه و آفریقا و آمریکای لاتین همخوانی دارد.

رقابت

AWS مهم ترین رقیب حال حاضر گوگل کلود است.
AWS مهم ترین رقیب حال حاضر گوگل کلود است.

در حال حاضر بین بهترین پلتفرم‌های ابر، مهم ترین رقیب گوگل کلود پلتفرم سرویس‌های وب آمازون (AWS) است که 200 سرویس تخصصی برای کسب و کارها و سازمان‌های بزرگ ارائه می‌کند (که این رقم برای گوگل 85 است) در نتیجه می‌تواند برای بعضی حوزه‌های خاص مفید باشد اما بر خلاف گوگل، کاربران AWS آزادی عمل زیادی برای انتخاب نوع ماشین مورد نظرشان ندارند.

علاوه بر این با گوگل کلود می‌توانید ماشین‌های مجازی بسازید تا نیاز به پرداخت هزینه برای ظرفیت مازاد نداشته باشید اما AWS چنین امکانی را در اختیار شما قرار نمی‌دهد. بعلاوه با گوگل کلود می‌توانید برای اجتناب از پرداخت هزینه‌های مازاد مربوط به ظرفیت، ماشین مجازی بسازید اما AWS چنین راهکاری را در اختیار شما قرار نمی‌دهد.

رأی نهایی

گوگل کلود وعده‌های عظیمی داده اما آیا این وعده‌ها محقق می‌شوند؟
گوگل کلود وعده‌های زیادی داده اما آیا این وعده‌ها محقق می‌شوند؟

اکثر کاربران تجاری استفاده از گوگل کلود را ترجیح می‌دهند چون راهکارهای این شرکت برای بیشتر صنایع مناسب هستند اما برای کاربران صنایع مبهم و گمنام AWS می‌تواند مناسب تر باشد چون تعداد راهکارهای آن تقریباً دو برابر گوگل است.

توسعه دهندگان هم می‌توانند از قابلیت تنظیم و سفارشی سازی نمونه‌های رایانشی و همچنین راحتی رابط کاربری گرافیکی جدید در کنار خط فرمان استفاده کنند.

در نهایت، تحلیل‌های داده‌ای قوی گوگل به تصمیم گیری آگاهانه برای ارتقای بهره وری سازمانی کمک می‌کند در نتیجه شاید گوگل کلود نسبت به سایر سرویس‌های رقیب مقرون به صرفه تر باشد.

 

برچسب‌ها:گوگل
مطلب قبلی روشن کردن تائید دو مرحله ای در تلگرام نحوه روشن کردن تائید دو مرحله ای در تلگرام
مطلب بعدی PS vs AI تفاوت بین ایلاستریتور (Illustrator) و فتوشاپ (Photoshop) چیست؟
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

اپل می خواهد سیری را به رقیب جدی چت جی پی تی تبدیل کند
اپل می خواهد سیری را به رقیب جدی چت جی پی تی تبدیل کند
5 دقیقه
نازکی آیفون 17 ایر در این تصویر به طور کامل قابل مشاهده هست e1747641077130
نازکی آیفون 17 ایر در این تصویر به طور کامل قابل مشاهده هست
3 دقیقه
ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا
ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا
9 دقیقه
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
6 دقیقه
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
5 دقیقه
نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
4 دقیقه
اپل دیگر نمی خواهد زودتر از موعد درباره قابلیت های جدید صحبت کند
اپل دیگر نمی خواهد زودتر از موعد درباره قابلیت های جدید صحبت کند
3 دقیقه
چرا حلقه های هوشمند رقیب جدی ساعت های هوشمند شده اند؟
چرا حلقه های هوشمند رقیب جدی ساعت های هوشمند شده اند؟
6 دقیقه
برنامه جدید اپل برای عرضه آیفون 18 چیست
برنامه جدید اپل برای عرضه آیفون 18 چیست؟
5 دقیقه
ظرفیت باتری آیفون 17 Air فاش شد scaled
ظرفیت باتری آیفون 17 Air فاش شد
3 دقیقه

پربازدید‌ترین‌ها

آیا ایرپادز پرو 3 همین امسال معرفی می شود؟
آیا ایرپادز پرو 3 همین امسال معرفی می شود؟
3 دقیقه
رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
5 دقیقه
قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید1
قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید
3 دقیقه
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
5 دقیقه
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
3 دقیقه
قابلیت شنیداری جدید در One UI 8 معرفی می شود
قابلیت شنیداری جدید در One UI 8 معرفی می شود
2 دقیقه
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
7 دقیقه
مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
6 دقیقه
دلایلی برای خریدن و نخریدن گلکسی S25 Edge 1
دلایلی برای خریدن و نخریدن گلکسی S25 Edge
6 دقیقه
سامسونگ در حال آماده سازی قابلیت جدید هوش مصنوعی برای گالری گوشی های گلکسی است
سامسونگ در حال آماده سازی قابلیت جدید هوش مصنوعی برای گالری گوشی های گلکسی است
3 دقیقه
جزئیات جدید از نمونه اولیه گوشی تاشو اپل
جزئیات جدید از نمونه اولیه گوشی تاشو اپل
4 دقیقه
باریک ترین گوشی سامسونگ، گلکسی S25 Edge بالاخره معرفی شد
باریک ترین گوشی سامسونگ، گلکسی S25 Edge بالاخره معرفی شد
5 دقیقه
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
3 دقیقه
مایکروسافت ادعا می کند لپ تاپ های جدیدش از مک بوک ایر سریع تر هستند
مایکروسافت ادعا می کند لپ تاپ های جدیدش از مک بوک ایر سریع تر هستند
4 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

بیمه موبایل معلم

سرور مجازی ایران

خرید فالوور

خرید جم فری فایر

داکر

هاست ووکامرس ارزان

تعمیر تلویزیون هیمالیا

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

بررسی شارژدهی گلکسی S25 Edge بدترین چیزی که انتظارش را داشتیم
اخبار موبایل و گجت ها

بررسی شارژدهی گلکسی S25 Edge بدترین چیزی که انتظارش را داشتیم

4 دقیقه
سالگرد بیست سالگی آیفون در راه است
اخبار موبایل و گجت ها

سالگرد ۲۰ سالگی آیفون در راه است

4 دقیقه
تغییرات جدید کنترل سنتر آیفون در ios19 2
اخبار موبایل و گجت ها

تغییرات جدید کنترل سنتر آیفون در ios19

3 دقیقه
سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد
اخبار موبایل و گجت ها

سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد

2 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟