مزایا و معایب پرچمداران سری گلکسی اس 21 سامسونگ: راهنمای خرید یک پرچمدار

توسط Avatar photoمحمد حسین
6 minutes read
گلکسی اس 21

بالاخره سه گوشی پرچمدار جدید سامسونگ یعنی خانواده گلکسی اس 21 از راه رسیدند. محصولات جدید سامسونگ این دفعه با دو خبر مهم همراه هستند. اولین خبر این که برای تهیه آنها باید کمتر از 12 ماه منتظر بمانیم و خبر دوم، قیمت پرداختی 50 یورو کمتر این سری نسبت به مدل‌های سال گذشته است. هرچند برای نسخه اولترا گلکسی اس 21 اختلاف قیمتی معادل 100 یورو می‌باشد.

بنابراین آیا واقعا ارزش دارد که گلکسی اس 20 خود را به نسخه جدید (اس 21) ارتقا دهیم؟ این سوال می‌تواند خود موضوع یک مقاله دیگر باشد. مطلبی را که ما در این مقاله پیش رو برای شما تهیه کردیم، مقایسه مدل‌های جدید پرچمدار سامسونگ با یکدیگر است.

شایان ذکر است که پیش‌خریدها تا 29 ژانویه ادامه خواهد داشت، بنابراین می‌توانید طی مدت زمان باقی مانده، در مورد انتخاب نسخه مناسب خود تجدید نظر کنید. در ادامه، لیست مزایا و معایب هر سه گوشی پرچمدار سامسونگ را مشاهده خواهید کرد. پس اگر در انتخاب خود تردید دارید ادامه مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید.

نسخه اولترا گلکسی اس 21

بدیهی است که گلکسی اس 21 اولترا 5G سامسونگ در جایگاه بسیار بالاتری نسبت به برادرهای خود قرار دارد و با اختلاف مجهزترین گوشی حال حاضر سامسونگ است. این گوشی تنها نسخه‌ایست که دارای وضوح نمایشگر بیش از 1440 پیکسل بوده و اولین گوشی سامسونگ است که با این وضوح به نرخ نوسازی 120 هرتز می‌رسد.

این نسخه همچنین دارای پیشرفته‌ترین نرخ نوسازی تطبیقی در بین اعضا و قابلیت تطبیق آن تا 10 هرتز است. علاوه بر این، نسخه اولترا از روشن‌ترین صفحه‌نمایش در بین اعضای خانواده برخوردار بوده، به صورتی که روشنایی آن در حالت حداکثر به 1500 نیت خواهد رسید.

گلکسی اس 21

دوربین این گوشی نیز نسبت به هم گروهی‌های خود در جایگاه بالاتری قرار می‌گیرد. اس 21 اولترا می‌تواند با هر دوربین خود، فیلمی با کیفیت 4K و نرخ فریم 60 فریم بر ثانیه را به ثبت برساند. بله درست متوجه شدید حتی دوربین سلفی نیز شامل این ویژگی می‌شود.

این گوشی همچنین قابلیت بزرگ‌نمایی فوق‌العاده‌ای هم دارد، به این صورت که شما می‌توانید زوم یک الی سه برابری را به کمک سنسور 108 مگاپیکلسی گوشی به دست آورید. علاوه بر این برای زوم برد متوسط، یک لنز تله‌فوتو با زوم سه برابری وجود دارد و درنهایت بزرگنمایی 10 الی 100 برابری نیز به عهده لنز پریسکوپی گوشی است.

عمده انتقادات نسبت داده شده برای نسخه گلکسی اس 21 اولترا، بزرگ و گران بودن آن است. فناوری شارژ این گوشی آن چنان سریع نبوده اما 50 درصد شارژ در عرض نیم ساعت نسبتا خوب به نظر می‌رسد. ما همچنین انتظار داریم که گزینه‌های رنگی روشن‌تری باید وجود داشته باشد اما اگر بی انصاف نباشیم این موضوع به نحوی بهانه‌گیری محسوب می‌شود.

مزایا

  • اولین نمایشگر سامسونگ با وضوح بیش از 1440 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتزی (10 الی 120 هرتز) و روشنایی 1500 نیت
  • اولین گوشی با پشتیبانی قلم S Pen بدون در نظر گرفتن سری گلکسی نوت
  • دوربین 108 مگاپیکسلی با فناوری ترکیب پیکسلی نه در یک، ثبت تصاویر 12 بیتی با فرمت RAW
  • دو دوربین تله‌فوتو: یک لنز پریسکوپی با زوم 10 برابری و یک لنز با زوم سه برابری، هر دو با قابلیت لرزشگیر اپتیکال
  • دوربین فوق عریض مجهز به فوکوس خودکار
  • دوربین سلفی 40 مگاپیکسلی، ثبت فیلم با کیفیت 4K و نرخ فریم 60 فریم بر ثانیه توسط همه دوربین‌ها (جلو و عقب)
  • حافظه رم بالاتر 12 گیگابایتی در نسخه پایه، حافظه رم 16 گیگابایتی در نسخه انتخابی مجهز به حافظه داخلی 512 گیگابایتی
  • باتری بزرگتر با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر
  • وای فای 6E (باند 6 گیگاهرتزی برای تداخل کمتر و تاخیر کمتر)
  • فناوری UWB (اشتراک فایل سریع تلفن به تلفن، جهت یابی)
  • پیش‌فروش بهتر با هدیه‌های رایگان (همراه با هدیه گلکسی بادز پرو)

معایب

  • بزرگ و سنگین (ابعاد 8.9*75.6*165.1 میلی‌متر، 228 گرم)
  • گران‌ترین عضو خانواده (1250 یورو/1150 دلار)
  • گزینه‌های رنگ خسته کننده و یکنواخت

نسخه پلاس گلکسی اس 21

به نظر می‌رسد گوشی گلکسی اس 21 پلاس 5G سامسونگ در بین اعضای خانواده بلاتکلیف است. این گوشی نه بهترین گزینه و نه ارزان‌ترین عضو خانواده اس 21 است. نسخه پلاس در مقایسه با نسخه پایه اس 21، مزایای اندکی دارد و در بیشتر موارد به ابعاد آن مربوط می‌شود. غیر از این مورد، این دو گوشی تقریبا یکسان هستند.

همانطور که گفتیم ما قصد نداریم این گوشی را با گلکسی اس 20 پلاس مقایسه کنیم اما همچنان مقایسه نسخه‌های 2020 در گوشه ذهن ما باقی مانده است.

gsmarena 002 7 1

سامسونگ در این راستا می‌توانست برای نمایشگر نسخه پلاس، وضوح 1440 پیکسلی آن را حفظ کند و همچنان نسبت به نسخه اولترا در رده پایین‌تری قرار بگیرد (با توجه به این که نمایشگر نسخه اولترا روشن‌تر بوده و دارای سیستم جدیدی با نرخ تازه سازی تطبیقی پیشرفته‌تر است). یا این که حداقل می‌بایست نسبت به نسخه پایه، مجموعه دوربین اس 21 پلاس را ارتقا دهد.

در حال حاضر تنها دو دلیل برای ترجیح نسخه اس 21 پلاس به نسخه پایه آن وجود دارد. این دو دلیل شامل اندازه صفحه‌نمایش و طول عمر باتری می‌شود. در مقایسه با گلکسی اس 21 اولترا باید بگوییم که تنها نقطه قوت نسخه پلاس اس 21، تفاوت قیمت پرداخت 200 یورویی آن است.

مزایا

  • صفحه‌نمایشی به بزرگی نسخه اولترا یعنی 6.7 اینچی و مسطح بودن آن
  • باتری با ظرفیت مشابه نسخه اولترا یعنی 4800 میلی‌آمپر
  • فناوری UWB (اشتراک فایل سریع تلفن به تلفن، جهت یابی)

معایب

  • صفحه نمایش با وضوح 1080 پلاس، نرخ نوسازی متغیر از 48 تا 120 هرتز
  • دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض با فوکوس ثابت، دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی

نسخه پایه گلکسی اس 21

گلکسی اس 21 5G نسخه پایه به علت اندازه صفحه‌نمایش کوچکی که دارد، مشکلی را بابت داشتن رزولوشن پایین 1080 پلاس خود احساس نمی‌کند. علاوه بر این، پنل 6.2 اینچی نسخه پایه برای افرادی که تصور می‌کنند نمایشگرهای 6.5 اینچی برایشان بزرگ است، بسیار مناسب می‌باشد.

این گوشی در مقایسه با نسخه پلاس و اولترا در چند مورد پسرفت عجیب و غریبی را تجربه کرده است. اولین مورد جنس قاب پشتی نسخه پایه اس 21 است. در حالی که هر سه عضو خانواده اس 21 دارای پوشش محافظتی گوریلا گلس ویکتوس برای پنل نمایشگر خود هستند، تنها نسخه پایه اس 21 است که از قاب پشتی با جنس گلاستیک (ترکیب پلاستیک و شیشه) برخوردار می‌باشد.

gsmarena 003 4 1

علاوه بر موارد بالا، این گوشی از قابلیت UWB که به نوعی بلوتوث قدرتمند اطلاق می‌شود، بی‌بهره مانده است. این قابلیت سرعت انتقال داده‌ای را به طرز چشمگیری بین گوشی‌ها افزایش داده و همچنین می‌تواند جهت دستگاه را با دقت زیادی تشخیص دهد.

همانند نسخه پلاس، به نظر می‌رسد که تمام مزیت‌های نسخه پایه گلکسی اس 21 به اندازه صفحه‌نمایش آن مربوط شود. این وضعیت ممکن است در نهایت تکرار داستان گلکسی نوت 20 و گلکسی نوت 20 اولترا باشد، چرا که به سختی می‌توان کسی را پیدا کرد که در زندگی واقعی نسخه‌ی غیر از اولترای گلکسی نوت 20 را دیده باشد.

اما حداقل نسخه پایه گلکسی اس 21 دو مزیت ارزان و کوچک بودن را دارا بوده که نسخه پلاس اس 21 از آنها بی‌بهره مانده است.

مزایا

  • جمع و جورترین و سبک‌ترین (ابعاد 7.9*71.2*151.7 میلی‌متر، وزن 202 گرم)
  • مقرون به صرفه‌ترین (850 یورو/770 پوند)

معایب

  • نمایشگر با رزولوشن 1080 پلاس، نرخ نوسازی متغیر از 48 تا 120 هرتز
  • دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض با فوکوس ثابت، دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی، قاب پشتی از جنس گلاستیک (ترکیب پلاستیک و شیشه)
  • فقدان فناوری UWB (اشتراک فایل سریع تلفن به تلفن، جهت یابی)

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟