پتنت جدید هوآوی استفاده از نمایشگر لمسی در کنار ماژول دوربین‌ها را نشان می‌دهد!

توسط محمد امین نعمتی
2 minutes read

هوآوی یک پتنت طراحی جدید ثبت کرده است که مربوط به یک گوشی نامشخص سری میت این شرکت با دوربین چهارگانه در عقب می‌شود. نکته عجب این پتنت وجود یک نمایشگر لمسی اطراف 4 دوربین است.

اگر به یاد داشته باشید گوشی میت 30 پرو در اطراف دوربین‌های عقب خود یک حلقه داشت. پتنت جدید نشان می‌دهد غول چینی قصد دارد این حلقه را به یک نمایشگر تبدیل کند که نسبت به لمس، فشار دادن و کشیدن دست واکنش نشان دهد.

این پتنت در اواسط سال 2018 در کشور چین ثبت شده و در 20 مارس 2020 به تایید رسیده است تا در دیتابیس جهانی طراحی اداره جهانی مالکیت فکری قرار گیرد.

این پتنت شامل 15 طراحی محصول از جمله تصاویر رنگی از نحوه عملکرد این نمایشگر جدید لمسی و گرد می‌شود. این تصاویر را در زیر می‌توانید ببینید.

پتنت جدید هوآوی استفاده از نمایشگر لمسی در کنار ماژول دوربین‌ها را نشان می‌دهد!

طبق توضیحات پتنت مورد نظر، این نمایشگر کوچک می‌تواند یک اینترفیس کاربری را نشان دهد تا کاربر روی مواردی مانند تماس‌ها، نوتیفیکیشن‌ها، حجم صدا، آلارم‌ها و ساعت کنترل داشته باشد.

نکته جالب این جا است که به کاربران همچنین اجازه می‌دهد سطح زوم را حین گرفتن عکس یا فیلمبرداری کنترل کنند. ما واقعا در مورد نحوه عملکرد آن مطمئن نیستیم چون کنار نمایشگر یک گوشی معمولا چیزی است که زمان استفاده از دوربین عقب می‌بینید.

احتمالا غول چینی طبق تصویر بالا می‌خواهد کاربران با کمک انگشت اشاره خود با این نمایشگر کار کنند. با این کار استفاده از گوشی با یک دست به ویژه زمان ثبت تصاویر و ویدئوها همراه با زوم کردن ساده‌تر خواهد بود. همچنین زمانی که پشت گوشی به بالا است به راحتی می‌توان نوتیفیکیشن‌ها را بررسی کرد.

اما باید بگوییم این نمایشگر باید به خوبی مورد محافظت قرار گیرد. کاربران معمولا گوشی خود را به پشت روی سطوح مختلف می‌گذارند. به عبارت دیگر نمایشگر عقب بیشتر مستعد خراش افتادن است.

با توجه به زمان ثبت پتنت احتمالا در سری جدید میت 4 شاهد استفاده از آن خواهیم بود. باید ببینیم واقعا این شرکت قصد دارد چطور این نوآوری را به کار بگیرد. اما مانند همیشه باید بگوییم چون با یک پتنت روبرو هستیم ممکن است به یک محصول تجاری تبدیل نشود.

منبع: androidauthority.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟