آیا اپل قصد دارد ناچ و فیس آیدی را در سال جدید حذف کند؟

توسط ماهان سرمد

ناچ و فیس آیدی شاید دیگر در گوشی‌های اپل جایی نداشته باشند. اپل اولین بار در سال 2017 با عرضه آیفون ایکس هواداران این گوشی را با ناچ و فیس آیدی آشنا کرد.

به گزارش تک‌رادار با استناد به یک درخواست ثبت اختراع اپل و همچنین زمزمه‌های تأمین کنندگان، ممکن است مدل‌های گران قیمت آیفون در سال 2020 از ناچ و فیس آیدی بی‌بهره باشند. در این گزارش آمده است که اپل سیستم تشخیص چهره را با یک اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر یا یک سنسور بیومتریک که در کنار گوشی قرار دارد جایگزین می‌کند (مانند سامسونگ گلکسی S10e). 

 

Apple could drop the notch and Face ID on the iPhone as soon as next year

اپل اخیراً در 23 دسامبر تقاضای ثبت اختراعی را در ژاپن ارائه داد. این ثبت اختراع شامل تصاویری است که آیفون بدون ناچ را به نمایش می‌گذارد. علاوه بر داشتن حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر، دوربین ترودپث نیز به آنجا منتقل می شود. این طرح فقط برای آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس خواهد بود. مدل های دیگر آیفون در سال 2020، یعنی آیفون 12 و آیفون 12 پلاس، همچنان شکاف یا ناچ حاوی دوربین ترودپث و سنسورهای فیس آیدی را در خود دارند. داشتن چندین طرح در یک سال برای اپل اتفاق جدیدی نیست. در سال 2017، این شرکت آیفون 8 و آیفون 8 پلاس را با همان دکمه هوم سنتی معرفی کرد. در حالی که در همین سال آیفون ایکس دارای ناچ، فیس آیدی (جایگزین تاچ آیدی) و صفحه نمایش لبه به لبه بود.

 

مدل‌های آیفون 12 پرو اپل ممکن است فاقد ناچ بوده و به اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش مجهز باشند.

 

درخواست ثبت اختراع اپل در 23 دسامبر همچنین نشان می‌دهد که آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس دارای یک صفحه مستطیلی در یک قالب با لبه‌های گرد است. این همان چیزی است که همه مدل‌ها تا زمان عرضه آیفون ایکس به آن شباهت داشتند. دومین تصویر شامل یک صفحه نمایش گرد در داخل یک قالب با لبه‌های گرد است و این ظاهر در هر دو مدل آیفون 2018 و 2019 به کار رفته است.

 

Patent illustrations show that Apple is looking to remove the notch from the high-end 2020 iPhone models - Apple could drop the notch and Face ID on the iPhone as soon as next year

تصاویر ثبت اختراع نشان می دهد که اپل به دنبال حذف شکاف (ناچ) از مدل های آیفون رده بالا در سال 2020 است

 

استفاده از دوربین زیر نمایشگر در مدلهای رده بالا در سال 2020 به اپل کمک می کند تا با برخی از تولید کنندگان چینی نوآور در زمینه تلفن همراه مقابله کند. تابستان امسال، اوپو و شیائومی اولین بار این فناوری را به نمایش گذاشتند. اولین گوشی‌هایی که از آن بهره می‌برند، در ماه فوریه سال جاری در مراسم MWC در بارسلونا رونمایی می شوند.

تحلیلگر خوب و مشهور بین‌المللی، مینگ چی کو انتظار دارد که اپل در سال آینده پنج مدل آیفون را عرضه کند. یکی از این گوشی‌ها آیفون 9 است. این گوشی یک آیفون 4.7 اینچی ارزان قیمت است که طراحی آیفون 8 را کپی کرده. آیفون 9 به تراشه جدید این شرکت، A13 Bionic و کمی حافظه بیشتر مجهز خواهد بود. این مدل ممکن است در سه ماهه اول سال 2020 به بازار عرضه شود.

 

iphone8gold

 

 

به نقل از مینگ چی کو، در ماه سپتامبر شاهد عرضه چهار گوشی از جمله آیفون 12 و آیفون 12 پلاس خواهیم بود. این دو گوشی جانشین آیفون 11 خواهند بود. آیفون 12 دارای صفحه نمایش 5.4 اینچی است در حالی که آیفون 12 پلاس دارای صفحه نمایش بزرگتری با ابعاد نامشخص خواهد بود. آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس به ترتیب از پنل های 6.1 اینچی و 6.7 اینچی OLED بهره خواهند برد. یک سنسور زمان پرواز (time-of-flight) به ماژول دوربین اصلی این گوشی‌ها اضافه شده است. اگر گزارش امروز درست است، این دو گوشی با ناچ و فیس آیدی خداحافظی خواهند کرد.

 

image 115041 4572480

اگر اپل تصمیم به حذف فیس آیدی از مدل‌های آیفون 12 پرو بگیرد، هنوز هم با استفاده از سنسور زمان پرواز که به مدل های گران‌تر اضافه می‌شود، می‌تواند یک سیستم تشخیص چهره امن را ارائه دهد. سنسور‌های زمان پرواز، پرتوهای مادون قرمز را از اشیاء دریافت کرده و مدت زمان رسیدن آنها به گوشی را اندازه می‌گیرند. با استفاده از این داده‌ها، آیفون می تواند اطلاعات عمق دقیق‌تری را برای تقویت و کارایی بهتر واقعیت افزوده به کار گیرد و تصاویر بوکه طبیعی‌تری را در پرتره‌ها خلق کند. این فناوری همچنین می تواند نقشه های سه بعدی از چهره کاربر مشابه با روش نوری استفاده شده در فیس آیدی ایجاد کند. در حقیقت، در نوامبر سال 2017، حرف‌هایی در مورد استفاده از یک سنسور زمان پرواز برای ارائه فیس آیدی در کنار دوربین پشتی مطرح شده بود.

 

 

 

 

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید