برگزاری کنفرانس بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی در تابستان

توسط فاطمه شیردل
4 minutes read

باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو در 15 مرداد سال 1400 و با حمایت کمیسیون ملی یونسکو-ایران اولین کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی را برگزار خواهد کرد. پژوهشگران، اساتید، متخصصان، فعالان و علاقه مندان به حوزه فناوری بلاکچین در این کنفرانس شرکت می‌کنند.

این فناوری مدرن برخلاف تصوری که اغلب افراد دارند، تنها در صنعت بانکداری و پرداخت استفاده نمی‌شود بلکه نقش بزرگی در تولیدات هوشمند، فناوری‌های مختلف و آسان تر شدن کارها ایفا می‌‌کند. تکنولوژی بلاکچین (Blockchain) و رمز ارزها قادر هستند بخش عظیمی از اقتصاد را هوشمند کرده و تغییرات زیادی در این زمینه ایجاد کنند. بلاکچین به شما اجازه می‌دهد تا به راحتی و از طریق یک مسیر امن داده‌های شما در سرورهای مختلف ذخیره شوند.

3644359

گردآوری راهکارهای مفید کارشناسان در حوزه‌های فناوری مدرن

پیمان سرحدی کارآفرین، پژوهشگر و رییس کل باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو بیان کرد ما اولین کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمزارزها و اقتصاد جهانی را در 14 مرداد برگزار می‌کنیم. هدف ما از این گردهمایی کسب دانش و اطلاعات بیشتر در حوزه‌ی فناوری بلاکچین، اقتصاد دیجیتال، رمز ارزها و استفاده از دستاوردهای علمی و عملی اساتید و نخبگان در این حوزه می‌باشد. برگزاری این کنفرانس به ما کمک می‌کند تا به راهکارهای مفید و جامعی دست یابیم، از فرصت‌های اقتصادی در کشور خود استفاده کنیم و مدیریت سازمان‌ها را بهبود بخشیم.

پیمان سرحدی اضافه کرد آن‌ها در این کنفرانس علاوه بر صحبت در مورد فناوری‌های مدرن پنل‌های تخصصی مرتبط با این حوزه را نیز ایجاد خواهند کرد. این کنفرانس در 3 ماه دوم سال 1400 برگزار می‌شود و توسعه دهندگان و پژوهشگران در این گردهمایی حول موضوعات “بلاکچین، علم و توسعه”، “کاربردهای بلاکچین در فناوری و صنایع” و “بلاکچین و اقتصاد بازارهای مالی و بین المللی” با یک دیگر تبادل نظر می‌کنند و راهکارهای موثری در زمینه اقتصاد خواهند کرد.

همچنین سازمان‌های علمی و اجرایی و دانشگاه‌های معتبر و داخلی و خارجی زیادی مانند دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی و وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و خواجه نصیرالدین طوسی، وزارت صمت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از این کنفرانس حمایت می‌کنند.

بلاکچین

تسهیل آموزش و فرهنگ سازی در تکنولوژی بلاکچین

پیمان سرحدی همچنین اظهار کرد تیم اجرایی و فنی ما در کنفرانس تلاش می‌کنند تا به راهکارهای علمی و مفید در حوزه فناوری مدرن دست یابند. آن‌ها با این اقدامات می‌توانند آموزش، فرهنگ سازی و استفاده از این تکنولوژی را تسهیل کنند‌. علاوه بر نهادهای معتبر، حامیان مهمی مانند فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، کمیسیون‌های اقتصادی، برنامه و بودجه و محاسبات نیز در این کنفرانس شرکت خواهند کرد‌.

رئیس کل باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو بخشی از برنامه‌هایی را که برای کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی در نظر دارد بیان کرد: ما در این گردهمایی از نظرات اساتید، پژوهشگران و توسعه دهندگان داخلی و خارجی استفاده می‌کنیم. همچنین میزگردهای علمی و تخصصی برگزار می‌کنیم و در مورد فرصت‌هایی که فناوری رمز ارزها، بلاکچین و فناوری دیجیتال در اختیار ما می‌گذارند صحبت خواهیم کرد. بیش از 3000 نفر فعالان حوزه تکنولوزی مدرن، دانشگاهیان، سیاست گذاران، متخصصان، دانشجویان و علاقه مندان در این کنفرانس حضور پیدا می‌کنند.

حجت الله ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو پیمان سرحدی را به عنوان عضو شورای سیاست گذاری و رئیس کنفرانس منصوب کرد. وی همچنین امیر روشن بخش را که معاون ارتباطات و امور بین الملل کمیسیون ملی یونسکو می‌باشد به سمت دبیر و عضو شورای سیاست گذاری منصوب کرد. سجاد برخورداری نیز طی همین روند به عنوان دبیر علمی و عضور شورای سیاست گذاری، اباذر صالحی به عنوان دبیر اجرایی و رسول شاهسونی به سمت دبیر کمیته بین الملل منصوب شد.

اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و علاقه مندان به این حوزه می‌توانند برای شرکت در این کنفرانس به سایت با آدرس http://unescoconf.ir و یا این لینک https://unescotech.org/ مراجعه و اطلاعات بیشتری کسب کنند یا می‌توانند فرآیند ثبت نام خود را از طریق این سایت‌ها تکمیل کنند.

باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو از دی ماه سال 1399 فعالیت خود را به طور رسمی شروع کرده است. روابط عمومی این باشگاه بیان کرد که با تاسیس شبکه بین المللی قصد داشته تا تجربه‌های موفق را در حوزه فناوری دریافت یا انتقال دهد. روابط عمومی این باشگاه اضافه کرد که آن‌ها همچنین با باشگاه‌های یونسکو که در حوزه فناوری و تکنولوژی کار می‌کنند به تبادل اطلاعات می‌پردازند.

آن‌ها دستاوردهای علمی جدیدی را که بدست می‌آورند در کسب و کار استفاده خواهند کرد. علاوه بر این باشگاه فناوری و نوآوری یونسکو در زمینه‌های علمی و استارت آپی نیز به فعالیت می‌پردازد.

موضوع مرتبط: واکنش دبیر کمیسیون رمزارز به برخورد قهری با این حوزه

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟