فهرست عنوانها
خودروهای برقی روز به روز در حال پیشرفت و ارتقا هستند. به عبارت دیگر کمپانیهای تولید کننده خودورهای برقی در تلاشند تا خودورهایشان با یک بار شارژ کامل، مسافت بیشتری را طی کنند و در مقابل مدت زمان شارژ آنها نیز کمتر شود. در این مقاله به معرفی بهترین خودروهای برقی حال حاضر مارکت خواهیم پرداخت. با بخش خودرویی مجله علمی فناوری روکیدا همراه باشید.
برخی افراد تصور میکنند که خودروهای برقی، پدیده نوظهور دنیای خودرو محسوب میشوند. این در حالیست که خودروهای برقی از قرن نوزدهم پا به میدان نبرد با خودروهای سوخت فسیلی گذاشتهاند. اما مردم آن دوره، استفاده از سوختهایی نظیر بنزین و گازوئیل را به انرژی پاک الکتریسیته ترجیح دادند.
اما امروزه خودروهای برقی دوباره بازگشتهاند اما با دستی پر. در حال حاضر این خودروها توانستند با امکانات بسیار زیادی که در اختیار رانندگان میگذارند، سهم زیادی از مارکت فروش را از آن خود کنند.
سالانه تعداد بسیار زیادی از خودروهای برقی روانه بازار فروش میشوند. این فروش بالا باعث شده تا رانندگان به جای پیدا کردن پمپ سوخت (بنزین یا گازوئیل)، به دنبال جایگاه یا ایستگاه شارژ اختصاصی خودروهای برقی باشند.
در حال حاضر شما میتوانید خودروهای سوپرمینی (کوچک در ابعاد یک هاچبک) مانند واکسهال کورسای شرکت اوپل و پژو 208 فرانسوی را در نسخههای برقی تحویل بگیرید. این در حالیست که در چند سال گذشته، چنین امری امکان پذیر نبود. در لیستی که برای شما حاضر کردهایم، به معرفی بهترین خودروهای برقی حال حاضر بازار خودرو پرداختهایم.
این روزها خودروهای برقی با یک بار شارژ کامل میتوانند مسافتی را معادل 160 کیلومتر و بعضی مدلها تا 500 کیلومتر طی کنند. از طرفی مدت زمان شارژ کامل آنها نیز به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده است. در طرف دیگر نیز باتریهای قابل شارژ موجود در آنها روز به روز کوچکتر و سبکتر شده که این امر کمک شایانی به اسمبل کردن راحتتر قطعات، کارایی و هندلینگ خودروهای برقی میکند.
دولتها انتظار دارند در سال 2027، نیمی از خودروهای فروخته شده را خودروهای برقی تشکیل دهند و در طرف مقابل به تعداد ایستگاههای شارژ مجدد در سطح شهر نیز اضافه شود. از سال 2030، خریداران خودروی جدید بایستی تنها از بین خودروهایی نظیر برقی، هیدروژنی یا پلاگین هیبریدی انتخابی داشته باشند.
خودروهای برقی هیچ یک از آلایندههای تولید شده توسط خودروهای بنزینی و گازوئیلی را تولید نمیکنند. از طرفی به علت استهلاک کمتری که دارند، هزینههای کارکردی پایینتری را نیز ارائه میکنند. اما این دو مورد تنها مزیتهای خودروهای برقی نیستند.
خودروهای برقی به علت نداشتن موتورهای احتراق داخلی، علاوه بر فضای خالی بیشتری که در اختیار دارند، نسبت به سایر خودروهای احتراق داخلی میتوانند تعادل وزنی بهتری را نیز ارائه کنند. از طرفی موتورهای الکتریکی موجود در این خودروها به علت نحوه کارکردی که دارند، شتاب به مراتب بالاتری را از خود به نمایش میگذارند.
این شتاب بالاتر تنها یک علت دارد و آن توانایی موتورهای برقی در ارائه حداکثر گشتاور در همان لحظات اولیه شتابگیری میباشد. اما در خودروهای مجهز به موتور احتراق داخلی، رسیدن به حداکثر گشتاور آن هم در اولین ثانیهها به عوامل بسیاری بستگی داشته و نیاز به مهندسی پیچیدهای دارند.
به عنوان مثال خودروی برقی تسلا مدل اس (S) همچنان یکی از سریعترین خودروهای ساخت بشر محسوب میشود.
با این حال، خودروهای برقی را نمیتوان برای تمامی سبک زندگیها مناسب دانست. چرا که نسبت به خودروهای احتراق داخلی هم رده خود دارای قیمت بالاتری هستند. علاوه بر این شما باید فاکتور مدت زمان شارژ مجدد آنها را نیز مد نظر داشته باشید.
خودروهای احتراق داخلی در کمتر از 5 دقیقه سوخت کافی برای ادامه مسیر را میتوانند دریافت کنند اما این مسئله برای خودروهای برقی نیز صدق میکند؟ همچنین موقع مسافرت همچنان دغدغه پیدا کردن ایستگاه شارژ مجدد یکی از معضلهای همیشگی این خودروهای برقی میباشد.
این وضعیت با اضافه شدن مداوم ایستگاههای شارژ مجدد در سطح تمامی شهرها مدام در حال تغییر و بهبود است. هرچند طیف گسترده شرکتهای ارائه کننده خدمات ممکن است در نگاه اول گیجکننده به نظر برسد اما با کمک راهنمایی دقیق معابر شما میتوانید قبل از مسافرت خیال خود را بابت پیدا کردن این ایستگاهها راحت کنید.
خودروهای برقی روز به روز در حال پیشرفت و ارتقا هستند. سرعت پیشرفت در آنها مثال زدنی است. با این حال اگر اهل مسافرتهای طولانی مدت هستید بهتر است نیم نگاهی به خودروهای هیبریدی و حتی پلاگین هیبریدی نیز بیندازید. در غیر این صورت اگر خودورهای برقی دل شما بردهاند، در این مقاله ما 10 تا از بهترین نمونههای خودروی برقی را معرفی کردیم. روکیدا را ترک نکنید.
بررسی بهترین خودروهای برقی: فولکس واگن ID.3 هاچبک (Volkswagen ID.3 hatchback)
اگر برند یا شرکتی وجود داشته باشد که بتواند خیال رانندگان را بابت تغییر سبک زندگی و انتخاب خودروهای برقی مدرن کاملا راحت کند، آن شرکت فولکس واگن نام دارد. خودروی برقی ID.3 جایگزین e-Golf (گلف برقی) شده و فولکس واگن اذعان کرده است که این خودرو به اندازه خودروهایی نظیر بیتل و گلف اهمیت دارد.
فولکس واگن در نظر دارد تا در سال 2022 سالانه 100 هزار نسخه از ID.3 هاچبک را به فروش برساند. این شرکت اعتقاد دارد که ID.3 هاچبک، به عنوان سکوی پرتابی برای تمامی مدلهای برقی عمل خواهد کرد. خودروی برقی ID.3 هاچبک را میتوان به نوعی خودروی گلف فوق مدرن به شمار آورد. اما در بحث فضای داخلی، خودروی برقی ID.3 هاچبک مشابه فولکس واگن پاسات طراحی شده است.
میزان مسافتی که خودروی فولکس واگن ID.3 هاچبک بسته به ظرفیت باتری که شما برای خودروی خود انتخاب میکنید، میتواند از 320 تا 550 کیلومتر با هر بار شارژ کامل متغیر باشد. ID.3 هاچبک از نظر سرعت میتواند پا به پای گلف جی تی آی گام بردارد.
زمانی که داخل خودروی برقی فولکس واگن ID.3 هاچبک را بررسی میکنیم، متوجه میشویم که کیفیت قطعات به کار رفته به نسبت دیگر خودروهای کمپانی فولکس واگن کمتر شده و برخی از دکمههای کنترل خودرو نیز ممکن است در مکانی که شما انتظار داشته باشید، قرار نگرفته باشند. با این حال ما با یک خودروی فوق مدرن با طراحی آینده نگرانه روبرو هستیم.
ما معتقدیم که خودروی برقی فولکس واگن ID.3 هاچبک از محبوبیت بالایی برخوردار خواهد شد. به خصوص برای آن دسته از افرادی که از پس هزینه بالای خودروی برقی تسلا مدل اس (S) بر نمیآیند، این مسئله بیشتر صدق پیدا میکند.
بررسی بهترین خودروهای برقی: جگوار آی پیس اس یو وی (Jaguar I-Pace SUV)
جگوار آی پیس را میتوان به عنوان بهترین اس یو وی تمام برقی بازار خودرو محسوب کرد. تنها دلیلی که باعث شد نتوانیم این خودرو را در صدر لیست بهترین خودروهای برقی قرار دهیم، قیمت نسبتا بالای آن بود. اولین خودروی برقی جگوار به اندازه کافی سریع بوده و شما را ناامید نخواهد کرد. این خودرو میتواند در عرض 4.8 ثانیه سرعت خود را از صفر به صد کیلومتر در ساعت برساند.
با این حال شاخصه اصلی جگوار آی پیس، هندلینگ فوقالعاده آن است. به طوری که هنگام عبور از پیچهای تند، حس آرامش و کنترل مطلوبی را برای سرنشینان به ارمغان میآورد. این شاخصه در دنیای خودروهای برقی تقریبا بی سابقه است.
علاوه بر این ویژگی بی نظیر، جگوار آی پیس اس یو وی دارای خصوصیات فوقالعاده دیگری از جمله ظاهر جذاب، کابین بسیار زیبا و لوکس، کارایی بالا، استهلاک و هزنیههای پایینتر و در نهایت طیف گستردهای از مسافتهای قابل پیمایش از 380 کیلومتر به بالا میباشد. با خرید این خودرو، شما صاحب یک اس یو وی برقی بی نهایت جذاب و لوکس خواهید شد.
بررسی بهترین خودروهای برقی: کیا نیرو (Kia e-Niro)
خودروی برقی کیا نیرو یکی از کاملترین خودروهای برقی موجود در بازار است که توانست ما را به طور جدی تحت تاثیر خود قرار دهد. طیف گسترده این خودرو یکی از اصلیترین دلایل محبوبیت بالای آن محسوب میشود. علاوه بر این مسئله، قیمت بسیار مناسب این خودرو یکی دیگر از نقاط قوت کیا نیرو است. قیمت این خودرو تقریبا معادل نصف هزینه پرداختی دیگر خودروهای این لیست میباشد.
کیا نیرو طی تست سخت گیرانه WLTP توانست به طور میانگین 453 کیلومتر مسافت را با شارژهای متفاوت طی کند. این تست نشان میدهد که کاربران میتوانند در شرایط متفاوت، میزان مسافت قابل پیمودن خودروی خود را به طور تقریبی محاسبه کنند.
خودروی برقی کیا نیرو بر پایه یکی از مجهزترین تریمهای کیا نیروی هیبریدی طراحی و تولید شده و امکانات بسیار خوبی را ارائه میکند. کیا نیروی برقی دارای صندوق عقب بزرگی بوده و کمپانی آن را به مدت طولانی ضمانت کرده است. همین مسئله چشم انداز قابل توجهی را در اختیار خریداران این خودروی جذاب برقی قرار میدهد.
اگر شما نیز عاشق خودروهای برقی جمع و جور هستید، کیا نیرو که به نوعی اولین خودروی برقی کمپانی کرهای کیا نیز محسوب میشود، میتواند همان خودروی مورد نظر شما باشد. کیا نیرو با ظاهر جذاب و امکاناتی که در بر دارد، میتواند شما را به راحتی به جای خودروهای بنزینی و گازوئیلی به سمت استفاده از خودروهای برقی وسوسه کند.
بررسی بهترین خودروهای برقی: تسلا مدل 3 سدان (Tesla Model 3 saloon)
در حالی که مدلهای اس و ایکس کمپانی تسلا راه را برای خودروهای برقی دور برد و لوکس هموار کردند، اما مدل 3 تسلا قصد دارد این ویژگیها را در قالب یک خودروی برقی همه فن حریف ارائه کند. هرچند قیمت این خودرو فراتر از حد انتظار ظاهر شد اما با قیمت شروع 40 هزار پوندی خود توانست به رقیب سرسختی برای مدلهای معمولی تسلا تبدیل شود.
تسلا مدل 3 سدان میتواند در عرض 3.2 ثانیه از سرعت صفر به 100 کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر مسافت قابل پیمایش این خودرو 547 کیلومتر برآورد شده است. با این دو مولفه اصلی و جذاب، تسلا مدل 3 سدان در برابر رقبای اصلی خود نظیر سری 3 بی ام و، آئودی A4 و جگوار ایکس ای (XE)، پیشنهاد متفاوت و قابل توجهی محسوب میشود.
هرچند هنوز سوالات بسیار زیادی در مورد تامین قطعات، کیفیت ساخت و قابلیت اطمینان تسلا مدل 3 سدان وجود دارد. اما عملکرد فوقالعاده، فناوری مدرن و کابین لوکس و جذاب این خودرو میتواند بسیاری از مشتریان را تحت تاثیر خود قرار دهد.
در حال حاضر قیمت این خودرو از سایر خودروهای برقی رایج بازار گرانتر بوده، اما در مقابله با خودروهایی نظیر جگوار، آئودی ای ترون (e-tron) و مدلهای دیگر تسلا، قافیه را به راحتی میبازد.
بررسی بهترین خودروهای برقی: هیوندا کونا (Hyundai Kona Electric)
هیوندا کونا یک اس یو وی برقی با طراحی بسیار جذاب است، هرچند این مسئله برای مدل استاندارد آن صدق نمیکند. در کنار این جذابیت ظاهری، شما یک موتور الکتریکی قدرتمند نیز اضافه کنید. اینجاست که هیوندا کونای ساخت کره جنوبی جذابیت بیشتری پیدا کرده و همه را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
به اعتقاد برخی افراد، هیچ خودروی برقی نمیتواند از نظر ظاهری با هیوندا کونا رقابت کند. اما هیوندا کونا نه تنها در ظاهر، بلکه در محیط داخلی نیز حرفی برای برای گفتن دارد. کابین هیوندا کونا از طراحی جذاب و در عین حال با کیفیتی برخوردار است و هنگام رانندگی به شما حس تکنولوژی و مدرنیته را منتقل میکند.
در کنار این ویژگیهای جذاب هیوندا کونا، شما میتوانید با انتخاب باتری 64 کیلو وات ساعتی برای آن، مسافتی را معادل 447 کیلومتر، در صورت شارژ کامل طی کنید. این موضوع باعث شده تا نگرانی افرادی که دغدغه شارژ مداوم باتری خودروهای برقی دارند، کمتر شود.
هیوندای برقی کونا میتواند در عرض 7.6 ثانیه خود را از سرعت صفر به 100 کیلومتر در ساعت برساند. هندلینگ این خودرو را نمیتوان مشابه خودروهای اسپورت دانست.
در طرف دیگر ماجرا شما میتوانید با انتخاب نسخه مجهز به باتری ارزان قیمتتر 39 کیلو وات ساعتی هیوندا کونا، میزان مسافت قابل پیمایش خود را به 321 کیلومتر کاهش دهید. با این حال بسیاری از رانندگان خودروهای برقی به این مسائل اهمیت چندانی نمیدهند و در عوض از امکانات رفاهی، راحتی و نرمی خودرو لذت میبرند.
هیوندا کونا توانسته خود را در دل دوستداران خودروهای برقی جای کند. این محبوبیت زیاد باعث شده تا کمپانی هیوندا نتواند از پس تقاضای فعلی بازار برآید.
بررسی بهترین خودروهای برقی: پولستار 2 هاچبک (Polestar 2 hatchback)
برای آن دسته از رانندگانی که تمایل دارند تا به دنیای خودروهای برقی وارد شوند و از طرفی خودر,های تسلا را نمیپسندند، پولستار 2 تنها گزینه قابل توجه برای آنها محسوب میشود. پولستار 2 رقیب سرسخت و رو در روی تسلا مدل 3 میباشد.
پولستار 2 علاوه بر طراحی فست بک (سقف شیبدار)، دارای دو شاخصه اصلی میباشد که عبارتند از: طراحی هاچبک زیبا و متمایز و فضای داخل کابین مدرن و پیشرفته. در طراحی این خودرو نیز سرنخهایی از کمپانی مادر یعنی ولوو به چشم میخورد. باید بگوییم که این خودرو در سوئد طراحی شده و در چین ساخته شده است.
پلتفرم پولستار دو، نقاط مشترک زیادی با خودروی ولوو XC40 دارد. در دل این خودروی جذاب سوئدی، باتری 78 کیلو وات ساعتی نهفته است که انرژی خود را به دو موتور الکتریکی خودرو منتقل میکند. این موتورها نیز قدرتی معادل 403 اسب بخار را به چهار چرخ خودرو هدایت میکنند. این مشخصات نشان از سرعت بالای پولستار 2 دارند، به طوری که صفر تا صد این خودرو تنها 4.7 ثانیه طول میکشد.
مسافت قابل پیمایش پولستار 2 معادل 470 کیلومتر است که از این بابت میتواند با سایر رقبای لیست بهترین خودروهای برقی به رقابت بپردازد. توانایی شارژ مجدد 150 کیلو واتی این خودرو باعث شده هنگام مسافرت، تجربه لذت بخشتری را با خودروی برقی خود داشته باشید.
طراحی داخل کابین پولستار 2 بسیار زیبا، بدون نقص و ارگونومیک بوده و کیفیت متریال به کار رفته در آن حس مدرن و لوکس بودن را به شما القا میکند. نمایشگر لمسی 11 اینچی، داشبورد خودرو را احاطه کرده و در واقع اولین سیستم اطلاعات و سرگرمی (infotainment) میباشد که سیستم عامل اختصاصی اندروید را اجرا میکند.
سیستم اطلاعات و سرگرمی پولستار 2 دارای قابلیتی است که میتواند گوشی هوشمند شما (صاحب خودرو) را به عنوان کلید خودرو شناسایی کند.
بررسی بهترین خودروهای برقی: پورشه تایکان سدان (Porsche Taycan saloon)
ممکن است تصور کرده باشید که یک خودروساز، با سابقه طولانی و درخشان در امر ساخت موتورهای قدرتمند بنزینی نمیتواند در صنعت ساخت موتورهای برقی نیز موفق باشد. باید اقرار کنیم که سخت در اشتباه هستید. پورشه تایکان این طرز فکر شما را به چالش میکشد. این خودروی برقی با وجود نداشتن موتوری مانند سایر خودروها، همچنان صلابت پورشه را حفظ کرده است.
پورشه تایکان با موتور 750 اسب بخاری خود ترس را به جان رقبای سوپر اسپورت و به جان تنها رقیب هم رده آن یعنی تسلا مدل اس انداخته است. متخصصین و کارشناسان کمپانی پورشه بدون در نظر گفتن وزن دو تنی خودرو، تمام تلاش خود را صرف افزایش قدرت و شتاب پورشه تایکان کردند. نتیجه آنها نیز خودرویی شد با وزن بیش از دو تن اما سریع و چالاک.
میزان مسافت قابل پیمایش پورشه تایکان با متوسط سرعت، 450 کیلومتر برآورد شده است. این خودرو از فناوری شارژ سریع نیز برخوردار بوده، به طوری که شارژر 270 کیلو واتی آن میتواند باتری پورشه تایکان را تنها در عرض 23 دقیقه تا 80 درصد شارژ کند. علاوه بر این قابلیتها، پورشه تایکان میتواند در نقش یک خودروی کاربردی و خانوادگی نیز ظاهر شود.
پورشه تایکان میتواند چهار نفر انسان بالغ را به راحتی در خود جای دهد. از طرفی ظرفیت صندوق عقب آن 366 لیتر مکعب میباشد که عدد نسبتا بزرگی است. این در حالیست که تسلا مدل اس (S) میتواند تقریبا دو برابر این فضای صندوق را در اختیار صاحب خودرو قرار دهد.
تنها ایرادی که میتوان از پورشه تایکان گرفت، قیمت نسبتا بالای آن است. به عنوان مثال هر دو مدل توربو و توربو اس (S) بیش از 100 هزار پوند قیمتگذاری شدند. با این حال در حال حاضر نسخه ارزانتر و رده پایینتر پورشه تایکان با قیمت 70 هزار پوند نیز روانه بازار فروش شده است. این نسخه از نظر قیمتی تقریبا مشابه نسخه رده پایین پورشه پانامرا میباشد.
بررسی بهترین خودروهای برقی: نیسان لیف هاچبک (Nissan Leaf hatchback)
در حال حاضر شاهد نسل دوم نیسان لیف هستیم، خودرویی که نسبت به مدل قبلی خود تغییرات چشمگیری داشته است. طراحی مدل جدید بهبود پیدا کرده و معقولانهتر از مدل قبلی به نظر میرسد. ظاهر عجیب و غریب نیسان لیف نسل اول یادآور فیلمهای فضایی بود.
میزان مسافت قابل پیمایش در نیسان لیف نسل دوم افزایش قابل توجهی پیدا کرده و به عدد 384 کیلومتر رسیده است. عملکرد کلی این خودروی برقی ژاپنی نسبت ب نسل پیشین خود ارتقا یافته اما در مقابل قیمت آن همچنان مناسب و معقول باقی مانده است. این مسئله باعث شده تا خودروهای برقی، بیشتر در دسترس تمامی افراد جامعه قرار بگیرند.
مهندسین نیسان برای خودروی برقی لیف یک پدال برقی موسوم به e-Pedal طراحی کردند که باعث بهبود میزان مسافت قابل پیمایش میشود. این طراحی نوآورانه همچنین باعث میشود که تجربه رانندگی بهتری را به کاربر منتقل کند. پدال برقی میتواند به راننده کمک تا در استفاده روزمره از ترمز گرفتنهای متوالی پرهیز کند.
داخل کابین نیسان لیف نسل دوم را که مشاهده میکنید، دقیقا مشابه یک خودروی هاچبک خانوادگی است که بسیار لوکس و مجهز به نظر میرسد. این امر کمک میکند تا کاربرانی که به دنبال یک خودروی خانوادگی هستند، دیگر نگران تبدیل خودروی خود به نمونه برقی نباشند و با خیال راحت از شر سوختهای فسیلی و آلودگیهای ناشی از آن رهایی پیدا کنند.
بررسی بهترین خودروهای برقی: هیوندا آیونیک (Hyundai Ioniq Electric)
مجددا به یکی دیگر از خودورهای برقی کمپانی هیوندا رسیدیم. هیوندا آیونیک میتواند همان پیشنهاد منحصر به فرد این لیست باشد. تا همین اواخر، هیوندا آیونیک تنها خودرویی محسوب میشد که با سه پیشرانه متفاوت عرضه شد. این نسخهها شامل هیبرید، پلاگین هیبرید و نسخه مورد علاقه ما یعنی نسخه تمام برقی آن میشوند.
این خودرو برقی نسبتا عملکرد سریعی دارد و میتواند در عرض 9.9 ثانیه سرعت خود را از صفر به 100 کیلومتر در ساعت برساند. هیوندا آیونیک این عملکرد را مدیون موتور قدرتمند 118 اسب بخاری خود است. کمپانی هیوندا ادعا میکند که در حالت شارژ کامل، این خودرو میتواند مسافتی را معادل 310 کیلومتر طی کند.
با این حال اگر میخواهید که در استفاده روزمره خود از آن استفاده کنید، بایستی خود را با روند شارژ و میزان مسافت قابل پیمایش آن مطابقت دهید. این خودرو میتواند همسفر خوبی برای شما در جادههای مختلف باشد. از جمله رقبای هم رده هیوندا آیونیک میتوان به خودروهای نیسان لیف و کیا سول اشاره کرد.
فضای صندوق عقب خودروی هیوندا آیونیک 350 لیتر را در بر میگیرد. با این حال اگر صندلیهای ردیف عقب را بخوابانید، ظرفیت آن به 1410 لیتر افزایش پیدا میکند. این ویژگی برای افرادی که به فضای بار نسبتا زیاد احتیاج دارند، بسیار مناسب است.
طراحی ظاهری این خودرو بسیار شبیه سایر خودروهای رایج بنزینی است. بسیاری ار کاربران این نوع طراحی خودروی برقی را بیشتر دوست دارند. کمپانیهای خودروساز همیشه سعی داشتند تا طراحی خودروهای برقی خود را نسبت به نمونههای بنزینی متمایز جلوه دهند. هرچند ممکن است طیف گستردهای از مشتریان خود را به همین علت از دست بدهند.
بررسی بهترین خودروهای برقی: تسلا مدل اس (Tesla Model S)
خودری برقی تسلا مدل اس تاکنون اعتبار بسیار زیادتری را نسبت به سایر خودروهای برقی بازار کسب کرده است. این خودرو طراحی عجیب و غریبی نداشته و در عین سادگی بسیار جذاب است. تسلا مدل اس توانسته جذابیت خود را حتی بعد از فیس لیفت آن در سال 2016 که شامل حذف جلو پنجرهای مشبک میشد، حفظ کند.
در حالی که قیمت تسلا مدل اس نسبت به خودروهای لوکسی نظیر بی ام و سری پنج و مرسدس بنز کلاس ای (E) بالاتر است، اما توانسته طرفداران وفادارتری را برای خود پیدا کند و از محبوبیت بالاتری برخوردار شود. لازم به ذکر است که خودروهای بی ام و سری پنج و مرسدس بنز کلاس ای (E) از نظر ابعاد با تسلا مدل اس برابر بوده و حتی از نظر کیفیت متریال به کار رفته در کابین نیز از هم رده تسلایی خود سرتر هستند.
اما این خودروهای لوکس زمانی که بحث عملکرد خودرو میشود، قافیه را به هم رده تسلایی خود میبازند. به خصوص اگر آنها را با نسخه Performance تسلا مدل اس مقایسه کنیم. این نسخه دارای حالت رانندگی “Ludicrous Mode” میباشد. زمانی که شما این حالت را فعال میکنید، سرعت صفر تا صد کیلومتر در ساعت تسلای شما به 2.3 ثانیه خواهد رسید.
این در حالیست که برای نسخه پایین رده تسلا مدل اس، این عدد به چهار ثانیه میرسد. علاوه بر عملکرد فوقالعادهای که این خودرو از خود نشان میدهد، گستره مسافت قابل پیمایش آن نیز از هم ردههای خود بسیار بالاتر است. تسلا مدل اس میتواند بسته به مدل خود، مسافتی را معادل 485 تا 595 کیلومتر را با یک شارژ کامل طی کند.
شما حتی میتوانید تسلا مدل اس خود را با فناوری “خودران یا Autopilot” از کمپانی سفارش دهید. این فناوری میتواند تحت شرایط خاصی، بدون کمک شما، خودرو را هدایت کند.
منبع: carbuyer