اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای ۹۰ هرتز رونمایی کرد

توسط محمد امین نعمتی
اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرد

همان‌طور که وعده داده بودیم، سری Reno اوپو به رشد خود ادامه می‌دهد و جدیدترین اعضای آن گوشی‌های Reno 6، Reno 6 Pro و +Reno 6 Pro هستند.

دو مدل پرو به جز دوربین و تراشه مشخصات یکسانی دارند، به نحوی که در مدل پرو از چیپست دایمنسیتی ۱۲۰۰ استفاده شده و مدل پرو پلاس مجهز به اسنپ‌دراگون ۸۷۰ است.

مدل استاندارد به چیپست اخیرا معرفی شده دایمنسیتی ۹۰۰ بسنده کرده است و هر ۳ گوشی دوربین‌های سه‌گانه دارند و از فناوری شارژ ۶۵ وات SuperVOOC 2.0 پشتیبانی می‌کنند.

مشخصات گوشی Reno 6 اوپو

این گوشی یک نمایشگر ۶.۴ اینچی آمولد تخت با نرخ تازه‌سازی تصویر ۹۰ هرتز و دقت فول اچ‌دی پلاس دارد. فریم گوشی تخت است تا ظاهر آن در مقایسه با اعضای پرو خانواده حجیم‌تر باشد.

روی پنل پشتی کنار دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسل و ماکرو ۲ مگاپیکسل، حسگر اصلی ۶۴ مگاپیکسل است. دوربین سلفی نیز یک ماژول ۳۲ مگاپیکسل انتخاب شده است.

اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرداوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرداوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرد

ظرفیت باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت است و با سرعت بالای ۶۵ وات شارژ می‌شود. مدیریت بخش نرم‌افزاری را سیستم عامل اندروید ۱۱ به همراه رابط کاربری ColorOS 11.3 بر عهده گرفتند.

قیمت گوشی Reno 6 اوپو برای مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت ۴۴۰ دلار است و برای خرید مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایت باید ۵۰۰ دلار پرداخت کنید. فروش این گوشی در چین از ۱۱ ژوئن شروع می‌شود.

مشخصات دو گوشی Reno 6 Pro و +Reno 6 Pro

این دو گوشی تقریبا یکسان هستند، گرچه مجموعه دوربین‌ آن‌ها تفاوت زیادی دارد. در مدل پرو پلاس حسگر اصلی IMX766 سونی با دقت ۵۰ مگاپیکسل استفاده شده است که آن را در پرچم‌دار این شرکت یعنی گوشی فایند ایکس ۳ پرو نیز دیده بودیم.

در کنار آن دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسل و یک لنز تله‌فوتو ۱۳ مگاپیکسل با قابلیت زوم اپتیکال ۲ برابر و حسگر عمق‌سنج ۲ مگاپیکسل دیده می‌شوند.

اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرداوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرد

Reno 6 Pro دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل دارد و دو دوربین دیگر آن عبارتند از فوق عریض ۸ مگاپیکسل و دو ماژول ۲ مگاپیکسل برای عکاسی ماکرو و عمق‌سنجی.

اوپو در همکاری با آرایشگر معروف «بابی براون» (Bobbi Brown) برای ارائه فیلترهای تخصصی همکاری کرده است تا فیلترهای آرایشی دقیقی روی تصاویر اعمال شوند.

اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرد

تفاوت تراشه این دو را در بالا نیز اشاره کردیم یعنی Dimensity 1200 مدیاتک برای مدل پرو و Snapdragon 870 کوآلکام برای مدل پرو پلاس.

اوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرداوپو رسما از سری Reno6 با نمایشگرهای 90 هرتز رونمایی کرد

سایر مشخصات یکسان هستند، یعنی نمایشگرهای خمیده ۶.۵۵ اینچی با نرخ تازه‌سازی تصویر ۹۰ هرتز. باتری هر دو نیز ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت است و با سرعت ۶۵ وات شارژ می‌شوند. بخش نرم‌افزاری فرقی با مدل استاندارد ندارد.

قیمت گوشی Reno 6 Pro برای مدل پایه ۸/۱۲۸ گیگابایت آن ۵۴۹ دلار است و برای خرید ۱۲/۲۵۶ گیگابایت باید ۵۹۵ دلار هزینه کنید.

قیمت مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت گوشی پرو پلاس ۶۲۷ است و اگر مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایت را انتخاب کنید به ۷۰۵ دلار افزایش پیدا خواهد کرد. شروع فروش دو گوشی Reno 6 Pro و +Reno 6 Pro از ۵ ژوئن خواهد بود.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟