جزئیات مربوط به دوربین، چیپست و نمایشگر گوشی Redmi 8 2021 فاش شد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
جزئیات مربوط به دوربین، چیپست و نمایشگر گوشی Redmi 8 2021 فاش شد

همان‌طور که قبلا گزارش دادیم ردمی زیر برند شیائومی به زودی به مناسبت فروش گوشی ردمی نوت 8 در بازار جهانی به تعداد 25 میلیون دستگاه، قصد دارد گوشی ردمی Note 8 2021 را معرفی کند.

در اخبار قبلی همچنین طراحی این گوشی را لو دادیم و گفتیم Note 8 2021 یک نمایشگر با بریدگی قطره‌ای شکل خواهد داشت و حالا ابعاد 6.3 اینچ آن نیز تایید شده است.

علاوه بر این، ردمی گفته است گوشی Note 8 2021 مجهز به چیپست هلیو جی 85 خواهد بود و روی قاب پشتی آن 4 دوربین با حسگر اصلی 48 مگاپیکسل قرار می‌گیرد.

شرکت چینی اطلاعات دیگری در مورد سایر دوربین‌ها نداده است، اما گزارش‌های قبلی ادعا می‌کنند در کنار آن یک دوربین فوق عریض، ماکرو و حسگر عمق‌سنج استفاده خواهد شد. گرچه دقت آن‌ها در حال حاضر مشخص نیست.

یکی از تصاویری که ردمی منتشر کرده است، مشخص می‌کند نوت 8 2021 مجهز به حسگر اثر انگشت جانبی است و این دستگاه را به دو رنگ نشان می‌دهد.

جزئیات مربوط به دوربین، چیپست و نمایشگر گوشی Redmi 8 2021 فاش شدجزئیات مربوط به دوربین، چیپست و نمایشگر گوشی Redmi 8 2021 فاش شد

گوشی Redmi Note 8 2021 شباهت زیادی به مدل ابتدایی ردمی نوت 8 دارد که سال 2019 به بازار آمد و اطلاعات رسمی می‌گویند نوت 8 جدید فرقی با مدل 2019 به جز نوع چیپست که اشاره کردیم و سرعت شارژ 22.5 وات نخواهد داشت.

جزئیات مربوط به دوربین، چیپست و نمایشگر گوشی Redmi 8 2021 فاش شد

بدون شک، هنوز دقت نمایشگر و سایر دوربین‌ها مشخص نیست ولی به احتمال زیاد چیزی نسبت به گذشته تغییر نخواهد کرد.

یعنی دقت نمایشگر فول اچ‌دی خواهد بود، دوربین سلفی یک حسگر 13 مگاپیکسل است و در کنار دوربین اصلی دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل، 2 مگاپیکسل ماکرو و حسگر عمق‌سنج 2 مگاپیکسل قرار خواهد گرفت.

انتظار داریم ردمی طی روزهای آینده بخش بیشتری از مشخصات گوشی Redmi Note 8 2021 را تایید کند.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟