آیا همکاری سامسونگ و گوگل سیستم عامل Wear OS را متحول خواهد کرد؟

توسط محمد امین نعمتی
3 minutes read
آیا همکاری سامسونگ و گوگل سیستم عامل Wear OS را متحول خواهد کرد؟

سامسونگ روز گذشته شایعات قدیمی را تایید کرد که ساعت‌های هوشمند بعدی این شرکت به جای سیستم عامل تایزن از Wear OS استفاده خواهند کرد، ولی این خبر تنها بخشی از داستان بوده است.

در کنفرانس IO گوگل این‌طور مشخص شد که گوگل و سامسونگ با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا Wear OS عالی شود و شکوه خود را به دست آورد.

البته بهتر است بگوییم برای اولین بار از زمان معرفی خود عالی شود. به همین علت، این سیستم عامل نیاز دارد به‌خوبی با اکوسیستم اپ خود جفت شود و عمر باتری عالی داشته باشد، نکاتی که سامسونگ در آن کمی سررشته دارد.

آیا همکاری سامسونگ و گوگل سیستم عامل Wear OS را متحول خواهد کرد؟

گوگل همچنین قول داده است کابران شاهد عملکرد با سرعت بیشتر باشند، به‌نحوی که اپلیکیشن‌ها زمان استفاده از جدیدترین چیپست‌ها 30 درصد سریع‌تر اجرا شوند و حرکت و انیمیشن‌های رابط کاربری روان باشد.

برای برخورداری از عمر باتری طولانی‌تر، لایه‌های پایین‌تر این سیستم عامل بهینه شده است تا از هسته‌های سخت‌افزاری با توان کمتر بهره ببرد.

به عبارت دیگر، کاربر می‌تواند در تمام روز حسگر ضربان قلب را فعال کند، خواب خود را پیگیری کند و همچنان باتری برای روز بعد شارژ داشته باشد.

شرکت‌های سازنده دستگاه‌های با سیستم عامل Wear OS حالا می‌توانند در این پلتفرم یک «تجربه کاربری سفارشی» را فراهم کنند.

ظاهرا گوگل در نهایت متوجه شده است که یکی از دلایل مهم موفقیت اندروید روی گوشی‌ها، چنین قابلیت سفارشی بوده است. بنابراین سامسونگ یک گلکسی واچ با Wear OS و رابط کاربری One UI را خواهد فروخت و به همین ترتیب شرکت‌های دیگر رابط‌های کاربری خود را خواهند داشت.

چنین موضوعی همچنین یقینا به معنای انتشار به‌روزرسانی‌ها از سوی شرکت‌ها خواهد بود (حداقل آن‌هایی که تصمیم می‌گیرند از رابط کاربری خود در کنار Wear OS استفاده کنند).

چنین خبری می‌تواند با توجه به تعداد اندک آپدیت‌های گوگل برای Wear OS و فاصله زیاد انتشار آن‌ها، بسیار خوب باشد.

در نتیجه این همکاری زمانی که روی دکمه‌های ساعت خود دو مرتبه آهسته بزنید میانبرهای عملکردهای مهم مانند جابه‌جایی به اپلیکیشن قبلی فعال خواهد شد. از طرفی راه‌های بیشتری برای سفارشی‌سازی چرخ‌وفلک صفحه هوم با کاشی‌هایی از اپلیکیشن‌ها وجود خواهد داشت.

گوگل همچنین در حال همکاری برای طراحی مجدد و بهبود اپلیکیشن‌های گوگل مپ و اسیستنت برای ساعت‌های هوشمند است. علاوه بر این، گوگل پلی در 26 کشور جدید در دسترس کاربران ساعت‌های هوشمند خواهد بود، تعداد این کشورها در حال حاضر 11 عدد است.

یوتیوب موزیک طی چند ماه آینده به Wear OS با قابلیت‌هایی مانند دانلودهای هوشمند برای مشترکان آن اضافه خواهد شد تا در حین حرکت بتوانند از موسیقی دلخواه خود لذت ببرند.

آیا همکاری سامسونگ و گوگل سیستم عامل Wear OS را متحول خواهد کرد؟

نسخه جدید Wear OS همچنین بخشی از ویژگی‌های ساعت‌های هوشمند فیت‌بیت را مانند پیگیری پیشرفت وضعیت سلامت کاربر در سراسر طی و جشن گرفتن دستیابی به اهداف روی مچ به همراه خواهد داشت.

ابزارهای جدیدی نیز در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌گیرد مانند Tiles API و ادیتور داخلی طراحی واچ فیس سامسونگ.

نتیجه چنین چیزهایی باید توسعه تجربه‌های جدید روی گجت‌های پوشیدنی باشد. اپلیکیشن جدید و مجددا بازسازی شده استراوا، آدیداس رانینگ، بیت‌موجی و بسیاری دیگر نیز در راه هستند. تمام این ویژگی‌ها «طی چند ماه آینده» به Wear OS اضافه خواهند شد.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟