روکیدا
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
  • راهنمای خرید
  • بازی
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
No Result
View All Result
روکیدا
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
  • راهنمای خرید
  • بازی
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
No Result
View All Result
روکیدا
No Result
View All Result

معرفی بهترین گوشی‌های هوشمند برای ارتقای بهره وری کار

سمیرا گلکار توسط سمیرا گلکار
1 سال پیش
موضوع: اخبار موبایل و گجت ها, منتخب سردبیر, گجت‌ها
گوشی‌های هوشمند برای ارتقای بهره وری
دسترسی سریع به سرفصل‌های این مطلب پنهان
1. بهترین گوشی‌های هوشمند برای انجام کار و ارتقای بهره وری
1.1. سامسونگ گلکسی S21 اولترا
1.2. آیفون 12 پرو مکس
1.3. سامسونگ گلکسی نوت 20 اولترا
1.4. سامسونگ گلکسی زد فولد 2 5G
1.5. سرفیس دوی مایکروسافت
1.6. وان پلاس 8T
1.7. آیفون 12
1.8. پیکسل 5
1.9. شیائومی می ‌11
1.10. موتورولا موتو جی استایلوس (2021)

همانطور که در جریان هستید امروزه زندگی همه ما پر از مشغله است به همین دلیل سعی می‌کنیم خیلی از کارها را حین جابجایی و در حرکت انجام دهیم. در نتیجه برای راه افتادن کارها وقتی که بیرون از اداره و در حال جابجایی هستیم، نیاز به یک گوشی خوب داریم. در این مقاله پس از تست و بررسی‌های مختلف فهرست 10 گوشی برتر برای ارتقای بهره وری را تهیه کردیم.

دقت داشته باشید که مدل‌های معرفی شده در این مطلب بهترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار نیستند. این فهرست شامل گوشی‌هایی است که قابلیت اجرای همزمان چند کار بدون ایجاد وقفه و تأخیر را فراهم می‌کنند، ماندگاری شارژ آنها به یک روز کامل می‌رسد، قابلیت‌های اتصال مختلفی دارند و داخل جیب هم جا می‌شوند.

بهترین گوشی‌های هوشمند برای انجام کار و ارتقای بهره وری

سامسونگ گلکسی S21 اولترا

سامسونگ گلکسی S21 اولترا
سامسونگ گلکسی S21 اولترا

گلکسی S21 اولترا، جدیدترین پرچمدار شرکت سامسونگ است که در ژانویه 2021 رونمایی شد. این گوشی مجهز به یک چیپست 5 نانومتری است که برای آمریکا و چین از سیستم روی تراشه (SoC) اسنپدراگون 888 و برای نسخه بین المللی آن از SoC اگزینوس 2100 استفاده شده است. این گوشی یک دوربین چهارتایی قوی دارد که حسگر اصلی آن 108 مگاپیکسلی است. دوربین جلوی گوشی هم زاویه عریض و 40 مگاپیکسلی است.

سامسونگ گلکسی S21 اولترا از قلم نوری سازگار با Wacom و همچنین همه قلم‌های نوری S-Pen پشتیبانی می‌کند و وجود این قلم نوری همیشه به راحت تر شدن با گوشی‌های هوشمند در مواقعی که خارج از محیط اداره باشید کمک می‌کند. این قلم نوری به صورت مجزا و با قیمت حدود 40 دلار به فروش می‌رسد. بعلاوه، گفته شده که S-Pen Pro هم امسال عرضه خواهد شد و مجهز به امکانات بیشتری است. این گوشی از فناوری Wireless DeX هم پشتیبانی می‌کند. باتری گلکسی S21 اولترا 5 هزار میلی آمپرساعتی و مجهز به قابلیت شارژ سریع است. این گوشی تقریباً در همه کشورهای جهان در دسترس است.

آیفون 12 پرو مکس

آیفون 12 پرو مکس
آیفون 12 پرو مکس

آیفون 12 پرو مکس، پرچمدار شرکت اپل در سال 2020 است. این گوشی بین مدل‌های سری آیفون 12 بزرگترین صفحه نمایش را دارد و به افزایش بهره وری کار کمک می‌کند. آیفون 12 پرو مکس مجهز به جدیدترین تراشه A14 Bionic اپل است که قدرتمندترین تراشه ساخت این شرکت محسوب می‌شود اما این محصول شرکت اپل از هیچ قلم نوری پشتیبانی نمی‌کند. با این وجود این گوشی به دلیل رابط کاربری بی نقصش بین 10 گوشی برتر از نظر بهره وری رتبه دوم را دارد.

در بخش دوربین، این گوشی مجهز به یک دوربین 12 مگاپیکسلی زاویه عریض، یک دوربین تله فوتوی 12 مگاپیکسلی، یک دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی و حسگر لیدار TOF سه بعدی است. در رتبه‌های دوربین DXOmark، آیفون 12 پرو مکس با 120 امتیاز جایگاه اول را کسب کرد و توانست گلکسی نوت 20 اولترا و گلکسی S21 اولترا را پشت سر بگذارد. این گوشی به اندازه یک روز کامل شارژ باتری دارد و در بیشتر کشورهای سطح جهان در دسترس است.

سامسونگ گلکسی نوت 20 اولترا

سامسونگ گلکسی نوت 20 اولترا
سامسونگ گلکسی نوت 20 اولترا

گلکسی نوت 20 اولترا جدیدترین گوشی سامسونگ با برترین مشخصات و امکانات است. این گوشی یک صفحه نمایش 6.9 اینچی با نرخ نوسازی 120 هرتز و همیشه روشن دارد. پردازنده این محصول سامسونگ برای آمریکا و چین اسنپدراگون 865 پلاس و برای سایر کشورها اگزینوس 990 است. همانطور که انتظار می‌رود این سری هم از قلم نوری S-Pen پشتیبانی می‌کند و همین ویژگی می‌تواند منجر به افزایش بهره وری شود.

گلکسی نوت 20 دارای یک دوربین 3 تایی است که شامل دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، تله فوتوی 12 مگاپیکسلی و اولترا واید 12 مگاپیکسلی به همراه فاکوس خودکار لیزری هستند. دوربین جلوی این گوشی هم برای ضبط ویدیو و سلفی گرفتن بسیار مناسب است. این محصول سامسونگ هم از Wireless DeX سامسونگ پشتیبانی می‌کند و در بیشتر کشورهای جهان قابل خرید است.

سامسونگ گلکسی زد فولد 2 5G

سامسونگ گلکسی زد فولد 2
سامسونگ گلکسی زد فولد 2

همانطور که از نام این گوشی پیداست، گلکسی زد فولد 2 یک گوشی تاشو تولید شرکت سامسونگ و مجهز به امکانات بسیار پرقدرت است. گلکسی زد فولد 2 دو صفحه نمایش دارد که یکی از آنها تاشو (صفحه اصلی) و دیگری روی کاور و سطح بیرونی گوشی قرار دارد. اندازه صفحه نمایش بیرونی 6.23 اینچ است و با گوریلا گلس Victus حفاظت شده است. صفحه داخلی این گوشی 7.6 اینچی و دارای رزولوشن 1768× 2208 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتز است. هر دو صفحه نمایش به نحوی طراحی شده اند که باعث منحصربفرد و کارآمد شدن این گوشی می‌شوند.

گلکسی زد فولد 2 مجهز به تراشه اسنپدراگون 865 پلاس و جی‌پی‌یوی Adreno 650 است. این گوشی هم سه حسگر 12 مگاپیکسلی با فلاش LED دارد. در قسمت جلوی گوشی یک دوربین زاویه عریض 10 مگاپیکسلی برای سلفی و ویدیو چت  قرار دارد اما روی صفحه نمایش بیرونی یک دوربین دیگر قرار دارد که از نوع زاویه عریض 10 مگاپیکسلی است. سامسونگ گلکسی زد فولد باتری 4500 میلی آمپر ساعتی با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع 25 واتی را دارد و این گوشی هم در اکثر کشورهای جهان در دسترس و قابل خرید است.

سرفیس دوی مایکروسافت

سرفیس دوی مایکروسافت
سرفیس دوی مایکروسافت

سرفیس دو اولین گوشی تاشوی مایکروسافت با سیستم عامل اندروید است. این گوشی صفحه نمایش 5.6 اینچی دارد که می‌توان به دو روش از آن استفاده کرد و تقریباً به انجام هر کاری در محیط اداره کمک می‌کند. سرفیس دو با قلم سرفیس پن سازگاری دارد که این قلم برای یادداشت برداری و نقاشی بسیار مفید است. این گوشی مجهز به پردازنده اسنپدراگون 855 کوالکام است که با فرایند 7 نانومتری طراحی شده است.

سرفیس دو تنها یک دوربین دارد که از نوع زاویه عریض 11 مگاپیکسلی است. این گوشی هم همه قابلیت‌های اتصال مثل وای فای 802.11 a/b/g/n/ac، بلوتوث 5، جی‌پی‌اس و غیره را دارد. سرفیس دو باتری 3577 میلی آمپرساعتی دارد که نسبت به سایر گوشی‌های تاشو کوچکتر است اما این شرکت ادعا می‌کند که همین باتری برای یک روز استفاده کامل کافیست.

وان پلاس 8T

وان پلاس 8T
وان پلاس 8T

اگر به دنبال یک گوشی قدرتمند برای افزایش بهره وری هستید بدون اینکه نیاز به پرداخت هزینه سنگینی داشته باشید، وان پلاس 8T می تواند برای شما یک انتخاب مناسب باشد. این گوشی مجهز به پردازنده اسنپدراگون 865 و جی‌پی‌یوی Adreno 650 است. پنل صفحه نمایش وان پلاس 8T از نوع Fluid AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و دارای لایه حفاظتی کورنینگ گوریلا گلس 5 است. صفحه نمایش گوشی قابلیت همیشه روشن ماندن را دارد. وان پلاس 8T دارای دوربین چهارتایی است که حسگر اصلی آن 48 مگاپیکسلی است. دوربین جلو هم زاویه عریض و 16 مگاپیکسلی است.

گرچه دوربین وان پلاس 8T در حد و اندازه پرچمدارهای امروزی نیست اما می‌تواند عکس‌های خوبی بگیرد. این گوشی دارای باتری 4500 میلی آمپرساعتی با قابلیت شارژ سریع 65 واتی است که گفته شده ظرف 39 دقیقه صددرصد شارژ می‌شود.

آیفون 12

آیفون 12
آیفون 12

آیفون 12 از پرچمدارهای سال 2020 اپل است. این گوشی هم مجهز به جدیدترین پردازنده A14 Bionic اپل است که قدرتمندترین پردازنده این شرکت تا امروز محسوب می‌شود. اپل این گوشی را طوری طراحی کرده که رابط کاربری آن بی نقص و استفاده از آن راحت باشد تا به انجام سریع کارها کمک کند.

در بخش دوربین، آیفون 12 دارای یک دوربین دو تایی شامل زاویه عریض 12 مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی است. دوربین جلوی گوشی هم 12 مگاپیکسلی و زاویه عریض است. این محصول اپل شارژ کافی برای یک روز کار کردن را دارد و در اکثر کشورهای جهان در دسترس و قابل خرید است.

پیکسل 5

پیکسل 5
پیکسل 5

پیکسل 5 توسط گوگل ساخته شده و به دلیل اینکه مجهز به پردازنده اسنپدراگون 765G است در این فهرست قرار دارد. بهینه سازی رابط کاربری گوشی توسط گوگل باعث شده برای ارتقای بهره وری بسیار مناسب باشد. پیکسل 5 دارای صفحه نمایش OLED 6 اینچی با نرخ نوسازی 90 هرتز است. صفحه نمایش گوشی دارای رویه محافظ کورنینگ گوریلا گلس 6 است.

این گوشی با اندروید 11 به کاربر تحویل داده می‌شود و جدیدترین آپدیت‌های اندروید را دریافت می‌کند. پیکسل 5 باتری 4080 میلی آمپرساعتی با قابلیت شارژ سریع 18 واتی و پشتیبانی از شارژ بی سیم 12 واتی دارد.

شیائومی می ‌11

شیائومی می ‌11
شیائومی می ‌11

شیائومی می ‌11 در ژانویه 2021 روانه بازار شد و مجهز به امکاناتی قوی و پیشرفته است. اگر به دنبال گوشی با قابلیت اجرای اپلیکیشن‌های سنگین به صورت کاملاً روان و بدون نیاز به پرداخت هزینه سنگین هستید، این محصول شیائومی کاملاً مناسب شماست. شیائومی می ‌11 مجهز به جدیدترین تراشه اسنپدراگون 888 است که بر اساس فرایند 5 نانومتری طراحی شده است. همچنین این گوشی دارای یک جی پی یوی Adreno 660 است.

دوربین این گوشی سه تایی و شامل دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی زاویه عریض، دوربین 13 مگاپیکسلی اولترا واید و یک دوربین ماکروی 5 مگاپیکسلی است. این دوربین فلش LED دوبل و قابلیت پشتیبانی از کیف اچ دی آر را هم دارد. دوربین سلفی گوشی 20 مگاپیکسلی است. باتری شیائومی می ‌11 از نوع 4600 میلی آمپرساعتی با قابلیت شارژ سریع 55 واتی و امکان پشتیبانی از شارژ سریع 50 واتی است.

موتورولا موتو جی استایلوس (2021)

موتو جی استایلوس
موتو جی استایلوس

موتوجی استایلوس موتورولا (2021) هم یک میان رده با قیمت مناسب است. این گوشی دارای پنل ال سی دی IPS 6.8 اینچی و رزولوشن 1080×2400 پیکسل است. موتوجی استایلوس مجهز به پردازنده اسنپدراگون 678 است و دارای یک قلم نوری برای یادداشت برداری و رسم طرح است.

دوربین پشت گوشی چهارتایی و شامل یک دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی است. جلوی گوشی یک دوربین زاویه عریض 16 مگاپیکسلی برای سلفی و ویدیو چت قرار دارد. شارژ باتری 4 هزار میلی آمپرساعتی گوشی با قابلیت شارژ سریع 10 واتی قابل انجام است.

برچسب‌ها: گوشی تاشوگوشی های پرچمدار
مطلب قبلی

چگونه کیبورد مکانیکی را پاکسازی عمیق کنیم؟

مطلب بعدی

مقایسه‌ی توانایی‌های آفرود بین هامر EV SUV مدل 2024 و هامر EV پیکاپ مدل 2022

مرتبط با همین موضوع:

نحوه جلوگیری از سوختن کابل برق ساختمان

نحوه جلوگیری از سوختن کابل برق ساختمان

2 ماه پیش
مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

2 ماه پیش
14 ویژگی جالب آیپد

14 ویژگی جالب آیپد

2 ماه پیش
مک بوک ایر جدید با تراشه M2: منتظر لپ تاپ فوق العاده قدرتمند اپل باشید!

مک بوک ایر جدید با تراشه M2: منتظر لپ تاپ فوق العاده قدرتمند اپل باشید!

2 ماه پیش
کارهایی که باتری گوشی شما را خراب می‌کند

کارهایی که باتری گوشی شما را خراب می‌کند

2 ماه پیش
AMD رادئون 6500 XT در برابر انویدیا RTX 3050: برادران اقتصادی

AMD رادئون 6500XT در برابر انویدیا RTX 3050: برادران اقتصادی

4 ماه پیش
مطلب بعدی
هامر EV SUV و هامر EV پیکاپ

مقایسه‌ی توانایی‌های آفرود بین هامر EV SUV مدل 2024 و هامر EV پیکاپ مدل 2022

چرا سایت‌های استریمینگ وی پی ان‌ها را مسدود می‌کنند؟

چرا سایت‌های استریمینگ وی پی ان‌ها را مسدود می‌کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین‌‌ها

چگونه کیف پول تراست ولت بسازیم؟ آموزش ساخت کیف پول تراست ولت

چگونه کیف پول تراست ولت بسازیم؟ آموزش ساخت کیف پول تراست ولت

7 روز پیش
نحوه جلوگیری از سوختن کابل برق ساختمان

نحوه جلوگیری از سوختن کابل برق ساختمان

2 ماه پیش
مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

2 ماه پیش
14 ویژگی جالب آیپد

14 ویژگی جالب آیپد

2 ماه پیش

از دست ندهید

چگونه کیف پول تراست ولت بسازیم؟ آموزش ساخت کیف پول تراست ولت

مطالب جالب از سراسر وب

خرید سرور مجازی

خرید اقساطی

خرید اینترنتی محصولات آرایشی و بهداشتی

املاکا : خرید، فروش، رهن و اجاره املاک مسکونی، تجاری، کشاورزی و صنعتی در سراسر ایران

نقد و بررسی روکیدا

مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

مزیت خرید ایکس باکس سری ایکس و اس برای ایرانی‌ها

دوشنبه 6 تیر 1401 ساعت 10:44
14 ویژگی جالب آیپد

14 ویژگی جالب آیپد

دوشنبه 30 خرداد 1401 ساعت 14:44
مک بوک ایر جدید با تراشه M2: منتظر لپ تاپ فوق العاده قدرتمند اپل باشید!

مک بوک ایر جدید با تراشه M2: منتظر لپ تاپ فوق العاده قدرتمند اپل باشید!

جمعه 27 خرداد 1401 ساعت 0:17
مقایسه گوشی‌های سامسونگ گلکسی S22 اولترا و گلکسی نوت 20 اولترا

مقایسه گوشی‌های سامسونگ گلکسی S22 اولترا و گلکسی نوت 20 اولترا

پنج‌شنبه 11 فروردین 1401 ساعت 23:17
  • درباره روکیدا
  • تماس با ما
  • تبلیغات

© انتشار تمام یا بخشی از محتوای روکیدا در رسانه‌های آنلاین یا آفلاین، حتی با درج منبع و لینک به روکیدا، ممنوع بوده و صرفا با مجوز کتبی امکان‌پذیر است. 1400

No Result
View All Result
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
  • راهنمای خرید
  • بازی
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت

© انتشار تمام یا بخشی از محتوای روکیدا در رسانه‌های آنلاین یا آفلاین، حتی با درج منبع و لینک به روکیدا، ممنوع بوده و صرفا با مجوز کتبی امکان‌پذیر است. 1400