وان پلاس در سال 2014 در بازار پدیدار شد، اما از آن زمان تا به حال در رده بهترین گوشیهای موجود در بازار قرار گرفته است. طراحی عالی این سری گوشیها با قیمتهای مقرون به صرفه باعث شده مورد توجه خریداران قرار بگیرد و تولید مدلهای جدید آن همچنان ادامه داشته باشد.
در اینجا قصد داریم نگاهی به تاریخچه گوشیهای وان پلاس بیاندازیم و به طور کلی در میان این مدل گوشیها گشت بزنیم. شما در این مطلب میتوانید تمام پیشرفتهای سالهای اخیر این گوشی مانند ورود 5G، تا ظاهر جالب و کیفیت رو به بهبود دوربینهای آن را مشاهده کنیم.
در اینجا ما جزئیات تمام محصولاتی که وان پلاس تاکنون ارائه کرده است، از گوشیهای جالب روزهای ابتدایی تا گوشیهای فوق العاده مقرون به صرفه که به تازگی عرضه شده است، به شما معرفی خواهیم کرد. همانطور که توضیح خواهیم داد، گوش های این شرکت کاملا جالب و کارپر پسند هستند.
و همچنین در این مطلب میتوانید رویکردی را که وان پلاس در بازار داشته را نیز مشاهده کنید که با گذشت زمان این رویکرد تغییر میکند: امروزه صحنه گوشیهای هوشمند و ابزار آن بسیار متفاوتتر از سال 2014 است و مانند همه سازندگانی که گوشیهای رده بالا میسازند، وان پلاس نیز بر همین اساس عمل کرده است.
این موارد بهترین گوشیهای وان پلاس هستند که با پول میتوانید بخرید.
وان پلاس وان 2014
وان پلاس در سال 2014 با گوشی برجسته خود یعنی OnePlus One وارد صحنه گوشیهای هوشمند شد. مشخصات آن نزدیک به پرچمدار است البته با قیمت بسیار ارزانتر. اکنون فراموش کردن این گوشی بسیار آسان است، اما تاثیر این گوشی قدرتمند با این قیمت پایین بسیار زیاد بود. Google Nexus 5 را از سال قبل به این موارد اضافه کنید و برای اولین بار متوجه میشویم که گوشیهای بزرگ حتما نیاز به هزینه زیادی ندارند.
قیمت وان پلاس وان در آمریکا 299 دلار و در انگلیس 229 پوند بود که البته حتی نصف قیمت بقیه گوشیهای پرچمدار آن زمان هم نبود. در ابتدا این گوشی از طریق یک سیستم دعوت ویژه به مشتریان هدایت میشد، و یک احساس منحصر به فرد به کاربران میداد و تایید میکرد که فرد واقعا چیز خاصی روی دست خود دارد. البته عرضه محدود آن تا حدی ناامید کننده بود.
اگر بخواهیم به سراغ مشخصات آن برویم، این گوشی با یک صفحه نمایش LCD 5.5 اینچی، صفحه نمایش 1080x 1920 پیکسلی همراه بود و مجهز به پردازنده کوالکام اسنپدراگون 801 ، 3 گیگابایت رم و 16 یا 64 گیگابایت حافظه داخلی بود. همچنین، یک دوربین تک لنز 13MP داشت. در سال 2014، این مشخصات واقعا چشمگیر و عالی بودند و ما در بررسی خود نسبت عملکرد به قیمت را در این مورد اینگونه توصیف میکنیم: یکی از چشمگیرترین مواردی که در گوشیهای هوشمند دیده ایم و از اینجا به بعد شرکت وان پلاس تازه شروع به حرکت کرد.
وان پلاس 2 (2015)
زمانی که شرکتی موفقیتی مانند OnePlus One داشته باشد، برای ادامه این روند چه ایده هایی خواهد داشت؟ در حقیقت OnePlus 2 در واقع تغییر زیادی نکرده است. کاملا مشخص است که این شرکت قصد داشت همان موفقیت گوشی اصلی وان پلاس را با یک روش و فرمولی مشابه تکرار کند.
همانطور که انتظار می رفت مشخصات فنی بهبود پیدا کرد: محصول سال 2015 این گوشی به پردازنده مرکزی کوالکام اسنپدراگون 810 مجهز شد و فضای ذخیره سازی 64 گیگابایتی نیز به 4 گیگابایت حافظه رم ارتقا یافت، اما بقیه مشخصات در هر دو محصول تقریبا یکسان بودند.
اندازه و وضوح صفحه نمایش ثابت باقی ماند، اما وان پلاس دوربین را بهبود بخشید و برخی از موارد را در گوشی دوم خود را برای انتقال احساس بهتر به کاربران ارتقا داد: قاب فلزی در اندازه های گوشی اضافه شد، مورد استقبال کاربران قرار گرفت.
این بار هم قیمت بسیار جذاب بود. وان پلاس 2 در ابتدا با قیمت اولیه 329 دلار / 249 پوند برای فردش عرضه شد که این رنج قیمت کمی بیشتر از مدل قبلی بود.
و در بررسی ما مشخص شد که این قیمت باعث برجسته شدن این گوشی شده است: این کار به بازار میان رده و رده بالا گوشی همراه شوک وارد کرد. ما در همان بالا به این موضوع اشاره کردیم که وان پلاس به دلیل قابلیت ها و قیمت مناسب شهرت زیادی به دست آورد .این برند به عنوان سازنده ای شناخته شد که می تواند گوشی های درجه یک را با قیمت میان رده بسازد. بار دیگر ، این شرکت توانسته بود یک گوشی هوشمند خیره کننده بسازد.
وان پلاس X
اگر فکر می کردید که وان پلاس فقط در سال 2020 با محصول جدید خود به گوشی های پرچمدار پیوست، پس احتمالا اطلاعاتی در مورد وان پلاس X ندارید که محصول سال 2015 است. مشخصات چندان تفاوت نداشت اما قیمت با نسخه X هنوز پایین بود: این گوشی هوشمند فقط با قیمت 249 دلار / 199 پوند شروع به فروش کرد.
این یک گوشی با سایز کوچکتر بود. اندازه صفحه نمایش آن 5 اینچ و دارای رزولوشن 1080x 1920 پیکسل بود. اما نمایشگر آن از فناوری AMOLED به جای LCD بهره می برد. از نظر کارایی، این گوشی در حد وان پلاس وان اصلی بود اما شما هنوز هم پول زیادی برای خود نگه می داشتید زیرا تولید یک گوشی با این کیفیت، با این قیمت یک موفقیت بزرگ توسط OnePlus محسوب می شد.
وان پلاس برای وان پلاس X دوباره از کوالکام اسنپدراگون 801 استفاده کرد و دارای 3 گیگابایت رم و 16 گیگابایت فضای ذخیره سازی بود. دوربین عقب همانند دو محصول قبلی، یک لنز 13 مگاپیکسلی داشت. اگرچه هنوز گوشی های وان پلاس از برخی ویژگی های ویژه مانند شارژ بی سیم و ضد آب برخوردار نبودند.
وان پلاس 3 (2016)
سال 2016 وان پلاس 3 ، اولین تلفن هوشمند بدنه فلزی را ساخت. در این مرحله نشانه هایی وجود داشت که وان پلاس سرانجام قصد دارد به سمت پرچمداران کاملا برجسته و دستگاه های گران قیمت حرکت کند.
البته با وجود قیمت 399 دلار / 329 پوند این گوشی هنوز مقرون به صرفه بود البته نه به اندازه گوشی های قبلی. این گوشی از پردازنده کوالکام اسنپدراگون 820 و 6 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد. این محصول دارای دوربین تک لنز 16MP ارتقا یافته بود اما در عین حال تغییری در AMOLED برای صفحه نمایش مشاهده نمی شد و اندازه صفحه نمایش با استاندارد OnePlus 5.5 اینچ با وضوح 1080×1920پیکسل بود.
در بررسی که ما انجام دادیم وان پلاس 3 را به عنوان گوشی توصیف کردیم که علی رغم کاهش قابل توجه قیمت با پرچمداران گران قیمت در 2016 در رقابت بود. در آن زمان بدون شک بهترین گوشی وان پلاس تا به امروز محسوب می شد. با عرضه وان پلاس 3 و بدنه فلزی جدید ، این شرکت شروع به پیشرفت کرد.
وان پلاس 3T
در سال 2016 بود که نسخه های معروف T گوشی های OnePlus برای اولین بار شروع به کار کردند. وان پلاس 3T نسخه بسیار بهبود یافته وان پلاس 3 بود و پردازنده ای با لمس سریع تر (اسنپدراگون 821) داشت. این محصول گزینه ای با فضای ذخیره سازی بیشتر و رم بیشتر و باتری کمی بزرگتر به همراه داشت.
مشخصات دیگر از جمله نمایشگر و دوربین عقب مشابه وان پلاس 3 بود. تقریبا این یک سیاست کاری بود که قصد داشت خریداران گوشی های هوشمند را به خرید تلفن دیگری از این برند ترغیب کنند. اگر بخواهیم در مورد قیمت آن صحبت کنیم این تلفن با قیمت 439 دلار / 399 پوند شروع شد.
ارائه یک مدل T استراتژی است که وان پلاس تا به امروز آن را حفظ کرده است البته با انجام چند تغییر کوچک. در حالی که در آن زمان انتقادهایی شد اما به نظر می رسد در بلند مدت نتیجه بخش بوده است. ما در بررسی خود متوجه شدیم که وان پلاس 3T یک گوشی عالی دیگر از وان پلاس است که عملکرد خوبی داشت.
وان پلاس 5 (2017)
وان پلاس مدل 4 را به هر دلیل رد کرد و به این ترتیب ما در سال 2017 وان پلاس 5 را داشتیم. این یک گوشی با مشخصات جالب بود. یک کوالکام اسنپدراگون 835 همراه با 6 گیگابایت یا 8 گیگابایت رم و 64 گیگابایت یا 128 گیگابایت حافظه داخلی داشت. برای یک گوشی در سال 2017 ، این مشخصات عالی بودند، حتی اگر قیمت همچنان در حال افزایش بود. این محصول یکی از موفق ترین و پرمخاطب ترین گوشی های تاریخ وان پلاس است.
این اولین گوشی وان پلاس بود که از دوربین پشتی با لنز دوگانه استفاده می کرد. مشخصات عالی آن باعث شد که قیمت قابل توجهی داشته باشد: OnePlus 5 با قیمت 499 دلار / 449 پوند و بالاتر به فروش رسید. از آنجا که قدرت و مشخصات گوشی های این برند همچنان بهتر می شد در مقایسه با قیمت هایی که برای یک پرچمدار کامل باید پرداخت میشد باز هم مقرون به صرفه بود.
ما در بررسی OnePlus 5 متوجه شدیم که این یک گوشی خارق العاده همه جانبه در زمان خود بود. همراه با ترکیب “یک دوربین عالی ، عملکرد خارق العاده و یک طراحی خوب، جذابیت خاصی پیدا کرده بود. در حقیقت این گوشی نسبتا مقرون به صرفه بود.
وان پلاس 5T
این شرکت در سال 2017 به سراغ ادامه روند مدل T رفت و نتیجه OnePlus 5T شد که بهبودیافته OnePlus 5 بود. تغییرات زیادی صورت گرفت. از جمله برای اولین بار دکمه صفحه اصلی حذف شد. سنسور اثر انگشت به پشت گوشی منتقل شد. این کار این معنا را داشت که اندازه صفحه نمایش می تواند به 6.01 اینچ افزایش پیدا کند. این بزرگترین اندازه برای OnePlus محسوب می شد.
وضوح صفحه نمایش کمی تغییر کرد، اما در بقیه موارد همان تنظیمات OnePlus 5 را شاهد بودیم. پردازنده کوالکام اسنپدراگون 835 ، 6 گیگابایت یا 8 گیگابایت رم و 64 گیگابایت یا 128 گیگابایت حافظه داخلی. دوربین عقب در 5T کمی بهبود یافت. اگرچه موارد 16MP و 20MP ثابت مانده است.
در حالی که فقط یک مدل جدیدتر ارائه شده بود اما ظاهر باریک و شیک OnePlus 5T، بدون هیچ دکمه خانه در جلو به این معنی است که شما می توانید آن را آغاز دوران مدرن وان پلاس بنامید. ما معتقدیم این محصول یک مورد باارزش را نشان می دهد و با قیمت 499 دلار / 449 پوند قیمت شروع همان قیمت وان پلاس پنج بود.
وان پلاس 6 (2018)
وان پلاس 6 که در سال 2018 عرضه شد، یک ستاره بزرگ در میان گوشی های این شرکت بود. این گوشی بزرگترین صفحه نمایش را در میان محصولات وان پلاس داشته است با 6.28 اینچ و صفحه نمایش ناچ عرضه شد که برای اولین بار این نوع نمایشگر در سری OnePlus مورد استفاده قرار گرفت. علاوه بر این موارد، این گوشی مجهز به پاور بود و یک دوربین عقب بسیار قوی داشت. مساله ای که شاید باعث ضعیف جلوه کردن گوشی های قبلی وان پلاس شد.
ما اعتقاد داریم که این مورد عالی ترین گوشی هوشمندی است که این شرکت در کوتاه مدت ساخته است. در حقیقت این یک گوشی بود که می توانست به طور مستقیم با بهترین گزینه های آن زمان سامسونگ و اپل رقابت کند. بخشی از جذابیت آن به دلیل طراحی جدید و تمام شیشه ای این محصول بود و وان پلاس شش از زیبایی بسیار قابل توجهی برخوارد شد.
پردازنده آن کوالکام اسنپدراگون 845 است که می توانید آن را با 6 یا 8 گیگابایت رم جفت کنید. گزینه های ذخیره سازی داخلی 64 گیگابایت، 128 گیگابایت و برای اولین بار در گوشی وان پلاس 256 گیگابایت بود. در مورد دوربین عقب، این محصول با 16MP + 20MP عرضه شد. شاید تعجب نکنید با توجه به مشخصات فنی که ذکر شد این مورد گرانترین گوشی OnePlus تا به امروز بوده و قیمت اولیه آن 529 دلار / 469 پوند است.
وان پلاس 6T
یکی دیگر از گوشی های نسبتا جدید این برند OnePlus 6T نام دارد که در سال 2018 عرضه شد. تغییراتی زیادی در آن صورت نگرفته اما افزایش رزولوشن داشته و اندازه آن نیز به 6.41 رسیده است.
با جرات می توان گفت OnePlus 6T اولین گوشی وان پلاس بود که دارای حسگر اثرانگشت روی صفحه می باشد و باتری آن از 3،300 میلی آمپر ساعت به 3،700 میلی آمپر ساعت افزایش یافته است. این افزایش نشان می دهد که شما می توانید بدون نگرانی در مورد تمام شدن شارژ گوشی تان، یک روز کامل را به خوبی پشت سر بگذارید. غیر از این مواردی که نام بردیم، OnePlus 6T در حقیقت شباهت زیادی به OnePlus 6 داشت. اگرچه قیمت اولیه آن کمی بیشتر بود یعنی 549 دلار / 499 پوند.
در حالی که فقط چند مورد ارتقا یافته در OnePlus 6T وجود داشت و مشخصات داخلی تغییری نکرده بود، ما این گوشی را موفق ترین تلفنی که از این شرکت دیده ایم، توصیف می کنیم.
وان پلاس 7 پرو و وان پلاس 7
2019 اولین سالی بود که ما شاهد عرضه نسخه استاندارد و نسخه Pro گوشی جدید وان پلاس بودیم. وان پلاس 7 و وان پلاس 7 پرو همزمان رونمایی شدند. این یک استراتژی است که وان پلاس طی سالهای گذشته پیش گرفته و به نظر می رسد که این شرکت در این موارد به موفقیت رسیده است. از نظر شباهت ، هر دو گوشی با پردازنده کوالکام اسنپدراگون 855 کار می کنند و دارای 6 گیگابایت، 8 گیگابایت یا 12 گیگابایت رم و 128 گیگابایت یا 256 گیگابایت حافظه داخلی هستند.
پرو این گوشی به وضوح مشخصات بهتری داشت. دارای صفحه نمایش 6.67 اینچی، صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 90 هرتز در مقایسه با صفحه نمایش 6.41 اینچ ، نرخ تازه سازی 60 هرتز مدل استاندارد این محصول بود. و همچنین دارای دوربین عقب 48MP + 8MP + 16MP لنز با بزرگنمایی نوری 3 برابر است. مدل استاندارد به دوربین پشت لنز 48 مگاپیکسلی + 5 مگاپیکسلی با بزرگنمایی نوری مجهز است. همچنین مدل پرو اولین گوشی وان پلاس بود که از گزینه پیکربندی 5G بهره می برد.
یکی دیگر از ویژگی های جالب OnePlus 7 Pro که با قیمت 669 دلار / 649 پوند شروع می شد، یک دوربین سلفی پاپ آپ نیز بود که ما این مورد را خیلی می پسندیم. ما در بررسی خود این محصول را به عنوان “یک گوشی هوشمند پرچمدار، قابل اطمینان و مقرون به صرفه” توصیف کردیم.
وان پلاس 7T و وان پلاس پرو 7T
در سال 2019 این شرکت تصمیم گرفت هر دو گوشی خود را همزمان بخشد و دوباره چرخه این شرکت را ادامه دهد. البته این حرکت در سال 2020 تکرار نشد. OnePlus 7T نسبت به نسخه قبلی خود بزرگتر بود و مشخصات این گوشی شامل نمایشگر 6.55 اینچ ،نرخ تازه سازی 90 هرتز ، دوربین عقب با لنز سه گانه 48MP + 12MP + 16MP با بزرگنمایی فوق العاده و بزرگنمایی نوری 2 برابر می شد. رنج شروع قیمت آن 599 دلار / 549 پوند می شد. ما در بررسی خود آن را به عنوان “یک گل سرسبد و عالی” توصیف کردیم.
گوشی OnePlus 7T Pro دوربین سلفی پاپ آپ OnePlus 7 Pro را حفظ کرده و تقریبا همه ویژگی های آن را حفظ کرده است. ارتقا میان این دو گوشی جزئی بود و شاید تشخیص آن نیاز به دقت زیاد دارد. 7T Pro کمی باتری خود را ارتقا بخشیده و از نظر مشخصات داخلی نیز پیشرفت کمی داشته است. در بررسی این محصول ما اعلام کردیم که “چشمگیرترین دستگاه موجود” در سری گوشی های وان پلاس است ، البته شباهت زیادی به پرو هفت دارد. قیمت اولیه این تلفن 699 پوند بود و در ایالات متحده در دسترس نبود.
گوشی های OnePlus 7T و OnePlus 7T Pro مجهز به پردازنده اسنپدراگون 855 پلاس بودند. بنابراین می توان یک نسخه کوچک ارتقا یافته را مشاهده کرد که در تنظیمات رم و حافظه نیز تغییر کوچکی پیدا کرده است. هر دو گوشی با 256 گیگابایت حافظه داخلی، OnePlus 7T تا 8 گیگابایت رم و OnePlus 7T Pro تا 12 گیگابایت افزایش می یابد. این یک سال یک نوع آزمایش برای وان پلاس بود زیرا گوشی های مختلف را در بازارهای مختلف امتحان کرده و اقدام به معرفی مدل های Pro برای اولین بار کرد.
وان پلاس پرو 8 و وان پلاس 8
وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو با پردازنده اسنپدراگون 865 در بازار عرضه شدند. هر دو نمایشگرهایی با لبه های خمیده و 5G روی صفحه داشتند ، اما شباهت زیادی به موارد قبلی نداشت. OnePlus 8 با قیمت 699 دلار / 599 پوند ، دارای نمایشگر 6.55 اینچی، صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 90 هرتز ، دوربین عقب با لنز سه گانه 48 مگاپیکسلی + 16 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسلی است و ما معتقدیم “در صدر پرچمداران با قیمت متوسط در سال 2020 قرار دارد”.
این بار تفاوت بزرگی در نسخه Pro قابل مشاهده نیست. اما هنوز پیشرفت هایی وجود دارد: نمایشگر 6.78 اینچی، صفحه نمایش 120 هرتز و چهار لنز 48MP + 8MP + 48MP + 5MP دوربین عقب با بزرگنمایی فوق العاده و بزرگنمایی نوری 3 برابر است. سرانجام این اولین گوشی وان پلاس بود که هم از طریق شارژ بی سیم و هم از نظر IP68 برای محافظت در برابر آب و گرد و غبار، امتیاز IP68 را کسب کرد. همچنین شروع قیمت آن در زمان عرضه 899 دلار / 799 پوند بود.
ما گوشی وان پلاس 8 پرو را به عنوان “یک گوشی پرچمدار مناسب” توصیف کردیم، و این واقعاً اوج سفر وان پلاس از ساخت اولین گوشی ها تا ساخت پرچمداران مناسب است.
هر دو این مدل ها با گزینه های یکسان عرضه می شوند: 8 گیگابایت یا 12 گیگابایت رم و 128 گیگابایت یا 256 گیگابایت حافظه داخلی.
وان پلاس نورد ، نورد N10 5G و نورد N100
در همان سال که وان پلاس یک گوشی پرچمدار خوب عرضه کرد، همچنین به سراغ گوشی های میان رده رفت: OnePlus Nord یکی از این موارد بود که از 379 پوند شروع می شد.
گوشی وان پلاس نورد ان 10 299 دلار / 329 پوند و وان پلاس نورد ان 100 180 دلار / 179 پوند بودند.
در حالی که وان پلاس قبلا پرچمدار خود را روانه بازار کرده بود، این گوشی ها از نظر مشخصات و همچنین قیمت میان رده هستند. آنها ویژگی هایی مانند شارژ بی سیم و ضد آب را ندارند، وضوح صفحه نمایش و مشخصات دوربین نیز کاهش یافته است. (به عنوان مثال هیچ یک از این گوشی ها زوم اپتیکال را ارائه نمی دهند). گرچه باید انصاف داشته باشم و عنوان کنیم که قیمت ها بسیار جذاب هستند.
گوشی وان پلاس نورد دارای پردازنده اسنپدراگون با حداکثر 12 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی است. بیشتر از یک رده متوسط ویژگی دارد. در حالی که نورد N10 5G به پردازنده اسنپدراگون 690 5G ، فضای ذخیره سازی شش گیگابایت رم و 128 گیگابایت مجهز است. و نورد N100 دارای پردازنده اسنپدراگون 460 ، 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی است. باید منتظر محصولات جدید این سری گوشی ها در سال های آینده باشیم.
وان پلاس 8T
آخرین گوشی وان پلاس در سال 2020 وان پلاس 8 تی بود. این بار دیگر هیچ تغییر مشهودی وجود نداشت. باز هم ، این نشانه تغییر استراتژی وان پلاس در طول زمان است و ممکن است در آینده شاهد ارتقا-سطح T گوشی های Pro نباشیم. قیمت اولیه وان پلاس 8T در زمان عرضه 699 دلار / 599 پوند بود که همان قیمت OnePlus 8 است و شاید نشانه دیگری از استراتژی این شرکت باشد.
گوشی OnePlus 8T تغییرات زیادی نسبت به مدل قبلی خود نکرده است. تنها نرخ تازه سازی صفحه نمایش از 90Hz به 120Hz رسیده و یک لنز دوربین دیگر در عقب اضافه شد که شامل یک سنسور با عمق 2MP است. باتری کمی افزایش قدرت داشته و به 4500 میلی آمپر ساعتبه جای 4300 میلی آمپر ساعت رسیده است. هچنین سرعت شارژ سریع از 30 وات به 65 وات افزایش یافته است. با کمی دقت متوجه می شویم تمام مشخصات دیگر تقریبا مشابه است.
اکنون بسیاری از شرکت های تولید کننده موبایل، نسخه های مقرون به صرفه تری از گوشی های پرچمدار خود را منتشر می کنند و به نظر می رسد این همان نقش OnePlus 8T باشد. باید منتظر محصولات جدید وان پلاس در 2021 باشیم.
موضوع مرتبط: بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشیهای میانرده 2020