فهرست عنوانها
آنر یک برند چینی در زمینه تولید گوشیهای هوشمند میباشد. این کمپانی در سال 2013 به عنوان یکی از زیرمجموعههای هوآوی، جهت غلبه بر رقبای آنلاین تاسیس شد. محصولات این برند، جهت رفع نیاز نسل جوان تولید میشد و هزینه آنها از محصولات برند مادر (هوآوی) ارزان قیمتتر بود. از آن زمان به بعد آنر موفق شد، با حضور در بازارهای آنلاین و آفلاین کشورهای متفاوت، به یک برند شناخته شده میان کاربران تبدیل شود.
اگر از علاقهمندان به برند آنر هستید، در پست دیگری از روکیدا با ما همراه شوید تا به بررسی لپ تاپ آنر مجیک بوک پرو بپردازیم!
داستان جدایی تلخ، اما ضروری آنر از هوآوی!
سال گذشته هوآوی به ناچار، مجبور به جدایی از برند زیر مجموعه خود (آنر) شد. این رهایی در جهت جلوگیری از محو شدن تدریجی کمپانی آنر از بازار صورت گرفت و تحریمهای آمریکا نقشی در این ماجرا نداشت. با این جدایی، آنر توسط کمپانی “Zhixin New Information Technology” خریداری شد. این کمپانی در حال حاضر، تشکیل شده از 30 نماینده و فروشندگان برتر آنر میباشد و در کناره گروه توسعه مرکز فناوری چین (شهر شنزن) به فعالیت میپردازد.
در نتیجه، این برند در حال حاضر یک شرکت مستقل میباشد و هیچ ارتباطی با کمپانی هوآوی ندارد. البته مزیت بزرگی که نصیب آنر شده این است که، هماکنون به زنجیره تامین کالا و خدمات نرم افزاری که هوآوی به دلیل تحریمها از آن جدا شده بود، دسترسی کامل دارد.
آنر طی گزارش تایید کرده است که در چند روز اخیر، در حال مذاکره با گوگل، جهت دریافت دوباره “سرویسهای گوگل برای موبایل (Google Mobile Services)” بوده است. همچنین این کمپانی، قصد همکاری با تراشه سازان اینتل، کوالکام و مدیاتک را هم دارد. اگر همه چیز آنطور که انتظار داریم پیش برود، این برند از زنجیرههایی که به معنی واقعی کلمه برند مادر (هوآوی) را به زانو در آورده بودند، رها خواهد شد.
اگر دنبالهروی عاقبت هوآوی پس از تحریمهای آمریکا هستید، روکیدا در مقالهای دیگر از رونمایی هوآوی از مانیتور جدید خود در راستای غلبه کردن بر تحریمها سخن میگوید!
همچنین این کمپانی در بیانیهای وعده داده است که، فعالیتهایش به هیچ عنوان تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت. هدف قطعی این برند پیشی گرفتن از همکار پیشین خود (هوآوی) است که، علی رغم تمام مشکلاتی که سد راهش شده، هنوز عنوان “بزرگترین تولید کننده گوشیهای هوشمند در چین” را به خود اختصاص داده است.
با این حال سوالی که تا این لحظه ذهن مخاطبان را به خود مشغول کرده این است که، “آیا برند آنر میتواند بدون هوآوی دوام بیاورد؟!”
پیش از اینکه بخواهیم به این سوال که آیا این برند، پس از این رهایی جان سالم به در میبرد؟ پاسخ دهیم. با روکیدا همراه شوید تا دوران همکاری این دو کمپانی و حمایتهای هوآوی را مورد بررسی قرار دهیم.
نگاهی کوتاه و مختصر بر دوران حرفهای آنر در کنار هوآوی
به عنوان یک برند فرعی و زیر مجموعهای تحت مالکیت هوآوی، بسیاری از محصولات آنر جایگزین ارزان قیمتتری در دوران این همکاری برای محصولات هوآوی بوده اند. علاوهبر اینکه درصد قابل توجهی از این محصولات و فناوریها، مجدداً اصلاح شده بودند. برخی از این محصولات در ابتدا تحت عنوان تجاری “آنر” و برخی دیگر از اول با نام تجاری “هوآوی” به بازار ارائه میشدند. به عنوان مثال، تصویر بالا از شارژرهای بی سیم این دو کمپانی، نمونهای بسیار مناسب است که، میزان تشابه و نزدیکی جزئیات محصولات این دو برند را به شما نشان میدهد.
در پست دیگری از روکیدا، با ما همراه شوید تا از جزئیات آنر بند 6 باخبر شوید.
با این وجود در نظر داشته باشید که، در طول این همکاری، محصولات انحصاری زیادی هم از سوی آنر تولید شدند که هرگز پس از تولید با عنوان هوآوی در بازارهای دیگر اصلاح یا عرضه نشدند. به عنوان نمونه میتوان به دو خط تولید Honor Magic (مختص تولید گوشیهای هوشمند) و خط تولید Honor Hunter (مختص تولید لپ تاپهای گیمینگ، روترها و لوازم جانبی) اشاره کرد. این محصولات “خودساخته” را میتوان مدرکی برای اثبات اقدامات اولیه این برند در راستای نشان دادن عدم وابستگی کامل به هوآوی دانست.
صرف نظر از اینکه محصولاتی که تحت عنوان تجاری “آنر” عرضه میشدند، تولیداتی اصلاح شده بودند یا نه، استراتژی “دو برندی شدن” هوآوی بسیار مفید واقع شد. چرا که این استراتژی، کمک بسیاری در راستای رشد هوآوی و تبدیل شدن آن به یکی از بزرگترین برندهای خارج از چین کرد. جالب است بدانید که، مشکلاتی که در حال حاضر برای کمپانی هوآوی بوجود آمده، تا حد بالایی مسیر پیشرفت را برای آنر هم دشوار میکند و راه یابی به بازار جهانی را برای آن بسیار سختتر میکند.
بلندپروازی آنر، قطعاً به سقوط منجر نخواهد شد، اما چالش برانگیز خواهد بود
حالا که دیگر آنر تحت عنوان شرکت هوآوی فعالیت ندارد، اهداف بزرگی را برای آینده خود پیشبینی کرده است. باتوجه به گفتههای مدیر عامل این کمپانی (جورج ژائو)، این شرکت در نظر دارد تا از برند هواوی و حتی اپل پیشی بگیرد. البته همه ما به خوبی میدانیم که رسیدن به این هدف برای آنر، آسان نخواهد بود.
همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، این کمپانی عوامل فروش و بازارهای خود (بهعلاوه بازارهایی که هوآوی به خاطر تحریمها از دست داده است) را به خوبی حفظ کرده است. در نتیجه این برند، حداقل در فرایند توزیع محصولات خود به مشتریان، با مشکلی مواجه نخواهد شد.
رقابتی نفسگیر، در پیش روی آنر
آنر در حال رونمایی از گوشیهای هوشمند جدید خود میباشد که، برای باری دیگر از “سرویسهای گوگل برای موبایل (Google Mobile Services)” پشتیبانی میکنند. حقیقتاً این عمل، در راستای بازگردانی مشتریان از دست رفته این برند، کمک بسیار بزرگی خواهد کرد. اگرچه، این کمپانی باید فعالیتهای مشابه بسیاری در این جهت به انجام برساند.
البته باید این را هم در نظر بگیریم که تولیدکنندگان قدرتمند بسیاری (از جمله ویوو، شیائومی، ردمی، ریلمی) در این رقابت شرکت میکنند که تقریباً هر هفته در حال ارائه گوشیهای جدیدتری به مخاطبان خود هستند. این را هم فراموش نکنیم که یکی از این مبارزان پرقدرت، برند سامسونگ میباشد که اخیراً با تمرکز مجدد در بخش گوشیهای میان رده و اقتصادی، موفق به بازیابی بازار از دست رفته خود شده است.
اگر در سال جاری قصد خرید یک گوشی جدید را دارید، روکیدا در مقالهای دیگر به معرفی بهترین گوشیهای هوشمند موجود در سال 2021، پرداخته است.
در نتیجه نبردی که پیش روی این کمپانی قرار دارد به هیچ وجه، آسان نخواهد بود. تقریباً میتوان گفت، آنر برای دستیبای به موفقیت نه تنها مجبور است گوشیهایی با ارزشگذاری صحیح و قیمت مقرون بهصرفه ،به مخاطبان خود ارائه کند. بلکه برای برتری در این رقابت، باید تولید محصولات نوآورانه را هم سرلوحه عملکرد خود قرار دهد.
برنامه آنر برای سال جاری، عرضه گوشیهای پرچمدار خود از جمله آنر ویو 40 و سری 40 در بازار جهانی است. علاوهبر این برخی از گزارشات بیان میکنند که عضو جدید سری مجیک این کمپانی هم (که یک گوشی تاشو میباشد)، در دست ساخت میباشد. همچنین تعدادی از محصولات فایو جی این برند هم، تاییدههای خود را در اروپا کسب کرده اند و به احتمال زیاد در همین روزها، به کاربران معرفی خواهند شد.
پوسته اندرویدی جدید آنر
گوشیهای هوشمند آنر، از رابط کاربری Magic UI بهره میگیرند. این رابط کاربری اختصاصی، حقیقتاً نسخه بروز شدهای از رابط کاربری EMUI کمپانی هوآوی میباشد که از ویژگیهای اضافهتری برخوردار است. تصویر زیر که به صورت رسمی منتشر شده است، شباهت زیاد و میزان نزدیکی این دو پوسته اندرویدی به یکدیگر را تایید میکند.
حالا که آنر دیگر بخشی از هوآوی نیست، باید پوسته اندرویدی گوشیهایش هم از کمپانی مادر خود (هوآوی) متمایز باشد. ما گمان میکنیم که این برند قصد دارد، رابط کاربری جدید خود را Magic UI بنامد. چرا که این پوسته باید ظاهری آشنا برای کاربران داشته باشد و در عین حال از EMUI هوآوی متفاوت باشد. انجام این فرایند نیز، ساده نخواهد بود و احتمالاً مدت زیادی به طول میانجامد. یکی از دلایلش هم این است که این کمپانی، با تیمی کوچکتر از قبل (زمان همکاری با هوآوی) وارد عمل خواهد شد. علاوهبر این ما انتظار داریم، رابط کاربری جدید آنر با نام Magic UI 5.0 به کاربران عرضه شود.
شما میتوانید در مقاله دیگری که از سوی روکیدا منتشر شده است، از 29 ویژگی جدید رابط کاربری One UI 2.5 سامسونگ، مطلع شوید.
زمانی که این برند از Magic UI 5.0 (یا هر نام دیگری که این پوسته اندرویدی به خود اختصاص میدهد) رونمایی کند، به احتمال زیاد پرچمداران تازه این کمپانی، اولین و مناسبترین میزبانها برای بهره گیری از این رابط کاربری باشند. حتی تا حد زیادی ممکن است آنر در آینده، این رابط کاربری را در کنار گوشیهای سری مجیک خود به کاربرانش عرضه کند. بنابراین ارائه این پوسته برای گوشیهای قدیمیتر آنر، با مدتی تاخیر همراه خواهد بود.
اعتماد سازی، قدرت آنر
اعتماد سازی، یکی از مهمترین وظایف دشوار در مسیر پیروزی برای آنر خواهد بود. یک تولید کننده موفق، باید بتواند اعتماد مصرف کنندگان خود را جلب کند (به ویژه مصرف کنندگان بین المللی که شامل بازار از دسته رفته هوآوی هم میباشد). در این زمینه بهترین گزینه برای رشد این کمپانی، اهمیت دادن به حریم خصوصی کاربران و اطمینان بخشیدن از بابت امن نگه داشتن دادههای کاربران، از دولت چین خواهد بود.
دسته بندی محصولات جدید آنر
فعالیت آنر، تنها به گوشیهای هوشمند ختم نمیشود و تولید کننده مجموعه گستردهای از محصولات است. این مجموعه تشکیل شده از گوشیهای هوشمند، رایانه، تبلت، ردیاب تناسب اندام و ساعتهای هوشمند، هدفون، اسپیکر، تلویزیونهای هوشمند، روترها و تعداد انگشت شماری از محصولات سبک زندگی میباشد. به احتمال زیاد در آینده، برند آنر تولیدات خود را علاوهبر دسته بندیهایی که ذکر شد در دستهبندی های بیشتری هم گسترش خواهد داد.
به عنوان مثال انتظارات ما از سری Hunter به این گونه میباشد که، به یک خط تولید مخصوص محصولات گیمینگ (صفحه کلید، ماوس و هدستهای گیمینگ) تبدیل شود.
اگر از مصرفکنندگان و علاقهمندان به مچ بندهای هوشمند تولید شده توسط این برند هستید. روکیدا در پستی دیگر مروری بر آنر بند 6 داشته است،که مطالعه آن را به شما توصیه میکنیم.
جمع بندی نهایی و پیشبینی آینده آنر
سال جاری، یک سال بسیار تعیین کننده برای آنر میباشد و آینده این برند را رقم میزند. اما تصور ما این است که، روند فعالیتهای این کمپانی با کاهش سرعت مواجه خواهد شد. حتی این احتمال وجود دارد که، شاهد رویکردی متفاوت در مورد نحوه ادامه کار این برند و فعالیتهایش باشیم. با این وجود، باید منتظر بمانیم تا جزئیات بیشتری از فعالیتهای این برند رها شده، به بیرون راه پیدا کند.
این شرکت در حال حاضر هم، با عرضه گوشیهای آنر V40 در کشور چین، ماجراجویی تازهای را آغاز نموده است. اگرچه هیچ تغییر چشمگیری که، نشان از جدایی آنر و هوآوی داشته باشد در این محصول دیده نمیشود. شما باید تا زمان عرضه جهانی این محصول (تحت عنوان View 40) منتظر بمانید، تا شاهد این باشید که چه تغییراتی در وضعیت این برند به وجود آمده؟ (که این تغییرات در صورت وجود سرویسهای موبایل گوگل، مشخص خواهند شد)
البته فراموش نکنید که، در سال جاری دو رویداد رونمایی از “آنر 40” و محصول جدید سری مجیک (در نیمه دوم سال 2021) هم، پیش روی شما قرار دارند که باید توجه ویژهای به آنها داشته باشید.
در نهایت ما بر این باوریم که، آینده امیدوار کنندهای در انتظار آنر میباشد اما چالشهای بسیاری که سد راه پیروزی این کمپانی قرار گرفته اند را هم نمیتوان انکار کرد. شاید انجام کارها بدون دسترسی به منابع پیشین (هوآوی) تا حدودی دشوار باشد، اما باید به این نکته هم توجه داشت که برند مستقل آنر تا به این لحظه، توجه مشتریان زیادی را به سوی خود جذب کرده است.
به نظر شما، کمپانی آنر میتواند به عنوان یک برند مستقل در بازار دوام بیاورد؟ تجربه استفاده خود از محصولات این برند را در بخش نظرات، با ما به اشتراک بگذارید.
منبع خبر: GIZMOCHINA