اتصال تلفن همراه به تلویزیون با 4 روش

توسط Avatar photoامیرحسین حیدرزاده
3 minutes read
اتصال تلفن همراه به تلویزیون با 4 روش

بعد از یک روز خاطره انگیز تعداد زیادی عکس داریم. برای انتخاب بهترین تصویر، نمایشگر بزرگ‌تر بهتر نیست؟ چه نمایشگری بهتر از تلویزیون خانه می‌شناسید؟

حالا باید راهی برای اتصال تلفن همراه به تلویزیون پیدا کنیم. برای آشنایی با بهترین راه‌های اتصال تلفن همراه به تلویزیون، با روکیدا همراه می‌شوید؟

نمایش عکس تنها یک مثال بود. با اتصال تلفن همراه به تلویزیون، هر آنچه که تلفن همراه نمایش می‌دهد، روی تلویزیون به نمایش در می‌آید. یک ویدئو از یوتوب یا قسمتی از یک سریال نتفلیکس تفاوتی ندارد.

با پیشرفت فناوری و افزایش توان پردازش تلفن‌های همراه، کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید. تلفن همراه شما به تلویزیون متصل است و می‌خواهید بازی کنید؟

می‌توانید بازی را ادامه دهید، بدون این که در تلویزیون نمایش داده شود. یا بازی را در تلویزیون ادامه دهید!

1. اتصال از طریق HDMI

راه مطمئن برای اتصال هر دستگاهی به تلویزیون، HDMI است. پشت هر تلویزیون LCD یا LED را نگاه کنید، قطعا چند تا از آن‌ها پیدا می‌شود.

Screenshot 2021 04 01 141639

تلفن شما قطعا این درگاه بزرگ را ندارد. باید یک تبدیل یا آداپتور تهیه کنید. انواع تبدیل از تاندربولت، میکرو USB و USB تایپ سی به HDMI وجود دارد.

برخی از تبلت‌های اندرویدی درگاه مینی HDMI یا میکرو HDMI را به همراه دارند. می‌توانید آن را مستقیم به تلویزیون متصل کنید اما یک طرف کابل باید HDMI در ابعاد کامل باشد و طرف دیگر به تبلت شما متصل شود.

2. اتصال از طریق USB

بسیار ساده انجام می‌شود. کابل آن هم در جعبه تلفن همراه شما وجود دارد. به عبارتی، نمایشگر تلفن همراه شما در تلویزیون نمایش داده نمی‌شود.

تلویزیون فایل‌ها را از روی تلفن همراه شما اجرا می‌کند. تلویزیون، تلفن همراه شما را مانند یک فلش یا هارد اکسترنال می‌شناسد. دقیقا همانطور که لپ تاپ شما، تلفن را باز می‌کند.

USB Typen klein

معمولا روی کنترل تلویزیون، گزینه USB وجود دارد. اگر نه، بالاترین دکمه، کنار دکمه خاموش و روشن دستگاه را فشار دهید تا بین ورودی‌های تلویزیون جا به جا شوید.

نام این دکمه روی کنترل Source یا منبع است. دقیقا همان کاری که برای جا به جا شدن بین سینمای خانگی و تلویزیون صدا و سیما انجام می‌دهید را تکرار کنید.

حالا به قسمت تنظیمات تلفن همراه می‌رسیم. معمولا حالت پیش فرض در اتصال تلفن همراه با کابل USB، شارژ دستگاه است. شما باید قفل تلفن را باز کنید و حالت اتصال را از شارژ به انتقال فایل (File Transfer) تغییر دهید.

3. اتصال از طریق کَستینگ

اتصال تلفن همراه به تلویزیون در حالت بی‌سیم، کستینگ نام دارد. البته در تلویزیون‌های مختلف، با نام‌های: میرورینگ، میراکست، آل کست و غیره شناخته می‌شود.

در این نوع اتصال، هر موردی که روی تلفن همراه می‌بینید، به همان صورت روی تلویزیون نمایش داده می‌شود. ویندوز از نسخه 8.1 پشتیبانی از این نوع اتصال را به ویژگی‌های خود اضافه کرد.

288a8db9 28ae 4392 986f 742fa2a19af2

دستگاه‌های اندروید از نسخه 4.2 این ویژگی را به همراه دارند. در تلفن‌های سازندگان مختلف، مسیر اجرای این ویژگی متفاوت است.

برای مثال: در تلفن‌های HTC به بخش تنظیمات بروید، بخش HTC Connect را پیدا کنید، تلویزیون خود را در حالت کستینگ قرار دهید، تلویزیون را در فهرست تلفن همراه پیدا کنید.

بعد از انجام همگام سازی، تلفن همراه شما به تلویزیون متصل می‌شود. از یک تلویزیون قدیمی استفاده می‌کنید؟ مشکلی نیست.

اتصال تلفن همراه به تلویزیون با 4 روش

محصول گوگل، کروم کست به درگاه HDMI تلویزیون شما متصل می‌شود و امکان ارتباط بی‌سیم را ایجاد می‌کند.

4. اتصال از طریق ایرپلی (خانواده اپل)

در دستگاه‌های ساخته شده توسط اپل، قابلیت ایرپلی وجود دارد. اپل از این فناوری، به صورت انحصاری برای پخش صدا و تصویر استفاده می‌کند.

002 enable airplay for iphone ios 6 2438634 70f403267e004d16baf1dded78e2849f

ایرپلی تنها بین دو دستگاه اپل کار می‌کند. البته اگر اپل تیوی را در خانه داشته باشید، کار کمی آسان‌تر می‌شود. آیفون یا آیپد خود را به اپل تیوی متصل می‌کنید و اپل تیوی صدا و تصویر را به تلویزیون شما منتقل می‌کند.

اتصال از طریق ایرپلی کار دشواری نیست. درست مانند اتصال دو دستگاه از طریق بلوتوث، کار انجام می‌شود.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. شما چه روشی را به ما پیشنهاد می‌کنید؟

منبع: techradar.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟