معرفی و بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: حکمران جدید جمهوری گیمرها

توسط Avatar photoمحمد حسین
16 دقیقه

بازار گوشی‌های گیمینگ در چند سال اخیر با پیشرفت‌های بسیاری همراه بوده. این موضوع خصوصا در یکی دو سال اخیر که شاهد معرفی گوشی‌های بیشتری بودیم مشهودتر از گذشته شده. در این سال‌ها پرچمداران گیمینگ گوناگونی وارد بازار شدند که همگی ادعای بهترین بودن داشتند. این مسئله باعث شده تا هر ساله رقابت بر سر عنوان بهترین گوشی گیمینگ جهان سخت‌تر از گذشته شود. در سال 2020 دو کاندیدای اصلی برای کسب این مقام بلک شارک 3 پرو شیائومی و راگ فون 3 ایسوس بودند.

برای مطالعه نقد و بررسی جامع گوشی گیمینگ راگ فون 3 ایسوس می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

همچنین برای آشنایی با خانواده بلک شارک 3 شیائومی می‌توانید به اینجا رجوع کنید.

جدال میان پرچمداران گیمینگ در سال جدید میلادی نیز ادامه خواهد داشت و انتظار داریم با ورود مدعیان جدید شاهد بالاگرفتن آتش رقابت باشیم. تاکنون چند مورد از گزینه‌های جدی برای عنوان بهترین گوشی گیمینگ معرفی شدند که به آن‌ها پرداختیم. به تازگی کمپانی ایسوس نیز به عنوان یکی از پیشگامان این صنعت، پرچمداران گیمینگ راگ فون 5 را معرفی کرده که قرار است در کنار سایر گوشی‌های گیمینگ بر سر تخت پادشاهی مبارزه کنند.

از دیگر مدعیان جدی برای عنوان بهترین گوشی گیمینگ جهان می‌توان به خانواده نوبیا رد مجیک 6 و بلک شارک 4 اشاره کرد که می‌توانید با کلیک روی نام آن‌ها از مشخصات این گوشی‌ها مطلع شوید.

همانطور که پیش‌تر نیز اشاره کرده بودیم، خانواده راگ فون 5 در سه عضو وارد بازار شدند که در برخی از امکانات با یک دیگر تفاوت دارند. در این مقاله قصد داریم به بررسی خاص‌ترین عضو از پرچمداران گیمینگ راگ فون 5 یعنی راگ فون 5 آلتیمیت بپردازیم. این گوشی بدون شک بهترین راگ فون معرفی شده توسط ایسوس است که می‌تواند برای گیمرهای حرفه‌ای گزینه بسیار مناسبی باشد. در ادامه با معرفی و نقد و بررسی راگ فن 5 آلتیمیت با روکیدا همراه باشید:

جعبه گشایی و مقدمه

شاید برایتان تعجب آورد باشد ولی اولین نکته برجسته در خصوص راگ فون 5 آلتیمیت، نه خود آن، بلکه جعبه و محتویات عرضه شده به همراه گوشی است. خود گوشی درون یک جعبه شش ضلعی با طراحی خاص قرار گرفته است. از آنجایی که یک گوشی گیمینگ را بررسی می‌کنیم طراحی فانتزی جعبه اهمیت زیادی دارد.

gsmarena 002 2 1

درون این جعبه، راگ فون 5 آلتیمیت به همراه کابل کنفی تایپ C به تایپ C و آداپتور شارژ 65 واتی، گارد محافظ گوشی، فن خنک کننده، پوشش اضافه برای پورت کنار گوشی و مجموعه‌ای از استیکرهای Republic Of Gamers قرار گرفته است. تا به اینجای کار تمام موارد مشابه راگ فون 5 پرو بود؛ اما صبر کنید، زیرا نسخه آلتیمیت دارای یک جعبه اضافی نیز می‌باشد.

درون این جعبه، موارد گوناگونی قرار گرفته است که برای اعضای ویژه‌ی جمهوری گیمرها در دسترس است. در این جعبه کلاه ROG، حوله، ماسک، مجموعه استیکرها و پیسکل‌های ROG، دسته کارت‌های بازی ROG و بسته لِگو قرار گرفته است. تمام این موارد در کنار هم باعث شده تا این گوشی لقب آلتیمیت را به خود اختصاص دهد. البته بنابر گفته‌های مسئولان کمپانی ایسوس این گوشی به صورت محدود تولید خواهد شد؛ بنابراین بیشتر جنبه تبلیغاتی خواهد داشت. در تصویر زیر شما می‌توانید محتویات جعبه ویژه راگ فون 5 آلتیمیت را مشاهده کنید.

rog phone 5 ultimate fan box 640x640 1راگ فون

این نکته که راگ فون 5 آلتیمیت نسبت به نسخه پایه تفاوت‌های زیادی دارد، کاملا صحیح است؛ اما زمانی که بخواهیم این گوشی را با راگ فون 5 پرو مقایسه کنیم، وجوه تمایز کمرنگ‌تر می‌شوند (اگر جعبه پر زرق و برق کنار گوشی را حذف کنیم). به طور کلی تفاوت‌ها میان راگ فون 5 آلتیمیت و راگ فون 5 پرو در تعداد سنسورهای Air Trigger، نمایشگر ثانویه در پشت دستگاه و گزینه‌های ذخیره سازی است.

راگ فن 5 آلتیمیت دارای دو سنسور Air Trigger اضافه در پنل پشتی است. همچنین نمایشگر ثانویه در راگ فون 5 آلتیمیت سیاه و سفید بوده و در نسخه پرو رنگی می‌باشد. البته این موضوع چندان هم مهم نیست و می‌توان به راحتی از آن چشم پوشی کرد. در خصوص گزینه‌های ذخیره سازی نیز باید گفت که در حالی که راگ فون 5 پرو در نسخه 512/16 گیگابایتی معرفی شده؛ راگ فون 5 آلتیمیت دارای گزینه 512/18 گیگابایتی می‌باشد که حافظه رم شگفت آوری به شمار می‌رود. همچنین حافظه این گوشی، از فناوری UFS 3.1 استفاده می‌کند که سرعت ذخیره سازی و بازخوانی اطلاعات را بسیار افزایش می‌دهد.

مورد آخری که می‌توان در خصوص جعبه این گوشی عنوان کرد، نمادهای واقعیت افزوده‌ای است که در دو سمت جعبه اصلی گوشی قرار دارد. این مورد را در گذشته نیز مشاهده کرده بودیم و کمپانی ایسوس با معرفی پرچمداران راگ فون 5 بار دیگر از این قابلیت جذاب استفاده کرده است. برای مشاهده محتوای AR، تنها کافیست تصاویر را در برنامه Armory Crate و در بخش Connect section اسکن کنید.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: طراحی و صفحه نمایش ثانویه

asus rog phone 5 ultimate edition 2 1616558123533

حال به خود گوشی می‌پردازیم. در نگاه کلی ظاهر راگ فون 5 آلتیمیت تفاوت چندانی با سایر اعضای این خانواده ندارد و همگی از زبان طراحی مشترکی استفاده می‌کنند. با این حال تفاوت‌های اصلی در پنل پشتی این گوشی آشکار می‌شود. راگ فون 5 آلتیمیت تنها در رنگ سفید معرفی شد که به دلیل ظاهر مات خود، جای اثر انگشت چندان روی آن مشهود نمی‌باشد. این در حالی است که نسخه پایه راگ فون 5 به دلیل ظاهر براق پنل پشتی به شدت مستعد جذب اثر انگشت می‌باشد. البته این مسئله که چرا کمپانی ایسوس نسخه آلتیمیت راگ فون 5 را تنها در یک رنگ معرفی کرده هنوز هم جای سوال و انتقاد دارد.

پنل پشتی راگ فون 5 آلتیمیت دارای خطوط هندسی در جهات گوناگون است که ظاهر آن را به شدت جذاب می‌کند. در بخش پشتی از رنگ آبی نیز استفاده شده است که در پس زمینه سفید گوشی بسیار به چشم می‌آید. پنل پشتی این گوشی از جنس شیشه است که توسط پوشش محافظ گوریلا گلس 3 مقاوم شده. همچنین فریم دور راگ فون 5 آلتیمیت نیز از جنس آلومینیوم می‌باشد.

وجه تمایز اصلی راگ فون 5 آلتیمیت و پرو از نسخه پایه، نمایشگر ثانویه‌ای است که در پنل پشتی قرار دارد. همانطور که در گذشته نیز اشاره کرده بودیم، راگ فون 5 به جای صفحه نمایش ثانویه در بخش پشتی از چراغ‌های LED بک لایت استفاده می‌کند.

13 4

در مجموع نمایشگر ثانویه راگ فون 5 آلتیمیت چندان هم که فکر می‌کنید کاربردی نخواهد بود و بیشتر جنبه تزیینی دارد. این نمایشگر کوچک می‌تواند اعلان‌ها را نمایش دهد و زمانی که در حال بازی هستید، می‌تواند انیمیشن‌های گوناگون را پخش کند. خود گوشی به صورت پیش فرض دارای انیمیشن‌های متعددی است که می‌توانند در افکت‌های گوناگون بر روی نمایشگر ثانویه ظاهر شوند. با این حال کاربران می‌توانند به صورت شخصی سازی نیز مواردی را که دوست دارند بر روی این نمایشگر نشان دهند.

از دیگر مواردی که می‌توان در این بخش به آن‌ اشاره کرد محل جایگیری دکمه‌های دستگاه است. در سمت راست گوشی، دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور آبی رنگ قرار دارد. در سمت چپ گوشی و نزدیک به انتها، خشاب سیم کارت به رنگ آبی مشاهده می‌شود. در پایین گوشی، درگاه تایپ C و جک 3.5 میلی‌متری هدفون جای گرفته. همچنین در سمت چپ دستگاه نیز کانکتور لوازم جانبی به همراه پوشش پلاستیکی دیده می‌شود.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: صفحه نمایش

cb118990 8190 11eb a7cb 0209a9b20bc6 1

در بخش صفحه نمایش، تفاوت چندانی میان راگ فون 5 آلتیمیت با سایر اعضای خانواده راگ فون 5 مشاهده نمی‌شود. این پرچمدار گیمینگ مجهز به پنل نمایشی امولد به اندازه 6.78 اینچ است که رزولوشن 1080 در 2448 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. از امکانات صفحه نمایش راگ فون 5 آلتیمیت می‌توان به پشتیبانی از استاندارد HDR 10 پلاس و نرخ تازه سازی 144 هرتز اشاره کرد.

با وجود این که نرخ تازه سازی 144 هرتز بسیار قابل توجه است اما راگ فون 5 آلتیمیت در این بخش جایگاه اول را نخواهد داشت. همانطور که پیش‌تر نیز اشاره کرده بودیم، پرچمداران گیمینگ نوبیا رد مجیک 6 توانستند با ارائه نرخ تازه سازی 165 هرتز لقب بالاترین نرخ تازه سازی صفحه نمایش در میان گوشی‌های جهان را از آن خود کنند. از دیگر مواردی که می‌توان در بخش صفحه نمایش به آن پرداخت، استفاده از پوشش محافظ گوریلا گلس ویکتوس برای مقاوم کردن نمایشگر راگ فون 5 آلتیمیت است.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: کنترلرها

rog phone 5 ultimate phone back

یکی دیگر از تفاوت‌های اصلی میان راگ فون 5 آلتیمیت و پرو با نسخه پایه این پرچمدار، کنترلرهای قرار گرفته بر روی دستگاه است. راگ فون 5 آلتیمیت در مجموع دارای 18 نوع ژست حرکتی قابل برنامه‌ریزی برای کنترلرها می‌باشد که کار کردن با همه آن‌ها تقریبا غیر ممکن است. با این حال بیایید نگاهی به این سنسورها و کنترلرها بیندازیم:

در پنل پشتی راگ فون 5 آلتیمیت دو سنسور اولترا سونیک با نام‌ Rear touch وجود دارد. این کنترلرها بیشتر به لبه‌های پایینی گوشی نزدیک هستند و کاربران می‌توانند با انگشت وسط آن را لمس کنند. البته به لطف پوشش چند تکه پنل پشتی، پیدا کردن مکان این سنسورها در هنگام بازی بسیار آسان خواهد بود. این سنسورها قابل برنامه ریزی هستند و از ژست‌های حرکتی لمس به چپ و راست پشتیبانی می‌کنند و نمی‌توان روی آن‌ها ضربه زد. کاربران می‌توانند بر اساس نیاز، وظیفه خاصی را به کنترلرهای Rear touch محول کنند.

سنسور بعدی که به آن می‌پردازیم، AirTrigger است. این کنترلرها نیز مانند Rear touch، اولترا سونیک هستند. سنسورهای اولترا سونیک در نسل‌های گذشته این گوشی وجود نداشته و کمپانی ایسوس برای اولین بار آن را در پرچمداران راگ فون 5 مورد استفاده قرار داده. این سنسورها در لبه‌های کناری دستگاه و نزدیک به طرفین وجود دارند. کاربران می‌توانند با برنامه ریزی این سنسورها، با کشیدن انگشت خود به چپ و راست یا ضربه زدن روی آن‌ها، اعمال گوناگونی را هنگام بازی کردن انجام دهند.

1616068031 74

یکی دیگر از سنسورهایی که در خانواده راگ فون وجود دارد کنترلرهای Motion می‌باشد. البته طبق گفته‌های مسئولان ایسوس کار کرد این سنسورها در خانواده راگ فون 5 بسیار گسترده‌تر شده است و اکنون می‌توانند 6 ژست حرکتی گوناگون را پوشش دهند.

در کنار این سنسورها و ژست‌های حرکتی آن‌ها، کاربران می‌توانند از دکمه‌های فیزیکی فن خنک کننده دستگاه نیز برای کمک گرفتن در هنگام بازی استفاده کنند. همانطور که می‌دانید فن خنک کننده راگ فون 5 دارای دو دکمه فیزیکی در طرفین خود می‌باشد که کاربران با برنامه ریزی آن‌ها می‌توانند کارهای گوناگونی را انجام دهند.

همچنین یکی دیگر از مواردی که کاربران قادر به برنامه ریزی آن هستند، قابلیت تکان دادن گوشی است. در تنظیمات مربوط به کنترلرها بخشی وجود دارد که کاربران می‌توانند در آن، با حرکت گوشی به جلو، عقب، پایین و بالا کارهای گوناگونی را انجام دهند.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: سخت افزار و عملکرد

راگ فون 5 آلتیمیت در بخش سخت افزار جز قدرتمندترین گوشی‌های معرفی شده در سال 2021 به شمار می‌رود. همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره کردیم این گوشی مجهز به 18 گیگابایت حافظه رم است که تاکنون در گوشی دیگری این موضوع را مشاهده نکرده بودیم. در کنار این مورد راگ فون 5 آلتیمیت مانند سایر اعضای خانواده راگ فون 5 مجهز به پردازنده اسنپدراگون 888 است که قدرت فوق‌العاده‌ای را برای این پرچمدار به ارمغان می‌آورد.

البته سوال مهمی که در این میان وجود دارد این است که حافظه رم 18 گیگابایتی تا چه اندازه بر قدرت دستگاه تاثیر دارد؟ برای پاسخ به این سوال می‌توان به نتایج تست‌های بنچمارک رجوع کرد. لازم به ذکر است که نتایج بنچمارک‌ها در دو حالت ثبت شده؛ یک بار با روشن بودن فن و حالت X Mode و بار دیگر با تنظیمات پیشفرض گوشی. در ابتدا شما می‌توانید نتایج تست گیک بنچ راگ فون 5 آلتیمیت را مشاهده کنید.

dfvsdfdfbdfsbfgsnfgn

بهترین تست بنچمارکی که می‌توان برای مقایسه جنبه‌های گوناگون گوشی از آن استفاده کرد، بنچمارک AnTuTu می‌باشد. در این بنچمارک حافظه رم، فضای ذخیره سازی گوشی، پردازنده و … مورد بررسی قرار می‌گیرند. همانطور که مشاهده می‌کنید عملکرد راگ فون 5 آلتیمیت در این بنچمارک در حالتی که فن خنک کننده و حالت X Mode روشن است، بسیار درخشان می‌باشد.

fvsdfbfgnb

به جز این موارد، از دیگر ویژگی‌های سخت افزاری این گوشی می‌توان به سیستم‌های خنک کننده آن اشاره کرد. همانطور که اشاره کردیم، خانواده راگ فون 5 به همراه فن خنک کننده به دست کاربران می‌رسد. البته در کنار این فن، خود گوشی‌ها نیز از سیستم خنک کننده Passive (منفعل) در زیر بدنه استفاده می‌کنند.

همچنین تمام اعضای خانواده راگ فون 5 از خروجی صدای استریو بهره‌مند هستند. کمپانی ایسوس یکی دو سالی است که تمرکز ویژه‌ای را بر روی اسپیکرهای خانواده راگ فون قرار داده و نتیجه آن، نقدهای مثبت بی‌شماری است که این پرچمداران در تست‌های گوناگون کسب کرده‌اند. در کل راگ فون 5 آلتیمیت، یکی از بهترین خروجی‌های صدا را دارد.

همانطور که در تیزرهای مربوط به این گوشی مشاهده کردید، خانواده راگ فون 5 دارای لوازم جانبی بسیاری هستند که ایسوس آن‌ها را برای ارتقای تجربه‌ی گیمینگ در پرچمداران خود معرفی کرده است. البته این نکته را به خاطر داشته باشید که این گجت‌ها همراه با خرید گوشی‌های راگ فون به شما عرضه نخواهد شد و برای استفاده از آن‌ها باید هزینه‌ی جداگانه‌ای را پرداخت کنید.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: دوربین

cfaulkner 210228 4452 0007 2

به بخش دوربین می‌رسیم. از آن جایی که راگ فون 5 آلتیمیت یک گوشی گیمینگ به شمار می‌رود، نمی‌توان از دوربین آن انتظاری در حد دوربین پرچمداران داشت. با این حال کمپانی ایسوس در این بخش عملکرد قابل قبولی را به نمایش گذاشته است. در پنل پشتی راگ فون 5 آلتیمیت، ماژول دوربین سه‌گانه به همراه طراحی خاص خود قرار گرفته است.

دوربین اصلی پرچمدار گیمینگ ایسوس، از کیفیت 64 مگاپیکسل و گشودگی دیافراگم f/1.8 برخوردار است. در کنار آن، دوربین اولترا واید با کیفیت 13 مگاپیکسلی و گشودگی دیافراگم f/2.4 قرار گرفته. زاویه دید دوربین فوق عریض این گوشی برابر با 125 درجه می‌باشد. همچنین یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 نیز ماژول دوربین راگ فون 5 آلتیمیت را تکمیل کند. دوربین این گوشی قادر به ضبط ویدیوهای 8K با سرعت 30 فریم بر ثانیه است. همچنین راگ فون 5 آلتیمیت می‌تواند ویدیوهای 4K را با سرعت 30، 60 یا 120 فریم بر ثانیه را به ثبت برساند.

و اما دوربین سلفی؛ دوربین سلفی راگ فون 5 آلتیمیت در حاشیه بالای صفحه نمایش در کنار اسپیکر مکالمه قرار گرفته است. این دوربین دارای کیفیت 24 مگاپیکسلی و گشودگی دیافراگم f/2.5 می‌باشد که می‌تواند ویدیوهایی با کیفیت فول HD و سرعت 30 فریم بر ثانیه را به ثبت برساند. در مجموع مشخصات دوربینی که در اینجا عنوان کردیم با راگ فون 5 پرو و راگ فون 5 مشترک می‌باشد.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: باتری و شارژدهی

asus rog phone 5

یکی از مواردی که برای گوشی‌های گیمینگ اهمیت زیادی دارد، بخش باتری و شارژدهی است. از آنجایی که گیمرها معمولا زمان زیادی را صرف بازی کردن می‌کنند، فشار زیادی به باتری گوشی وارد می‌شود. شارژ شدن سریع باتری نیز در گوشی‌های گیمینگ بسیار مهم است، زیرا هیچ گیمری دوست ندارد زمان زیادی را در کنار پریز برق بگذراند. کمپانی ایسوس با در نظر گرفتن این عوامل، راگ فون 5 آلتیمیت را همراه با باتری دوگانه به ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعت معرفی کرده است. این مجموعه شامل دو باتری 3000 میلی آمپر ساعتی می‌شود که به صورت موازی داخل گوشی قرار گرفته‌اند.

همانطور که در قسمت جعبه گشایی نیز عنوان کرده بودیم، راگ فون 5 آلتیمیت به همراه آداپتور شارژ 65 واتی در جعبه به دست کاربران خواهد رسید. استفاده از باتری دوگانه و شارژر 65 واتی باعث شده تا سرعت شارژ راگ فون 5 آلتیمیت به طرز قابل توجهی افزایش یابد. اعداد و ارقام به دست آمده از تست سرعت شارژ نشان می‌دهند که این پرچمدار گیمینگ تنها در عرض نیم ساعت به میزان 70 درصد شارژ می‌شوند. همچنین طبق گفته‌های مسئولان ایسوس در مراسم رونمایی، برای فول شارژ شدن راگ فون 5 آلتیمیت تنها 52 دقیقه زمان لازم است، که با توجه به ظرفیت باتری عدد قابل قبولی به شمار می‌رود.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: نرم افزار و رابط کاربری

گوشی‌های گیمینگ راگ فون 5 نیز مانند تمامی پرچمداران در سال 2021 همراه با سیستم عامل اندروید 11 وارد بازار خواهند شد. همچنین این گوشی‌ها، اندروید 11 را مبتنی بر پوسته اندرویدی ROG UI اجرا می‌کنند که با امکانات ویژه‌ی خود برای شخصی سازی و تنظیمات اضافه، تجربه گیمینگ بهبود یافته‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

بررسی راگ فون 5 آلتیمیت: جمع‌بندی

همانطور که گفتیم راگ فون 5 آلتیمیت نسخه ویژه‌ای از پرچمداران گیمینگ راگ فون 5 به شمار می‌رود که کمپانی ایسوس تمام سلیقه و توان خود را برای هر چه جذاب‌تر کردن آن به کار برده است. اما سوالی که در اینجا پیش می‌آید این است؛ آیا راگ فون 5 آلتیمیت با تمام مواردی که اشاره کردیم ارزش خرید دارد؟

جواب ما به این سوال “نه” است. همانطور که در بخش‌های مختلف اشاره کردیم، راگ فون 5 آلتیمیت در بسیاری از بخش‌ها دقیقا مشابه راگ فون 5 پرو می‌باشد. شاید بتوان اصلی‌ترین موردی که راگ فون 5 آلتیمیت را از سایر پرچمداران گیمینگ ایسوس متمایز می‌کند، حافظه رم و جعبه اضافه کنار دستگاه بر شمرد.

همانطور که در قسمت بنچمارک‌ها مشاهده کردید، استفاده از رم 18 گیگابایتی هر چند که توانسته به قدرت بیشتر راگ فون 5 آلتیمیت کمک کند، اما واقعیت این است که تفاوت چندان زیادی در قدرت و عملکرد این گوشی با نسخه مجهز به رم 16 گیگابایتی در راگ فون 5 پرو مشاهده نمی‌شود.

rogphone5 1 1

جعبه اضافه‌ای که در کنار راگ فون 5 آلتیمیت به دست کاربران می‌رسد، اگر چه در نگاه اول بسیار جذاب به نظر می‌رسد، اما بیایید با واقعیت روبرو شویم؛ تقریبا هیچ کدام از آیتم‌های درون این جعبه نمی‌توانند خرید این پرچمدار گیمینگ گران قیمت را توجیه کنند. از آن گذشته اگر یک شهروند وفادار به جمهوری گیمرها هستید نیز شما می‌توانید بسیاری از اقلام داخل این جعبه را به صورت جداگانه تهیه کنید.

اگر این موارد را کنار بگذاریم تنها مزیت باقی مانده برای راگ فون 5 آلتیمیت، کنترلرهای اضافی آن در مقایسه با راگ فون 5 پرو است. همانطور که در بخش مربوط به سنسورها و کنترلرهای دستگاه نیز اشاره کردیم، این گوشی‌ها در مجموع از 18 ژست حرکتی قابل برنامه ریزی پشتیبانی می‌کنند که حتی برای گیمرهای حرفه‌ای نیز استفاده از همه آن‌ها در هنگام بازی عملا غیر ممکن خواهد بود.

در مجموع راگ فون 5 آلتیمیت بیشتر از این که نسخه نهایی یک پرچمدار گیمینگ باشد روی لوکس بودن تمرکز داشته که از لحاظ تبلیغاتی نقطه عطفی برای کمپانی ایسوس به شمار می‌رود. همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره کرده بودیم، راگ فون 5 آلتیمیت در تعداد محدودی تولید خواهد شد و امکان دارد بسیاری از کاربران هرگز نتوانند این نسخه را تهیه کنند. با این حال پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد خرید پرچمداران گیمینگ 2021 کمپانی ایسوس را دارید، راگ فون 5 پرو را انتخاب کنید.

در آینده با خبرهای بیشتر و نقد و بررسی خانواده راگ فون 5 ایسوس با شما همراه خواهیم بود.

منبع خبر: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟