مقایسه Galaxy A52 با Galaxy A51؛ چیزی فراتر از یک ارتقا و پیشرفت ساده

توسط Avatar photoمهرناز شهریاری
4 minutes read

سال 2020 سال سختی برای صنعت موبایل بود و تولید کنندگان مجبور شدند به سرعت با تغییرات بازار سازگار شوند و از شرایط بد بهترین نتیجه را بگیرند. بیشتر مشتریان به جای انتخاب یک دستگاه ممتاز، توجه خود را به سمت بازار میان رده معطوف کرده‌اند و تا آنجا که بخش اندروید پیش می‌رود، Galaxy A51 موفق‌ترین گوشی هوشمند جهان در سال است.

به نظر می‌رسد سامسونگ یک دستورالعمل برنده در دستان خود دارد و این شرکت اکنون با انتشار دنباله‌ای مستقیم به نام Galaxy A52 در تلاش است موفقیت گلکسی A51 را تکرار کند. این گوشی در نسخه‌های 4G و 5G عرضه می‌شود، اما مهمتر از همه، دارای تعدادی از ویژگی‌های درجه یک است که ممکن است حتی دارندگان Galaxy A51 را ترغیب به ارتقا کند.

Galaxy A52 در برابر Galaxy A51

صفحه نمایش گوشی آ 52

همانطور که در بررسی سال گذشته ما بحث شد، موفقیت Galaxy A51 را می‌توان به کیفیت ساخت محکم، یک نمایشگر Infinity-O AMOLED عالی، دوربین‌های مناسب و عملکرد به اندازه کافی خوب برای مدیریت بازی‌های موبایل مانند PUBG نسبت داد.

امسال، Galaxy A52 در همه این زمینه‌ها و برخی زمینه‌های دیگر بهبود یافته است. Galaxy A52 از صفحه نمایش با نرخ تازه سازی بالا (به ترتیب 90 هرتز / 120 هرتز برای 4G/5G)، حداقل 128 گیگابایت حافظه داخلی و تراشه هشت هسته‌ای Snapdragon 720G / 750G بهره می‌برد.

در همین حال، Galaxy A51 4G / 5G به قسمت Exynos اختصاص داده شده و با Exynos 9611 / Exynos 980 SoC عرضه می‌شود.

قهرمان جدید میان رده سامسونگ دارای یک باتری 4500 میلی آمپری با قابلیت شارژ سریع 25 وات است، هرچند که مانند مدل سال گذشته همچنان با شارژر 15 وات به بازار عرضه می‌شود.

از ویژگی‌های محافظ صفحه نمایش می توان به استفاده از Gorilla Glass 5 به جای Glass 3، بلندگوهای استریو با پشتیبانی Dolby Atmos اشاره کرد و برای اولین بار در تاریخ سری Galaxy A5x (پس از 2018)، آخرین مدل دارای امتیاز IP67 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب است.

Galaxy A52 همچنین یک دوربین چهارگانه به روز شده با دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی (f / 1.8) با فوکوس خودکار و OIS، همچنین یک سنسور اولترا واید 12 مگاپیکسلی (f/2.2) و دو شاتر ماکرو و عمیق 5 مگاپیکسلی (f / 2.4) با فوکوس خودکار ثابت را عرضه می‌کند.

در مقایسه، Galaxy A51 دارای صفحه نمایش قفل شده در 60 هرتز، یک کامبو تراشه کم قدرت و قدیمی (البته نه چندان زیاد)، فضای ذخیره سازی استاندارد، شارژ کندتر (15 وات)، Gorilla Glass ضعیف‌تر، بدون OIS برای دوربین اصلی، بدون رتبه بندی IP، و مسلماً یک زبان طراحی که قبلاً قدیمی شده، می‌باشد.

تجربه نرم افزار Galaxy A52 در برابر Galaxy A51

سیستم عامل گلکسی A52

Galaxy A52 با سیستم عامل اندروید 11 مبتنی بر One UI 3.1 عرضه می‌شود و حتی اگر Galaxy A51 به اندروید 11 به روز شود، آخرین مدل به لطف افزودن چند ویژگی برجسته، تجربه بسیار کامل‌تری را ارائه می‌دهد.

از نظر عکاسی با گوشی، عکس‌های گرفته شده توسط Galaxy A52 در شرایط کم نور به لطف فناوری tetra-binning درخشان‌تر به نظر می‌رسند. این گوشی همچنین از ویژگی‌های دوربین مانند حالت شب، حالت Pro Video، قابلیت ضبط فیلم 4K و حالت سرگرم کننده جدید با فیلترهای Snapchat برخوردار است.

صدا با صدای فراگیر Dolby Atmos بهبود می‌یابد و علاقه مندان به بازی‌های موبایل می‌توانند به لطف Advanced Game Booster از بهبود اتصال به شبکه و تأخیر کمتر هنگام بازی بهره مند شوند.

نتیجه گیری

Galaxy A52 دنباله‌ای مناسب برای یک گوشی میان رده عالی است.

بیشتر اوقات، این احساس به وجود می‌آید که طرفداران گوشی‌های هوشمند Galaxy باید قبل از اینکه از جدیدترین و بهترین فناوری‌های تلفن همراه استفاده کنند، ابتدا از چیزی صرف نظر کنند، اما این احساسی نیست که ما از Galaxy A52 دریافت می‌کنیم. این یک دنباله مناسب برای یک گوشی میان رده جذاب است و بدون هیچ گونه فداکاری که فکرش را بکنیم، در بسیاری از زمینه‌های کلیدی ارتقا قابل توجهی می‌دهد.

برخی از این به روزرسانی ها غیر منتظره هستند اما بیش از آنچه انتظار میرود، مورد استقبال قرار گرفته است، و در نهایت، همه اینها به این موضوع خلاصه می‌شود که Galaxy A52 خریدی مناسب برای مشتریان جدید و دارندگان موجود Galaxy A51 است.

Galaxy A52 فقط با چند مؤلفه به روزرسانی شده سالانه نیست، بلکه احساس می‌شود یک دستگاه میان رده واقعی نسل بعدی است که عرضه بازار نیازی به توجیه آن ندارد. به نظر می‌رسد نزدیکترین چیز به آنچه مدت ها منتظر یک ارتقا سالانه بی نقص بوده ایم، باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟