عنوانهای این مطلب
وان پلاس با یک خبر بزرگ آمد: همکاری سه ساله با هاسلبلاد به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار! دوربینهای شرکت هاسلبلاد با آپولو ۱۱ به ماه رفتند.
امروز به جیب شما میآیند. وان پلاس ۹ پرو از شارژر بیسیم ۵۰ وات پشتیبانی میکند. دوربین سفارشی سونی چشم آن است. هاسلبلاد به توسعه و تنظیم آن کمک میکند.
سازنده دوربین سوئدی برای اولین ورود به تلفنهای هوشمند، وان پلاس ۹ و ۹ پرو را انتخاب کرد. اگر بخواهیم جزئیات دوربین را بنویسیم، بسیار تخصصی میشود.
وان پلاس ۹ پرو
حسگر فوق العاده سونی، عکسهای ۱۲ بیت برای شما میگیرد. بیتها پلههای رنگ را تشکیل میدهند. برای جزئیات بیشتر به تصاویر زیر نگاه کنید:
قابلیت ضبط فیلم با کیفیت 8K و ۳۰ فریم یا کیفیت 4K و ۱۲۰ فریم وجود دارد. یک دوربین سیاه و سفید با توان ۲ مگاپیکسل در کنار بزرگان دیده میشود.
عکسهای تک رنگ با این تلفن همراه، رنگ و بوی دیگری دارد. دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسل است. پیشرفت فوکوس خودکار را به چشم میبینید.
این دوربین حتی در فاصله ۴ سانتی متر عکس ماکرو میگیرد. لرزش گیر فیزیکی در کنار تمام دوربینها وجود دارد. تیم، تیم برنده است.
نمایشگر ۶.۷ اینچ از نوع LTPO تا ۵۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی میکند. نرخ نو سازی تصویر ۱۲۰ هرتز تجربه روان از رابط کاربری را به چشم شما هدیه میکند.
این نمایشگر نرخ نوسازی تصویر را به هر مقدار که لازم باشد، تغییر میدهد. محدودیت پیش پای آن وجود ندارد. در شرایطی نرخ نو سازی تصویر تا ۱ هرتز کاهش مییابد.
نرخ نو سازی در فیلمها به ۲۴ هرتز و در بازیها به ۹۰ هرتز میرسد. کیفیت نمایشگر 1440p است و رنگها ۱۰ بیت عمق دارند.
حسگرهای حساس به نور تنها به شدت نور حساس نیستند. به دمای رنگ هم واکنش نشان میدهند. یعنی ترکیب رنگهای نمایشگر در هوای آفتابی تابستان و برفی زمستان تفاوت دارد.
با تمام این موارد، نمره A پلاس را از دیسپلی میت دریافت میکند. شدت روشنایی آن کورهای سوزان رو به روی چشم شما یا ۱۳۰۰ نیت است.
سرعت واکنش لمس نمایشگر به ۲۴۰ هرتز میرسد. این سرعت برای بازی معجزه میکند. بازی؟ این مورد ارتباط مستقیمی با قلب تپنده دارد.
اسنپدراگون ۸۸۸ را در کنار رم پر سرعت LPDDR5 و حافظه سریع UFS 3.1 ببینید. فرآیند خنک شدن دستگاه، نوع پیشرفته استفاده شده در تلفن همراه 8T است. محفظه بخار بزرگ، ورقههای گرافیت ضخیمتر و ورق مس بیشتر همه برای خنک کردن گوشی شما ایستادهاند.
نسخه پایه ۸ گیگابایت رم دارد. نسخه ۱۲ گیگابایت به همراه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود. باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر دستگاه با شارژ بیسیم ۵۰ وات، در ۴۳ دقیقه به ۱۰۰ درصد میرسد.
شارژر بیسیم وان پلاس در هر دو طرف شارژر سیم پیچ دارد. این ویژگی برای دیدن فیلم و بازی به کار میآید. اگر از سیم استفاده کنید، زمان شارژ کامل به ۲۹ دقیقه کاهش مییابد.
جالب است بدانید که این شارژر برای لپ تاپ، پاوربانک، نیتندو سوییچ و غیره قابل استفاده است. تنها باید از استاندارد “SB پاور دلیوری” پشتیبانی کنند.
فریم دستگاه از آلومینیوم ساخته میشود. این فلز مستحکم شیشه جلو و شیشه عقب را نگه میدارد. وظیفه حفاظت از نمایشگر روی دوش گوریلا گلاس قرار میگیرد.
رنگهای این دستگاه کمی عجیب و غریب به نظر میرسند. “پاین گرین” رنگ سبز با دو لایه مات ملایم، “مورنینگ میست” رنگ نقرهای مایل به سیاه و “استلار بلک” رنگ ماسه سنگ را به یاد شما میآورد.
همانطور که گفتیم استاندارد IP68 یعنی تلفن شما در برابر گرد غبار و آب مقاوم است.
وان پلاس ۹
وقتی پسوند پرو را از دستگاه جدا میکنیم، یعنی امکاناتی را هم با خود میبریم. دوربین وان پلاس ۹ ضعیفتر است. حسگر دوربین کمی قدیمی به حساب میآید.
البته که دوربین ۴۸ مگاپیکسلی تصاویر خام با عمق رنگ ۱۲ بیت میگیرد. استاندارد جدید DOL HDR جایگزین HDR قدیمی شده است.
متاسفانه لرزش گیر اپتیکال را نمیبینیم. همچنان میتوانید در کیفیت 8K با ۳۰ فریم فیلم برداری کنید اما کیفیت 4K به ۶۰ فریم محدود میشود. اگر به یاد داشته باشید، نسخه پرو در کیفیت 4K تا ۱۲۰ فریم فیلم برداری میکرد.
دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی با نسخه پرو یکسان است. همان حسگر فوق العاده IMX766 که عکس برداری ماکرو از فاصله ۴ سانتی متری را ممکن میکند. دوربین تک رنگ با ۲ مگاپیکسل نیز حضور دارد.
بزرگترین ضرر از دست دادن پسوند پرو، حذف دوربین تله فوتو است. وان پلاس ۹ از نمایشگر فلوئِد دیسپلی نسل اول استفاده میکند.
اما، چه معنایی دارد؟ یعنی نمایشگر از نرخ نو سازی تصویر ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند، اما تطبیق نمیدهد. یعنی ۱۲۰ هرتز ثابت است و مانند نسخه پرو از عدد ۱ تا ۱۲۰ قابل تغییر نیست.
نکته: احتمالا از طریق تنظیمات بتوانید میان عدد ۱۲۰، ۹۰ و ۳۰ مانند دیگر رقبا، نرخ نو سازی را انتخاب کنید.
ابعاد آن ۶.۵۵ اینچ از نوع آمولد با کیفیت FHD پلاس است. درست همانطور که در تلفن 8T حضور داشت. گواهینامه HDR10 پلاس را در کیف پول خود دارد.
روشنایی نمایشگر به ۱۱۰۰ نیت میرسد. خبر خوب این که با نمره A پلاس (۲۰ خودمان) از دیسپلی میت عبور کرده است. وظیفه پردازش اطلاعات تا رسیدن به نمایشگر، روی دوش تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ قرار دارد.
رم پر سرعت LPDDR5 و انتقال اطلاعات سریع UFS 3.1 سر جای خود قرار دارند. در نسخههایی با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۰ گیگابایت حافظه داخلی یا ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی به فروش میرسد.
مخزن سوخت مدل پایه ۴۵۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد. برای پر کردن آن شارژر ۶۵ وات با فناوری وان پلاس به کمک شما میآید. با سیم، تنها ۲۹ دقیقه تا شارژ کامل فاصله دارید.
بر خلاف نسخه پرو، سرعت شارژ بیسیم دستگاه به ۱۵ وات محدود میشود. باید بدانید که تنها نسخه آمریکای شمالی و اروپایی از این ویژگی پشتیبانی میکنند.
بلندگو استریو با پشتیبانی از استاندارد دالبی آتموس همچنان حضور دارد. هر دو تلفن همراه برای سلفی، از یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی استفاده میکنند.
بدنه وان پلاس ۹ از زیر دست دانشکده شیمی عبور کرده. جنس آن نوعی پلیمر تقویت شده با فایبرگلاس است. فرآیند “فلز کاری” این ظاهر جذاب را به تلفن همراه هدیه میکند.
رنگهای این دستگاه: “وینتر میست” به رنگ بنفش ملایم، “آسمان قطب شمال” به رنگ آبی مات و “آسترال بلک” به رنگ مشکی با لایهای مات.
قیمت
وان پلاس ۹ پرو
- ۸ گیگابایت رم به همراه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی: ۹۷۰ دلار
- ۱۲ گیگابایت رم به همراه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی: ۱۰۷۰ دلار
وان پلاس ۹
- ۸ گیگابایت رم به همراه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی: ۷۳۰ دلار
- ۱۲ گیگابایت رم به همراه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی: ۸۳۰ دلار
منبع: gsmarena.com