چینیها در این روزها تلفنهای با کیفیت و ارزان قیمت با دوربین فوق العاده تولید میکنند اما صادق نیستند. یک روند بسیار نا مناسب در میان سازندگان چینی شکل گرفته. آنها از اسمهای بزرگ برای تبلیغات تلفن همراه خود استفاده میکنند.
این که برچسب یک تولید کننده را در پایین تصویر میبینید، نشان دهنده کیفیت بالای آن نیست. تمام این روند برای تحت تاثیر قرار دادن شما، آگاهانه و یا غیر آگاهانه استفاده میشود.
از هوآوی و دوربینهای لایکا شروع میکنیم. این دوربینها بین کاربران محبوب است و عکسهای بسیار با کیفیتی برای شما میگیرد. گاهی اوقات حتی سامسونگ و اپل را پشت سر میگذارد.
عملکرد لایکا خوب است، اما این کیفیت ارتباطی به شرکت لایکا ندارد. شرکت لایکا زیرساخت لازم برای تولید لنز دوربین را ندارد. به عبارتی طراحی هوآوی و لایکا در یک شرکت دیگر به تولید میرسد.
بعد از عملکرد خوب هوآوی و بازاریابی لایکا، وان پلاس نیز پشت سر آن حرکت کرد. وان پلاس سری 9 با دوربین شرکت هاسلبلاد عرضه میشود.
هاسلبلاد یک شرکت سوئدی و سازنده دوربین، لنز و اسکنر است. وان پلاس از دوربین هاسلبلاد استفاده نمیکند. حسگر استفاده شده در سری 9 ساخت شرکت سونی به حساب میآید.
نقش هاسلبلاد در این میان کمی نا مفهوم است. بر اساس گفتههای وان پلاس، هاسلبلاد در قسمت زیبایی شناسی سنتیِ دوربین فعالیت میکند.
البته این بازی با اسم و رسم، تنها مخصوص به چینیها نیست. پرچمداران اخیر سامسونگ با هدفونی عرضه میشوند که روی آن نوشته شده: تنظیم شده توسط AKG.
این نوشته چیزی بیشتر از ترفند تبلیغاتی نیست. علاقهمندان به صدا هرگز به چنین نوشتهای توجه نمیکنند و به خود نمیگویند: به این دلیل که هدفونها توسط AKG تنظیم شده است، صدای آن فوق العاده خواهد بود!
البته که هدفونها کیفیت بالایی دارند. هر خریداری از دیدن یک هدفون مناسب درون جعبه تلفن همراه خوشحال میشود. شرکت AKG یک شرکت زیر مجموعه هارمن است و از نظر فنی جزو املاک سامسونگ به حساب میآید.
لایکا و هاسلبلاد جزو املاک و داراییهای هوآوی و وان پلاس نیستند. بنابر این، حالت همکاری آنها با یکدگیر متفاوت است. هرچقدر که سر نخ ماجرا را دنبال میکنیم، متاسفانه تاثیر عملی لایکا و هاسلبلاد را پیدا نمیکنیم.
شاید برای شما هم سوال شده باشد که چرا غولهای دنیای فناوری مانند اپل و سامسونگ راه و روش هوآوی و وان پلاس را نمیروند؟ با یک شرکت بزرگ همکاری کنند و در ویترین خود یک برند را به نمایش بگذارند.
شاید شرکتهای تراز اول دنیای فناوری، علاقهای به بازی با اسامی ندارند. نمیدانیم!
شرکت سامسونگ، حسگرهای مورد نیاز تلفنهای خود را، خودش تولید میکند. زیر مجموعه سامسونگ در زمینه تولید حسگرهای دوربین، ایزوسل (ISOCELL) نام دارد.
اما رقبای سامسونگ، معمولا از حسگرهای تولید شده توسط سونی استفاده میکنند. گاهی از سامسونگ نیز کمک میگیرند.
اگر سامسونگ از اسم و رسم یک شرکت تولید کننده دوربین استفاده کند، نام خودش زیر سوال میرود. کسی را میشناسید که دانسته و آگاهانه به خود و کسب و کار خود آسیب برساند؟
دلیل همکاری سازندگان چینی با شرکتهایی مانند لایکا و هاسلبلاد، نیاز به دیده شدن و ابزاری برای تبلیغ است. شرکتهای چینی بر خلاف سامسونگ، در بخش تولید دوربین سرمایه گذاری نکردهاند.
به عبارتی پایبندی سامسونگ را ندارد. آزادانه حرکت میکنند، اما این حرکت آزادانه در نهایت به نفع آنها تمام میشود؟
قطعا شرکتی مانند سامسونگ، هرگز از یک نام تجاری دیگر برای تقویت خود استفاده نمیکند. مگر این که آن شرکت، مانند AKG زیر مجموعه خودش باشد.
شما در مورد بازی با اسامی چطور فکر میکنید؟ آنها را دوست دارید یا با نگاه چپ دنبال میکنید؟
منبع: sammobile.com