تولید کننده چینی صفحه نمایش، تاج پادشاهی را از سر سامسونگ Display برمی‌دارد؟

توسط امیرحسین ملک رضایی
صفحه نمایش ‌های BOE

چند روز پیش گزارش‌هایی از این به ما رسید که BOE (تولید کننده چینی صفحه نمایش)، سامسونگ Display را از رقابت خارج کرده و قصد دارد لقب تولیدکننده بزرگترین صفحه نمایش‌های دنیا را تصاحب کند. رشد این برند بسیار چشمگیر بوده، که با نوآوری‌های هوشمندانه‌ای که ارائه داده کاملا مشخص است. حال که BOE در دوران طلایی خود قرار دارد، با رونمایی از اولین نمایشگر انعطاف پذیر جهان با توانایی تاشدن تا ۳۶۰ درجه جایگاه خود را مستحکم کرده است.

برای مشاهده رتبه BOE میان رقبای خود اینجا کلیک کنید.

صفحه نمایش ‌های BOE

این نمایشگر که در حال حاضر وارد مرحله تولید انبوه شده، از دو پنل نمایش تاشو داخلی و خارجی بهره می‌گیرد. شاهکار BOE دارای طراحی چند لایه است، که به طور تاثیرگذاری نگرانی‌ها را از بابت مشکلات انعطاف پذیری داخلی و خارجی این صفحه نمایش کاهش می‌هد. صفحات داخلی و خارجی این نمایشگر در برابر تاثیرات خم شدن بسیار مقاوم هستند تا حدی که بدون کمترین دشواری تا ۲۰۰۰۰۰ دفعه تا خوردن، منعطف می‌باشند.

برای مطالعه اخبار همکاری شرکت BOE و اپل در ساخت آیفون ۱۳ اینجا کلیک کنید.

صفحه نمایش‌های ۳۶۰ کی در دسترس کاربران قرار می‌گیرند؟

در حال حاضر طبق گزارشات ارائه شده، BOE توانسته ۲۰۰۰۰۰ نسخه از نمایشگر‌های تا شونده داخلی و خارجی تولید کند و به تامین کننده صفحه نمایش بسیاری از گوشی‌های بالا رده در داخل چین، تبدیل شود.علاوه بر تولید انبوه پنل‌های انعطاف پذیر داخلی و خارجی، BOE اخیراً فناوری نمایشگر‌هایی رول شونده منعطف را گسترش داده و حالا قصد گسترش فناوری صفحه نمایش‌های تاشو ۳۶۰ درجه را دارد.صفحه نمایش ‌های BOE

با توجه به بیانیه رسمی BOE، فناوری صفحه نمایش‌های تاشو ۳۶۰ درجه از محدودیت خمیدگی در تنها یک جهت گذر کرده و توانایی این را دارد که در هر دو جهت داخل و خارج تاشود. امیدوار هستیم BOE بتواند هر چه زودتر نمایشگر‌های خود را به دست تولید کنندگان برساند تا در آینده نزدیک شاهد بهره گرفتند گوشی های تاشو از این نمایشگر‌ها باشیم.

منبع خبر : GIZMOCHINA

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟