اپل تا به امروز سه گروه هدفون را به بازار عرضه کرده است: ایرپاد، ایرپاد پرو و ایرپاد مکس. یک ویژگی مشترک میان تمامی محصولات اپل دیده میشود.
بله، همانطور که میدانید برچسب قیمت، عدد زیادی را نشان میدهد. اما قیمت بالا تنها مشکل ایرپاد مکس نیست، عمر باتری کوتاه و کیفیت صدای نه چندان خوب شما را نا امید میکند.
برای آشنایی با بهترین گزینههای جایگزین با روکیدا همراه شوید.
شروع مقایسه کجاست؟ در ابتدا باید بدانیم که ایرپاد مکس چه ویژگیهایی دارد. سپس به سراغ هدفونهای درجه یک میرویم. هدفون اپل در خیلی از موارد اولین نیست. البته شاید اولینها را در کنار هم داشته باشد.
شرکت بوز اولین هدفون بلوتوث با حذف فعال نویز را در سال 2016 معرفی کرد. امروزه هدفونهای زیادی از این ویژگی برخوردارند.
- صدا: ایرپاد مکس یک صدای نسبتا تخت و تمییز را به گوش شما میرساند. باس بیش از حد وجود ندارد. این هدفون از ویژگی آداپتیو EQ استفاده میکند. این ویژگی مخصوص هدفونهای رده بالای اپل است.
- آداپتیو EQ چه کاری انجام میدهد؟ تنظیمات صدا بر اساس فرم گوشهای شما تنظیم میشود. بیشتر هدفونهای بیسیم این ویژگی را به صورت دستی ارائه میکنند.
- حذف فعال نویز یا ANC: اپل به قابلیت پیشرفته حذف فعال نویز خود مشهور است. اما رقبای سطح بالا از بوز، سونی و سنهایزر به همان خوبی صداهای مزاحم اطراف شما را محدود میکنند.
- حالت شفافیت: این ویژگی خلاف جهت حذف نویز کار میکند. ایرپاد مکس به جای محدود کردن صدای اطراف، میتواند آنها را به گوش شما برساند.
- به عبارتی میکروفونهای اطراف هدفون، برای لوله کشی صداها استفاده میشوند. زمانی که شما مشغول کار هستید و مردم با شما صحبت میکنند، این ویژگی به کار میآید.
- بسیاری از هدفونهای رده بالا از این ویژگی پشتیبانی میکنند.
- تشخیص سر: در ایرپاد مکس حسگرهای مختلفی قرار دارد. یکی از کاربردهای این حسگرها تشخیص قرار گرفتن هدفون روی سر است.
- اگر هدفون را از روی سر خود بردارید، موسیقی متوقف میشود. آن را دوباره روی سر خود بگذارید، موسیقی ادامه پیدا میکند. هدفونهای برتر مانند: Sony WH-1000XM4 این ویژگی را به همراه دارند.
- صدای سه بعدی: این ویژگی در همکاری با محصولات اپل کامل میشود. فیلم را داخل یکی از آنها پخش کنید. ویژگی صدای فراگیر مجازی فعال خواهد شد.
- ایرپاد مکس حرکات سر شما را دنبال میکند. با توجه به حرکات سر، صدا با حرکت همسو میشود. هیچ هدفونی از این ویژگی یا ویژگیهای معادل آن پشتیبانی نمیکند.
- باتری و شارژ: ایرپاد مکس از طریق کابل لایتنینگ شارژ میشود. بر اساس اعلام اپل باتری دستگاه برای 20 ساعت شما را همراهی میکند.
- این دستگاه دکمه خاموش و روشن ندارد. با قرار گرفتن در کیف مخصوص، وارد حالت کم مصرف میشود. خوشبختانه نبود دکمه خاموش و روشن یک ویژگی نادر به حساب میآید.
- سنهایزر مومنتوم 3 تنها هدفون بدون کلید روشن و خاموش است. زمانی که این هدفون را تا میکنید، خاموش میشود. با باز شدن هدفون، بیدار میشود.
- اتصال به دستگاههای مختلف: تنها با کنار هم نگه داشتن ایرپاد مکس به یکی از محصولات اپل، دو دستگاه متصل میشوند. فقط هدفونهای اپل و بیتس از این ویژگی پشتیبانی میکنند.
همانطور که میدانید اپل شرکت بیتس را خریداری کرده است. به پایان فهرست ویژگیهای هدفون اپل رسیدیم. حالا میدانید که دنبال چه هستیم.
بهترین هدفون: سونی WH-1000XM4
برای مدتی هدفون سونی تاج پادشاهی را بر سر داشت. اگر این شرکت یک اسم بهتر برای این هدفون انتخاب میکرد، همچنان آن تاج را روی سر سونی میدیدیم .
مدل WH-1000XM4 بیشتر از 200 دلار ارزانتر از ایرپاد مکس است. ویژگی حذف نویز فعال هر دو دستگاه در یک سطح قرار دارد. تنظیمات EQ به نسبت گوش شما قابل تنظیم است.
تشخیص حالت سر و عمر باتری 30 ساعته یک رقیب قدرتمند از سونی میسازد. با محصول سونی زمان بسیار بیشتری میتوانید به موسیقی گوش دهید.
وقتی همه ویژگیهای سونی را در یک کفه ترازو و ایرپاد مکس را در کفه دیگر قرار دهیم، ترازو به سمت سونی سنگینی نمیکند؟
متاسفانه در برابر مبلغی که به اپل پرداخت میکنید، کیفیت بیشتری دریافت نمیکنید.
رقیب دوست داشتنی: بوز XC 700
اگر حذف فعال نویز برای شما مهم است، هدفون بوز یک گزینه عالی و قدرتمند در برابر اپل به حساب میآید. بوز 11 سطح از حذف نویز را در دسترس شما قرار میدهد.
سه حالت مورد علاقه خود را انتخاب کنید. حتی نیازی به باز کردن برنامه “بوز موزیک” نیست. به راحتی بین حالات مختلف جا به جا میشوید.
نکته: بوز موزیک نرم افزار اختصاصی برای تنظیمات هدفون است.
صدای این هدفون مانند سونی نسبتا تخت است. اگر به محصولات اپل علاقه دارید، قطعا این هدفون توجه شما را به خود جلب میکند.
این هدفون مانند ایرپاد مکس اپل، تا 20 ساعت شما را همراهی میکند. البته اگر کیس هدفون را همراه با خود داشته باشید، این مقدار تا 60 ساعت افزایش پیدا میکند.
اجباری برای استفاده از این کیس وجود ندارد.
رقیب اقتصادی: آنکر ساندکور لایف Q30
تا زمانی که این محصول فوق العاده از آنکر در دسترس شما قرار دارد، چرا صدها دلار برای یک جفت هدفون هزینه کنید. این هدفون اقتصادی سه حالت برای حذف نویز دارد.
از نظر عمر باتری از تمام رقبا بهتر عمل میکند. هدفون آنکر تا 40 ساعت همراه شما میماند. نباید انتظار پرچمداران را داشته باشیم.
کیفیت صدای ساندکور لایف Q30 قطعا قابل مقایسه با رقبای رده بالا نیست. اگر قیمت را وارد رقابت کنیم، ماجرا کمی تغییر میکند.
این هدفون روی باس تاکید دارد.
رقیب سطح بالا: سنهایزر مومنتوم 3
مشکل باتری در یک هدفون چند صد دلاری شرم آور است. ایرپاد مکس به صورت هوشمندانه از حالت کم مصرف استفاده نمیکند. حتی زمانی که از این دستگاه استفاده نمیکنید، باتری مصرف میشود.
سنهایزر مومنتوم 3 همین ویژگی را از مسیر قابل اعتمادتر انجام میدهد. زمانی که هدفون را تا میکنید، خاموش میشود و با باز کردن هدفون، روشن میشود.
مومنتوم 3 حالت سر شما را تشخیص میدهد. قابلیت حذف نویز در سه حالت در دسترس شما قرار دارد. به ویژگیهای منفی میرسیم.
محصول سنهایزر حالت شفافیت را به همراه ندارد. عمر باتری این دستگاه تنها 13 ساعت است. تاکید صدا روی باس به راحتی قابل تشخیص است.
از طریق برنامه سنهایزر روی تلفن همراه خود، میتوانید تنظیمات صدا را آنطور که میخواهید تنظیم کنید.
رقیب هم خانواده: بیتس سولو پرو
از زمانی که اپل برند بیتس را خریداری کرد، او را عضوی از خانواده سیب گاز زده میدانیم. پس تمام ویژگیهای اپل در هدفونهای بیتس وجود دارد.
از جمله: اتصال خودکار به محصولات اپل و شارژر لایتنینگ. از بین تمام هدفونهای بزرگ بیتس، سولو پرو با حالت حذف نویز فعال، حالت شفافیت و 22 ساعت باتری نگاهها را به سمت خود میکشد.
البته رنگ قرمز این هدفون به شما اجازه نمیدهد که جای دیگری را نگاه کنید!
پخش قالب FLA را نباید نادیده بگیریم. این هدفون در بررسی ما، امتیاز 8 از 10 را کسب کرد. هدفون بیتس مانند ایرپاد مکس تنها به صورت بیسیم کار میکند.
سولو پرو قابلیت آداپتیو EQ و تشخیص سر را ندارد. اگر این دو ویژگی را نادیده بگیرید، هدفون بیتس یک جایگزین لایق و اقتصادی برای ایرپاد مکس به حساب میآید.
شما کدام یک از هدفونها را به خانه میبرید؟
منبع: reviewgeek.com