فهرست عنوانها
تحریم علیه هوآوی چند وقتی است که برای این شرکت مشکلات فراوانی به وجود آورده است تا جایی که مجبور شدند دور سرویسهای گوگل را خط بکشند و به سراغ سیستم جدید خودشان بروند. هوآوی امیدوار است در مورد ممنوعیت تجاری فعلی و تحریم علیه هوآوی با رئیس جمهور ایالات متحده جو بایدن گفتگو کند. این شرکت میخواهد جدا از پکن برای رفع ممنوعیت تامین قطعات آمریکایی مذاکره کند.
تحریم علیه هوآوی وارد فاز جدیدی شد
به گفته خبرگزاری NikkeiAsia، دلیل مذاکرات نیز بازداشت مدیر ارشد مالی این غول فناوری چینی منگ وانژو خواهد بود. تیم دانکس معاون مدیریت ریسک و روابط امور شراکتی بخش تکنولوژی هوآوی در آمریکا گفت: “ما میخواهیم مذاکرهای با دولت ایالات متحده جدا از مذاکرهاش با دولت چین داشته باشیم. ما نمیخواهیم درگیر آن مذاکره شویم “. در این مرحله این شرکت هنوز فرصتی برای صحبت درباره تحریم علیه هوآوی با دولت جدید بایدن نداشته است اما امیدوار است که به زودی بحثها آغاز شود.
سال گذشته دولت ترامپ این برند چینی را به دلیل ادعاهای امنیتی در لیست سیاه صادرات به نام Entity List قرار داد. این دستور خرید قطعات ضروری از شرکتهای امریکایی را برای هوآوی غیرممکن کرده است اما این شرکت اکنون امیدوار است که “مجوز موقت” را تهیه کند تا به شرکتهای آمریکایی اجازه دهد فروش خود را به این برند چینی ادامه دهند.
تیم دانکس همچنین افزود که “در کوتاهمدت فروش ایالات متحده برای هوآوی در اولویت نخواهد بود. اولویت ما زنجیره تامین است. “با این حال جینا رایموندو نامزد پیشنهادی بایدن برای وزارت بازرگانی قبلاً اظهار داشت كه” از تمام امکانات خود استفاده خواهد كرد تا از آمریكا و شبكههای این کشور در برابر مداخلات چینی یا هرگونه نفوذ پشت صحنه محافظت كند خواه هوآوی، ZTE و یا هر شرکت دیگری باشد.” بنابراین باید دید دولت جدید حتی در صورت مذاکره با هوآوی چه موضعی را اتخاذ خواهد کرد.
هوآوی: ما بیش از یک میلیارد گوشی هوشمند فعال در سراسر جهان داریم
بنیانگذار و مدیرعامل هوآوی رن ژنگفی اخیراً در کنفرانسی صحبت کرده است. وی در طی سخنرانی خود اظهار داشت که هوآوی طیف وسیعی از دستگاهها را در اختیار دارد و تعداد تلفنهای هوشمند فعال در حال حاضر بیش از یک میلیارد است.
بنیانگذار هوآوی همچنین گفت که در مرحله بعدی طی ۲ تا ۳ سال آنها قصد دارند ایمنترین و مطمئنترین اکوسیستم ابری را برای دستگاههای خود ایجاد کنند. علاوه بر این رن ژنگفی گفت که اکوسیستم هوآوی باید از یک معماری کاملاً باز برای همه برنامهها و توسعهدهندگان برخوردار باشد.
هوآوی به تأمینکنندگان خود اعلام کرده است که سفارشات قطعات گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰ درصد کاهش مییابد. هوآوی امسال ۷۰ تا ۸۰ میلیون تلفن هوشمند عرضه خواهد کرد. این رقم نسبت به عرضه ۱۸۹ میلیونی سال گذشته کمتر است.
جالب اینجاست که همین چهار ماه پیش معلوم شد که یک میلیارد تلفن هوشمند فعال آیفون در جهان وجود دارد.
هوآوی: ما هرگز بخش تلفنهای هوشمند خود را نمیفروشیم
رن ژنگفی بنیانگذار و مدیرعامل هوآوی روز سه شنبه گفت که هوآوی از تحریمهای اعمال شده توسط دونالد ترامپ جان سالم به در خواهد برد و با روی کار آمدن جو بایدن رئیس جمهور جدید منتظر یک رابطه مجدد با ایالات متحدهو در نهایت لغو تحریم علیه هوآوی است.
جو بایدن ماه گذشته ریاست کاخ سفید را بر عهده گرفت. هوآوی اکنون از رئیس جمهور جدید ایالات متحده انتظار دارد روابط بین دو کشور را بهبود بخشد که البته روابط شرکتهای آمریکایی و چینی هم شامل آن میشوند. رن ژنگفی گفت هوآوی همچنان مصمم است تجهیزات را از شرکتهای آمریکایی خریداری کند و دسترسی دوباره هوآوی به کالاهای ایالات متحده برای دو طرف سودمند است. علاوه بر این او میگوید که تحریم علیه هوآوی باعث شده که به تأمینکنندگان آمریکایی نیز آسیب برسد.
رن گفت: “ما امیدواریم كه دولت جدید آمریكا یك سیاست باز برای منافع شركتهای آمریكایی و توسعه اقتصادی ایالات متحده داشته باشد.” “ما هنوز امیدواریم که بتوانیم حجم زیادی از مواد، اجزا و تجهیزات آمریکایی را خریداری کنیم تا همه بتوانیم از رشد چین بهرهمند شویم.”
رهبر این شرکت همچنین اطلاعات مربوط به خارج شدن هوآوی از تجارت تلفنهای هوشمند را تکذیب کرد.
وی گفت: “ما تصمیم گرفتهایم كه دستگاههای مصرفی مانند تلفنهای هوشمند خود را به فروش نرسانیم.”
این شرکت در ۲۲ فوریه از پرچمدار گوشی هوشمند تاشو Huawei Mate X2 رونمایی خواهد کرد و انتظار میرود Huawei P50 در ماه مارس معرفی شود.