هیوندا و کیا در پروژه ساخت اپل کار همکاری نمی‌‌کنند

توسط فاطمه شیردل

در هفته های گذشته، گزارشات زیادی مبنی بر همکاری اپل با چند شرکت برای تولید اپل کار منتشر شد. این اخبار حاکی از این بود سازنده آیفون قرار است با همکاری هیوندا و کیا به سراغ تولید خودرو الکتریکی خود برود. اما اکنون تایید شده که این موضوع صحت ندارد.

البته در ژانویه ۲۰۲۱ ، هیوندای اعلام کرد که در حال مذاکره با این غول تکنولوژی برای ساخت اپل کار است. اما بعدها بیانیه خود را تغییر داد و اظهار کرد در حال مذاکره برای همکاری با برندهای مختلف اتومبیل در زمینه فناوری است و اطلاعات بیشتری ارائه نداد.

اپل کار

جزئیات پروژه اپل کار

پس از آن، گزارش‌های زیاد توسط خبرگزاری ها منتشر شد که حکایت از مذاکره هیوندا و اپل برای انجام یک مذاکره احتمالی در این زمینه بود. همچنین، از کیا نیز به عنوان طرف سوم قضیه نام بردند.

موضوع دیگری که مطرح شد سرمایه‌گذاری ۳.۶ میلیارد دلاری اپل در کیا بود اما در حال حاضر این دو شرکت کره‌ای اعلام کردند که در حال مذاکره با اپل برای ساخت خودرو اپل نیستند.
هر دو شرکت اظهار داشتند که آن‌ها با چند شرکت مختلف در مورد توسعه خودرو الکتریکی صحبت کرده‌اند، اما تاکنون هیچ توافق نهایی صورت نگرفته است.

به عبارت دیگر، آینده پروژه اپل کار در حال حاضر مشخص نیست، یا می‌توان گفت که شریک این پروژه معلوم نیست. اگرچه این خبر ممکن است روی این پروژه تاثیر منفی بگذارد اما همچنین حاکی از  علاقه سازنده گوشی‌های هوشمند به ارائه وسایل نقلیه الکتریکی می‌باشد.
با ما همراه باشید. اگر اطلاعات بیش‌تری در این مورد ارائه شد، حتما در اختیار شما قرار خواهیم داد.

منبع: gizmochina.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟