اگر بخواهیم بیپرده راجع به عملکرد ال جی در زمینه گوشیهای هوشمند حرف بزنیم باید بگوییم که این غول کرهای اخیرا موفقیت چندانی را کسب نکرده است. قطعا نمونههای باز طراحی شده در دستور کار گرفته و ما قبلاً نیز نشانه های اولیه ای را مشاهده کردهایم که نشان می دهد غول کره ای سعی دارد مسیر جدیدی را به این صورت طی کند.
برنده: ال جی ولوت 5G
خانواده ال جی ولوت نمونه موفقی که نشان میدهد کمپانی مسیر صحیحی را در پیش گرفته است. در جایگاه اول، لقب جدید ال جی برای سری جدید گوشیهای هوشمند خود قرار دارد. برگزیدن یک اسم مناسب توسط الجی نشاندهنده یک شروع تازه همراه با از بین بردن خط تولید متزلزل پرچمدارهای سری “G” و اقدامی عالی برای تلاش و شروعی دوباره بود.
گوشی ال جی ولوت 5G اولین دستگاهی بود که غو ل کرهای آن را وارد صحنه رقابتها کرد و به درستی توانست سر و صدایی را به راه بیندازد. این گوشی به کمک تراشه قدرتمند کوالکام اسنپدراگون 765G در جنبش همگانی صنعت 2020 جهت پشتیبانی از شبکه 5G، شرکت کرد. این گوشی همچنین با مشخصات و ویژگیهایی در حد یک پرچمدار اما با قیمت یک میانرده برای کاربران عرضه شد.
روندی که از آن زمان با تراشه اسنپدراگون 765G شروع به کار کرد، با تراشههای ارزان قیمت و جدیدتر 5G دنبال میشود. از آنجایی که گوشی ولوت 5G همچنان با عنوان محبوبترین مدل 2020 کمپانی ال جی در پایگاه داده ما باقی مانده، نشان میدهد که کمپانی کرهای اهمیت فراوانی برای آن قائل شده است.
به هر حال، با در نظر گرفتن دسترسی محدودتر، گوشی ولوت 5G UW نیز شایسته آن است که در کنار برادر معمولی (نسخه پایه شبکه 5G با سرعت Sub-6) خود به عنوان نماینده روند رو به پیشرفت کمپانی الجی شناخته شود.
بازنده: ال جی ولوت
بررسی انگیزه کمپانی برای ارائه برخی محصولات آن کار آسانی نیست. به عنوان مثال میتوان به گوشی ولوت (نسخه پایه) که کمی بعد از همرده 5G خود عرضه شد، اشاره کرد. با این حال هنوز هم کمی عجیب و غریب به نظر میرسد که چرا ال جی تراشه میانرده مرسوم و قابل اعتماد اسنپدراگون 765G را در این گوشی با تراشه منسوخ شده اسنپدراگون 845 جایگزین کرد.
بنا به گفتههای بالا، تعجب آور نیست که نسخه پایه ال جی ولوت در دستهبندی گوشیهای ناموفق این کمپانی جای گرفته است. صادقانه بگوییم که ما نیز استدلال غول کرهای را در مورد این اقدام عجیب، کاملا درک نمیکنیم.
این اقدام برای ولوت باعث شد نه تنها پشتیبانی از شبکه پرسرعت 5G را از دست بدهد، بلکه از نظر قدرت پردازش نیز به عقبتر تنزل پیدا کند. هرچند ممکن است که ال جی این حرکت را در جهت پاکسازی انبار قطعات خود انجام داده یا این که صرفا به خاطر زمانبندی نامناسب تیم تحقیق و توسعه ال جی بوده باشد.
برنده: ال جی K92 5G
در نگاه اول به نظر میرسد که K92 5G ال جی برای خیلیها نام آشنایی نداشته باشد اما این مدل در بین محصولات دیگر خط تولید کمپانی نسبتا عملکرد قابل قبولی را ارائه کرده است.
این مدل یک نمونه عالی از طرف کمپانی الجی بوده که دنبالرو رویه مرسوم خود یعنی “میانردهای قدرتمند با پشتیبانی از شبکه 5G” است. گرچه این بار، به جای خط تولید سری ولوت، سری اقتصادی “K” مد نظر کمپانی ال جی قرار گرفته است.
بهترین حدس ما این است که ال جی در حال سنجش محصولات خود از دیدگاه کاربران است و ما امیدواریم تصمیمات هوشمندانهای را در مورد مبنا قرار دادن سری ولوت به عنوان رویه اصلی شرکت، اخذ کند و موفقیت نسبی سری K92 5G خود را نادیده بگیرد.
این گوشی بر مبنای پردازنده اسنپدراگون 690 5G و بدون هیچ قابلیت و ویژگی اضافهتری ارائه شده است. از جمله مشخصات گوشی K92 5G الجی میتوان به یک پنل IPS ساده با نرخ نوسازی 60 هرتزی، باتری قوی 4000 میلیآمپری و یک دوربین اصلی قابل اطمینان 64 مگاپیکسلی با فناوری کواد بایر در کنار یک لنز معمولی 5 مگاپیکسلی فوقعریض و یک جفت دوربین 2 مگاپیکسلی از نوع ماکرو و تشخیص عمق به عنوان تکمیلکننده مجموعه دوربین اشاره کرد.
با این که گوشی K92 5G نمونه خاص و ویژهای نبوده اما یک شروع خوب در مسیری درست است.
بازنده: وی 60 تینکیو 5G ال جی (ThinQ)
گوشی وی 60 تینکیو یک مدل محبوب از طرف کمپانی ال جی است. در حال حاضر و از نظر فنی این گوشی در فهرست پرچمداران محصولات ال جی در کنار نسخه UW وی 60 تینکیو 5G با پشتیبانی از شبکه وریزون است.
با این حال، علیرغم پیشرفتهای موجود در زمینه لوازم جانبی نمایشگر دوگانه، این گوشی نتوانسته جایی را در دل طرفداران ال جی پیدا کند. ممکن است یکی از دلایل این مسئله ارتباط نامناسبی باشد که کمپانی با مزایای طراحی بینظیر محصول خود برقرار کرده است.
برنده: ال جی وینگ 5G
اگر صحبت ما را نوعی بازارگرمی محسوب نکنید، باید بگوییم که شما باید از تیم تحقیق و توسعه الجی بابت این طراحی بینظیر و ظرفیت بالای آن تقدیر و تشکر کنید. گوشی هوشمندی با طراحی تحسین برانگیز که ممکن است حتی مخاطبین زیادی هم نداشته باشد.
هرچند در نهایت قیمت برآورد شده آن ارزش واقعی این گوشی را زیر سوال میبرد. ال جی وینگ را تنها میتوان به عنوان یک گوشی ویترینی و صرفا برای جلب توجه محسوب کرد.
در هر حال این طراحی منحصر به فرد خود نکتهای را میرساند. چرا که الجی وینگ بخشی از پروژه جدید ابتکاری این شرکت تحت عنوان “پروژه اکسپلور” است. همانطور که از نام این پروژه پیداست، کمپانی ال جی سرمایهگذاری صریح و عامدانهای را برای آزمایشات خود در نظر گرفته و سعی دارد فرمول جدیدی را که برای خودش مفید است را کشف کند یا در آن شکست بخورد.
در حالی که این اقدام از طرف ال جی به نوعی پرهزینه، نامطمئن و حتی دلهره آور به شمار میرود اما در مجموع چیزی جز یک تلاش جسورانه و قابل تحسین نخواهد بود. بدین ترتیب است که یک نوآوری متولد میشود.
کمپانی الجی از قبل، طراحی گوشی هوشمندی را با نمایشگر کشویی در دستور کار پروژه اکسپلور قرار داده است، بنابراین در اینجا نیز امیدواریم که نسخه وینگ، میراث بزرگی را به عنوان یک نقطه عطف مهم در مسیر آینده ال جی به یادگار بگذارد.
منبع: gsmarena.com