روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: بهترین و بدترین گوشی های ریلمی در سال ۲۰۲۰: نبرد با پرچمدارها ادامه دارد
اطلاع‌رسانی آپدیت‌ها
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - اخبار موبایل و گجت ها

اخبار موبایل و گجت ها

بهترین و بدترین گوشی های ریلمی در سال ۲۰۲۰: نبرد با پرچمدارها ادامه دارد

محمد حسین
محمد حسین
Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
انتشار: شنبه , 13 دی 1399 ساعت 13:02
9 دقیقه
ریلمی

شرکت ریلمی در طول سال‌های اخیر همچنان به رشد جهشی خود ادامه داده و با وجود آمار شگفت‌انگیزی که از پیشرفت این شرکت به دست می‌آید، دیگر نمی‌توان آن را به عنوان یک کمپانی کوچک تلقی کرد. هرچند محصولاتی که ریلمی در سال ۲۰۲۰ روانه مارکت کرد از تنوع کمی برخوردار هستند اما این کمپانی در همه آنها دو فاکتور مهم ارزان‌قیمت بودن و عملکرد قابل‌توجه را مد نظر قرار داده است.

عنوان‌ها
برنده: ریلمی ۷ پروبرنده: ریلمی ۷ 5Gبازنده: ریلمی X50 پرو 5G و X50 پرو پلیربازنده: ریلمی C3 (سه دوربینی)برنده: ریلمی C15بازنده: ریلمی X3

این تلاش‌ها در نهایت منجر به یک سری از محصولات با کیفیت شده، هرچند در این بین ممکن است برخی از آنها نیز انتظارات کمپانی را برآورده نکرده و موفقیت چشمگیری را از خود نشان نداده باشند. مجموعا می‌توان عملکرد ریلمی را در سال ۲۰۲۰ متعادل در نظر گرفت.

برنده: ریلمی ۷ پرو

در حال حاضر محبوب‌ترین تلفن شرکت ریلمی در دسته‌بندی ما نسخه ۷ پرو بوده که توجهات زیادی را نیز به سمت خود جلب کرده است. احتمالا یکی از بهترین شیوه‌های ریلمی برای کسب موفقیت در مارکت موبایل، یافتن مجموعه‌ای مناسب از ویژگی‌هایی است که می‌توان آنها را از طریق آزمون و خطا به دست آورد.

به نظر می‌رسد که این تفاسیر دقیقا برای توسعه گوشی ریلمی ۷ پرو صدق می‌کند، چرا که نمایشگر ۹۰ هرتزی از نوع IPS LCD در نسخه ۶ پرو به یک پنل سوپر آمولد ۶۰ هرتزی در  نسخه ۷ پرو تغییر پیدا کرده است.

ریلمی

ماندگاری شگفت‌انگیز باتری، سرعت شارژ بالا، اسپیکرهای استریوی مناسب، عملکرد قابل توجه و عکس‌های با کیفیت در قالب یک میان‌رده خوش قیمت ۲۰۲۰، ترکیب جذابی را برای کاربران فراهم آورده است.

برنده: ریلمی ۷ 5G

علاوه بر نمونه بالا، ما مجبور شدیم یکی دیگر از اعضای موفق خانواده سری ۷ این شرکت را به شما معرفی کنیم. این گوشی نمونه کاملی از استراتژی‌های شرکت ریلمی است که می‌تواند با در بر داشتن مشخصات نه چندان بالا، مجموعه تحسین برانگیزی را به کاربران ارائه دهد.

این گوشی علاوه بر مجهز شدن به تراشه تازه وارد شرکت چینی مدیاتک یعنی دیمنسیتی 800U و یک نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، از یک قیمت شگفت‌انگیزی نیز برخوردار است. با وجود این که مشخصه‌ اصلی این گوشی 5G بودن است اما ریلمی ۷ 5G باید حتی در بازارهایی که نسل بعدی شبکه تلفن همراه در آنجا وجود ندارد نیز توانایی رقابت داشته باشد و ارزشی مطابق گوشی‌های مجهز به شبکه LTE را ارائه کند.

gsmarena 017

ماندگاری فوق‌العاده باتری و کیفیت همه جانبه دوربین‌های آن، ترکیب تحسین برانگیزی را ایجاد می‌کند که استقبال گرم کاربران از این گوشی را به طور کامل توجیه می‌کند.

بازنده: ریلمی X50 پرو 5G و X50 پرو پلیر

به احتمال قوی گوشی ریلمی X2 پرو یکی از بهترین گزینه‌های خرید در سال ۲۰۱۹ و اوایل سال ۲۰۲۰ بود. اما اعضای خانواده X50 نتوانستند به موفقیتی شبیه نسخه قبلی خود دست پیدا کنند. گوشی‌های X50 5G و X50m 5G نیز به محبوبیتی کمتر از آنچه یک میان‌رده 5G استحقاقش را دارد، رسیدند. اگرچه ممکن است موفقیت نسبی آنها در گرو انتظارات کمتر تحقق پیدا کند.

gsmarena 007 5

در هر حال دو گوشی X50 پرو 5G و X50 پرو پلیر واقعا چنین بهانه‌ای ندارند. هر دوی آنها به تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ شرکت کوالکام و یک پنل سوپر آمولد ۹۰ هرتزی HDR10 پلاس مجهز شدند. تنها تفاوت کوچکی که بین این گوشی‌ها و سری X2 Pro وجود دارد، ارتقای تراشه و افزایش قیمت ناچیزی است که در عین حال به بازار فروش هیچ یک لطمه‌ای را وارد نمی‌کند.

بازنده: ریلمی C3 (سه دوربینی)

گوشی ریلمی C3 (سه دوربینی) یک محصول کاملا گیج‌کننده بود. توضیح اضافی موجود در پرانتز، جزو عنوان اصلی شرکت تولید کننده نبوده و صرفا به این خاطر نوشته شده است که بتواند مفهوم معنی‌داری را به استراتژی نام‌گذاری گمراه کننده شرکت اضافه کند.

ممکن است که نام‌گذاری مجدد یا ایجاد کمی تغییرات برای یک گوشی آن هم جهت عرضه در یک مارکت دیگر منطقی به نظر برسد، اما رونمایی از محصولی با نامی مشابه که تنها فرق آن با نسخه اصلی ریلمی C3، داشتن یک دوربین ماکرو بیشتر و حسگر اثر انگشت است و تنها چند هفته بعد از رونمایی محصول اصلی معرفی شده است، قطعا منطق یک برند را زیر سوال می‌برد.

gsmarena 002 14

این اقدام ریلمی واقعا به معنای در نظر گرفتن آنها برای بازارهای مختلف نیست. ریلمی C3 (سه دوربینی) همزمان با عرضه آن در هند، در سطح بین‌المللی نیز توزیع شد. علاوه بر این با نگاهی به مارکت‌های آنلاین جانبی می‌توان فهمید که در حال حاضر، نسخه جدیدتر این گوشی برای فروش باقی مانده است. یا این که حداقل جزو پیشنهادهای خرید برای شما نمایش داده می‌شود.

آمار نشان داد که شرکت ریلمی در این مانور سریع تغییر و تحول، موفق شده است و این مسئله چنان سریع و هوشمندانه انجام گرفت که برای کاربران جای هیچ سوال و ابهامی را باقی نگذاشت.

برنده: ریلمی C15

این واقعیت را نمی‌توان انکار کرد که شرکت ریلمی در ساخت گوشی‌های هوشمند مقرون به صرفه مهارت خاصی دارد. گوشی ریلمی C15 بین انبوهی از پیشنهاداتی که در سال ۲۰۲۰ وجود دارد، به نسبت خود زبانزد است. هرچند اگر می‌خواهید که به تیم کوالکام بپیوندید، بهتر است که گوشی نارزو 20A را انتخاب کنید، چرا که در بسیاری از جوانب به گوشی C15 شباهت دارد.

gsmarena 010 3

اگرچه زمانی که بحث کمبود بودجه در میان باشد، انتخاب ما قطعا گوشی ریلمی C15 خواهد بود. این گوشی در برخی جهات از قبیل باتری بزرگ ۶۰۰۰ میلی‌آمپری، یک دوربین فوق‌عریض (البته نه یک نمونه فوق‌العاده از آن)، بلوتوث بهتر ۵.۶، اتصالات aptX و LE و بهره‌گیری از تراشه مدیاتک هلیو G35 نسبت به برادر نارزوی خود برتری دارد.

بازنده: ریلمی X3

همانطور که به انتهای لیست خود نزدیک می‌شویم، خالی از لطف نخواهد بود که به خانواده ریلمی X3 نیز اشاره‌ای نکنیم. هرچند در کل نمی‌توان گفت که اعضای این خانواده گوشی‌های واقعا بدی هستند، اما حقیقت این است که در بین دستگاه‌های غیر معمول و جالب توجه‌تر دسته‌بندی می‌شوند.

اعضای این سری در سال ۲۰۲۰، به تراشه پرچمدار ۲۰۱۹ یعنی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس و پنل IPS با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی مجهز شده‌اند.

gsmarena 030

نسخه سوپر زوم ریلمی X3 به یک دوربین پریسکوپی ۸ مگاپیکسل با زوم ۵ برابری و لرزشگر اپتیکال مجهز است. مولفه‌های جذاب گفته‌شده به احتمال زیاد، علت وجود طرفداران بیشتر این گوشی را نسبت به نسخه پایه ریلمی X3 توجیه می‌کند.

هرچند در نهایت، هیچ کدام از این دو گوشی نامبرده نتوانستد ارزش خود را در مارکت گوشی‌های هوشمند ثابت کنند. به احتمال زیاد، انتخاب شتاب‌زده شرکت ریلمی برای تراشه قدرتمند و مناسب، یکی از دلایلی اصلی لغزش جایگاه این گوشی‌ها شد.

این مسئله یک امر کاملا طبیعی در دنیای تکنولوژی بوده و همه محصولات یک شرکت قرار نیست به موفقیت شگفت‌انگیزی دست پیدا کنند. این اتفاق زمانی بیشتر به چشم می‌آید که شرکتی مانند ریلمی در سال ۲۰۲۰، محصولات زیاد و متنوعی را روانه بازار کرده باشد.

در نهایت باید گفت که شما از این غول چینی در سال ۲۰۲۱ انتظار چه محصولاتی را دارید؟ آیا بر تعداد گوشی‌های اقتصادی افزوده  خواهد شد؟ میان‌رده‌ها در چه وضعیتی قرار می‌گیرند؟ یا شاید پرداختن به یک سخت افزاری قدرتمند ارزش امتحان کردن را داشته باشد؟ اگر برای هر کدام از این سوال‌ها، جوابی پیش خود دارید، آن را در قسمت نظرات وبسایت برای ما به اشتراک بگذارید.

منبع خبر: gsmarena.com

Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
مطلب قبلی چطور کارهای تلفن همراه را با طلوع و غروب خورشید تنظیم کنیم؟ خروسی در جیب شما! تنظیم کارها در تلفن همراه با طلوع خورشید: یک خروس در جیب شما!
مطلب بعدی Mars NASA image hed 796x419 1 نمک! این دشمن سلامتی، انسان را در مریخ نجات می‌دهد؟
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

بیمه موبایل معلم

سرور مجازی ایران

خرید جم فری فایر

داکر

ویدئووال

کرم گاتیو

خرید فالوور

ساخت عکس هوش مصنوعی

فالوور واقعی اینستاگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

قابلیت های جدید Gemini 2.5 Pro و Deep Search به حالت هوش مصنوعی گوگل آمد
نرم افزار و اپلیکیشن

قابلیت های جدید Gemini 2.5 Pro و Deep Search به حالت هوش مصنوعی گوگل آمد

4 دقیقه
ورود نسل جدید محصولات سامسونگ با گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7
اخبار موبایل و گجت ها

نسل جدید محصولات سامسونگ گلکسی زد فولد ۷ و زد فلیپ ۷

5 دقیقه
قابلیت رکورد مود به نسخه مک ChatGPT Plus اضافه شد
اخبار موبایل و گجت ها

قابلیت رکورد مود به نسخه مک ChatGPT Plus اضافه شد

3 دقیقه
آیا گلکسی زد فلیپ 7 ارزش ارتقا دارد e1752665903723
اخبار موبایل و گجت ها

آیا گلکسی زد فلیپ ۷ ارزش ارتقا دارد؟

6 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟