فهرست عنوانها
سال 2020 برای گوشیهای هوشمند بسیار مهم بود. در این سال شاهد طراحیهای نوآورانه، افزایش قدرت و سرعت پردازش، تکامل فناوری شارژ سریع و بهتر شدن کیفیت دوربینها و صفحه نمایش گوشیها بودیم. در این سال پرچمداران شرکتهای مختلف بهتر از همیشه بودند و رقابت بر سر عنوان بهترین گوشی سال به اوج خود رسیده است؛ بنابراین انتخاب یک گوشی هوشمند به عنوان بهترین گوشی سال عملا غیر ممکن خواهد بود. از این رو تصمیم گرفتیم در این خبر، لیستی از بهترین گوشیهای اندرویدی تولید شده در سال 2020 را معرفی کنیم. در ادامه با روکیدا همراه باشید تا با بهترینهای سال 2020 بیشتر آشنا شوید.
اگر علاقهمند به بررسی کارنامه شرکتهای بزرگ در سال 2020 هستید، پیشنهاد میکنیم سلسله مطالب زیر را از دست ندهید:
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات اپل در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات سامسونگ در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات هوآوی در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات وان پلاس در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات OPPO در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات ایسوس در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات موتورولا در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات ال جی در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
- برای اطلاع از بهترین و بدترین محصولات گوگل در سال 2020 میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
همچنین میتوانید برای اطلاع از مورد انتظارترین گوشیهای 2021 به اینجا مراجعه کنید.
بهترین دوربین: هوآوی میت 40 پرو پلاس
در دو سال اخیر کمپانی هوآوی سرمایه گذاری عظیمی برای بخش دوربین گوشیهای خود انجام داده که نتیجه مثبت آن انتخاب میت 40 پرو پلاس به عنوان بهترین دوربین میان پرچمدار اندرویدی است. این گوشی توانست در وب سایت DxOMark لقب پادشاه دوربینها را میان گوشیهای هوشمند سال 2020 کسب کند و آیفون 12 پرو مکس اپل را شکست دهد.
هوآوی میت 40 پرو پلاس در بخش پشتی از ماژولی دایرهای شکل به همراه پنج لنز بهره میبرد. دوربین اصلی این گوشی 50 مگاپیکسل است و یک دوربین اولترا واید 20 مگاپیکسلی نیز آن را همراهی میکند. همچنین این گوشی مجهز به یک دوربین تله فوتو 8 مگاپیکسلی با لنز پریسکوپی و زوم 5 برابری میباشد که ماژول دوربین میت 40 پرو پلاس را تبدیل به یکی از کاملترین مجموعهی دوربینها در میان گوشیهای هوشمند بازار میکند.
اگر از کاربرانی هستید که دوربین گوشی برایتان اهمیت دارد هوآوی میت 40 پرو پلاس بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
بهترین پرچمدار از همه لحاظ: شیائومی می 10
برای انتخاب بهترین پرچمدار در این بخش عوامل زیادی را در نظر گرفتیم؛ ترکیبی از مشخصات عالی، قیمت مناسب، نظرات منتقدان و در دسترس بودن آنها در نقاط مختلف جهان از جمله این پارامترها بودند که برآیند این موارد پرچمدار کمپانی شیائومی، گوشی می 10 بود. البته انتخاب میان کاندیداها واقعا دشوار بود زیرا رقیبان قدرتمندی در این بخش با شیائومی می 10 رقابت میکردند.
شیائومی می 10 در نیمه اول سال 2020 روانه بازار شد و توانست موفقیتهای بیشماری را کسب کند. البته می 10 بهترین گوشی تولید شده توسط شیائومی در سال 2020 نیست. لقب بهترین گوشی شیائومی در سال جاری متعلق به عضو بزرگتر این خانواده یعنی می 10 اولترا میباشد؛ اما دلیل صرف نظر کردن از آن، معیارهای لحاظ شده بود و شیائومی می 10 که نسخهای استاندارد به شمار میرفت توانست برنده این بخش شود.
همچنین شما میتوانید خبر مربوط به پرچمدار جدید این شرکت، شیائومی می 11 را در اینجا مطالعه کنید.
نایب قهرمان این بخش، پرچمدار 2020 شرکت سامسونگ، گلکسی اس 20 بود. پرچمداران سال 2020 سری اس نیز از مشخصات بسیار خوبی بهرهمند هستند که ذکر نکردن نام آنها در این بخش را به اجحافی بزرگ در حق کاربران تبدیل میکند. این گوشیها با برخورداری از صفحه نمایش امولد QHD+ در کنار بهرهمندی از نرخ تازه سازی 120 هرتز، دوربین با کیفیت و استاندارد نظامی IP68 میتواند برای کسانی که قصد خرید یک گوشی هوشمند بهروز را دارند انتخابی عالی باشد. همچنین تمام اعضای خانواده گلکسی اس 20 به مدت سه سال از آپدیتهای نرم افزاری اندورید بهرهمند خواهند شد.
برای مطالعه در مورد گلکسی اس 21 و گلکسی اس 21 پلاس میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
همچنین برای اطلاع از مشخصات گلکسی اس 21 اولترا نیز میتوانید به اینجا رجوع کنید.
بهترین پرچمدار اقتصادی جهان: شیائومی می 10 تی پرو 5G
انتخاب ما برای این بخش، گوشی پرچمدار شیائومی می 10 تی پرو 5G است. این گوشی با قیمت 599 یورو (حافظه داخلی 128 گیگابایت در کنار 8 گیگابایت حافظه رم) از تمام امکانات یک پرچمدار باکیفیت برخوردار است. پنل نمایشی LCD با کیفیت در کنار نرخ تازه سازی فوقالعاده 144 هرتز برای کاربرانی که به فیلم دیدن و بازی کردن در گوشی علاقه دارند، میتواند بهترین انتخاب باشد.
این گوشی مجهز به پردازنده قدرتمند شرکت کوآلکام یعنی اسنپدراگون 865 است و از حافظه فوق سریع UFS 3.1 نیز بهره میبرد. از دیگر ویژگیهای ممتاز شیائومی می 10 تی پرو 5G میتوان به باتری حجیم 5000 میلیآمپر ساعتی و پشتیبانی از فناوری شارژ 33 وات اشاره کرد. در ماژول دوربین این گوشی سه لنز وجود دارد و کیفیت دوربین اصلی پرچمدار اقتصادی شیائومی 108 مگاپیکسل است. همچنین قابلیت IR blaster نیز در این گوشی گنجانده شده و به کاربران امکان میدهد گوشی خود را در مواقع لازم به ریموت کنترل وسایل مختلف تبدیل کنند.
برای مطالعه نقد و بررسی جامع گوشی می 10 تی پرو 5G میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
بازار پرچمداران اقتصادی در سال 2020 گسترش زیادی یافت و کمپانیهای بزرگ با معرفی این گوشیها سعی در جذب مخاطبان بیشتر داشتند؛ بنابراین انتخاب میان کاندیداها دشوار بود. از این رو تصمیم گرفتیم دو گوشی سرآمد این گروه را معرفی کنیم. نایب قهرمان بخش نیز گلکسی S20 FE خواهد بود. این گوشی با برخورداری از صفحه نمایش سوپر امولد با نرخ تازه سازی 120 هرتز، استفاده از پردازندههای اگزینوس 990 و اسنپدراگون 865، دوربین خوب با کیفیت بالا و امکانات گسترده میتواند برای کاربرانی که به دنبال یک پرچمدار خوش قیمت هستند گزینه مناسبی باشد. لازم به یادآوری است که این گوشی در بازار ایران با پردازنده اگزینوس 990 به فروش میرسد.
گلکسی S20 FE دارای باتری 4500 میلیآمپر ساعتی است که از فناوری شارژ بیسیم 15 وات نیز پشتیبانی میکند. با وجود این که بخش پشتی این گوشی از جنس پلاستیک است، سامسونگ آن را به شدت مقاوم ساخته به طوری که گلکسی S20 FE توانسته استاندارد IP68 را نیز دریافت کند. این گوشی نسبت به شیائومی می 10 تی پرو گرانتر است و برای دریافت نسخه 128 گیگابایتی آن باید 699 دلار پرداخت کنید. البته این گوشی نیز مانند سایر اعضای خانواده اس 20 از سه بروزرسانی بزرگ اندروید پشتیبانی میکند. آپدیت اندروید 11 هماکنون برای این گوشی در دسترس میباشد.
برای مطالعه نقد و بررسی جامع گوشی گلکسی S20 FE نیز میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
بهترین طراحی سال: ال جی وینگ
سال 2020 را میتوان آغاز انقلابی در زمینه طراحی گوشیهای هوشمند دانست. در این سال گوشیهای تاشو به بلوغ و تکامل خود رسیدند و توجهات بسیاری را به خود جلب کردند؛ اما در این میان کمپانی ال جی با رونمایی از یک محصول شگفت انگیز توانست در کانون این توجهات قرار بگیرد. گوشی ال جی وینگ با طراحی متفاوت و منحصر به فرد خود قطعا برازنده مقام بهترین طراحی سال خواهد بود. این گوشی مانند تلفنهای تاشو از دو نمایشگر مجزا استفاده میکند اما خلاقیت ال جی در نحوه استفاده از دو صفحه نمایش، لایق تحسین فراوان است. ال جی وینگ به دلیل طراحی محنصر به فرد خود دارای امکانات خاصی است که آن را بسیار کاربردی میکند.
بهترین پرچمدار تاشو: گلکسی زد فولد 2
فناوری گوشیهای تاشو روند تکاملی خود را به سرعت طی میکنند و شرکت سامسونگ با معرفی بیشترین تعداد گوشی تاشو یکه تاز این بازار در حال گسترش به شمار میرود. گلکسی زد فولد 2 با احتساب پیشرفتهای بسیاری که در زمینههای مختلف داشته قطعا میتواند به عنوان یک پرچمدار کارآمد به شمار رود. این گوشی نسبت به نسل گذشته خود از صفحه نمایشهای بزرگتری استفاده میکند. همچنین مکانیزم لولای تا شونده نیز بسیار بهتر از گلکسی فولد عمل میکند. ظرفیت باتری و عملکرد زد فول 2 ارتقا یافته و از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند.
گلکسی زد فولد 2 از پردازنده قدرتمند شرکت کوآلکام، اسنپدراگون 865+ بهره میبرد. قیمت نسخه 256 گیگابایتی این گوشی که از رم 12 گیگابایت استفاده میکند برابر با 1999 دلار است.
شما میتوانید برای مطالعه نقد و بررسی جامع گلکسی زد فولد 2 به اینجا مراجعه کنید.
بهترین تلفن 5G اقتصادی: وان پلاس نورد
کمپانی وان پلاس در سال 2020، وان پلاس نورد را به عنوان اولین تلفن اقتصادی خود معرفی کرد. این گوشی جز میان ردههای جذاب بازار به شمار میرود که به دلیل قیمت مناسب، استفاده از فناوری 5G و مشخصات عالی میتواند انتخاب مناسبی برای تمام کاربران به شمار رود. قیمت پایه وان پلاس نورد، 399 یورو است که در مقایسه با سایر میان ردههای بازار قیمت مناسبی دارد. همچنین این گوشی از پنل نمایشی امولد با نرخ تازه سازی 90 هرتز استفاده میکند که در بالای آن حفرهای (پانچ هول) برای قرارگیری دوربین سلفی دو گانه طراحی شده است. بخش پشتی وان پلاس نورد، میزبان 4 دوربین با چینش عمودی میباشد که کیفیت تصویربرداری فوقالعادهای دارند.
وان پلاس نورد از پردازنده اسنپدراگون 875G در کنار 8 گیگابایت رم و حافظه داخلی 128 گیگابایتی استفاده میکند. باتری 4115 میلیآمپر ساعتی در کنار پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 33 وات از دیگر امکانات این گوشی خوش قیمت میباشد. اگر این سوال برایتان پیش آمده که آیا وان پلاس نورد ارزانترین گوشی بازار با فناوری 5G است یا خیر باید عرضه کنیم که گوشیهای ارزانتری نیز وجود دارند، اما وان پلاس نورد بهترین آنها به شمار میرود که از مشخصات بالاتری بهرهمند است. گوشیهای دیگر موجود در بازار معمولا از پنلهای نمایشی LCD با نرخ تازه سازی پایین در کنار حافظه رم کمتر، پردازندههای ضعیفتر و فناوریهای شارژ پایینتر استفاده میکنند.
مقام دوم در این بخش مطعلق به گوشی اقتصادی موتورولا، موتو G 5G پلاس میباشد. این گوشی نیز مانند وان پلاس نورد از چهار دوربین استفاده میکند. پنل نمایشی موتو G 5G پلاس از نوع LCD است که نرخ تازه سازی بالایی دارد. یک باتری 5000 میلیآمپر ساعتی برای تغذیه این گوشی تعبیه شده که میتواند به راحتی یک روز کامل را با شما همراهی کند.
هر دو گوشی از نسخه آخر سیستم عامل اندروید پشتیبانی میکنند. پردازنده موتو G 5G پلاس، اسنپدراگون 875 است که سرعت کلاک پایینتری نسبت به چیپست به کار رفته در وان پلاس نورد دارد. البته این تفاوت سرعت کاملا قابل چشم پوشی است و پردازنده موتو G 5G پلاس قادر به پردازش تمامی اطلاعات شما خواهد بود. قیمت نسخه 128 گیگابایتی این گوشی همراه با رم 6 گیگابایت، 399 یورو میباشد که در مقایسه با وان پلاس نورد از مشخصات نسبتا پایینتری بهرهمند است.
کاندیداهای زیادی برای این بخش وجود داشت که دو نمونه از بهترینهای بازار را در این لیست عنوان کردیم. از دیگر رقبای اصلی که میتوان نام آنها را در این قسمت ذکر کرد، شیائومی می 10 لایت 5G و ریلمی 7 5G هستند.
بهترین پرچمداری که قادر به خرید آن نیستیم!
متاسفانه بعضی از بهترین پرچمداران سال 2020 به دلیل بازار هدف محدود در اختیار تمام کاربران جهان قرار نمیگیرند. در این میان جای خالی دو پرچمدار تمام عیار به شدت احساس میشود. یکی از این گوشیها هوآوی میت 40 پرو پلاس است که جایگاه اول را در بخش بهترین دوربین در گوشیهای پرچمدار را نیز به دست آورد. کمپانی هوآوی به دلیل تحریمهای وضع شده، با مشکل تامین قطعات روبرو است و تولید این گوشی به صورت محدود انجام میشود. میت 40 پرو پلاس تنها در کشور چین و آن هم در سه روز هفته به فروش میرسد که امیدواریم به زودی شاهد ورود این پرچمدار دوست داشتنی به بازارهای جهانی باشیم.
پرچمدار دیگری که از وجود آن محروم هستیم شیائومی می 10 اولترا است. این گوشی پیشرفتهترین عضو خانواده می 10 به شمار میرود که تنها در کشور چین عرضه شده. انتظار میرود این گوشی در سال آینده میلادی به بازارهای جهانی راه پیدا کند.
منبع خبر: gizmochina.com