فهرست عنوانها
ایربادهای وان پلاس بادز زد (OnePlus Buds Z) جدیدترین ایربادهای بیسیم این شرکت چینی هستند. آنها دومین ایربادهای تمام بیسیم پس از وان پلاس بادز محسوب میشوند که چند ماه قبل عرضه شده بودند.
وان پلاس بادز زد برخلاف مدل دیگر یک طراحی داخل گوشی به همراه یک گواهینامه IP55 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار دارند.
عمر باتری آنها نیز با استفاده مداوم 5 ساعت است که در مقایسه با آمار 7 ساعت وان پلاس بادز قرار میگیرد.
گرچه، قیمت وان پلاس بادز در مقایسه با مدل دیگر کمتر است تا کمی پیشنهاد خرید بهتری باشند. این محصول همچنین یکی از ارزانترین جفت ایربادهای تمام بیسیم در بازار است که یک برند مشهور ساخته است و حداقل روی کاغذ با امکانات فراوان به نظر میرسد.
در این مطلب، روکیدا عملکرد ایربادهای OnePlus Buds Z را با توجه به قیمتی که دارد مورد بررسی قرار میدهد.
همچنین آنها را در تقابل با وان پلاس بادز با قیمت بالاتر قرار میدهیم که به نظر ما باید در فهرست خرید بعدی خود قرار دهید.
طراحی ایربادهای وان پلاس بادز زد
ایربادهای OnePlus Buds Z طراحی شاخص وان پلاس را دارند که این شرکت از زمان OnePlus Bullets Wireless 2 در تمام محصولات صوتی بیسیم خود استفاده کرده است.
به عبارت دیگر شکل آنها کشیده و مستطیلی است و داخل آن درایورها قرار میگیرد و یک پنل پشتی دایرهای و تخت با یک الگوی شبیه به سیدی دارند که همچنین حساس به لمس است.
محفظه بلندگوها شبیه به محفظه مدل Bullets Wireless 2 و مدل بادز استاندارد است، به جز ساقههای طویل که از انتها بیرون زده است و داخل آن باتری، آنتنها و سایر قطعات الکترونیکی قرار میگیرد.
ایربادهای وان پلاس بادز زد سری سیلیکونی دارد که راحت هستند، ولی مانند دو مدلی که ذکر کردیم از نظر فیت بودن عالی نیستند.
در کنار سری ایرباد دو اتصال وجود دارند که ایربادها را زمانی که داخل محفظه قرار میگیرند شارژ میکنند و همچنین شبیه به یک پورت آزادکننده فشار به نظر میرسند (pressure release port).
ناحیه اطراف سری حساس به لمس است و از آن برای تشخیص زمانی که ایربادها داخل گوش قرار میگیرند، استفاده میشود.
این ناحیه دقت کمی دارد و کمتر در مقایسه با حسگر مجاورتی اپتیکال داخل مدلهای تمام بیسیم واقعی مستعد به اشتباه هستند، ولی احتمالا علت استفاده از آنها صرفهجویی در هزینهها بوده است.
گرچه، به طور کلی ایربادهای وان پلاس بادز زد طراحی و کیفیت ساخت خوبی دارند. وان پلاس همچنین برای آنها گواهینامه IP55 را گرفته است تا ضد آب و گرد و غبار باشند تا استفاده از آنها در حین ورزش یا زیر بارش سبک باران بدون اشکال باشد.
با وجود این که ایربادها روی خود ساقه دارند، ولی طراحی محفظه به جای عمودی، افقی است. حتی با وجود این، ابعاد محفظه کاملا کوچک است.
بخش خارجی این محفظه از پلاستیک براق و سخت ساخته شده است. در جلو یک الایدی دیده میشود که زمان فعال بودن محفظه شارژ به رنگ قرمز در میآید و زمانی که شارژ کامل میشود به سبز تغییر میکند.
روی بخش پشتی یک پورت یواسبی C با دکمهای است که با فشار دادن آن ایربادها با گوشیتان جفت میشوند.
روی این محفظه قابلیت شارژ بیسیم تعبیه نشده است.
زمانی که درب محفظه را باز میکنید متوجه خواهید شد که ایربادها به شکل عجیبی قرار داده شدهاند. در نگاه اول، چنین موضوعی عجیب یا مشکلآفرین به نظر نمیرسد.
گرچه، پس از استفاده از آنها برای اولین مرتبه، مشکل این نوع قرارگیری مشخص میشود. مشکل این جا است که ماژولهای بلندگو به سمت خارج و ساقهها به سمت داخل هستند.
اگر در نظر بگیرید که زمان بیرون آوردن یک ایرباد از گوش چطور ساقه آن را در دست میگیرید، متوجه خواهید شد که ماژولهای اسپیکر به سمت بالا یا به سمت داخل بازویتان خواهند بود.
بنابراین، اگر ایرباد سمت راست را بیرون بیاورید و مچ خود را بچرخانید ماژول اسپیکر به سمت بالا یا سمت چپ خواهد بود.
اما چون داخل محفظه ماژولهای اسپیکر به سمت خارج هستند، مجبور هستید ایربادها را هر مرتبه که میخواهید در محفظه قرار دهید اطراف دست خود بپرخانید.
اگر هرگز از آنها استفاده نکرده باشید، این مشکل مانند بزرگترین مشکل جهان به نظر میرسد. گرچه، تنها موضوعی است که حواس تیم طراحی این محصول به آن نبوده است.
عملا زمانی که هر مرتبه که ایربادها را بیرون میآورید یا داخل قرار میدهید مجبور هستید آنها را بین انگشتان خود بپرخانید.
بنابراین احتمال افتادن آنها را افزایش میدهد، به ویژه اگر با دست غیر غالب خود این کار را انجام دهید.
این حرفی که زدیم تنها یک فکر و خیال نیست، چون نویسنده متن به عنوان یک فرد دستراست، این ایربادها را زمانی که با دست چپ خود چرخاند، روی زمین انداخت.
سادهترین راهحل برای این طراحی کابوسوار باز کردن محفظه به سمت خودتان است. در نتیجه، ایرباد سمت راست در سمت چپ محفظه قرار دارد، ولی ماژولهای بلندگو و ساقهها در جهت صحیح قرار دارند و حالا میتوانید آنها را بردارید و داخل گوشی خود بگذارید بدون این که مجبور شوید ابتدا بچرخانید.
به همین شکل زمانی که کارتان تمام شد، آنها را به راحتی سر جای خود بگذارید. تنها مشکل این است که درب محفظه خیلی باز نمیشود، اما از طرفی زیاد مزاحم نیست.
زمانی که به باز کردن محفظه به سمت خودم عادت کردم، استفاده از ایربادهای وان پلاس بادز زد نسبتا ساده شد. یک مشکل فاجعه در طراحی که البته حداقل راهحل سادهای دارد.
راحتی استفاده از ایربادهای OnePlus Buds Z
وان پلاس بادز زد جفت هدفونهای راحتی هستند. این ایربادها وزن فوقالعاده کمی دارند و طراحی داخل گوشی آنها فشار زیادی به گوشهایتان وارد نمیکند.
شما تا پایان شارژ باتری این هدفونها بدون خستگی یا ناراحتی میتوانید از آنها استفاده کنید.
این ایربادها همچنین بیش از حد از سمت راست سر شما بیرون نمیزنند، بنابراین میتوانید زمانی که سر خود را به یک طرف بالشت میگذارید، از آنها استفاده کنید. همچنان میتوانید وزن آنها را حس کنید، ولی ناراحت نیستید.
طبق روال همیشگی ایربادهای با ساقه، زمانی که دست خود را اطراف صورتتان جابهجا میکنید باید حواستان باشد به ساقهها نخورد که نتیجه آن بیرون افتادن ایربادها از گوشتان است.
سریهای ایربادها اغلب میتوانند جلوی بیرون افتادنشان را بگیرند، ولی با کمی فشار میتوانند درآیند و هیچ بندی وجود ندارد که جلوی پرت شدنشان به اطراف را بگیرد.
به همین شکل، با آن که زمان دویدن یا ورزش آنها سر جای خود محکم باقی میمانند، ولی به نظر من زمان ورزش در محیط آزاد استفاده از ایرفونهای با بند پشت گردنی آرامش خیال بیشتری دارد.
بخش نرمافزاری و ویژگیهای ایربادهای وان پلاس بادز زد
OnePlus Buds Z با دو اپلیکیشن متفاوت در اندروید کار میکند، یکی برای گوشیهای وان پلاس و یک اپلیکیشن متفاوت برای سایر گوشیها.
برای گوشیهای وان پلاس از اپلیکیشن داخلی به اسم OnePlus Buds باید استفاده کنید. این اپلیکیشن واقعا تا زمانی که وان پلاس بادز یا وان پلاس بادز زد را به گوشی خود وصل نکرده باشید ظاهر نمیشود و حتی پس از آن رابط کاربری اپلیکیشن مربوطه در بخش تنظیمات قرار دارد که آن جا باید کار پیکربندی را انجام دهید.
در این بخش، اپلیکیشن عمر باتری ایربادها، تغییر ژستهای لمسی، تغییر کدک (AAC یا SBC) را به شما نشان خواهد داد، میتوانید پروفایلهای بلوتوث را تغییر دهید و فرمویر را بهروزرسانی کنید.
همچنین یک قابلیت Find Device وجود دارد که اجازه میدهد آخرین موقعیت شناختهشده این ایربدها را با استفاده از اپلیکیشن Find My Device گوگل ببینید و همچنین اگر در فاصله نزدیک شما گم شدهاند، صدایشان را در آورید تا پیدا شوند.
قابلیت ژستهای حرکتی از زمان وان پلاس بادز تغییر نکرده است. تنها میتوانید روی پنل کناری هر کدام از ایربادها آهسته بزنید تا یکی از 4 عملکرد از قبل تنظیم شده فعال شود.
میتوانید موزیک را پخش یا متوقف کنید، دستیار صوتی را فعال کنید، به آهنگ قبلی یا بعدی بروید. همچنین میتوانید این بخش را فشار دهید و 3 ثانیه نگه دارید تا بین دستگاهی که در حال حاضر به آن وصل شدید و دستگاه قبلی، جابهجا شوید.
ژستهای ضربهای آن چنان متفاوت به نظر نمیرسند، اکثرا به این دلیل که گزینههای ابتدایی مانند تنظیمات حجم صدا را ندارند. همچنین برای دسترسی به دومین یا سومین مجموعه ژستهای حرکتی نمیتوانید یک مرتبه یا سه مرتبه آهسته ضربه بزنید و فقط باید دو مرتبه این ضربه آهسته را بزنید.
گرچه، بزرگترین مشکل من با اپلیکیشن وان پلاس بادز باگهای فراوان آن است. من به همراه این ایربادها از گوشی وان پلاس 8 تی استفاده کردم و نوتیفیکیشن کشویی که هر مرتبه ایربادها متصل بودند ظاهر میشد، همیشه پنجرههای خالی داشت در حالی که باید آن جا تصاویر ایربادها باشد.
اگر سریعا درب محفظه ایربادهای وان پلاس بادز زد را باز و بسته کنید، این نوتیفیکیشن کشویی کاملا به مدت چند ثانیه به اشتباه میافتد و سپس ناپدید خواهد شد.
مشکل بسیار آزاردهنده دیگر این بود که ایرفونها در فواصل زمانی مختلف بدون هیچ دلیل آشکاری خاموش میشدند.
گاهی، فقط یکی از ایربادها و سایر اوقات هر دو خاموش میشدند. تحت این شرایط، انتظار میرود که آنها را داخل محفظه بگذارید و بیرون بیاورید تا عمل چرخه برق رخ دهد (خاموش و مجددا روشن شوند) و باعث شود عملکرد طبیعی خود را ادامه دهند، ولی اینطور نبود.
قرار دادن آنها داخل محفظه و بیرون آوردنشان اغلب هیچ کاری انجام نمیداد و ایربادها همچنان کار نمیکردند. گاهی چندین مرتبه نیاز بود این چرخه برق تکرار شود و گاهی دیگر فقط مجبور بودم چند ثانیه صبر کنم تا آن روحی که از وجود این ایربادها بیرون رفته بود، مجددا به آن برگردد.
محض اطمینان باید بگویم که شارژ باتری به هیچ وجه کم نبود تا علت آن را این قضیه فرض کنم.
این مشکلات ظاهرا ریشه در اپلیکیشن بادز دارد، چون زمانی که ایرفونها با یک آیفون ایکس آر جفت شدند، تقریبا بدون عیب کار کردند.
در حقیقت تست عمر باتری روی آیفون انجام شد، چون به هیچ وجه نمیتوانستم روی اپلیکیشن بادز و وان پلاس 8 تی حساب باز کنم و در طول چندین مرتبه اجرای تست ایرفونها بدون مشکل با آیفون کار کردند.
زمانی که نظر کاربران در مورد اپلیکیشن OnePlus Buds را در پلی استور بررسی کردم، مشخص شد این مشکل اپلیکیشن است. چون سایر کاربران نیز با همین مشکل زمان استفاده از ایرپادهای وان پلاس بادز زد خود مواجه شده بودند.
اگر یک گوشی اندرویدی غیر وان پلاس دارید، میتوانید اپلیکیشن HeyMelody را نصب کنید که از محصولات صوتی بلوتوثی وان پلاس و اوپو پشتیبانی میکند.
این اپلیکیشن مانند اپ OnePlus Buds به شما اجازه تغییر ژستهای با دو مرتبه ضربه آهسته را میدهد و همچنین میتوانید فرمویر ایرفونهای خود را روی هر گوشی اندرویدی دیگر بهروزرسانی کنید.
باید بگوییم هیچ اپلیکیشنی برای iOS وجود دارد که بتوانید از آن روی این پلتفرم برای دسترسی به هر کدام از قابلیتهای ایرپادهای وان پلاس بادز زد یا بهروزرسانی فرمویر آن استفاده کنید.
این ایرفونها همچنان خوب کار خواهند کرد و میتوانید از ژستهای حرکتی آنها استفاده کنید که در حال پیشفرض خود قرار خواهند داشت، ولی اگر آنها روی یک دستگاه اندرویدی به چیز دیگری تغییر دادید، ایرفونها این تنظیمات را به یاد خواهند داشت و در iOS از آنها استفاده میکنند.
iOS همچنین عمر باتری ایربادها یا محفظه را جداگانه گزارش نمیدهد، بلکه برای هر دو ایرباد یک درصد شارژ را نشان میدهد.
چنین موضوعی کارکرد آنها را در مقایسه با اندروید محدود خواهد کرد، ولی تقریبا بدون مشکل کار میکنند و کاملا قابل استفاده هستند.
عملکرد
اجازه دهید دقیقتر ایربادهای وان پلاس بادز زد را بررسی کنیم.
کیفیت صدا
ایربادهای OnePlus Buds Z با توجه به قیمت خود کیفیت صدای خوبی دارند. صدای آنها دلنشین و با باس است و صداهای با فرکانس بالا نیز خوب پخش میشود.
کیفیت صدای بم در محدوده طیف صدا باثبات زیاد میشود که نتیجه آن پاسخ فرکانسی پایین بسیار خوب و مطمئن است.
به عبارت دیگر صدای سازهای ضربهای با تاثیرگذاری بیشتری شنیده میشود که ممکن است همیشه خوشایند شما نباشد. چون به عنوان مثال،دوست ندارید صدای ساز کونگا شبیه به طبل بزرگ (bass drum) به نظر برسد.
گرچه، برای موزیکهای الکترونیک چنین چیزی کمتر یک مشکل است، چون واقعا صدای یک ساز واقعی را بازتولید نمیکنید بنابراین دقت اهمیت کمتری دارد و همه چیز سلیقه شخصی است.
صداهای با محدوده فرکانسی متوسط داستان متفاوتی دارند. محدوده پایینتر فرکانس متوسط بازتولید بسیار خوبی دارد و صدای خوانندههای مرد را با تاثیرگذاری بیشتری به گوش میرساند.
این ویژگی نه تنها در موزیکها بلکه سایر انواع محتوا مانند پادکستها دیده میشود. همچنین زمان شنیدن صدای سازهای زهی مانند گیتار بیس و ویولنسل متوجه آن خواهید شد.
گرچه، محدوده بالاتر فرکانس متوسط صداها کمی به زیر هدف مورد نظر افت میکند. به عبارت دیگر صدای خوانندگان زن و اکثر سازهای زهی شادابی خود را ندارند و همچنین صدای خوانندگان مرد نیز خشک به نظر میرسد.
همچنین کیفیت کل صدا را کمی تاریک و گرفته میکند.
چنین ویژگی به سمت نواحی پایینتر صدای زیر نیز ادامه پیدا میکند که سطح شادابی و انرژی صدا کمتر است و بنابراین وضوح و جزئیات صدا مبهم خواهد بود.
پاسخ فرکانسی تحت این شرایط بیشتر بیشتر به سمت محدوده پایین برخواهد گشت که نتیجه آن افزایش در محدوده sibilance است.
این موضوع مقداری فرکانسهای هوایی به صدا اضافه میکند بدون این که به همراه آن پاسخی از صدای زیر پایین یا صداهای با فرکانس متوسط محدوده بالاتر باشد.
بنابراین، این نواحی اینطور به نظر میرسد که از سایر بخشهای ترکیب صدا جدا شدند و انگاری یک تیوتر از کوک خارج شده به این ترکیب اضافه شده است.
به طور کلی، کیفیت صدا در محدوده صدای بالاتر و به ویژه انتهای پایینتر انرژی و شادابی زیادی را نشان میدهد، ولی بخش عظیمی از محدوده فرکانس متوسط چنگی به دل نمیزند.
چطور چنین چیزی روی تجربه شنیداری شما تاثیر میگذارد به موزیکی بستگی دارد که گوش میکنید. محتوایی که بیشتر سازهای زرهی یا خوانندگان زن داشته باشند غیرمتمرکز و تاریکتر به نظر میرسند.
گرچه، صدای موزیکهای الکترونیک رایج یا حتی پاپ دهه 80 و 90 میتواند با وجود این معایب، خوب به نظر برسد.
ایربادهای وان پلاس بادز زد عملکرد مجسمسازی خوبی دارد که کمی اوج محدودههای بالایی صدای زیر به آن کمک کرد.
ساند استیج مایوس کننده است و اغلب وسوسه شدم پیشتنظیمات Movie را در تنظیمات صدای دالبی اتموس گوشیهای وان پلاس فعال کنم تا یک صدای سهبعدیتر و عریضتر شکل گیرد.
همچنین زمانی که این ایرفونها روشن هستند، کمی صدای هیس در پسزمینه شنیده میشود ولی اکثرا تا زمانی که در یک محیط کاملا ساکت نباشید، متوجه آنها نخواهید شد.
میکروفون
عملکرد میکروفون در ایربدهای وان پلاس بادز زد قابل قبول است. در تست صدای ضبط شده ما و تماسهای صوتی واقعی عملکرد قابل قبولی داشت و بدون مشکل صدای طرف مقابل شنیده شد.
عملکرد هدفونها برای تماسهای صوتی و تصویری ساده قابل قبول است.
تاخیر
OnePlus Buds Z تاخیر پایین معقولی دارند. وان پلاس ادعا میکند این تاخیر 103 میلیثانیه و تنها در حالت Fnatic است که در حال اجرای بازیها میتواند فعال باشد.
زمانی که این حالت را فعال کردم متوجه اندکی بهبود در تاخیر شدم، ولی بدون ارزیابی درست و حسابی سخت میتوان تایید کرد.
گرچه، حتی با آن که وان پلاس روی ارقام خارج از حالت Fnatic مانور تبلیغاتی نکرده است، تاخیر برای تماشای فیلم خوب بود. تاخیر کمی در مقایسه با استفاده از یک هدست سیمی یا اسپیکرها بیشتر قابل توجه است، ولی مغز شما خیلی سریع خود را با آن وقف میدهد و به زودی واقعا میتوانید اصلا متوجه تاخیر نشوید.
قابلیت اتصال
ایرپادهای وان پلاس بادز زد در طول تست ما اتصال قابل اعتمادی را نشان دادند. همانطور که در بالا اشاره شد، آنها گاهی خاموش میشدند ولی ظاهرا دلیل بالقوه مشکل اپلیکیشن وان پلاس بود. جدا از این، اتصال کاملا قابل اعتماد بود.
باتری ایربادهای OnePlus Buds Z
غول چینی ادعا کرده است شارژ باتری ایرفونهای این شرکت تا 5 ساعت استفاده متوالی و 20 ساعت استفاده ترکیبی زمانی که سه شارژ اضافه محفظه را به آن اضافه کنید، دوام خواهد آورد.
در تستهای ما، شارژ این ایرپادها تا زمانی که شارژ محفظه خالی شد کمی بیش از 4 ساعت طول کشید و عمر کلی باتری بیش از 16.5 ساعت بود.
شخصا کمتر نگران عمر کلی باتری ایربادهای تمام بیسیم هستم و استفاده مداوم به طور کلی اهمیت بیشتری دارد.
عمر باتری فقط کمی بیش از 4 ساعت برای محصولی در این کلاس متوسط است و عالی محسوب نمیشود.
وان پلاس همچنین قول داده است با 10 دقیقه شارژ باتری 3 ساعت دوام آورد. گرچه، این زمانی است که ایرفونها و همچنین محفظه در حال شارژ هستند و اگر ایرفونها تنها داخل محفظه در حال شارژ باشند عمر باتری در واقع 1.5 ساعت است.
مقایسه ایربادهای وان پلاس بادز زد با وان پلاس بادز
ایرپادهای وان پلاس بادز که فقط چند ماه قبل رونمایی شدند بیشتر مورد ذرهبین افراد قرار گرفتند، چون نه تنها اولین ایربادهای تمام بیسیم واقعی وان پلاس بودند، بلکه همچنین از طراحی ایرپادز اپل تقلید میکردند.
این محصول یک کیفیت ساخت خوب و قابل قبول، کیفیت صدا و عمر باتری مناسب دارد. ولی حالا باید با وان پلاس بادز زد رقابت کنند که اکثر این ویژگیها را با قیمت کمتر دارند (50 دلار در مقابل 60 دلار).
از دیدگاه طراحی، این که طراحی درون گوشی وان پلاس بادز زد یا طراحی استاندارد شبیه به ایرپادز وان پلاس بادز را دوست داشته باشید، به سلیقه شخصی شما بر میگردد.
از نظر من، وان پلاس بادز به خوبی روی گوش فیت نمیشوند، چون اندازه آنها کمی بیش از حد بزرگ است و دائما در خطر افتادن قرار دارند.
این موضوع مشکل اساسی این نوع طراحی است، چون هرگز ماند سری داخل گوشی سیلیکونی روی ایرپادهای وان پلاس بادز زد روی گوش افراد فیت نمیشود.
علاوه بر این، OnePlus Buds Z گواهینامه IP55 را برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار دارد، در حالی که وان پلاس بادز تنها رتبهبندی IPX4 دارند. به عبارت دیگر، دوام مدل زد بیشتر است.
از نظر نرمافزاری و امکانات، هر دو مشابه هستند. هر دو همچنین از اپلیکیشن مشابه OnePlus Budsو HeyMelody استفاده میکنند، گرچه من زمان استفاده از وان پلاس بادز متوجه هیچ نوع باگ یا مشکلات اعتمادپذیری نشدم.
در مورد کیفیت صدا، وان پلاس بادز در کمال تعجب به طور کلی کیفیت صدای بهتری دارد، گرچه این اختلاف بسیار اندک است.
هر دو یک باس نسبتا عمیق دارند، گرچه وان پلاس بادز پاسخ صدای زیر و محدوده متوسط کاملتر و صدای هیس کمتر در مقایسه با ایرپادهای وان پلاس بادز زد دارد.
متاسفانه، هیچ راهی وجود ندارد تا صدای خروجی وان پلاس بادز کیفیت ثابت و پیوستهای داشته باشد که علت آن نحوه قرارگیری آن داخل گوش و شکل متفاوت گوش افراد است.
به نحوی که فقط کمی جابهجایی آنها روی گوشی میتواند گاهی به شکل قابل توجهی کیفیت صدا و به ویژه فرکانس صدای بم را تغییر دهد که این موضوع در مورد OnePlus Buds Z دیده نمیشود.
در نهایت، وان پلاس بادز عمر باتری بهتری دارند که اغلب با استفاده مداوم تا 6 ساعت است. عجیب است که ایربادهای وان پلاس بادز زد داخل خود ایربادها و همچنین محفظه شارژ باتری بزرگتری دارد، ولی به نوعی شارژ مدل دیگر بیشتر دوام میآورد.
در پایان باید بگوییم بین این دو برنده قطعی وجود ندارد. تفاوت اصلی شکل، عمر باتری و قیمت است. اگر شکل وان پلاس بادز را ترجیح میدهید، ترکیب آن با عمر باتری ارزش پرداخت 10 دلار بیشتر را دارد. اگر طراحی داخل گوشی را میپسندید، وان پلاس بادز را باید فراموش کنید.
سخن نهایی
قیمت ایرپادهای وان پلاس بادز زد 50 دلار و عالی است. این قیمت اگر در هند زندگی کنید حتی بهتر و 40 دلار است.
به نظر من، ارزش این محصول از پولی که بابت آن پرداخت میکنید بیشتر است. کیفیت صدا با آن که استثنائی نیست، ولی فراتر از آن چه است که در محصولات با این محدوده قیمتی پیدا خواهید کرد.
عمر باتری به همین شکل با آن که عالی نیست، ولی بد هم محسوب نمیشود. کیفیت ساخت و راحتی استفاده از این ایرپادها در سطح ایرپادز اپل است که 3 برابر قیمت بالاتری دارد.
مشکلات کم هستند، ولی بهتر است ذکر شوند. مسائل ظاهرا جزئی مانند موقعیت عجیب ایربادها داخل محفظه شارژ که شما را ملزم میکند آنها را در دست بپرخانید یا موقعیت محفظه را به سمت خود عوض کنید، حس رضایت واقعی از این محصول را میگیرد.
سپس به باگ عجیب رابط کاربری اپلیکیشن OnePlus Bus میرسیم که در کمال تعجب روی گوشیهای خود وان پلاس دیده میشود یا خاموش شدن ناگهانی ایرفونها که مشکلات جدیتری هستند و بیشتر استانداردهای کنترل کیفی بسیار بد شرکت چینی را نشان میدهند.
خوشبختانه این مشکلات خاص را با یک بهروزرسانی میتوان برطرف کرد. گرچه، به نظر ما هنوز ایرپادهای وان پلاس زد ارزش خرید را برای افراد با این مقدار بودجه دارد. مشکلات نرمافزاری بیش حد شدید نیستند و به سختی میتوانید در این محدوده قیمتی محصول بهتری پیدا کنید.
نقاط مثبت
- استفاده راحت
- کیفیت صدای خوب با توجه به قیمت
- گواهینامه IP55
نقاط منفی
- جایگاه بد ایربادها داخل محفظه شارژ
- باگهای نرمافزاری
- نبود کنترل حجم صدا
منبع: gsmarena