فیسبوک به کمک ناشنوایان می‌آید؟

توسط Avatar photoامیرحسین حیدرزاده
3 دقیقه
کمک به ناشنوایان، ثمره توسعه عینک واقعیت افزوده توسط فیسبوک.

آیا شما از اعضای ناشنوا و کم شنوای جامعه هستید؟ فیسبوک برای شما خبرهای خوبی دارد. آزمایشگاه فیسبوک به دنبال روش‌های جدید و خلاقانه برای کمک به شما عزیزان است.

ماموریت آزمایش‌های فیسبوک کمک به مردم برای ارتباط با یکدیگر است.

کمک به ناشنوایان، ثمره توسعه عینک واقعیت افزوده توسط فیسبوک.

فیسبوک برای حل چه مشکلی تلاش می‌کند؟ چطور کیفیت صدا را در محیط‌های شلوغ افزایش دهیم. بسیاری از افراد مبتلا به کم شنوایی در مکان‌های آرام می‌توانند صداها را بشنوند.

اما محیط‌های پر سرو صدا مانند کافه یا رستوران کار را برای آن‌ها سخت می‌کند. فیسبوک این مسئله را می‌داند.

فناوری یادگیری عمیق در حال پیش‌رفت است. این فناوری در حذف صداهای اضافه کمک خواهد کرد.

دانشمندان فیسبوک تلاش می‌کنند تا واقعیت افزوده و یادگیری عمیق را با هم ترکیب کنند.

اما نتیجه این ترکیب چه خواهد بود؟ شما با عینک واقعیت افزوده به جایی نگاه می‌کنید، عینک نگاه شما را دنبال می‌کند. سپس صداهای آن جهت برای شما تقویت می‌شود.

عینک فیسبوک با استفاده از هوش مصنوعی صداهای مزاحم را تشخیص می‌دهد. کدام صداها را می‌خواهید بشنوید؟ آن صداها تقویت خواهند شد.

محققان برای آزمایش این عینک فضای آزمایشگاه را شبیه به یک کافه شلوغ کرده‌اند.

کمک به ناشنوایان، ثمره توسعه عینک واقعیت افزوده توسط فیسبوک.

توماس لونر گفت: بسیاری از افراد کم شنوا از سمعک استفاده نمی‌کنند. سمعک‌ها در کارهای روزمره عملکرد خوبی ندارند. مانند: حضور در یک رستوران، مکالمه چند نفر در مهمانی یا زمانی که در اتوموبیل هستند.

دیجیتال ترند گزارش داد: محققان برای پیشرفت شنوایی در عینک واقعیت افزوده تلاش می‌کردند. آن‌ها متوجه شدند که این تحقیقات مشکلات افراد کم شنوا را حل می‌کند.

واقعیت افزوده می‌تواند سمعک را تکمیل کند. عینک واقعیت افزوده همراه با یادگیری عمیق صدایی که می‌خواهید بشنوید را متوجه می‌شود. سپس سمعک آن صدا را تقویت می‌کند.

در این سیستم، سمعک دقیقا با شنوایی شما تنظیم خواهد شد.

نقطه قوت تحقیقات فیسبوک کجاست؟

لونر قبل از ورود به این تحقیقات با شنوایی آشنا بود. او یک دانشمند مشهور در این زمینه است.

لونر اولین سمعک دیجیتال جهان را در 1995 تولید کرد. این تحقیقات در مراحل اولیه قرار دارند اما برای شناسایی تصویر، شناسایی زبان طبیعی و… مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لونر ادامه داد: ما در حال کشف علوم شنوایی هستیم. این فناوری در هیچ محصولی در دسترس نیست. ما برای استفاده از کشف‌های خود در یک عینک واقعیت افزوده اشتیاق داریم.

امیدواریم که در آینده‌ای نزدیک این محصولات به مردم کمک کنند.

کمک به ناشنوایان، ثمره توسعه عینک واقعیت افزوده توسط فیسبوک.

مایکل ابرش دانشمند ارشد آزمایشگاه‌های فیسبوک است. او به دیجیتال ترند گفت: من معتقدم که واقعیت افزوده و واقعیت مجازی کاربردهای زیادی در این فضا دارند.

ابراش گفت: واقعیت افزوده و واقعیت مجازی می‌توانند همه گیر شوند. مخصوصا برای کسانی که با مشکلات جسمی سرو کار دارند.

برای مثال: عینک واقعیت افزوده ممکن است با افزایش شدت روشنایی به افراد کم بینا کمک کند.

ما اعتقاد داریم که واقعیت مجازی و در ادامه واقعیت افزوده می‌توانند فضاهای مجازی ایجاد کنند. یعنی کسانی که در حرکت مشکل دارند با عینک واقعیت افزوده می‌توانند از مادر بزرگ خود دیدار کنند.

باید گفت که فیسبوک به خاطر شبکه‌های اجتماعی شناخته شده است. این شرکت مثل شرکت مادر گوگل یعنی آلفابت فعالیت‌های زیادی دارد. مانند: اتوموبیل‌های خودران، سیستم‌های نقشه برداری و هواپیما‌های بدون سرنشین.

فیسبوک به واقعیت مجازی علاقه دارد. او با خرید آکیولس و ایجاد استودیوی واقعیت افزوده علاقه خود را نشان داد.

فیسبوک در مسیرهای زیادی با چراغ خاموش حرکت می‌کند. او با حرکت در این مسیر می‌تواند بر ارتباطات مردم در آینده تاثیر گذار باشد. البته ما نباید قدرت او در شبکه‌های اجتماعی را نادیده بگیریم.

منبع: digitaltrends.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟