به اعتقاد آذری جهرمی اپراتورها چقدر تخلف کرده‌اند؟

توسط افشین معتمدزاده
2 دقیقه
به اعتقاد آذری جهرمی اپراتورها چقدر تخلف کرده‌اند؟

گرانفروشی اینترنت برای اپراتورها حدود 600 میلیارد تومان سود به همراه داشته است ولی دو اپراتور ایرانسل و همراه اول، تنها محکوم به پرداخت جریمه سنگین روزانه معادل یک دهم درصد درآمد سالانه خود شدند.

همانطور که قبلا گفتیم، افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی و حذف بسته‌های پرمتقاضی، موجب اعتراض مشترکین دو اپراتور همراه‌اول و ایرانسل شده است. این اعتراض‌ها تا جایی پیش رفت که «آذری جهرمی» نسبت به این مسئله واکنش نشان داد و اپراتورها را با جریمه دو میلیاردی و لغو پروانه آن‌ها تهدید کرد.

پس از تداوم تخلفات اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و مفید نبودن اعمال جریمه، «آذری جهرمی »از دولت خواست اختیارات وزارت ارتباطات در برخورد جدی‌تر و اعمال جریمه سنگین‌تر به اپراتورها را افزایش دهد.

به گفته «آذری جهرمی»، مصوبه افزایش اختیارات وزارت ارتباطات، روز سه‌شنبه 21 مرداد ماه به تصویب دولت رسیده است و جریمه سنگینی برای دو اپراتور لحاظ شده است. طبق این مصوبه، قرار است هر اپراتور، روزانه یک دهم درصد از درآمد ناخالص خود را بپردازد.

بر اساس آمار درآمد دو اپراتور، همراه‌اول محکوم به پرداخت روزانه حدود 17 میلیارد تومان و ایرانسل نیز محکوم به پرداخت روزانه 12 میلیارد تومان هستند.

«آذری جهرمی» درباره دقیق نبودن آمار مبلغ درآمد دو اپراتور از تخلف اخیرشان گفت: آمار درآمد اپراتورها کاملا مشخص نبوده و در جایی ثبت نشده است ولی بر اساس ثبت آمارهای قبلی، مبلغ گرانفروشی آن‌ها حدود 600 میلیارد تومان است.

وزیر ارتباطات در خصوص نداشتن توجیه اقتصادی گران کردن هزینه‌های اینترنتی گفت: آمار درآمد سالانه اپراتورها نشان می‌دهد سودهای خوبی داشته‌اند، بنابراین دلیلی برای بالا بردن تعرفه اینترنت برای کسب سود بیشتر وجود ندارد و اپراتورها حق گران کردن تعرفه اینترنت را در شرایط سخت معیشتی ناشی از کرونا نداشته‌اند.

وی همچنین، ضمن تاکید بر اشتباه بودن رفتار اپراتورها، افزایش قیمت بسته‌های اینترنت را دلیلی برای کاهش مشترکین این دو اپراتور دانست و عنوان کرد: این رفتار توجیهی برای ترغیب استفاده مردم از پیام‌رسان‌های داخلی نیست و آمار نصب پیام رسان‌ها نشان دهنده گرایش روزافزون مردم به پیام‌رسان‌های خارجی است.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟